176895

-
Jajj dehogynem! 
Most jön majd kutyára úthenger!
Xbox1-nél is megoldották.
Most sincs rá semmi gyógyír. Csak a külön hálózat ami olyan mint a hamachi. Itt is hogy menjen a gép engedték kibontakozni a warezt. Aztán szépen lehúzzák nekik a rolót és meg fogják venni mert már megszokták a népek. Ráadásul mekkora buli hogy ki van fizetve 1 évre a live aztán lenyomják neki és újból meg kell vennie. És meg fogja mert:
Ott vannak a haverok, ott vannak a jó játékok amiket esetleg véletlenül megvett hozzá. Persze most nem mo-ból indúljunk ki :) -
GazCamp3r #15001 egyébként 20 colos monitort vettem szélesvásznút, 72ért, annyiért nehezen kapok ELCÉDÉEL tv-t xD -
GazCamp3r #15000 Akkor lehet, hogy nem töltöm le, hanem csak elviszem, azt rárakják majd hiba nélkül. egyébként sztem multkor ugy besz*pták. hogy nem hiszem, hogy most bepróbálkoznak egy olyannal, ami szétcseszi a gépet, mint multkor...
-
Hoppáré! Lehet most nem fogják benézni mint a legutóbbi update esetében. Bár engem nem érint :) -
Olcsi2 #14998 Hat ha csak ez a ket uj feature nem csinal valamit veluk, akkor minden rendben lesz
- Block all XBOX Live accounts accessing XBOX Live with illegally modified consoles
- Impact errors E67 to E80 on all illegally modified consoles
;) -
Vízszintesen össze tudja húzni. Függőlegesen már nem. -
Én még nem láttam olyan LCD monitort, ahol úgy lehet állítani, mint anno CRT-ken, sorra pontosan. Max olyat láttam hogy 4:3, vagy 16:9...És láttam már párat. De ettől függetlenül lehet hogy a tiedet lehet... -
Akkor összetolni. Nekem legalábbis LCD monitoromon lehet. H SIZE néven van a menüjében. -
LCD-n? Aligha:D -
Monitoron nem tudod összehúzni a képet? -
GazCamp3r #14992 Akkor most örökre ilyen lesz? mert emléxem, hogy kezdetnek nem ilyen volt. tuti van valami megoldás, amit remélem a májusi firmware frissítés elhoz.
egyébként a flash-elt gépeknek kell félniük az uj dashborad frissítésről? -
Nincs. Monitoroknál a szabvány 16:10, tv-nél meg 16:9. Hogy ez miért jó és kinek volt akkor érdeke azt nem tudom de nem véletlenül találták így ki. (pénz beszél ugye) -
thx!
igen már több forrásból is a venti-modot javasolták.külső hűtők egyértelműen kilőve immár végleg (több fajta már nincs is
)
-
Inkább egy jó LCD tévét vegyen aki ilyen nagyobb monitort akar venni 360-hoz. Árban majdnem ugyanaz... -
Na basszus én is olyat akartam venni, hu akkor nem lessz megvedve!!
De ténleg van akkor egyáltalán ponotssan 16:9-es monitor?? -
partizan182 #14987 Mint minden külső hűtő: felesleges és több kárt okoz mint amennyit használ.
Sokszor elhangzott már itt:
1. ha nem okosított és garis akkor nem nyúlni hozzá, ha meghal, az MS-nek példásan jó és gyors a garanciális ügyintézése, nagyon jó tapasztalatok vannak erről.
2. Ha okosított akkor a belső ventik feszültségét kell megemeltetni hogy jobban hűtsön. -
persze, nagyon f.szán néz ki
kérdés: erről mi a véleményetek?
