176882

-
az igaz elmebeteg:)-isten -
elvileg ezert jonnek ki a jatekok stealth patchel -
lehet jatszani -
Én úgy tudom, h lehet eredetileg, de kockázatos, mert amiről lemásolják neked a játékot abba van egy kód amivel te fölmész.. (már mint rejtett kód) és a M$ meglátja, h több ugyanolyan van fönt akkor ledobnak..
Asszem létezik vmi fekete lista is.. bár én nekem nincs 360 még, csak mondták. -
totyi #12376 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy flashelt géppel lehet-e nyomulni a Live-on.Vagy esetleg nem érdemes vele probálkozni?Szét tudják cseszni a gépet távolrol.
Ha valaki válaszol azt elöre is meg köszönöm. -
Az yoo, én még a Rayman Raving Rabbidset várom. Remélem nem csak kamerával lehet "irányítani" -
SzlobiG #12374 Kár, mert jó lenne ez a Media Center routeren keresztül jönnének a fílmek a gépről.:D -
Ha jól láttam akkor március 22-e körül jön a PAL-os. -
Kijött új NBA, remélem jó lesz, sajna még csak NTSC-s gépekre van =/ -
Igen. 360 (asszem) csak wmv-t játszik. -
SzlobiG #12370 Media Centert beállítottam meg megosztottam a fílmeimet, de nem játsza le. Miért? Itt is érvényes az, hogy csak bizonyos file típusokat játszik le? -
én vennék egy jó wide tft moncsit azt éccakát(ahogy vettem is:)
sztem azon is baszott jó,és az sem utolsó,hogy 80k-ért már minőséget is kapsz
bár fingom nincs milyen az atv amire te gondolsz,ez csak egy tapasztalatból mondott segítség -
A keresővel minden warezos kérdésedre kb 10 találatot fogsz kapni tehát nem kedv kérdése a dolog. Pont ezért is lettek kiszedve a warezos témák mert már minden ki van tárgyalva. -
HAsználod alul a keresőt, az a legjobb, ha flash kell. SDTVn, hááát. Kevesebb pixel, de nem tudom, még nem néztem azon. De volt már különböző TVkről kép is, hogy milyen azokon a 360. -
kisaba #12366 Hello!
Teljesen új vagyok a témában, most tervezem hogy veszek egy boxot. Visszaolvasásokból láttam, hogy a warez, meg a flashelés nem túl népszerű téma errefelé,ezért inkább ezzel nem próbálkozom. Viszont tudnátok nekem esetleg olyan oldalt, oldalakat mondani, ahol flasheléssel kapcsolatosan legalapvetőbb kérdéseimre válaszokat kaphatok? Vagy ahol szabad kérdezgetni? A másik kérdésem: SDTV-n játszik valaki? Mennyire rosszabb a képminőség? -
Helló! Azért ide írom mert hátha elöbb kapok rá választ. A fifa 07-be hény bajnokság van? Mert letöltöttem egyet és abba csak az angol, német, francia,olasz, mexiko és a nemzeti csapatok vannak benn. -
Nemtudom. -
Jah értem. Talán az is megoldható a képek alapján, csak nem tudom, mennyire kavarhat be, hogy egyik analóg, a másik meg nem. -
Csak nem a két ravaszt kell felcserélni.
Hanem az LB és RT gombot. -
Kontroller szétkapás videó meg itt. -
A két ravasz felcseréléséhez a képen a piros vonnallal jelölt átkötéseket kell "elvágni", aztán összedrótozni az a-b, c-d, e-f és g-h pontokat. Én nem vállalom, mert nem sokat volt forrasztópáka a kezemben, de akár egy kezdő elektroműszerés, vagy hobbi-modder meg tudja csinálni neked ez alapján.
-
Még mindíg nem értem hogy ez miben befojásolná az álláspontokat. Szerintem sehogy. -
Fogalmam sincs én nem értek az ilyenhez.
