176889
banner
  • CSOCSO
    kivancsi vagyok hogy te talaltad ezt ki vagy te egy faszlama vagy aki ezt elhitte es most embereket keres
  • CSOCSO
    he??
    winchesternek hivni egy merevlemezt kb akkora hulyeseg mint le- Ford-ozni az osszes autot.
  • 22Barna22
    emberek ezt az XPango-t én is csinálgatom és nem átverés ;) jah és nem úgy megy h 1 E-mail=1 credit... bonyolultabb... de már ment neki privát :)
  • sector512
    Van aki még elhiszi az ilyeneket?
  • james69holden
    takarodj!!!!!4
  • Kaplan
    Veled mi a rákosság van? :O :DD
  • Zsoltika 007
    Lol!
  • Zsoltika 007
    Na húzzál innen!
  • rambuu
    Ja bazd ez állati én is ilyet akarnák csak sajna nincs még meg rá a zsé!!
  • YMan
    nos az x-box melegedés témához annyi a hozzáfűznivalóm hogy ha normálisan szellőző helyen van akkor nem szabad neki túlmelegedni. Olvastam a szakik fórumán is, de én is úgy gondolom. a flash-elés a dvd-rom meghajtót érinti, nem mást. ha proci-videókártya órajelet huznának fel akkor logikus lenne, de csak parasztvakítás szerintem.
  • testerlnx
    Én amúgy egy ilyenen is elgondolkodnék: http://www.argep.hu/product_412509.html
  • KILLER2
    Nem nehéz elképzelni. Teljesen élvezhetős, csak olyan éles, mint egy 500000 Ftos LCD-n. A csíkot csak el tudod képzelni. Olyan mint egy szélesvásznú film.
  • KILLER2
    Én 1280*1024es monitorommal eléggé szívok. A játékoknál van felül meg alul 1-1 fekete csík. Ezzel még nincs semmi gond, de leszedtem a GoWhoz a javítást, amivel van benne 4:3as felbontás, de mivel az enyém nem az, ezért eléggé lekarcsúsítja az embereket, bár egyszer már sikerült kb jóra beállítanom.
  • 22Barna22
    de élvezhető a játék monitoron?
    szal olyan mint TV-n? (érted hogy értem)

képet nem tudnátok adni a csíkok miatt? vagy pl leírást h mit kell tennem?
  • testerlnx
    A februári Konzolban van összefoglalva leírva ez a téma, ha tudod akkor szerintem olvasd el. Amúgy alul velül lesz egy vékony csík, ha jól emlékszem 11%-a lesz a fekete csík a teljes képernyőnek (mivel a PC-s wide szabvány 16:10-es míg a tv-s wide 16:9, csak hogy evvel is szívjon mindenki)...
  • 22Barna22
    hi! EZ a monitor milyen lenne a 360-hoz? VGA átalakító és kész? A képet ezen széthúzza? mert nem kell TV csak egy monitor amin jó a kép! THX (boxra kell :D)
  • Sabcsee
    20gb-os merevlemez=winchester
  • Zsoltika 007
    Kamu szvsz
  • KILLER2
    Na erre befizetek. Még sosem láttam égő 360at. (remélem ha látok, akkor az nem a sajátom lesz)
  • CSOCSO
    akkor errol kepet kerunk mert amugy bullshitnek hivnam.. azt ne mond hogy nem csinalt kepet mert nemtom elkepzelni hogy a 21. szazadban vki ne nyulna azonnal fenykepezoert hogy na akkor ak epeket gyorsan feltegye a netre.
  • Kollár92
    jah felváltva játszottunk
    szilveszter... utána meg bebasztunk azt már nemtom mit csináltam utána
  • CSOCSO
    pedig ha jol emlexem nem kell kulon menteni.
  • KILLER2
    MIVAN?????? 2 NAPOT?????
  • Kollár92
    az úgy szarrá ment ahogy van
  • Kollár92
    lol nekem volt olyan barátom akinek kigyulladt bár igaz hogy 2 napot játszott folyamatosan megállás nélkül...
    de az füstölt rendesen...
  • KILLER2
    A 3 ledes hibáról elég sokat hallani. Itt is sokan mondják, amúgy meg szinte minden XBOX 360 tulaj felhuzatja a htést vagy másik ventit rak bele.
  • Attila8805
    Elvileg figyeli hogy mekkora a cpu/gpu hőmérséklet és úgy forog[De nem biztos:D].
    Csak az a kérdés külső-e avagy belső mert ha külső vennék a biztonság kedvéért garancia ide garancia oda biztos ami biztos.
  • Szeszmester
    Mit veritek a nyálatok erre a vízhűtéses dologra?
    Pl videókarikra elég gyatra vízhűtést raknak, alig hűti jobban, mint egy sima ventillátor. Ne dőljetek már be mindennek! Ha nagyon stresszelsz, rakasd be a gépbe. Ha nincs pénzed, akkor meg minek spammeled a fórumot felesleges kérdésekkel? Ezerszer ki lett tárgyalva. Jobban jársz, ha eliszod! De akkor sem jársz rosszul, ha pár ezerért beleraknak egy ventit, talán akkor még hordozni is tudod a gépet. Egyébként hány emberről hallottál, akiknek megsült a gépe? Ja, hogy néhányan aszongyák az sgn, bocs.
  • Kollár92
    hogy ne legyen elérhetetlen...
  • Kollár92
    bár sztem ha van eszük az ujjab versio az már vízhűtéssel lesz és gondolom 100000-el kevesebbért vehetsz gyér ventilátoros versio-t
  • Kollár92
    jah de így nem mennének tönkre mert akinek garanciája van és nem ért hozzá a ventilátórhoz annak ingyen ki kell cserélni im minden 3. embernek probléma ugyhogy sztem hosszutávon spórólnának vele
  • KILLER2
    Hát az tényleg nem lenne rossz, csak ahoz újra kéne tervezni az egészet.
  • Kollár92
    pl eggyes PC videokártyák (8800GTX) beépített rendes vízhűtéssel vannak alapba
  • Kollár92
    jah bár nem értem hogy akkor miért nem korszerűsítik alapba a gépeket hogy vízhűtésük van...
  • Kollár92
    a fullos az viszont télleg rohadt húzós
  • greco
    Ja,de lehet behozza az árát ha nem várjuk meg, hogy a drága alkatrészek tönkremenjenek.
  • Kollár92
    hát attól függ hogy fullosat teszel e bele
    me ha fullos akkor nem kelll a ventilátór mert van a vízhűtésnek egy saját kis hőelvezetője
  • KILLER2
    De a vízhtés mellett még megy a ventillátor is nem?
  • Kollár92
    bár igaz hogy húzós egy kicsit az ára de megéri
  • Kollár92
    és az mindig jó