176895
banner
  • baak
    Sziasztok!
    Én ott vettem, bár csak ne tettem volna! Kb. 30 000 bukóba vagyok miattuk!

Ha kell még infó akkor keress meg magánba.

Üdv: baak
  • Zsoltika 007
    A legnagyobb esélyed akkor van ha a legújabbat teszed fel. Nagyban függ a meghajtód típusától is. Többet nem nagyon tudok a dologról mert nekem nincs bütykölve a gép.
  • Max 36
    Még egy kérdés:mely fw-t kell felrakatni a gépre,hogy játszani tudjak az Xbox1-es játékokkal?
  • Max 36
    Kösz az infót:(
  • Zsoltika 007
    Nem támogatja. Csak úgy ha media center-es windows-al telepített pcvel összekötöd és feltelepíted a transcode 360 nevű progit. De úgy is csak a szgépről tudod nézni a filmet. Lemezről csak dvd, svcd, vagy wmv megy.
  • Max 36
    Sziasztok,mivel most jutottam arra az elhatározásra,hogy lecserélem az öreg Xboxot egy X360-ra,azért egy dolgot szeretnék tudni:a nextgen masina támogatja a divX formátumotMGondolom,dvd-n leledzQ filmet minden gond nélkül megtudok rajta nézni.
  • Kandurex
    hm, flashelik is? ez pozitív! nem tudtam!
  • Adi
    Én mondtam nekik anno, h én megveszem tőlük azonnal de akkor legyen vmi kiprobálási lehetőség.. mondom oda megyek az üzletbe.. hát, h nincs konkrétan üzlet.. mondom jó akkor vhol kitudjuk próbálni.. elkezdik nem.
    hát akkor kösz. úgy hogy ennyit erről. Meghogy oda küldenek neki vmi futárt.. áááá
    Én paráztam tőlük venni.. aztán lehet jók, hisz többen vettek már tőlük masinát!
  • tsabigo
    Ezt miből gondolod?Az enyém onnan van.
  • tejföl
    Egyelőre ráolvasással nem megy.
  • amdrula
    Szerinted?
  • Kandurex
    Amúgy, hogy van mostanába flashelés? Még mindig darabokra kell hozzá szedni a masinát, vagy van valami egyszerűbb megoldás?
  • Kandurex
    nah, jah, de ott nem flashelik be a gépet :/
  • TrIp
    szerintem próbáld ki a consolecornert.. még 5 ezressel olcsóbb is a supersize pack.. vettem ott egy joystickot meg egy kábelt, és nagyon segítőkészek voltak :)
  • quack
    én ott vettem, ha jobban elolvasod akkor viszont az egy éves gari az ott vasarolt gepekre eleg kamu: mindenre vállalják kivéve, és felsorolnak szinte minden hibalehetőséget többek közt a 3led-et is
    ja és nem adnak rendes garit csak egy szaros papírt amire rá van nyomtatva a logójuk
    nekem még nem volt bajom a géppel ugyhogy nemtudom mennyire megbizhatóak ilyen téren, mindenesetre én azért vettem ott mert többen ajánlották
  • Ewergo
    Magánvéleményem : Megbizhatatlanok! Három idöpontot mondtak a gép átadására, egyikresem jöttek el. Az utcán meg ugye nem is lehetett volna kiprobálni a gépet. Meg ilyen futár félével küldözgetnek. Én senkineksem ajánlanám öket.
  • tejföl
    Én is így tudom. A flashelés által a DVD-rom eredetinek látja az írott lemezt.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Golemkonzolról mik a vélemények? Szoktatok onnan rendelni? Megbízhatóak?

Ami számomra nagyon meglepő, hogy fél éves garit vállalnak flashelt masinákra. Ez nekem nem tűnik túl hitelesnek. Ráadásul honlapjukon sincsen semmi üzlet feltüntetve, így probléma esetén még a 6 hónap letelte előtt lehet, hogy én azt az embert aki ezeket értékesíti soha többé az életbe nem fogom tudni elérni. Meg ha személyesen akarom átvenni a cuccot, akkor találkát kell megbeszélni.

