176888
banner
  • öregharcsa
    komolyan ennyire hülye vagy hogy minden topicot teleszemetelsz, vagy csak qwára ráérsz???
  • Gabe18
    Annyira nem értek hozzá de a 300:1-es kontraszt elég kevés,nem?
    Nem mondom hogy rossz,csak sok monitornál már 500:1-et látni,és azok se nagyon drága kategória.
  • KILLER2
    HDTV nagy és szép, monitor meg jó éles.
  • Jak16
    nem játzsottam vele még PC-s játékkal :D
  • KILLER2
    Szerintem nem rossz. Szerintem olyan lesz, mint egy PCs játék (képre).
  • ThugEdge
    most ugye csak vicceltél?vagy ha nem akkor inkább ne nyilatkozz
    useless a rls team neve,amúgy meg pont azt dvd5-re ki lehet írni,de ami elengedhetetlen az a samu meghajtó és aszem 5x firm
  • Jak16
    hehe :D

és amonitor miylen?
  • KILLER2
    Szegény XBOX....Felkötik.....
  • Jak16
    nemsokára felkötöm majd aX-em az új TFt monitoromra (valamikor jövő hét elején veszem meg a kábelt hozzá)és szeretném megkérdezni a véleményeteket hogy emnnyire áll közel egy HD élményhez (persze kissebb felbontásban)
    17"
    1280x1024
    300:1 kontraszkarány
    250:1 fényerő vagy mi
  • KILLER2
    Ez csak a 360 menüjének a felbontása. A játék olyan felbontáson fut, amin tud.
  • tomeck01
    Hello
    Most láttam meg az xbox beállításainál, hogy fel lehet venni a felbontást 1920*1080-ra. Ez, hogy lett? Mert pár hónapja amikor rákötöttem a monitorra még nem volt ilyen felbontás. Egyáltalán kihasználják ezt a játékok vagy elég nekik a kissebb felbontás?
  • Adi
    Viszont arra kiváncsi lennék, h ha boxon dvd-zek(másolt) akkor az mennyire tesz jót az olvasónak?
  • Adi
    Mondjuk ez még tavalyi teszt azt elfelejtettem hozzá tenni..
    De egy biztos verbatim és ricoh!!
  • Gabe18
    Nem azért,de ez lehet hogy valamikor,bizonyos flashek esetén igaz volt,de én vagyok az élő példa hogy már nem.
    Hitachi gép,Pio iró,CSAK Traxdata lemez (mivel környéken nem kapni mást) és mindig jó.

Az viszont biztos hogy aki teheti Verbatimot vegyen,mert arról hallani a legjobbakat.
  • Jak16
    PIO van, 110d
  • Adi
    Verbatimet használj!
    Samsung olvasós:

Verbatim: Ennél jobb nem is létezik a számára, akár NEC akár Pio égeti rá a warezt.

Traxdata: NEC-el írtat 7-8másodperc alatt olvassa be, Pio 3-4 másodperc

Ricoh: NEC esetében 7-8másodperc, Pio 5másodperc.

Kijelenthetjük, hogy a teszt alá vont Samsung megeszik bármit, mindkét íróval kenhetjük neki.

Fekete leves: egy másik Samsung olvasós x360 dirty disc errorral reagált a NEC által írt Traxdata-ra.

Eredmény: nem ajánlott a NEC író!

Hitachi olvasós:

Verbatim: akármivel lett írva, dirty disc error

Traxdata: akármivel lett írva dirty disc error

Ricoh: NEC által dirty disc error, Pio-val 18-20másodperc csattogás-kerregés után megy a játék szépen.

Eredmény: NEC írót a kukába, Pio kell nek
    innét linkeltem. ITT sok okosság van!
  • Jak16
    most oylanokat csinál gépem hogy egy egy hangot nem ad ki játék közben: pl a GRAW-ban a a cover me, vagy a regroup szavakat egyáltalán nem mondja, helyette egy ür keletkezik....
  • Jak16
    én ridiscket hazsnálo, azokkal ha előfordul iylen probléma, az van hogy először nem olvass aígy be, de aztán berakom másodjára és elindul...cska ezek a noname meg traxdatákkal szarakodik...samsung meghajtós.
  • Olcsi2
    Akkor legyen feny az ejszakaban... a _For_XBOX360-USELESS postfix magyarul annyit tesz _XBOX360_HOZ-HASZNALHATATLAN

