176884
banner
  • amdrula
    Az
  • Unreal1942
    Ez az? ?
  • YMan
    unreal: Project Gotham Racing, a médiában 6990 pénz
  • Unreal1942
    Azért fpshez még mindig PC. bill és egér
  • teddymac
    OFF:

bash.hu

Ezt az állatot :D
  • teddymac
    Én is ebben a cipőben jártam. Mindenáron egeret+billt akartam a boxhoz kötni,de lebeszéltek xfpsről. Valaki leírta a tapasztalatát és meggyőzött,hogy nem kell az nekem majd megszokom a gampadot :)
    Megszoktam... igaz végig kelet játszanom cod3 de most már elég jól megy az irányítás.
    Ja és a zsebemben marad 16000ft ami nem egy utolsó szempont.
  • Unreal1942
    Na sűrgősen kéne valami jó és olcsó játék. :) Vagy vigyem el holnap valahova chipelni?
  • KILLER2
    Egy van, az XFPS, de az drága és szar. Nem túl jó az egér. 17e Ft.
  • YMan
    valakinek van tapasztalata olyan csatolóval amivel bill+egér megy az xbox360-al? Nekem FPS játékokhoz elég tré a kontroller, mert egész életemben billentyű+egérrel toltam ezeket
  • Gabe18
    Fix.tv,Game Over:
    "Dead or Alive Xtreme 2,ami egy verekedős játék..."

Hát hacsak röplabda után össze nem verik ott egymást a bikinis csajok...
  • Police88
    x360ra nem lesz vmi net böngésző?
    vagy akkor hetente lehetne újratelepíteni az egészet? :D
  • KILLER2
    Akkor ez lesz a jó.
  • CSOCSO
    YESSS!!! uj forzaban lesz Scion TC!!!! remelem majd lehet tuneringolni motorikusan
  • CSOCSO
    nemtom valaszoltak e mar de van 3 kontrolpanel a torony korul.. azokat kell kilodozni ( ketto hatul 1 pedig elol.
    remelem arra gondolok ahol eppen vagy
  • KILLER2
    Na látod, ez jó kérdés. Már én se nagyon emléxek, de talán az egyik szinten be lehetett menni.
  • Bendy
    Igen, az már csak a hab lenne a tortán :) De a pc úgyis egész nap megy(letöltés stb) így akár a lakás bármely potjáról wirelessen is lehet használni a számítógép erőforrásait és adatait. Ki sem kell írni a filmeket. Mehet rarból és iso-ból is a lejátszás
  • Unreal1942
    Erre gondoltam én is természetesen!
  • Gabe18
    Hát de mivel kell hozzá a pc,igy nem nevezném túl jo megoldásnak.
    A minősége lehet hogy jó,de az igazi az lenne ha a lemezt beteszem az 360-ba,aztán már játsza is.
  • Bendy
    Már rég meg van oldva 360ra is a divx stb lejátszás. Media Centeres XP-vel kommunikál illetve VISTA-val a konzol és a transcode nevű progi röptében kódolja ki a divxeket a pc-n az xbox360 számára.
    Tehát a MEDIACENTER felület a tvden jelenik meg, és piszok jó minőségűek a filmek!
  • teddymac
    Crackdownban (VOK).-nál Sovietniket,hogy lehet kicsalni a toronyból?
    Egyszerüen nem tudok bemenni
  • teddymac
    Örm mennyiért veszed a lemezet?
  • teddymac
    Én is csak arra. (Ricoh)
    Azért fura mert tegnap még jó volt :)
  • Örm
    Nekem egyik napról a másikra kezdte elcseszni a lemezeket. Csak Ricoh-ra írok.
  • Adi
    Figyelj egyet mondok! A pc-det semmi kép se add el!
    Már mint ez úgy értem, h ha van most egy hyper super pc-d akkor sztem azt nyugodtan add el, de utána vegyél vmi "gagyibat" Internetezni vmivel csak kell!!
    Ha veszel boxot azt se fogod megbánni csak ne vmi zárt helyre tedd!
  • Örm
    Én innen töltöttem le. Csak elindítod az exe fájlt-t és utána minden megy magától.
    Pioneer 111D firmware
  • Forza Italia
    Na szóval. Én 5 évig Pc-tem. Most 2 hete vettem Xbox360-at. Már most megszoktam és Nem BÁNTAM meg. Nagyon jó és ami lényeg könnyenkezelhető. Sztem neked se lenne nehézátálni. Aki Pchez-ért annak az Xbox gyerekjáték. Nagyon jó. A játékok meg fantasztikusak. Az élmény felbecsülhetetlen. Ezt a Pc nem tudja szolgáltatni.
  • teddymac
    Én ilyet nem csináltam alapból jó volt.
    Beavatnál ebbe pontosan firmware frissités
  • teddymac
    Vedd meg !! a konzolt....
  • Örm
    Nekem azt csinálta, hogy kb. 50-52%-nál leállt írás hibával. Egy firmware frissítést csináltam azóta működik rendesen.
  • teddymac
    Valaki megmondaná miert van az,hogy eddig tudtam irni a pioneerel xbox360 lemezeket most meg 4/4 rossz?
  • Ioles
    Sziasztok!
    Páran elmondanátok a véleményeteket arról hogy több év PC játék után menyivel jobb az X360? Azokra gondolok akik PC-t cseréltek le X360-ra. Mert én is ilyen vagyok, mármint PC-s. 6 éve PC-s vagyok(előtte konzolos voltam) és nagyon tetszik a 360, de valahogy sosem jutok el odáig hogy eladjam a PC-m és vegyek 360-at. Több év PC után elég nehéz áttérni konzolra, de gondolom ha egszer áttérek onnantól fogva az is maradok :) Na szal véleményeket írhatnátok, ha megkérhetlek benneteket. Kösz!
  • Gabe18
    Hát nem tudom dolgoznak-e rajta,de a sima Xbox nagy erőssége volt a média lejátszó része (miután megoldották),simán jobb volt mint a legtöbb akkori DivX-es DVD lejátszó,szinte mindent vitt amit egy pc.
    Ugyhogy valami hasonlót jo lenne itt is látni.
  • Unreal1942
    Nem nagyon lesz garos. Legalábbis számlám nem lesz róla.
    Vagy bárhonnan szerezhetek hozzá számlát és az elég?
    Mondjuk chipelni se árt mert vagyonokat nem költenék a progikra hozzá...
    Akkor meg a garnak teljesen mind1.

