176890
banner
  • KILLER2
    Sok helyen olvasni, gondolom igaz. Azon pontosabban leeht majd célozni, bár nekem teljesenjó az X analóg kara FPSekhez, főleg a GoWhoz.
  • Zsoltika 007
    Ki fogják adni.
  • Kaplan
    Hallod, adjál már légyszí linket arra a hivatalos álláspontra, hogy kiadják a GoW-t PCre. Köszi :)
  • NEXUS6
    Máshol meg más ár volt! Hivatalos meg még nincs legjob tudomásom szerin
  • guardian hero
    Nem dollárból számoltam át, amcsiban 96eFt-nak megfelelő összeg lesz a Black edition. Ne nézz hülyének, mert azzal magadból csinálsz hülyét :)
  • KILLER2
    na nyomattam egy óra Vegast. A 360 jól meg lett csinálva, nem fagyott, meg semmi. Kiőpróbáltam ezt az elválasztást. A polcra a 360 hátuljával egyvonalban beállítottam egy DVD tokot úgy, hogy kiér a polc széléig, így elválasztja egymástól a hátsó és oldalsó részét. Eleinte úgy tűnt, hogy úgyanúgy melegszik a hátulja, mint szokott, de tévedtem. Egy óra és langyos. Igaz, nem olyan kicsit, de elég jó. Oldalt meg jó hideg levegőt szívott be. Amúgy lehetséges, hogy a 3 led javításától lassabban olvassa a lemezt? Picit gyorsabbra emlékeztem.
  • NEXUS6
    "120eFt környékén fog indulni, de szerintem még karácsony előtt árcsökkentés lesz (Black: 100e, Premium: 80e, Core: 60e)."

Ja amcsiban biztos, ha a dollárból számoltad át. Nálunk meg 140 körül. amúgy is hol van még karácsony! Még csak most volt.
  • 22Barna22
    azt hittem :D 1 éve mintha az lett volna :S
  • Kaplan
    Kérlek linket :)
  • Kaplan
    Kiráály! :)
  • sector512
    Az nem ElectroWorld...
  • 22Barna22
    ezt a lapot megtaláltam de egyszerűbb lett volna az mondanotok h nincs... minthogy ennyi ideig ezzel csesztelek titeket és ráadásul a fejem is megfájdul abban h reménykedem h mégis van egy :)

és amúgy... ez nem mondd semmit :) MERT IGENIS VAN FEHÉRVÁRON ELECTROWORLD! LÁTOGASSATOK EL A SKÁLA MÖGÉ! :)
  • 22Barna22
    Asszem van egy a SKÁLA mögött! :D És télleg van :D
  • NEXUS6
    Közben olvasom, hogy jön PC-re is. Na ennyit az Xbox360 exluzivitásról!
  • sector512
    Nincs fehérváron ElectroWorld, legközelebb Budaörsön van.
  • NEXUS6
    Hát a múltkor kipróbáltam a Gears of Wart. A magam részéről nem vagyok elájulva tőle. Igaz a grafika jól néz ki, de azért elég nyomasztóak ezek a kihalt pályák, marjha kevés az ellenfél. Nem igaz hogy a hw még 1-2-t nem bírt volna el. A multit meg jobb meg sem említenni.

Egeret nem támogat, csak valami adapteren keresztül, de úgy sem az igazi. A kontrollertől már télleg elszoktam ebben a műfajban. Szal PC után egy rémálom.
  • öregharcsa
    #10188 itt már írtam róla...

de itt viszont van egy csomó amit megvehetsz.

vga switch

én ezt ajánlom(nekem is ilyen van)

de van ott olcsóbb is...

• Kaplan
    Jéééé :)
  • 22Barna22
    keresem de nem találom... :S
  • Kaplan
    Google a barátod!
  • 22Barna22
    huhh... van fehérváron elektroworld? és ha van akkor hol?
  • Adi
    Jóó..:) de hol lehet ilyet venni?:O
    Bluefish v. mistral?
  • guardian hero
    Elektroworldben Premium + Gears of War = 99.990
  • 22Barna22
    akkor csak 10 rugóval lesz drágább mint a Premium... legalábbis Mediaban a premium 109.990 Ft :D
  • Kaplan
    "120 gigás mervelemezzel lesz ellátva, feketére színezik, és Amerikában 479 dollárba fog kerülni (...ami Európában a jelenlegi árszabás szerint 479 eurót jelent, ugye)." Ez az egyetlen támpont 1 euró = 250 HUF, számolj. A Core-t kivonják a forgalomból, a Core árán lesz a sima Prémium.
  • Kaplan
    Miky barátom, jó itt látni :P:)
  • guardian hero
    120eFt környékén fog indulni, de szerintem még karácsony előtt árcsökkentés lesz (Black: 100e, Premium: 80e, Core: 60e).
  • miky69
    mostantól oda is járkáljatok!! THX :)
  • miky69
    Minden 360-os menjen föl a www.halo3.mlap.hu -ra és reggeljétek magatokat a fórumba!!!
  • 22Barna22
    bocs... láttam is a linket de a gép árát nem... vagyis dollárban láttam valamit, de nem tudom az árfolyamokat! :S légyszi Forintban tippeljetek egyet :( köszi
  • Gabe18
    Na itt a normálisabb megoldás.Ismerösömnek ilyen van.
    Ennél a pc billentyűzet gomjaival tudsz váltani a 2 eszköz képe között.

Katt.
  • Adi
    Ez az "itt" ez hol van?:D
    Légyszi keresd már meg!:D
  • Gabe18
    Sajnos nem.Itt van egy jo bolt nálunk,normálsi eladóval,annak előadom mi bajom aztán kibogozza...
    Erre pl adott egy ilyen 2. világháborús rádióra hasonlitó eszközt,amibe hátul berakod a pc meg a 360 VGA kábeljeit,és ebből jön egy vezeték a monitorba.Elöl van rajta egy tekerő,azzal lehet kapcsolni hogy mit mutasson a monitior.De tényleg borzasztó kinézetü egy doboz ez,viszont nagyszerüen használható.
    De van ennél normálisabb megoldás is,sima kábeles összekötés,ha megtalálom belinkelem.
  • amdrula
    Nincs, mert ahhoz adnak, de külön is megvehető, csak nekem nem sikerült olyan boltot találni, igaz nagyon nem jártam utána, mert nem volt létszükség.
  • Adi
    De ha eredetit veszek akkor nincs gond?
  • Adi
    Pc-s boltba beszoktam menni, megkérdezek vmit és full hülyének nézznek, mert olyan eladok vannak akik kurvára nem értenek semmihez. Nem tudnál nekem mondani egy pontos nevet? Egy márkát?!
  • amdrula
    Jó, ha találsz hozzá VGA Gender Changert, ami olyan 500-600Ft körüli összegbe kerül, csak nem nagyon kapni.
    Mert ugye nehéz csakúgy összedugni 2 tüskés végű kábelt.
  • Adi
    ok!
    Viszont ennek van vmi pontos neve?
    "Ha olyan a hangfalod, akkor így, ha a PCsre akarod, akkor kell egy átalakító, aminek az egyik végébe megy ez a 2 dugó, a másikba meg a PCs 3 dugó (fekete, narancs és zöld"
  • Gabe18
    Van ilyen monitor átkapcsolo,nekem is igy volt jó ideig.PC-s boltban kérdezz utánna.
  • Adi
    "Mivel CRT (gondolom a kábele fix), ezért kutathatsz majd VGA gender changert hozzá, mert az az utángyártottakhoz nem jár."
    TEhát az utángyártott nekem se jó?