176892

-
tőled kérdezem mert látom értesz hozzá...
van lényege annak h milyen DVD meghajtó van a gépben? mert flasheltetni nem hiszem h fogom :) max később :) de akkor is minőségit raknék csak bele... -
Killer esete egyedi volt, csak az eljaras volt rutin :) Altalaban magatol szakadnak fel a GPU labai, mert nem eleg a gyari hutes akarhogy szellozik a gep. -
LCD-CRT engem is érdekelne...
-
Szabyka #13673 Köszi!Akkor mind1 elvileg hogy lcd tv-n vagy lcd monitoron használom majd? De azért sima tv-n ugye ne? Azon nem lesz olyan a képe mint lcd-n ... (szerintem) valamint mindegy, hogy lcd vagy crt moncsit használok majd ? -
Minden esetre... ha megbízol bennem igaán elküldhetnéd privátban az MSN címed... vagy mégjobb: vegyél fel :) aláírásomban ott van
KÖSZI! (csak h be legyek biztosítva...) -
Theodoric #13671 Nekem is valszeg GPU hibája van, Wadarr irása alapján, de az enyém soha nem volt mozditva, max az egész tv állvánnyal együtt és ha használtam kinyitottam az állvány ajtaját és körülötte nem éreztem mégcsak langyosnak se a levegőt (ha véletlenül csukva maradt, akkor az ajtó nyitásakor csak úgy ömlött ki a meleg levegő, szal gondolom nyitott ajtónál jól szellözött ha nem volt langyis se)szal abszolut ilyen biztonságban igyekeztem tartani, erre tessék 4 hónaposan meghalt...
Natehát nemfeltétlenül az av kábelcibálás ölheti csak meg :) -
OK de ez még nem most lesz:D
Még először Vga kábelt veszek. -
Meddig leszek? :) Hat... most fedeztem fel ezt a topicot, nezegetem... de akkor sem fogok eltunni, az oldalamon vagy mailon keresztul ugyis elertek. Killer gepe "sajnos" rutinmunka volt -
WoW! ennyitől baja lett? 
PS2 után meglepő :D
Wadarr! Meddig leszel a fórumon? mert a közeljövőben lesz boxom és lehet h igénybe venném a szolgáltatásaid :) ha már ilyen profi vagy :)
GRAT KILLER GÉPÉHEZ! :D -
Na pont ilyenem van.
#13664: A GPUn 4 láb felszakadt, de nem a melegedéstől, hanem az AV csatlakozó húzogatásától (amit én se igazán értek, mert nem volt sokat buzerálva az, legfeljebb valamikor, amikor kijjebbhúztam a 360at, akkor sérülhetett meg). Húzós sérülés, de most teljesen jó, remélem így is marad. A jövőben nagyobb odafigyelés fog kapni. Azért ez a 360 elég sérülékeny gép. Konzollal még sosem volt ennyi bajom. Túlmelegszik, elszakad benne ez-az egy erősebb AV kábel kihúzástól......de azért nem válnék meg tőle szívesen. -
Egy ilyen nekem is kéne. Ha rendelsz netán akkor én is benevezek egyre, és felezhetjk a postát. -
Ez nem is lenne drága csak az a kérdés hogy szállítanak -e ide. -
Mi baja volt? -
Olyasmiről nem tudni, hogy XBC, csak 360hoz? -
Na most némi tologatás után van a boxomnak hátul 14, oldalt 11 cm-e. Ez csak elég lesz neki, főleg, hogy a mostani baja nem is melegedés miatt volt. -
Pedig nem bántam volna, 6600GT 3.0P4-el eléggé döcög :( -
Ez csak ennyibe kerül?? -
Sztem nem is lessz BOXRA!! -
NEMÁ! :| megvan az MSN címed? jah úgy rémlik de akkor sosem vagy fennt :D -
Átalakító. -
kösz de én monitorra gondoltam ;) vagy ugyanaz a módszer?
van egy JAck csatlakozós hangfalrendszerem.... azt hogy oldom meg? -
USBs? Hááát. Szeirntem nem lenne jó. -
amdrula #13654 Mivel CRT (gondolom a kábele fix), ezért kutathatsz majd VGA gender changert hozzá, mert az az utángyártottakhoz nem jár. -
Nem tudom, hogy ez hogyan van, de akkor sincs. Az újabbon lesz, de az még úgy tudom nem jelent meg. -
Megint egy hülye kérdés de találtam egy usb-s 5.1-es fejhalgatót és az lenne a kérdésem hogy azzal müxik-e a hang?Erről lenne szó! -
kriszkrisz #13651 http://www.youtube.com/watch?v=tcACuy4x8nA -
Persze, hogy jó. Átlag monitoros kábel. -
Nekem egy ilyen Monitorom van ehhez is jó az utángyártott vga madzag:D? Mert nem naon futa a pízem az eredetit:-( -
Akkor:
A monitorhoz kell egy VGA kábel. Az eredeeti kb egy 10es, az utángyártott 5000 Ft. A hang, az úgy van, hogy olyan a VGA kábel hang kimenete, mint a sima TVs kábelnek (piros és fehér dugó). Ha olyan a hangfalod, akkor így, ha a PCsre akarod, akkor kell egy átalakító, aminek az egyik végébe megy ez a 2 dugó, a másikba meg a PCs 3 dugó (fekete, narancs és zöld). Ha kérdésed van keress meg nyugodtan privátba vagy MSNen. -
Killer az enyémre tudsz válaszolni valamit? :)
most vagyok Box vásárlás előtt, de nem tom hogyan tovább :D -
Monitoron olyan élességre, mint egy jó drága LCDTV-n. Amúgy XBOXon ninics HDMI, szóval mindegy, hogy a TVn van-e. -
Szabyka #13645 Ha egy 19 colos LCD monitorra kotnem az xboxot lenne olyan kepe mint lcd tv-n amin van hdmi(?) bemenet ?
-
NAGY KÉRÉSEM LENNE HOZZÁTOK, ISTENEK!
Szeretnék képeket és ÁRAKAT kapni azokról a cuccokról amik kellenek ahoz h az alábbi monitorra rá tudjam dugni a Boxot. És a hangot hogy oldom meg? :S 2 külön bemenetbe megy a PC és a Box? vagy mi? -
szóval...
Ha egy ilyen monitorom van akkor is szebb lesz a kép mint TV-n? Mert nekem az első játékom a Gears of War lesz... És szeretném ha szép lenne, és nem nagy. Nekem ez is elég nagy :) perzse ha nem tetzsik, átdugom :) -
Az szép és jó, de a szobámba ez nem igazán megoldható, főleg, mert minden reggel belerúgnék. -
Nekem a járólapon van a földön, van minden irényba legalább fél méter. -
Wadarr visszahozta az XBOXom az élők közé. Örök háal érte. Úgy látszik állandó helyra vágyik, szóval most nekiállok új helyet kertesni a számára. ti hova teszitek és kb mennyi hely kell neki? -
Gabe18 #13639 Monitor... -
Szerencsétlenek még pc-re se tudták rendesen megcsinálni. Szted konzolra meg tudják? -
Hát ha már konzolról van szó akkor én inkább a TV-re kötném, mert ott szvsz élvezetesebb játszani, igaz ott szarabb a kép, de sokan írták hogy TV-n is szép, de sztem próbáld ki mind2-n. Ha nem akarsz költeni VGA kábelre akkor nézd meg ismerősöknél ha tudod.