176895
banner
  • Grove4
    Bocs jogos azt nem láttam,sory.
  • Zsoltika 007
    Azért mert beírja 2x azért b+!
  • Grove4
    Most mér kell lelámázni???Te ugy születtél h mindent tudtál?
  • Zsoltika 007
  • Bendy
    Szerintem még írd be 2x.

Valószínű, hogy olyan játékokat írtál ki (amik nem mennek), ahol a régiókód nem megfelelő (NTSC) vagy még patchelni kellene. Melyik játékról van szó?
  • gonczip
    Sziasztok!
    Egy nagy problémával fordulok hozzátok.
    ImgBurn-el írom a játékokat, töltöttem le a netről olyan játékot aminek a kiterjesztése .360. Ki is írtam szépen őket, de ezeket nem játsza le a box-om. (A többi formátum: .000, .iso kiírása után gond nélkül mentek)
    Kérlek segítsetek. Mi lehet vele a baj?
    Válaszotok előre is köszi.
  • Grove4
    ja
  • KADARKA
    Jöhetne már valami jóóóó játék igazán!!!
  • Zsoltika 007
    Használati utasítást meg kéne nézni.
  • Arms
    A jobb alsó sarokba 1 piros led mit jelent? A képen pedig vmi system error?
  • amdrula
    Nem 65 nm-es.
  • Ewergo
    Emmá nem semmi!
  • chris0000
    Szia. Én is vártam de csak g*ci NTSC van semmi régiófüggetlen. Az Ncaa sorozatból sincs region free.
  • luckyboi
    Szia Mki!

Látom jön ez az Elite verzsön, nemtudni még, h 65 nm-es-e? Illetve megéri-e nekem a hdmi-ért ennyit kifizetni pluszba ( asszem premium árban jön be) . Lényegi különbséget fogok észlelni, ha hdmi-kábellel viszem az adatot hdtv-re? Vagy nem ér szart se az egész és vegyek premium packot, illetve még egy joy-t? Amúgy se sürget a dolog, karira kéne a cuccos.
  • gonczip
    Sziasztok!
    Egy nagy problémával fordulok hozzátok.
    ImgBurn-el írom a játékokat, töltöttem le a netről olyan játékot aminek a kiterjesztése .360. Ki is írtam szépen őket, de ezeket nem játsza le a box-om. (A többi formátum: .000, .iso kiírása után gond nélkül mentek)
    Kérlek segítsetek. Mi lehet vele a baj?
    Válaszotok előre is köszi.
  • guardian hero
    Ezzel tisztában vagyok. Ezzel együtt nem használja az Oblivion (PC-port), a Resistance (FPS), és tudtommal semmi sem, sőt, bejelentve is csak az UT3-nál van a használata. Egy fejlesztőnek csak púp ez a hátára, mert kétféle irányítási metódusra kell belőni a játékot, és kétféle módon kell tesztelni. Multi játéknál ez még elmegy, de single-nél kínszenvedés. Nem fogja ezt senki erőltetni, az MS se poénból zárja ki a lehetőséget.
  • NEXUS6
    A Sony sem zárkózik el, a használatától (ellentétben az M$-sel) szal csak a fejlesztőkön múlik. Az UT3 esetén megerősítették, hogy használja.