Azért a PC-t én nem temetem. Sok dolog köt oda és ez a közeljövőben se fog nagyon változni.
  • guardian hero
    A melegedés azért annyira nem durva.. és ha garanciális a gép, nem is érdemes moddolni szerintem.

Én a helyedben mindenképpen kipróbálnám, ha elkap a konzolos "életérzés", nem biztos, hogy visszavágysz majd a pécéhez :)
  • Unreal1942
    Akkor elvileg dolgoznak rajta, hogy legyen rajta divix? :)
    Csak nem kérdeztem nagy hülyeséget :P
  • Unreal1942
    Köszi ez is valami! Mondjuk van pár játék amit szivesen játszanék inkább konzolon. Veerekedős pl. box vagy sport játékok.
    Ezek PC-n vagy nincsenek vagy nem tetszenek. Vagy nem lehet kényelemesen egymás ellen játszani fotelból.

Ez a melegedés dolog is aggaszt! Mi a francért nem javították még ki ezt a nyilvánvaló problémát. Moddolni kell nevetséges.
  • Gabe18
    Eddig a Divx nem megoldott 360-on... (pedig nem ártana lassan)
  • rambuu
    De figyelj használhatod te Monitoron is!! Azon is szép lessz. Én már arra a rohadt VGA kábelre várok, de nem hozzák egyáltalán. De hidd el nekem azon szép lessz bisztos.
    Különben most én is egy 55cm-es TVn játszom és azon is szép igaz a fehér szöveget nem lehet kiolvasni, de ahhoz képest amit hallodtam meg gondoltam a sima TVről ahhoz képest nagyon jó.
  • rambuu
    http://tothegame.com/gamebrowse.asp?platform=xb360

Itt nezd vissza a hónapokat és meglátod mi jött ki eddig.
  • Unreal1942
    Sziasztok!

Ma érkezik hozzám egy X-box360. Még nem döntöttem el, hogy megtartom vagy esetleg kibontás nélkül eladom :)
    Sose volt konzolom és nem is vagyok biztos benne, hogy szükségem van rá.
    Nagy tv-m nincs amin igazán élvezetes lenne a játék.
    Ez a konzol le tud játszani esetleg divix filemeket is? :)
    Vagy csak dvd filmek jöhetnek szóba? Mondjuk csak film nézésre luxus lenne megtartani, de talán ez is el döntheti a mérleg nyelvét.

Köszi