176897

-
"hűtés mod nélkül 100%, hogy előbb utóbb behal"
Azért nem kellene ilyen hülyeségeket terjeszteni...
-
Decooy #15323 vagy visszaküldöd ms-nek javitásra,ha gond lesz vele,kb 10 napot kell várni,nekem ennyi volt 3 ledesnél,alaplap cserénél..... -
Decooy #15322 javaslom olvasd el a szervizesünk oldalán ezt az irást,érdemes,hűtés modd kell,külső hűtést nem szabad:
http://x-media.xel.hu/page.php?7 -
Haljon van gari és amit visszakapsz az javított és azt már lehet hogy normálisan megcsinálják:D -
No meg a hangja miatt is érdemesebb egy wispert beletenni. -
Unreal1942 #15319 Nem akarlak ilyeszgetni, de hűtés mod nélkül 100%, hogy előbb utóbb behal. Sajnos alul van méretezve. Persze ha nem használod csak napi 15-20 percet akkor talán nem :)
-
Hűtésmodot pedig szerintem felesleges bele tenni, ha csak eredetivel játszol. Nekem sincs benne és tökéletesen megy. (decemberben vettem) Lényeg, hogy jól szellőző helyen legyen a masina. -
turho #15317 Boltban szólni, beszélni, de bármilyen apró gyanú vagy nézeteltérés, furcsánreagálás esetén call MS Support. Hiba elmesélése. Aztán pár nap és box jön vissza megcsinálva. -
larini #15316 Most akkor a boltba vigyem vagy a MS-hoz? -
turho #15315 Nem feltétlen minden játék alatt és azonnal fagy. De tévednék....Következő tünet az lesz ha súlyosbodik, hogy már bekapcsoláskor a felfutó kifagy vagy becsíkol. -
larini #15314 De miért csak egy játékkal csinálja? -
turho #15313 Tévedhetek is, de elég ilyet láttam :( -
larini #15312 Ja, és köszönöm! -
larini #15311 Vazz! :DDD
Égek, mint a rongy! Természetesen feltétel nélkül elfogadom a véleményedet!!!!! -
turho #15310 Itt sem mondok mást, gázos az alaplap. Mint szervizes-modder. -
mi is azt mondtuk h vidd vissza :D -
larini #15308 Másik fórumban ezt válaszolták:
"Amennyiben módodban áll, azonnal vidd vissza, mert alaplaphibás...(GPU felválási hibák, tipikus jelenség. Nagyritkán ram is csinálja, de ez GPU lesz...)"
-
larini #15307 De minek flaseltessem? Csak gyári játékkal nyomom... -
amdrula #15306 Flash nélkül én nem nyúlnék a gépbe, akkor már szívjon vele az MS, ha tönkremegy...
Amúgy a tápegység jól szellőző helyen van? -
pont ez a baj, h a gari ugrik ha hűtésmodot csináltatsz.. szóval akkor már érdemes flashelni is. vagy mindkettőt vagy egyiketsem! -
Az nem lényeg hogy csak egy játékkal szaraxik... Mi van ha majd többet vesz és azokkal is ezt csinálja.
Szerintem lesz egy futásod vissza! -
larini #15303 flasheltetni nem akarom, a hűtésmodot valószínüleg megcsináltatom. -
köszi.
csak azért kérdeztem, hogy akkor mikor is fog lemenni drasztikusan a premium ára, de ugy látom az még sokára lesz, szoval nyári szünet elött még beszerzek egy gépet :) -
szerintem vissza az egész..
és egy jótanács!
ha tervezed h később flashelteted, akkor ne csak tervezd hanem csináltasd meg még újkorában, és egyúttal a hűtésmodot is tudd le! nekem az elejétől benne van mindkettő, és egyetlen egyszer fagyott le, 5 óra dead rising után :) -
larini #15300 Ezt a játékot kölcsön kaptam, a tulajdonosa szerint nála soha nem produkálta a box ezt játék közben! -
Én a helyébe cuccolnák gépestül - just cause -tól és mutogatnám a boltba, hogy csókolom itt gubanc van. (ha már eredeti és belefecölt nem kevés lovetátt, ...gondolom a játékot is ott vette) -
Ha a többi tök jól megy, akkor sztem nem a gép rossz... Bár vannak akik jobban értenek hozzá mint én, majd ők megmondják.
Mindenesetre asszem 3 napig kötelesek kicserélni a gépet mindenféle kérdezősködés nélkül. -
larini #15297 http://konzoljatek.extra.hu -
nyár vége -
larini #15295 Eddig igen! Csak három van itthon: a Gears, egy EA-a box és s Just Cause. -
És csak az az egy játék vacakol? -
Hol vetted? -
Azonnal garanciás csere! -
larini #15291 Bocsesz!
Zsír új a vas! 2006. 07. 12. a dátum a hátulján. A meghajtóról fogalmam sincs. Semmiféle mod nincs benne. A Játékok gyári darabok, hibátlan lemezeken! -
lsd:#15288 -
Ha eredetik a gamák, akkor vissza csere!
Vagy elötte update hátha megoldja...
-
én nem játszottam a just cause-zal, viszont hamár segítséget kérsz ebben a nyomorult fórumban (és ez nem csak rád vonatkozik), akkor jó lenne ha többet is írnál a gépedről, a "tegnapvettemdemászar" helyett...
például: új v. használt, mikori gyártású, hűtésmod van-e benne, flashelt-e, milyen meghajtó, milyen fw-vel... satöbbi -
larini #15287 Ez komoly kis segítség volt... -
hm, még hamar problémázik... -
larini #15285 Sziasztok!
Tegnap vettem egy Premiumot. Elkezdtem játszani a Just Cause-al, erre egyszercsak becsíkozódott a kép. Futott tovább, de élvezhetetlen volt. Kikapcs, újra be. Megint próba, ismét eljátszotta. Kipróbáltam más játékkal is, de egyikkel sem produkálta a dolgot. Vattafakk ez? Tépjek vissza kicseréltetni a gépet?