• guardian hero
    Egyelőre nincs szó PS3-as megjelenésről (szerintem nem is lesz). Amúgy PS3-on melyik játék használ egér-billentyűt? Merthogy rádugni a Boxra is rá lehet...
  • quack
    az MLB 2k7 régiófüggetlen, vagy egyszerűen csak ne akarjak baseballt játszani ha európai vagyok és ezért csak usa-ban jelent meg?
  • turho
    Nyilván már a fél világ a C and C-t szedi, ennyi idő alatt pc-n lejött volna, amennyi alatt lejött 6 százalék....pffff. Jó a sávszél meg a szerverpark, grat MS! És nem ez az első ilyen letöltés. Mint a modem, komolyan...
  • deep
    Hello!
    Van egy Logitech DriveFX X360 kormányom eladó, 1x kipróbált, vacsi új. 17000Ft
  • Forza Italia
    ok. kösz
  • partizan182
    Sárga kábel a kompozit, gyenge minőségű videókábel normál tévéhez.
    2 féle képpen lehet hangot varázsolni a boxból, a sztereó rca kábeleket (sárga mellett, piros-fehér) használod, vagy optikai kábelt erősítővel (a jóisten így akarja, 5.1, isteni hangminőség). Annak a kimenete szintén a videókábelen van az alján (ahol bedugod a boxba).
  • partizan182
    TV-n ki van-e választva a komponens source?
  • Forza Italia
    kösz megoldódott. Már csak egy problémám van. Nincs hang. Az Xbox könyvében úgy van lerajzolva, hogy a sárga kábelt nem kell bedugni. Akkor hogy lessz hang?
  • IGAZIWILLIAMS
    Alaplehetőségek:HD kábel(komponens) van-e? A tv hátuljába rendesen be van-e dugdosva?A kábelen a "kis pöcök" át van-e állítva HDTV állásba? A 360 settings menüjében a felbontás be van-e állítva? Más hibalehetőség nem jut eszembe :)
  • Attila8805
    Ne hagyj minket cserben ám
  • Forza Italia
    Helló! Olyan problémám lenne hogy most kaptam egy samsung 82 es LCD tv. Beállítom rajta az xboxot úgy ahogy kell és homályos a kép. Ha átkapcsolom HDTV-re akkor meg nem ismeri fel a Boxot.Akinek van ilyene az segítsen vagy küldjön privibe msn címet és felveszem. Előre is köszi.
  • partizan182
    Kicsit elnéztem a dolgokat.
    Asszonyi rábeszélésre elnyomtam 800 Ms pontot a full Zumára még délelőtt, azóta nem tudom a kitépni a kezéből a kontrollert :)
    Viszont este meg lesz köszönve :)
  • turho
    2 single meg egy tutorial pálya, goldosok szedhetik egyelőre.
  • NEXUS6
    PS3-ra nem adják ki? Ott van egér, meg bill is.
  • Zsoltika 007
    Ó je! Pc-n már kitolták :) Én is inkább ott tolom.
  • KADARKA
    Megérkezett a Command And Conquer 3 Demo!!!
  • Ewergo
    Ja, kompatible...a Shenmue franyán fut de a SoulCalibur, mikor kiválasztanám a karaktereket, lefagy a gépezet. :(
    Valaki tapasztalat? segitség
    Köszi!
  • turho
    x360-hoz sem kell.... (Csak xbox1 kompatibilitás, marketplace).
  • Sir Quno Jedi
    Senki nem mondott ilyet. CSak a HDD nagy csábítás és előnyös warezolgatáshoz is akár. De mivel az új, tötlés igényesebb gammákat úgyis nagyrészt HDD-re telepítik manapság a konzolok is, így már a gyártók is haladnak a korral (ugye a PS2-ben csak a net miatt volt HDD, gammához elvileg nem kellett).
  • partizan182
    ?
    Hova tévedtem?
    Szó volt róla milyen nehéz lesz a warez ps3-mon a BD miatt.
    Nem lesz az.
    Más kérdés h tényleg off.
  • turho
    Egyelőre köze semmi az általatok fejtegetett dologhoz. Multimédia, PS store, ennyi....jah és Linux. (OtherOS pontosabban). Nem kicsit érdekes lenne ha azért kapott volna vinyót hogy gyári warez? :DDD (Talán meoldják de ez már nem PS2 és online világ van meg fw frissítések. Mondom én szubjektíve hogy xopó lsz megtörni a varázst).
  • Ewergo
    Akkor csak jó lehet ha a fejlesztök direkt a warez oldalra álnak. :)
    Rájöhettek, hogy a ps3 csak igy lehet népszerübb.
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én az eredeti gámákat is HDD-ről nyomom PS2-n, mert gyorsabb, csendesebb, kímélőbb és jobb. EZ PS3-mon sem lesz másképp. Azzal, hogy elhetővé tették a HDD-k csatlakoztatását a konzolokhoz (már az előző generációban), el is érték, hogy MINDENT lehessen HDD-ről tolni, ami ésszerű a technikai mai szintje mellett és önmagát adja.