Szajbaragosan mondjuk meg azt tudnam hozzatenni, hogy esetleg sehogy...
  • Adi
    Mér olyan lemezre írjátok?
    Ha hitachi olvasod van a ricoh tuti jó ha samsungos olvasod van akkor meg a verbatim!
    Enyém amúgy hitachi és eszi mindegyiket!
  • Jak16
    figyeljetek, az lemez hiba lehet, hogy néha csak tekeri a lemezt és kiirja hogy open tray...és ezt legtöbbször csak úgy tudom orvosolni (főleg egy taxdatás szart csak) hogy kikapcoslom a gépet, benne hagyo ma lemezt és úgy inditom el újra kb 5 perc múlva....ja és az én Xboxom karcolja lemezt...vagy ez a "hiba" is csak a nagyon karcos lemez miatt van?
  • teddymac
    én azt se tudom milyen Fw van a boxon :(
  • FoToS
    Ismerős szitu.Lehet,hogy 5.2 fw kellene hozzá.- Talán.
  • szabzol
    Ezt én is szeretném tudni, mert nekem sem sikerült. A 360 úgy viselkedik, mintha sima DVD-lejátszó lenne, és csak a videót nyomatja, meg hogy ez egy XBOX játék, tegyem be egy XBOX-ba.
  • teddymac
    Soul_Calibur_2_PAL_XBOXDVD5_For_XBOX360-USELESS
    ezt hogy a rákba kell kiirni ?
    szájbarágosan pls
  • teddymac
    nekem olvasssa igaz kicsit nehezebben.
  • KILLER2
    Hát nem. Enyém se szerette, bár azért olvasta.
  • greco
    A samsung drive nem szereti a traxdatát?Mert nálam nem tudja olvasni..
  • FoToS
    ja nekem is soszior dobja ezt az üzit.
  • Zsoltika 007
    Privibe leírnád hogy működik a dolog? Mert lehet érdekelne de nem akarom átbaszatni magam ugye megérted.
  • Ewergo
    Az bizti hogy a melegedésbe a Ms is hunyó...viszont sokan polcra teszik könyvek közzé meg az üzletekben kaphato zárt üvegajtós tv szekrény, álványba teszik a gépet, mert ott cukin néz ki, meg a hangot is tompitja. Aztán meglepödés hogy izzad bent a box.
  • Olcsi2
    Az ilyen az siman low prio bug... Igy a jatek kozepe fele nem talakoztam olyan lokalizacios hibaval, ami ennel komolyabb lett volna. Nayg altalanossagban a lokalizacio szinvonalasra sikerult. Siman uti peldaul par jatek german lokalizaciojat, pedig azokba azert meg tobb love folyik.

Ahogy neztem a stablistat, egyetlen ceg volt felelos az osszes kelet europai szinkronert, igy pakkban talan olcsobb volt a forditas, studioberles satobbi, de a 3-400 rugo akkor is realis.
  • Olcsi2
    Biztos. Tipikus jelenseg, 2 honap mulva legkesobb jon a behalas (tapasztalat.. ;) De nem veszes, ha nem piszkalt, akkor javitjak, ha igen, akkor Wadarr tudja mit kell vele csinalni (persze az mar nem ingyert lesz)
  • Olcsi2
    13500ert tudok eves kodot kuldeni, ha erdekel... (de sajna csak jovo het kedden, mert elutazom par napra)
  • testerlnx
    Ez nem jó hír :( Akkor lehet, hogy gond lesz a gépemmel?
  • Adi
    Szerinted nem lehet, h az eredeti szinkronál ez poén?
    Mit tom én: felugrasz vmi magas házra beszól: innét a legszebb a kilátás. Aztán mikor még az alagutba poénból megejti. CSak hát lehet, h a magyar szinkronnál mindent úgy fordítottak mint a gép.
    Viszont az is jó volt : ott van diegoz a jó kurva anyát.. vagy a kurva életbe? már nem tom de jó volt!:D
  • KILLER2
    Hát azt viszont nem tudom, hogy hol van. Fel kell őket hívni.
  • Zsoltika 007
    Az a baj hogy voltam múlt héten de csak arra volt időm hogy benézzek a Med.Markt-ba routert venni ott meg nem volt. Ha megyek legközelebb már jó lenne olyan helyre menni ahol tuti van. Ricgame és Konzolium felejtős.
  • KILLER2
    Hát az kb mindenhol ugyanannyi.
  • Zsoltika 007
    Ikszbox live gamer cardot hol lehet venni bp-en jó pénzért? (12 hónapos kéne)