Please, akinek bármilyen tapasztalata van velük kapcsolatban az ossza már meg velem, thx. Mert mondjuk nekem a premium pack - supersize packos box elég szimpatikus lenne. :) (flashelt, + ajándék vezeték nélküli controller + távirányító + akkumulátor töltő + ha jól tudom, akkor kérésre még a hűtésátalakítást is megcsinálják!
  • Smuge
    Nem tudjátok, ez a máj.7 -i dashboard ujjitás mennyire zavarhatja meg flashelt dobozokat? Vagy kettönek köze nincs egymáshoz , minden további nélkül lehet frissiteni azokat is?
  • tsabigo
    gonczip.Ezt már több fórumon is kérdezted és többek között már én is válaszoltam neked.Addig nem fog menni, amíg a backward compability frissítést fel nem tolod a 360-ra.Ez kell ahhoz hogy xbox1 játékokat le tudjon játszani a géped.A layerbreak meg azért 1913776, mert ez xbox1 játék és nem 360-as.
  • testerlnx
    Én úgy tudom, hogy nem lehet érzékelni, hogy a dvd-rom firmware-e át van "ütve", az enyém nincs, de max csak egy lemez tudná érzékelni, mondjuk nem eredetiként próbálna indulni, és ha sikerül akkor a gép mod-olt, és így letiltaná a gépet... A net-ről letöltött frissítés a mod-olásból semmit sem lát!
  • Zozo76
    Tenyleg, az XBOX360-an nincs modositva. Nem is lesz. De az XBOXom chippelve van. Ha a 360-ra van elofizum az jo a Xre is? Es ha chippelt?
  • Zozo76
    Meg egy darabig igen. Hogy meddig azt csak az MS tudja. :)
  • amdrula
    Én annyira nem hajtok az achievementekre, hogy megszerezzek egy oylan játékot, ami nem érdekel/sz@r, vagy a kettő együtt.
    De amilyen játékkal amúgy is játszanék, abból az egyszerűbbeket próbálom megszerezni, de az extrém nehezekkel nem foglakozom.
    Amúgy nagyon nagy 5letnek tartom a dolgot, meg ad egy is sikerélményt, ha egy nehezebbet sikerül unlockolni. ;) (nálam szeintem valami nem ok, a THP8-cal, mert van olyan achievement, hogy
    "Nice combo!
    Well done, you landed over 500,000 point combo.", na én csináltam már 600+k-s combót, mégsem kaptam meg...
  • quack
    egyébként ti mennyire hajtotok az achievmentekre? mondjuk megszereztek régebbi játékokat vagy olyat ami nem érdekel különösebben titeket, csak azért hogy meglegyenk a pontok? pl. madden/nba/nhl 2k6/06-nál, fight night 3nál vannak ilyen elég könnyű 100 pontos achievmentek dehát megéri-e egyáltalán kikölcsönözni (btw lehet ijet magyarországon valahol?) vagy leszedni az internetekről
  • teddymac
    Fel lehet menni
  • teddymac
    amdrula ,köszi a listát :)

• Smuge
    Flashelt boxal minden gond nélkül fel lehet menni livera? Nem lehet elrontani?
  • quack
    simán van 100
    (+ kb 60 arcade játék)
  • Olcsi2
    Van az majd 130 is... :) Ha azt nezzuk, hogy a gamerscore listan lassan 140ezernel jar az elso...

En ennel teljesebb listat nem ismerek:
    http://www.achieve360points.com/list/all
  • testerlnx
    Baromi jó a game, és ez a rész közel sem olyan nehéz mint gondoltam. Azt irják meg lehet ütni máshogy is.
  • testerlnx
    Kameo kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Csak a kalickában lévő vizi állatokkal lehet megsebezni a FireTroll-okat, amik a plafonról lógnak?? Most egyszerre kettőt kel legyürnöm a Water Templom-ban, és szívok vele mint a torkosborz :(

• Ewergo
    Köszi!
  • amdrula
    Inkább nem mondok semmit, itt van 70+ játék:
    Gamespot x360 reviews
  • Ewergo
    Kételkedésnek látszik, de mindössze ártatlan kiváncsiság a kollega 50 programjára. Semmi rossz nincs ebben. Szerintem.
    De ha azt monja hogy csak vicc vót, akkor azzal is ellehet intézni a dógot! Értem a tréfát! :)

Azé ha valaki ide leirna kb. 70 megjelent X360 program cimet, az hasznos, szép és megható dolog lenne.
  • gonczip
    Szia!
    Az nem baj, hogy ezzel a rétegváltási számmal írtam ki és nem a szokásossal: LayerBreak=1913776?
    Ez volt a .dvd fájljában.
    Egyébként, ti hogy birtok clone CD-vel írni?
    Én mikor rámegyek, hogy kiírás lemezképfájlből, akkor a progi nem enged csak .CCD formátumú fájlokat megnyitni.
  • gonczip
    Szia!
    Elvileg ez már patchel-ve van.
    NFO szerint:
    Ninja Gaiden Black Pal Xbox360
    already patched & stealth
    Ez nem azt jelenti, hogy már patchelték, csak feltették hozzá külön mellé a patch-et is?
  • turho
    Nem értelek, kételkedsz benne hogy van-e már egyáltalá 50 db. game 360-ra? :) (mert van az 70 is.....)
  • Ewergo
    Bocs Teddy de én még mindig várom azt az 50 darab eredeti v. kiirt teljes(nem demo) X360 gémek ciméröl a listát ami neked van. Nyugodtan ide a forumba irhatod van itt annyi hely hogy kifér.

Gy.k. : 50 különbözö Xbox 360 teljes gamákrol van szó ami már megjelent vagy üzletben, vagy neten! :)
  • Smuge
    Hali! Tudtok arrol valamit , hogy egy bizt.másolatu :) játék nem hajlando elindulni az aktuális fw-el csak ugy hogy frissiti? ( és elrontja a konzolt:) ) Ezek a netre felkerült cuccok ugyan ugy törtek, mint a pc-s változatok? Elöre is köszi!