176890
banner
  • deep
    Ne legyen hátulja:D
    A multiplatform gép kitűnő ötlet, de ma is összehozható. Megveszed mindet, összecelluxozod egy nagy büdös toronnyá és kész!:D
  • KILLER2
    Lenne is, csak az a baj, hogy az állványnak van hátulja.
    Viszont van egy fasza ötletem! (semmi köze a htéshez, de még az XBOXhoz sem sok) Kéne egy multiplatform gép. Olyan, ami elfuttatja az összes mai konzol (PSX, PS2, PS3, GC, Wii, XBOX, XBOX 360) játékait és kompatibilis az joysticjukkal, valamint jól programozható. Az lenne ám a fasza!
    XBOX 720ról (ha lesz) meg remélem, hogy megyesítve lesznek benne a 360 és az XBOX jóü tulajdonságai (jó programozhatóság, jó hűtés, csendes, stb).
  • deep
    nekem konkrétan a tv szekrényemben van bezárva!
    a lényeg, hogy hátul legyen minimum 30 centije a faltól
  • spR
    Mindenkepp jol szellozo helyre tedd. Nekem tavaly szeptember ota van boxom, semmi tuning nincs rajta, foldon van, teljesen nyilt helyen, eddig meg soha semmi problemam nem volt, akar 8 ora GOW-ozas utan sem. Ja, eddig csak eredeti jatekokkal jatszottam.
  • KILLER2
    Igen, arre gondoltam. Abban a szobában nem is fűtöttem (tényleg nem, a szobámba mindig letekertem, mert melegem volt, a 360 meg úgy is fűtött)
  • testerlnx
    Melyik országban lévő MM-be mentél??
  • YMan
    killer: kösd sorba a vegyestüzelésü kazánoddal így télen spórolsz a fűtésen!
  • KILLER2
    Én most éppen azon gondolkodok, hogy hova tegyem a 360am. Most egy TV állványon avan, ahol van kb 10 cm-e szekkőzni és hát 2-3 óra után már igyencsak meleg levegőt fúj ki és a hátulja is elég meleg. Ez volt télen. Most jön a nyár, a maga 30 fokaival és ha télen ez volt, most még jobban fog melegedni, attól meg félek. Bár lehet, hogy egyszerűen ha járszok, akkor kiveszem, hogy jól szellőzzön, utána meg visszateszem.
  • athlon7
    Öszintén szólva tényleg csak az alapján lehet ma konzolt venni, hogy melyikre milyen játék jön ki és kinek melyik tetszik jobban. :)
  • Jimanszky
    akár az is mondhatja,hogy vegyél PS3at aiknek X-e van.
  • KILLER2
    Pedig nem. Ezt amúgy ki mondta?
  • Lizardman
    semmi gond, a ps3-as topicban meg pont az ellenkezöje van :D
  • athlon7
    Úgy veszem ki, hogy ebben a topic-ban lassan már az a lényeg, hogy VEGYÉL PS3-at, mert jobb, mint az XBox360.
  • Olcsi2
    En ugyan eredetivel jatszom, de az elso ket honap utan nekem is cserelni kellett a gepem. Igaz, azota, miota volt ez a garis javitas/csere, semmi gond, pedig aztan rengeteget porog. Az eredetivel jatszas annyi biztositekot ad, hogy a garancia megved minden lehetseges problematol. Ami meg pozitivum, hogy a gari ideje iszonyat hosszu es ha hibara hajlamos a geped, akkor elo fog jonni a garancia lejartaig biztosan.
  • AMD64
    Persze a pc nem rossz csak ár érték arányban szerintem jobb a konzol.
  • Unreal1942
    Én is ugyan így vagyok vele. Kivéve, hogy engem nagyon idegesít, hogy folyamatosan pörög benne a lemez és hangos.
    És csak bizonyos játékokkal jó vagy jobb játszani vele mint PC-n.
    Nem mondom, hogy rossz mert szórakoztat, de nem vagyok elájulva.
