176890
banner
  • deep
    A dvd meghajtó miért ilyen drága? A többi ár okés teljesen, de az a 30...
  • 22Barna22
    a tápegység mire jó? gyorsabban tölt?
  • Wadarr
    Eladó XBOX 360 új gép alkatrészei:

winchester - 19e ft
    komplett burkolat, haz - 10e ft
    gyari tapegyseg - 15e ft
    wireless gyari kontroller - 9e ft
    dvd meghajto (keresre beszerelessel) - 30e ft
    gyari HDTV kabel - 6e ft

• Wadarr
    Persze megy az amcsi gep javitas is... semmiben nem kulonbozik hardveresen az eu verziotol.
  • Zsoltika 007
    Vegas demo nálam is fagyott. Bugos.
  • 22Barna22
    hűtésmodra gondoltam :D de ha magad moddoltad elég ügyes emberke lehetsz :D
  • Kaplan
    Vegas demó szerintem el volt programozva, csúnyán mondva. Valahogy be-be szaggatott néha.
  • CSOCSO
    igen.. magam moddoltam.. ha jol emlexem 5.1 es firmware .. samsung.. ritek dvd-k... de fagyogatott vegas demoban is
  • 22Barna22
    de van moddolva?
  • 22Barna22
    mármint azok a tulajok akiknek nem jó a boxa!
  • 22Barna22
    nah egy kis biznisz ötlet! :D lehet h lehurrogtok, deee...

tönkremegy az XBoxod... garancia nuku, moddolva lett a gép, de tökéletes állapotban van a matrica... leszeded, eladod XD

de ezt wadarr is megtehetné ha a tulajok beleegyeznek a levételbe
  • CSOCSO
    nekem is fagyott mar a box 2-3 szor.. neha meg fel napot jatszok rajta.
  • CSOCSO
    tudsz javitani amerikai gepet is? szerencsere az enyemnek nincs baja de ha veletlen tortenne vmi.. meg tudnad szerkeszteni? persze haza kene kuldenem amcsibol. meg vissza.. blablabla:(
  • CSOCSO
    amcsiban ez a cucc mar tobb eve van csak tokre elfelejtettem a nevet.. ha disc protectiont irtam a googleba akkor tokre mas jott fel.
  • Zsoltika 007
    2008 végére mondták. Akkor lesz kész a live-al együtt. Persze lehet azóta változott.
  • Adi
    Mhh.. magyar dashboard még nincs ügye??
    Mert fülembe jutott egy ilyen. Én mondtam, h régi X-re van magyar de erősködtek, h 360-ra van az..
  • KILLER2
    Igen, raktál. Először felhúztad mindkettőt, aztán az egyiket le. most erős és a hangaj is egész jó.
  • Kaplan
    Nekem sikerült :) Csak ajánlani tudlak mindenkinek!
  • Wadarr
    Esetemben csak a matrican mulik mert amit belul valtoztatok azt ugyanugy gyarira vissza tudom allitani ha gond van. A matrica is le szokott jonni 80%-ban de elofordult mar, hogy serult.
  • Kaplan
    Elméletileg nem marad meg, de a matricát is nagyon profi le lehet hajszárítózni róla :)
  • Wadarr
    Sajnos ez keteselyes dolog. Ugyanis vagy sikerul leszednem a garanciamatricat serules nelkul vagy nem :(
  • 22Barna22
    Egy fordulatszám emelés a gyári ventiknél megoldható a gép felnyitása nélkül? szóval ha megcsinálnád nekem akkor a garancia megmarad? mert akkor lehet megcisnáljuk :D
  • Wadarr
    Miskolcon nem tudom csinalnak e hutesmodot valahol.

A legjobb megoldas a hutesre a gyari ventilatorok fordulatszamanak novelese. Az intercooler es az a top stand amibe bele lehet allitani tobb dolog miatt is felejtos. Egyebkent ezt a hutesmodositast nem csak en csinalom hanem nagyon sokan ha esetleg nem tudjatok elhozni, mert publikaltam tobb helyen is a kapcsolasi rajzot. Aki gepet hozna hutesmodra hozzam annak 2 lehetosege van, az egyik hogy leadja az uberkonzolnal a nepstadionnal es 1 napon belul keszen van, a masik, hogy elhozza hozzam es akkor megvarhato csak velem eleg nehez egyeztetni idopontot :)
  • Kollár92
    Milyen hűtést ajánlasz?
    mert jó lenne tudni még mielött szerelőhöz kéne vinnem
  • Grove4
    Nem tudsz véletlenül olyan boltot Miskolcon ahol a chippelést meg hűtésmódosítást csinálnak?
  • Wadarr
    Valoszinuleg a traxdata miatt volt... de neked mar raktam bele hutesmodot a gepedbe ha jol emlekszem?
  • Wadarr
    En ezt nem mondtam... annak ellenere, hogy igy gondolom. MAr mashol is lehet olvasgatni ilyen 100%-os meghibasodasi dolgokat. Pld:ITT
  • KILLER2
    Na megvolt a 360om első fagyása. Kezdek félni. Bár leeth, hogy azért mert traxdata lemez volt, de elég forró volt a hátulja is, pedig csak 20 percet játszottam. Asszem sürgősen új hely kell neki.
  • Unreal1942
    PS3 bukta?
  • Unreal1942
    Akkor tuningolt hűtés nélkül mind így fog járni akkor is ha jól szellöző helyen van?
  • greco
    Megbeszéljük msn-en,mert láttam közben felvettél.
  • Wadarr
    kozben elolvastam a pu-t itt...
  • Wadarr
    Ajjaj... :) Igen az x-median megtalaltam de csak annyit, hogy kuldtel a wadarr@gmailra. Ott viszont jelenleg nincs megvalaszolatlan mail. De ide is irhatod ha mar itt vagy :)
  • greco
    A mailcímedre, azx-media oldalon küldtem neked privit, üzentem a chaten is,ja meg itt is küldtem már privit neked.:-)
  • Wadarr
    hova irtal ?
  • greco
    Látom sok a munkád, de azért egy válasszal igazán megtisztelhetnél már...
  • Wadarr
    Alul szellozik csak a konzol alatt... amit nem latsz. De az is keves... nagyon keves. Meg is van az eredmenye ennek 1-2 hetente cserelgetik a gepeket a bura alatt. De azert neha sikerul elkapnom egyet-kettot, tessek:

Itt az elso amit elkaptam, a gep korul plexi burok van itt is:

[URL=http://videa.hu/main.php?page=play&v=pYGuGoji5gRTNexs]3 led video #2

Es egy masik a jol ismert burokban:
    [/URL][URL=http://videa.hu/play.php?v=8sVSo76HlK4codGV]3 led video #1[/URL]

Es vegul nehany 3 ledes gep ami javitasra var nallam:

Ezekutan mindenki dontse el maga mennyire van felfujva a melegedes dolog :) Bar a helyzet az en cska orulok a 3 ledes gepeknek mert az infra bga forrasztoallomasom ara meg mindig nem terult meg :)
  • Kollár92
    ahha lol télleg
    akkor meg ha van rá gari vidd vissza
  • 22Barna22
    Isteneeeeem! Most mondta Tejföl h nem forgatják! magától karcolja a lemezt!
  • Kollár92
    jah de télleg játék közben miért kell forgatni?