176895
banner
  • Adi
    Olvasd el a FAQ, vagy olvass vissza.. összes kérdésedre ott a válasz
  • MR SUGAR
    kérek valakit, h segítsen nekem!!! pár alapvető kérdesem lenne msn-en X360ról, mert eddig nem nagyon érdekelt a dolog... (PSP-ben és PS3-ban otthon vagyok) kb 20perc az egész
  • Kandurex
    igen...jellemző, hogy Magyarisztánba minden drágább..úgy bő 100% -al
  • Olcsi2
    A legjobb oldal a regiomentes jatekokhoz a :

http://www.play-asia.com/SOap-23-83-3yh1-49-de.html

3 EUR postakoltseg, fizethetsz PayPallal vagy hitelkartyaval es egy masfel het alatt Mo-n van, az araikkal meg nem nagyon lehet vesenyezni...
  • ThugEdge
    nekem egy 19-es wide samu van és nincs semmiféle összehúzás,teljesen jó
  • Totis
    Az XBOX360 kimenete 16:9-es osztást használ alapesetben. Szóval a 16:10-re úgy igazítja rá a képet. Bár lehet rosszul tudom...
  • chris0000
    Hy. Milyen monitort vegyek ha teljes képernyőméretben szeretnék játszani? Most egy gagyetta 19" crt-m van kocka. Egy 19" es lcd ws monitor az jó? Néztem egyet de felbontásnak 1440*900(16:10) és visszaolvasva láttam, hogy a 16:10-el is összehuzza?? Köszi a választ már ha kapok:D
  • lopbisz
    nem nem ,de viszont anyád nyelvére sikerült :D
  • gonczip
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy az olyan ralise-eket aminek a formátuma .360 azt hogy írjam ki. Mert én ImageBurn-el írok és ezeket valami miatt nem játsza a gépem. (Meg másé sem.)
    Válaszotok előre is köszönöm.
  • partizan182
    Nyilván. Ezért van szükség több "tudatos vásárlóra".
  • Ewergo
    Azé drágább me mindent egy helyen megvehetsz....elindulsz 200 rupóval egy óvatlan, hétköznapi bevásárlásra, és csak ugy mellékesen bedobsz a kosárba egy X360-at, és utánna mehetsz egyböl a tejfölös pulthoz is. Ezt a luxust meg kell fizetni!
  • partizan182
    Nincs különbség, ennyi árdifferencia simán lehet.
    Sőt, most voltam Tescóban, ott 129.999 -ért árulják a boxot, ugyanaz konzolboltban 82-ért kapható.

Egyszerűen drágább.
  • tobias88
    576ban a core gép van, legalábbis én nem találtam meg a premiumot
  • Adi
    SOK KÉRDÉSRE AA VÁLASZOK:
    XBOX 360 FAQ
  • Kaplan
    Nem lehet, hogy az egyik Core pack volt a másik Premium? Vagy az egyikhez adtak két játékot a másik sima alapgép volt?
  • Kandurex
    Mert, mennyi?
  • fsgh
    Sziasztok!

Azt mondja már meg valaki hogy mia különbség az 576kbyte-ban kaphato XBOX360 és a Media Marktban kaphato XBOX360 között?(mert a mediában 30ezerrel drágább:OO ennyit rápakolnának?)
  • Ewergo
    Ocsó imaginácionon is vigan pörög nekem a Deadrising...! :]

• amdrula
    Nekem van egy Fuji, nálam műxik.
  • Adi
    VAn egy olyan, h Match beállítás mielött bejönnének a kisfilmek. Na ott belehet állítani, h a ring out vagy mit ne számoljon.. amúgy a back gombal tudod kiválasztani, h kit lehessen ütni!:D
  • Zsoltika 007
    Valószínű hogy menni fog de lehetnek problémák.
  • Alblink
    De most komolyan:D,mert ha jol tom nem mindegyik dl dvd-et tud olvasi..
  • Zsoltika 007
    Nem. Csak Pioneer-ül tud. Fujiul nem tanították meg olvasni.
  • Alblink
    Hi,van egy fujifilm dvd+r dl-em,ha erre irok gamet,ezt a tipust olvasa majd az xbox?
  • Guer
    hol láttad te ezt 150 ért?
  • rambuu
    Hát azt a pacsizást én sem tom, de gondoltam már rá hogy meglehet nézni kint a tanuló filmeknél csak még lusta voltam rá. Emezt meg sztem olyan pályát kell találni ahol van valami tárgy és szét fel venni.
    De nem tom én még kint nem harcoltam, mert nincs aki le üsse a birot hogy ne számoljon.
  • Adi
    Vki nem tudja, h a WWE Smackdown-ba, h kell pacsizni a társammal és akkor váltjuk egymást? Megbehívni csak úgy?
    És még azt, h lehet, h vmilyen tárgyhoz verjem az ellenfejét? Vonszoljam stb..?
  • Zozo76
    Itt egy szuper hutes-mod:

• quack
    lista
    (ha pal-nál yes van akkor azzal tudsz játszani)
  • testerlnx
    Most már 11, és elvileg útban van még 2 :)
  • Ewergo
    Ez rossz válasz! :)
  • Tekken5
    0 :D
  • Jak16
    Tudtok oylan oldalt mondani, ahonnan olcsón (magyar viszonylathoz) lehet rendelni X360-as játékokat, és kihozzák nekem Magyarországra?
  • Olcsi2
    eleg sok jatek regiokodmentes, szoval inkabb ird le mit szeretnel venni es akkor megirjuk, tudod-e kulfoldrol rendelni. Csak peldakepp: Crackdown, Saints Row, CoD2, CoD3, Battlestations mind mind regiomentes, szal USAbol is rendelheto...
  • amdrula
    Ált. US cucc nem megy Európai gépen, de vannak kivételek.
  • pite man
    sziasztok csak azt akarom kérdezni hogy a xbox 360 régiókódos?pl ha eyről rendelek akkor azzal tok rendesen játszani stb..?
  • TrIp
    ne kezdjetek el megint tévézni itt, mert elvisz az ÁVH!!! :D
  • sztechnika
    Te megőrültél???
    Nagyon jó TV ajánlom neked 3 év garival megpláne goo és vedd meg.
  • partizan182
    Dinamikus kontraszt parasztvakítás, mindenki kikapcsolja első alkalommal mert nagyon zavaró (állítgatja a fényerőt ahhoz képest hogy milyen világos/sötét az éppen aktuális kép). LB1R pedig az LG tavalyi zászlóshajója, nagyon minőségi cucc. De ez elég off, ha van még kérdésed priviben szivesen segítek.
  • amdrula
    Széthúzza, de már megszoktam :D