Ha valaki azt mondja ,hogy igen én megtudom neked csinálni én annak nagyon örülnék.Persze nem ingyen gondoltam. -
Itt végülis az összes digitális gomb pozícióját láthatod. Azért a másik tutorialt linkeltem, mert a ravaszok analóg módon működnek, mint a karok, szóval gondolom hasonló módon lehet átkötni is őket. -
köszi találtam valami hasonlot: igaz ez plusz gomb ha jól értelmezem (nem tudok angolul)plusz gomb
-
#12355 Tudna valaki segíteni, hogy a Kameo-ban mit kell csinálni?
Végigvittem az első pályát többször is 7000 körüli pontszámmal de nem enged tovább a következő pályára, miért nem? F-et kaptam.
-
Itt találsz leírást az analóg karok felcseréléséről, és néhány egyéb kontroller modról. Talán ezek alapján meg lehet valósítani a Te elképzelésedet is. -
Azt az ügyes kezű embert keresem, aki fel tudná cserélni a gamepadban az RT gombot az LB gombbal. (Vagyis ha megnyomom az LB gombot az olyan, lenne, mintha az RT gombot nyomtam volna meg.) Nem baj, ha az LB gomb nem lesz már pótméteres csak sima érintő kapcsolós.Nem játszom autós játékal olyan sürün :)
Ha valakinek van ötlete pls ossza meg velem köszönöm.
megismétlem a kérésemet mert elnyomta egy warezos vita (sorry) -
Vezeték nélküli kontrollert hol lehet legolcsóbban kapni? Esetleg van valakinek eladó? -
akkor ezt valaki magyarázza már el, mert én tök hülye vagyok:/
Ps2 dvd írás #3727-üzenet élt meg eddig, és még megy tovább
Xbox dvd írás #5 üzit élt meg, azt szevasz -
Olcsi2 #12350 Itt van egy egesz jo lista a regiomentes jatekokrol:
http://www.videogamesplus.ca/default.php?cPath=446_470
(akar rendelhetsz is toluk, szallitanak Mo-ra)
Van egy masik link is, de az nekem most nem jott be, azert itt van: http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-de.html
-
FoToS #12349 Jó reggelt mindenkinek. -
FoToS #12348 Nem bizony,csak,ha oda van irva,hogy region-free :( -
Jak16 #12347 Na ez aztán az elnyomásos, diktatúra gyerekek, kitörlitek a VÉLEMÉNYEM a warezről...hol van itt a szólásszabadsg???? -
NTSC game ha nem region free nem fog menni szerintem PAL.-os gépen -
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy ha amerikában veszek egy játékot ami USA régiókodú azt le tudom játszani az itthoni gépemmel? -
Gabe18 #12344 Ne izgulj,azt is bezárták... -
bezárták?
én most nyitottam egyet. bahh. ha bezárják akkor magyarázatot várok.
nos a saját forumokba nem nézek be ha céliránypos kérdésem van. csak azt diktálja a logika hogy az aktuális részeket olvassam... -
Gabe18 #12342 Én csak nem értek pár dolgot.
PS2 DVD irásról van topik?Van.Bezárták?Nem.
360 DVD irásról van topik?Van.Bezárták?Be.
Na most én lehet hülye vagyok,de ebben nem látom a logikát...
A 360 Warez topik a Saját Fórumokban van,ha jön egy új ember és ilyet akar kérdezni sose találja meg,ez meg tény. (tudom,nem számit)
Ezek után ha valaki itt ilyet kérdez,egyből megkapja a "nagy vörös szöveget".
Egyszóval vagy a DVD irós topikot kéne megnyitni,és akkor minden ilyen kérdést oda irányitani,meg fent arra felhivni a figyelmet hogy oda írja,vagy a 360 Warezes topikot a Konzol részlegbe hozni.Vagy ha nem akkor a vörös szöveg mellé linkelni a Warezos topikot valahogy,azzal hogy oda tegyék fel ezirányú kérdéseiket.
De egy olyan fórumon ahol a pc-s részleg 90% a warezról szól,elég vicces azt várni hogy majd itt senki sem fog erről kérdezni,mondani semmit. -