176890

-
hát milyen monitorod van?
megy... -
Kollár92 #13553 az X pc monitoron is megy? -
hát persze :D
sőt... eladjuk mindkét gépet és összedobjuk a pénzt amiből veszünk 1-1 trabantot
-
Jimanszky #13551 oké és még én fizetek neked még pénzt 

-
Akkor megbeszélhetjük hogy ha megvan a PS3-ad akkor elcserélem veled az X-emre XD -
Jimanszky #13549 magyarul,nem biztos,hogy jó hozzá.ami biztos,hogy PS3-at rá tudnál kötni,az X-ről nincs tudomásom.sorry -
koTOM #13548 Hi!
Én most vettem egy kábelt(amivel monitorra tudom kötni,azaz vga kábelt) xbox360hoz,és szerintem negyon megérte!Az egész felbontási téma úgy néz ki hogy a 360 menüjében be tudod állítani 640x480 as felbontástól kezdve a hd felbontásig!!(szoval pl. van 1024x768 is!)De a hangot nem tudom hogy kell megoldani hogy legyen optikai kábel nélkül!!...ha tud vki megoldást please segitsen!! -
Jimanszky #13547 bazzki!!!!ha ilyened van,akkor simán jó,mert van rajta DVI bemenet,csak kell majd venned kábelt.de lehet h nem lesz jó,mert nekem meg pont ilyen kellene a PS3-hoz mert tudok szerezni DVI-D-HDMI kábelt.mivel h nincs az X-en HDMI kimenet,így nem tudom,hogy jó-e hozzá.azt tudom,hogy PS3-at simán rá lehetne kötni!!! -
Hát akkor nemtom.
22Barna22: Sztem kérdezd meg deep-et privátban hogy mivel játszott, én úgy emléxek CRT-n. Megtalálod a PC-s játékoknak leáldozott című topicban -
Azt hiszem ilyenem van. :S -
de akkor nem is tudom rákötni a monitoromra? :( -
Szerintem azt úgy értik hogy PC monitorhoz is és TFT, LCD monitorhoz is, de én is csak onnan vagyok egy kicsit biztos benne hogy egyszer írta deep, meg pár gyerek a fórumban -
Jimanszky #13542 íííígy igaz
-
Monitorhoz csatlakoztatás Én itt egyetlen egy paramétert nem találok ami CRT-re való rákötéshez segít. Csak TFT, és LCD monitorokhoz. De lehet, hogy én értelmezem nagyon félre a dolgot. :/
Szerk. Megnéztem a CRT monitorom hátulját, és, ha még nagyon is akarom nem tudom beleerőszakolni a monitorba a kábelt, ugyanis nincs szabad csatlakozói hely hozzá. -
Ezzel tudod rákötni -
CRT = Cathod Ray Tube, azaz katódsugár csöves -
Én nemtudom, nincs 360-am, de biztos nem lenne olyan rossz -
pls adjatok képet egy csatlakozóról amivel rá lehetne dugni :D mit takar az h CRT? :S bocsi de ezekhez lami vok :D -
na de ez egy régi nagy monitor :) tudjátok :) A hátulja rohadtul hátraér :S Szal... tudja kezelni a 1280x1024-es felbontást, de úgy már olyan kicsi minen h alig tudom elolvasni... 2-3 pixelesek a betűk. gondolok itt pl.: az ASZTALON a jobb klick-> tulajdonságok-> Beállításokban akármelyik betűre :) de mindenhol kicsi! játszani nem játszom a gépen szal játékokban nem tudom milyen... Szal milyen lenne ha valahogy rádugnám? :D -
Én úgy tudom rá lehet kötni, emléxem deep kollega is 19"-os CRT-n játszott amíg meg nem lett a HDTV-je -
Jimanszky #13534 szóval akkor sima VGA kábellel...oksa,köszi.gondolom azt adnak hozzá. -
Hát én úgy tudom CRT monitorra nem lehet rákötni.. -
CRT? Mert akkor nem ! ^^ -
Jimanszky #13531 mindenen élvezhető a kép!valaki írta h egy 10cm-esen is:) -
VGA kábellal rá lehet kötni, és monitoron még mindig szebb mint SDTV-n -
nah várjunk... "ezen milyen lenne a Box?" egyáltalán rá lehet kötni? -
ehh... Kérdezek valamit de ne röhögjetek ki!
VAn egy régi 19"-os monitorom. NEM SÍKKÉPERNYŐS! szal batárnagy :D
ezen milyen lenne a Box? mert van egy (asszem SD) SDTV-m is és nem tom melyiken toljam amíg nem veszek egy HDReady TV-t. mindjárt keresek info-t a monitorról... HA MÉG TALÁLOK :D -
Jimanszky #13527 oké,köszi.aki VGA szgépmonitorhoz használja az X-ét,az milyen kábellel kötötte rá? -
Hogyne lenne élvezetes, kétségtelenül látszódik a különbség egy PS2-s és egy Xbox360-s játék között még így sima TV-n is! -
Jimanszky #13525 katódsugárcsöves tv.sima,hagyományos tv.gondolom az SD az a standard-et jelöli...vagy nem??..szóval te sima tv-n nyomod?milyen a kép?azért így is élvezetes,ugye? -
Én. CRT Tv? Ilyenről még nem hallottam, csak SDTVről. A CRT az tudomásom szerint a monitorokra vonatkozik. -
Jimanszky #13523 valaki játszik közületek sima,mezei,CRT tv-n? -
Sztem lehet bár nagyon remélem. -
Hát nekem van egy kis ketyerém én azzal fogom. Remélem dolgozik mivel még nem próbáltam ki mert még nincs VGA kábelem.
-
Jimanszky #13520 semmi,csak mégszebb lenne a kép -
Olcsi2 #13519 add el vinyo nelkul.... -
És flashelt gépel, másolt játékkal lehet netezni?:O -
EasyLife #13517 mitől lenne jobb ha Xbox360 on HDMI kimenet lenne? Sima alap kábel amit adtak is kurva szép képet ad 107 cm-s plazma tv-n -
greco #13516 Ha eladom a boxot és veszek egy másikat,akkor át lehet vinni a gamertagomat a pontokkal,és a mentéseket is valahogy?Na meg a live előfizetést ha még nem járt le?
Lehet hülyeséget kérdeztem,de erről még nem olvastam sehol. -
engine #13515 Tudtommal csak európai reggel tudod használni az itthon forgalomban lévő feltöltő kártyákat. Max. neten csengetve tudsz előfizetni. Konzol Studióban legalábbis ezt mondta az eladó mielőtt megvettem volna