Xbox 360 4-in-1 Charging Fan Stand (ld consolecorner.hu x360/kiegészítők) -
Zozo76 #14985 Van 16:9-es monitor? :\ -
Szopóágon vagy. 16:9-es moncsi vagy tévé kellett volna, nem 16:10... -
GazCamp3r #14983 Sziasztok, elég furi kérdésem lenne:
most kaptam egy 20 colos szélesvásznú monitort, aminek a max felbontása 1680x1050, de természetesen az xobx360-nak nincs ilyen fajta felbontása, de nemtudom, hogy melyiken lehetne használni, mert torzítja a képet minegyiken. Előszörre próbáltam 1280x1024, és widescreen beállítások, és szép volt, gond nélkül ment, de most vhogy megint elhuzza, és nemtudom miért, az ideális az 1280x800, de csak 768-as van benne, az meg megint torz, nemtudom, hogym it csináljak, tudna vki vmi megoldást, mert megőrülök...
-
RGB kábelt,SCART végüt holtalálok? Sok helyen kerestem de eddig még nemigazán találtam. -
Hát ez meglehetősen érdekes. Kivitelezés qrva jó, viszont szeritnem az, hogy Master Chief lány, még viccnek is rossz. Meg aztán A metroidos ruha sem tetszik. Sajnos arról még sosem láttam normális másolatot. Vége viszont kegyetlen :D Hátul a malackkék, egm ahogy az Elite-ek táncolnak.... -
syscoHUN #14980 THX a tippet,megfogadom,mar latom is,hogy a box-om ratelepszik a PS2-re es teljesen negytappancsra fekteti.Persze ez a radir dolog nem egy utolso.A szellozesnek is jot tesz,meghogy gumi igy nemadja nagyon at a rezgeseket.Ugyhogy holnap megyek veszek radirt. 
-
És az uccsó Haloid -
Lost rajongóknak. -
Csak hogy Pörögjön a topik:Kira:D -
Köszi!
akkor be kell valahonnan szereznem ilyen gender changert. -
Heló srácok!
Arra lennék kíváncsi hogy naponta mennyi ideig érdemes működtetni a gépet egyhuzamban? -
amdrula #14974 Gamespot review -
Valaki tudna mondani vmit a Import Tuner Challenge-ről?
Köszi -
Az nekem is jól jönne.. -
amdrula #14971 LCD monitor: kábel kihúz, új kábel bedug.
CRT monitor: kell egy VGA gender changer.
Mint pl ez:
http://www.wolfsoft.de/shop/images/product_images/popup_images/12343.jpg
-
Olcsi2 #14970 Aki ezt a jatekot kiirja az egyszeruen es tomoren egy marha. Cimeres, raadasul. Szoval, igen, persze, az eredeti jatek jatszasa kozben fagyogat es kuldi a gepeket a masvilagra (vagy szervizbe). Valami gond van a gitar kontroller kezelesevel, ha jol tudom, de tenyleg olvass inkabb utana az xbox.com-on. -
na szóval vettem egy vga a kábelt.
És sajnálatos módon ugyan olyan a csatlakozója mint a monitoré azt szeretném megkérdezni hogy mivel lehet orvosolni a problémát? -
Fektetve. Állítva szétmegy a box. A dvd tálcánál vmi kikopik.
És a gép alá rakjál vmit( például 4 db radírt) hogy alulról is szellözön! -
chris0000 #14967 Most akkor a gitárral van a gond és az eredetivel vagy az írottal(DNL verzió)? Nah azért köszi, hogy szoltál utánanézek a xbox.com-on, nem lett volna letesztelni a gépet :D -
Érdekes nálam nem volt semmi szaggatás.
-
syscoHUN #14965 Az erdekelne hogy vajon a gepet hogyan lenne erdemes tartani.Persze jol szellozo helyen az ok,de vajon allva,vagy fektetve pro es kontra ervekkel persze. -
Ezt azzér adják ki így, h emlékeztesen a pc-re. :D ÉS mikor kiadják a teljes változatott lásd, h milyen szépen és folyamatosan fut a boxon!:D -
Azt mondják hogy az nem jó. mert megváltozik a dvd-nek a kiegyensulyozása.. és néha hozzá érhet a fejhez!!