176884

-
amdrula #12986 Az -
Unreal1942 #12985 Ez az? ? -
YMan #12984 unreal: Project Gotham Racing, a médiában 6990 pénz -
Unreal1942 #12983 Azért fpshez még mindig PC. bill és egér -
OFF:
bash.hu
Ezt az állatot :D -
Én is ebben a cipőben jártam. Mindenáron egeret+billt akartam a boxhoz kötni,de lebeszéltek xfpsről. Valaki leírta a tapasztalatát és meggyőzött,hogy nem kell az nekem majd megszokom a gampadot :)
Megszoktam... igaz végig kelet játszanom cod3 de most már elég jól megy az irányítás.
Ja és a zsebemben marad 16000ft ami nem egy utolsó szempont.

-
Unreal1942 #12980 Na sűrgősen kéne valami jó és olcsó játék. :) Vagy vigyem el holnap valahova chipelni? -
Egy van, az XFPS, de az drága és szar. Nem túl jó az egér. 17e Ft. -
YMan #12978 valakinek van tapasztalata olyan csatolóval amivel bill+egér megy az xbox360-al? Nekem FPS játékokhoz elég tré a kontroller, mert egész életemben billentyű+egérrel toltam ezeket -
Gabe18 #12977 Fix.tv,Game Over:
"Dead or Alive Xtreme 2,ami egy verekedős játék..."
Hát hacsak röplabda után össze nem verik ott egymást a bikinis csajok... -
x360ra nem lesz vmi net böngésző?
vagy akkor hetente lehetne újratelepíteni az egészet? :D -
Akkor ez lesz a jó. -
YESSS!!! uj forzaban lesz Scion TC!!!! remelem majd lehet tuneringolni motorikusan -
nemtom valaszoltak e mar de van 3 kontrolpanel a torony korul.. azokat kell kilodozni ( ketto hatul 1 pedig elol.
remelem arra gondolok ahol eppen vagy -
Na látod, ez jó kérdés. Már én se nagyon emléxek, de talán az egyik szinten be lehetett menni. -
Igen, az már csak a hab lenne a tortán :) De a pc úgyis egész nap megy(letöltés stb) így akár a lakás bármely potjáról wirelessen is lehet használni a számítógép erőforrásait és adatait. Ki sem kell írni a filmeket. Mehet rarból és iso-ból is a lejátszás -
Unreal1942 #12970 Erre gondoltam én is természetesen! -
Gabe18 #12969 Hát de mivel kell hozzá a pc,igy nem nevezném túl jo megoldásnak.
A minősége lehet hogy jó,de az igazi az lenne ha a lemezt beteszem az 360-ba,aztán már játsza is. -
Már rég meg van oldva 360ra is a divx stb lejátszás. Media Centeres XP-vel kommunikál illetve VISTA-val a konzol és a transcode nevű progi röptében kódolja ki a divxeket a pc-n az xbox360 számára.
Tehát a MEDIACENTER felület a tvden jelenik meg, és piszok jó minőségűek a filmek! -
Crackdownban (VOK).-nál Sovietniket,hogy lehet kicsalni a toronyból?
Egyszerüen nem tudok bemenni
-
Örm mennyiért veszed a lemezet? -
Én is csak arra. (Ricoh)
Azért fura mert tegnap még jó volt :) -
Nekem egyik napról a másikra kezdte elcseszni a lemezeket. Csak Ricoh-ra írok. -
Figyelj egyet mondok! A pc-det semmi kép se add el!
Már mint ez úgy értem, h ha van most egy hyper super pc-d akkor sztem azt nyugodtan add el, de utána vegyél vmi "gagyibat" Internetezni vmivel csak kell!!
Ha veszel boxot azt se fogod megbánni csak ne vmi zárt helyre tedd! -
Én innen töltöttem le. Csak elindítod az exe fájlt-t és utána minden megy magától.
Pioneer 111D firmware -
Na szóval. Én 5 évig Pc-tem. Most 2 hete vettem Xbox360-at. Már most megszoktam és Nem BÁNTAM meg. Nagyon jó és ami lényeg könnyenkezelhető. Sztem neked se lenne nehézátálni. Aki Pchez-ért annak az Xbox gyerekjáték. Nagyon jó. A játékok meg fantasztikusak. Az élmény felbecsülhetetlen. Ezt a Pc nem tudja szolgáltatni. -
Én ilyet nem csináltam alapból jó volt.
