176897
banner
  • Zsoltika 007
    "hűtés mod nélkül 100%, hogy előbb utóbb behal"
    Azért nem kellene ilyen hülyeségeket terjeszteni...
  • Decooy
    vagy visszaküldöd ms-nek javitásra,ha gond lesz vele,kb 10 napot kell várni,nekem ennyi volt 3 ledesnél,alaplap cserénél.....
  • Decooy
    javaslom olvasd el a szervizesünk oldalán ezt az irást,érdemes,hűtés modd kell,külső hűtést nem szabad:
    http://x-media.xel.hu/page.php?7
  • Attila8805
    Haljon van gari és amit visszakapsz az javított és azt már lehet hogy normálisan megcsinálják:D
  • Ewergo
    No meg a hangja miatt is érdemesebb egy wispert beletenni.
  • Unreal1942
    Nem akarlak ilyeszgetni, de hűtés mod nélkül 100%, hogy előbb utóbb behal. Sajnos alul van méretezve. Persze ha nem használod csak napi 15-20 percet akkor talán nem :)
  • cenobite
    Hűtésmodot pedig szerintem felesleges bele tenni, ha csak eredetivel játszol. Nekem sincs benne és tökéletesen megy. (decemberben vettem) Lényeg, hogy jól szellőző helyen legyen a masina.
  • turho
    Boltban szólni, beszélni, de bármilyen apró gyanú vagy nézeteltérés, furcsánreagálás esetén call MS Support. Hiba elmesélése. Aztán pár nap és box jön vissza megcsinálva.
  • larini
    Most akkor a boltba vigyem vagy a MS-hoz?
  • turho
    Nem feltétlen minden játék alatt és azonnal fagy. De tévednék....Következő tünet az lesz ha súlyosbodik, hogy már bekapcsoláskor a felfutó kifagy vagy becsíkol.
  • larini
    De miért csak egy játékkal csinálja?
  • turho
    Tévedhetek is, de elég ilyet láttam :(
  • larini
    Ja, és köszönöm!
  • larini
    Vazz! :DDD
    Égek, mint a rongy! Természetesen feltétel nélkül elfogadom a véleményedet!!!!!
  • turho
    Itt sem mondok mást, gázos az alaplap. Mint szervizes-modder.
  • TrIp
    mi is azt mondtuk h vidd vissza :D
  • larini
    Másik fórumban ezt válaszolták:
    "Amennyiben módodban áll, azonnal vidd vissza, mert alaplaphibás...(GPU felválási hibák, tipikus jelenség. Nagyritkán ram is csinálja, de ez GPU lesz...)"

• larini
    De minek flaseltessem? Csak gyári játékkal nyomom...
  • amdrula
    Flash nélkül én nem nyúlnék a gépbe, akkor már szívjon vele az MS, ha tönkremegy...

Amúgy a tápegység jól szellőző helyen van?
  • TrIp
    pont ez a baj, h a gari ugrik ha hűtésmodot csináltatsz.. szóval akkor már érdemes flashelni is. vagy mindkettőt vagy egyiketsem!
  • Ewergo
    Az nem lényeg hogy csak egy játékkal szaraxik... Mi van ha majd többet vesz és azokkal is ezt csinálja.

Szerintem lesz egy futásod vissza!
  • larini
    flasheltetni nem akarom, a hűtésmodot valószínüleg megcsináltatom.
  • Lizardman
    köszi.

csak azért kérdeztem, hogy akkor mikor is fog lemenni drasztikusan a premium ára, de ugy látom az még sokára lesz, szoval nyári szünet elött még beszerzek egy gépet :)
  • TrIp
    szerintem vissza az egész..
    és egy jótanács!
    ha tervezed h később flashelteted, akkor ne csak tervezd hanem csináltasd meg még újkorában, és egyúttal a hűtésmodot is tudd le! nekem az elejétől benne van mindkettő, és egyetlen egyszer fagyott le, 5 óra dead rising után :)
  • larini
    Ezt a játékot kölcsön kaptam, a tulajdonosa szerint nála soha nem produkálta a box ezt játék közben!
  • Kandurex
    Én a helyébe cuccolnák gépestül - just cause -tól és mutogatnám a boltba, hogy csókolom itt gubanc van. (ha már eredeti és belefecölt nem kevés lovetátt, ...gondolom a játékot is ott vette)
  • cenobite
    Ha a többi tök jól megy, akkor sztem nem a gép rossz... Bár vannak akik jobban értenek hozzá mint én, majd ők megmondják.
    Mindenesetre asszem 3 napig kötelesek kicserélni a gépet mindenféle kérdezősködés nélkül.
  • larini
    http://konzoljatek.extra.hu
  • quack
    nyár vége
  • larini
    Eddig igen! Csak három van itthon: a Gears, egy EA-a box és s Just Cause.
  • cenobite
    És csak az az egy játék vacakol?
  • Kandurex
    Hol vetted?
  • Kandurex
    Azonnal garanciás csere!
  • larini
    Bocsesz!
    Zsír új a vas! 2006. 07. 12. a dátum a hátulján. A meghajtóról fogalmam sincs. Semmiféle mod nincs benne. A Játékok gyári darabok, hibátlan lemezeken!
  • Kandurex
    lsd:#15288
  • Ewergo
    Ha eredetik a gamák, akkor vissza csere!
    Vagy elötte update hátha megoldja...
  • TrIp
    én nem játszottam a just cause-zal, viszont hamár segítséget kérsz ebben a nyomorult fórumban (és ez nem csak rád vonatkozik), akkor jó lenne ha többet is írnál a gépedről, a "tegnapvettemdemászar" helyett...
    például: új v. használt, mikori gyártású, hűtésmod van-e benne, flashelt-e, milyen meghajtó, milyen fw-vel... satöbbi
  • larini
    Ez komoly kis segítség volt...
  • Kandurex
    hm, még hamar problémázik...
  • larini
    Sziasztok!
    Tegnap vettem egy Premiumot. Elkezdtem játszani a Just Cause-al, erre egyszercsak becsíkozódott a kép. Futott tovább, de élvezhetetlen volt. Kikapcs, újra be. Megint próba, ismét eljátszotta. Kipróbáltam más játékkal is, de egyikkel sem produkálta a dolgot. Vattafakk ez? Tépjek vissza kicseréltetni a gépet?