  • greco
    Ezelőtt 1 héttel én is ezt mondtam..
  • greco
    Wadart hogy lehet elérni?Mert én már küldtem neki mailt is, meg az oldalán privátot is, de nem reagál...
  • Zsoltika 007
    dettó
  • Jimanszky
    oké,értem.én is így látom.én gondolok a jövőre,azért veszek PS3at.nem pártoltam el/még/:)
  • AMD64
    Szerintem a ps3-al még várni kell,most még nem érdemes venni.
    És a forumba nem csak én vagyok ezen a véleményen ahogyan olvasgattam.
    Én pc-n játszotam eddig csak soha nem volt konzolom.A 360 az első.De minden tekintetben meg vagyok vele elégedve.nem bántam meg hogy megvettem.
  • KILLER2
    Én még cask képeket láttam, de köztudott, hogy a PS3 sokkal többre képes, mint a 360, csak most még ezt nem tudják kihasználn, szóval szinte ugyan az mint egy 360.
  • Jimanszky
    YMan,ez neked szólt,mert te már ma láttad a PS3 grafikáját
  • Jimanszky
    amúgy grafikailag nincs sok különbség a 2 gép között,nem?
  • KILLER2
    Most még nem is fogod, akárhogy is nézed. Majd 3 év múlva....
  • Attila8805
    Ok de azé jobb volna saját géppel nyomni nem más elrontott vackával.
  • YMan
    akármelyik hama. az ilyen tisztitó az gyakorlatilag egy olyan cd amin van egy kis kefe amire tisztítófolyadékot kell tenni.

Most néztem meg egy PS3-at a médiamarktban, nem láttam szebbnek mint egy átlag x-box360as játékot
  • Kaplan
    Egy fikarcnyi dolog sem. (x3 kopp)
  • Ioles
    és neked sem volt még baj a géppel?
  • Kaplan
    Egy kis összehasonlítás. Nekem flashelt gépem van, tunningolt ventikkel. Eddig a földön volt és 6-7 folyamatos játék óra után a lemez langyos volt. Na már most tegnap beraktam a polcra ami mögött kb. 5 centi hely volt, játszottam 2 órát aztán kikapcsoltam a gépet, és milyen jó, hogy odamentem megnézni a dolgokat. A végén már forró levegőt fújt a venti, a földön jóhogynem hideget szokott, a lemez tűzforró volt, és a kábelek is teljesen átmelegedtek. Úgyhogy ha lehet rakjátok minél optimálisabb helyre (Saját tapasztalat)
  • AMD64
    Másolt játékokkal.
  • Zsoltika 007
    Tényleg túl van lihegve. Sztem több a gond a dvd olvasóval mint a melegedéssel.
  • Ioles
    Te eredeti játékokkal játszol?
  • AMD64
    Nem értem mire ez a nagy parázás ettől a melegedéstől.Valszeg egy kicsit tűl van lihegve ez a téma.
    Nekem noveber óta megvan a vas semmilyen hűtésmoddolás nincsen benne és tökéletesen működik akár 5-6 óra játék alatt is.Igaz arra gondosan ügyelek hogy tényleg jól szellőző helyen legyen.Fagyásom is csak kb 2-szer volt.
    Aki nem akarja okosítani annak meg tényleg nincsen semmilyen félnivalója,ha tönkremegy ott a garancia.
  • Ioles
    Aha, kösz
  • Unreal1942
    A jó szellőzés biztos megnöveli az élettertamot.
  • Senkkik
    kösz
  • Ioles
    Szaisztok!
    Ha jól szellőző helyre teszem és csak eredeti gémekkel játszanék akkor mennyi az esélye hogy tönkremegy?
  • Jak16
    és ha egy iylet berakok a boxba, akkor mnegtisztitja a fejet? ez hogy müködik? tud valaki mutati egy linket egy iylenre, mert én nem tudom melyik jó, pls.
  • Jak16
    cd-dvd tisztitó? hmmm utánnanézek.