Beavatnál ebbe pontosan firmware frissités -
Vedd meg !! a konzolt.... -
Nekem azt csinálta, hogy kb. 50-52%-nál leállt írás hibával. Egy firmware frissítést csináltam azóta működik rendesen. -
Valaki megmondaná miert van az,hogy eddig tudtam irni a pioneerel xbox360 lemezeket most meg 4/4 rossz?
-
Sziasztok!
Páran elmondanátok a véleményeteket arról hogy több év PC játék után menyivel jobb az X360? Azokra gondolok akik PC-t cseréltek le X360-ra. Mert én is ilyen vagyok, mármint PC-s. 6 éve PC-s vagyok(előtte konzolos voltam) és nagyon tetszik a 360, de valahogy sosem jutok el odáig hogy eladjam a PC-m és vegyek 360-at. Több év PC után elég nehéz áttérni konzolra, de gondolom ha egszer áttérek onnantól fogva az is maradok :) Na szal véleményeket írhatnátok, ha megkérhetlek benneteket. Kösz! -
Gabe18 #12955 Hát nem tudom dolgoznak-e rajta,de a sima Xbox nagy erőssége volt a média lejátszó része (miután megoldották),simán jobb volt mint a legtöbb akkori DivX-es DVD lejátszó,szinte mindent vitt amit egy pc.
Ugyhogy valami hasonlót jo lenne itt is látni. -
Unreal1942 #12954 Nem nagyon lesz garos. Legalábbis számlám nem lesz róla.
Vagy bárhonnan szerezhetek hozzá számlát és az elég?
Mondjuk chipelni se árt mert vagyonokat nem költenék a progikra hozzá...
Akkor meg a garnak teljesen mind1.
Azért a PC-t én nem temetem. Sok dolog köt oda és ez a közeljövőben se fog nagyon változni. -
A melegedés azért annyira nem durva.. és ha garanciális a gép, nem is érdemes moddolni szerintem.
Én a helyedben mindenképpen kipróbálnám, ha elkap a konzolos "életérzés", nem biztos, hogy visszavágysz majd a pécéhez :) -
Unreal1942 #12952 Akkor elvileg dolgoznak rajta, hogy legyen rajta divix? :)
Csak nem kérdeztem nagy hülyeséget :P -
Unreal1942 #12951 Köszi ez is valami! Mondjuk van pár játék amit szivesen játszanék inkább konzolon. Veerekedős pl. box vagy sport játékok.
Ezek PC-n vagy nincsenek vagy nem tetszenek. Vagy nem lehet kényelemesen egymás ellen játszani fotelból.
Ez a melegedés dolog is aggaszt! Mi a francért nem javították még ki ezt a nyilvánvaló problémát. Moddolni kell nevetséges. -
Gabe18 #12950 Eddig a Divx nem megoldott 360-on... (pedig nem ártana lassan) -
De figyelj használhatod te Monitoron is!! Azon is szép lessz. Én már arra a rohadt VGA kábelre várok, de nem hozzák egyáltalán. De hidd el nekem azon szép lessz bisztos.
Különben most én is egy 55cm-es TVn játszom és azon is szép igaz a fehér szöveget nem lehet kiolvasni, de ahhoz képest amit hallodtam meg gondoltam a sima TVről ahhoz képest nagyon jó. -
http://tothegame.com/gamebrowse.asp?platform=xb360
Itt nezd vissza a hónapokat és meglátod mi jött ki eddig. -
Unreal1942 #12947 Sziasztok!
Ma érkezik hozzám egy X-box360. Még nem döntöttem el, hogy megtartom vagy esetleg kibontás nélkül eladom :)
Sose volt konzolom és nem is vagyok biztos benne, hogy szükségem van rá.
Nagy tv-m nincs amin igazán élvezetes lenne a játék.
Ez a konzol le tud játszani esetleg divix filemeket is? :)
Vagy csak dvd filmek jöhetnek szóba? Mondjuk csak film nézésre luxus lenne megtartani, de talán ez is el döntheti a mérleg nyelvét.
Köszi