176898
banner
  • Zsoltika 007
    "Régen énis Pc voltam "
    Biztos szar lehetett pc-nek lenni. Nem is volt gyerekkorod meg ilyenek.
  • NEXUS6
    Én se nagyon indítottam el PC-n játékot, amióta megvan az új konzol.;)
  • Forza Italia
    1,5 hónapja van Xboxom most kaptam egy LCD tv-t hozzá és egyszerüen bámulatos. Else tudok szabadulni a géptől. Régen énis Pc voltam de már nem is játszok Pc. Sztem te se fogod megbánni. Vegyél egy 360-at.
  • CSOCSO
    vegyel 360at!!!
  • Ioles
    Sziasztok!
    Lehet hogy én is veszek egy 360-at mert ez a PC amit csinál ez vmi szánalom! Most raktam fel a Splinter Cell Double Agentet, hát természetesen medium grafikán belassul meg akad, az 1 éves gépemen amit 160K-ért vettem. Bevallom őszintén még életemben nem játszottam 360-on. Nem is nagyon láttam csak videókon. Gondolom sokkal nagyobb az élmény mint PC-n, vagy kár összehasonlítani a 2-t játékok terén?:)
  • DePreSsZYo
    Hello, segítséget szeretnék kérni live-hoz keresgéltem már h mi lehet a problémade még nem találtam megoldást, mindent felismer a live testnél de ezt a MTU-nál failedt ír ki, mi a megoldás? Chello-s vok.
    előre is köszi.
  • Tekken5
    lol
  • Ewergo
    Ez télleg furi...pedig itt az oldalon is le van irva hogy kell cd-röl rendszert frissiteni. Söt nem csak dvd jó...!
    Gondoltak azokra is akiknek nincs nyetjük.
    http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/softwareupdates.htm

Lehet a box-nál is ugy van min pc-nél....két ugyan olyan a konfigun, rendszeren máskápp viselkedik a szoftver.!? Valoban igaz az állitás :
    Nincs két egyforma szoft telepités, nincs két egyforma bootolás!
  • patrik16
    de,nekem is frissítette és utána nem húzta szét
  • turho
    Nah, hát mai friss újabb adalék a gyárilag gyenge minőségű fejeket alátámasztandó :(
    Jászberényi barátom és LIVE-társam elhozta a boxát, mert már 1 hónapja abszolút nem tud vele játszani (a srác ököllel ütötte a tetejét, még akkor el-elkapta a cod3 gyári lemezt, utána semmi...) hogy nézzem meg, cseréljünk fejet, vagy akármi, mert csak audio cd-t visz. Kibontottam, megnéztem, meglepődtem. Samsung ms25 mghajtó (melyek az egyik legjobban olvasó képességű meghajtók gyárilag), benne a gyárilag beletett fejen a laser-áram beállítás szemre gázul nézett ki. Mondom, ilyet még én sem láttam. Rámértem, és gyakorlatilag 2.7 kiloohmon állt a dvd-laser, 3 kiloohm alatt gyakorlatilag kockáztatjuk a laserdióda túlmelegedését vagy hirtelen halálát. Erről ennyit. Kuka. Most 320 ft-os 1TEK lemez pörög benne :) és megbeszéltük, ököllel csak akkor üsse ha hamarosan 3 ledet szeretne látni, láthat anélkül is ha az MS úgy akarja. A gép vadonatúj korában sem vitte a Maxell DL lemezen lévő rokon-lakodalmi családi videot....no comment :(
  • Zsoltika 007
    Magától csinálja. Csak engedni kell neki mikor rákérdez.
  • Scotty99
    Ez vicces...a kompatibilitást, amikor egy default.xex fájlt kellett a lemezre írni, gond nélkül updatelte, de amikor a sístem updatet szeretném, amikor is egy $SystemUpdate foldert kell ráírni a lemezre, azzal nem csinál semmit...egyszerűen Mixed Media Disc-nek veszi, és nem történik semmi...

Azért kell így frissítenem, mert nagyon lassú wi-fi netem van, és még pár hónapig nem is lesz jobb...
  • Adi
    Netről hogy tudok frissiteni? Mert nekem van netem a 360-on.
  • Adi
    De ez az, h sima x-box 1-es gameket letudjon játszani.. amivel én játszok az a WWE Smackdown 2007 360
    -as game!
  • Ewergo
    Passz! Én pl. egy csöves nagy tv-n nyomom. :(
  • Ewergo
    Lehet netröl is frissiteni.
    Csak nekem pon nem vót netem. A haver netjéröl töltöttem le a fájl.
    Csak aki nem akar bütykölni a kapcsolattal, lehet igy is frissiteni. És akár mikor meg van a update lemez. Másnak is oda lehet adni.
  • KILLER2
    Nem azért, de a Gears of War legúujabb frissítsében véletlenül nem volt 5:4es támogatás? Mert mintha azóta nem húzná szét a képet az 1280x1024es monitoromon.
  • TrIp
    nem akarok hülyeséget beszélni, de lájvról nem lehet frissíteni??
  • Ewergo
    OK! Én az elöbbit szedtem le és az "default.xex" nevü fájl és 10,4 MB.
    De az uj is bizti jó! valoban 6 mega.
    csak azért kellett igy kiirnom, mert akkor pont nem volt netem...
  • Scotty99
    Én Innenszedtem le az updatet, kb 6 és fél mega...mindjárt szerzek valahonnan egy dvd-t és kipróbálom, remélem jó lesz
  • Ewergo
    Az kb. 10 megás. Aki flashelte nekem, ö javasolta. Pontosan igy hangzik: "A fájl kiirod dvd-re iso-ként. Beteszed a gépbe, pár másodperc, updatel a gép és kész."
  • Scotty99
    Abból a kis 6 megásból csináltál egy iso-t? Megpróbálom...remélem jó lesz
  • Ewergo
    Ööö...izé hát szoval...dvd-re kell irni. sima 4,7GB. Én néroval irtam és iso fájlként.
    Az elöbbi hsz.-ben cd-t javasoltam Bocsesz mindenkitöl!
  • Scotty99
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mitől van az, hogy leszedtem a 2007 januári updatet és a $SystemUpdate nevű mappát ráírtam egy cd-re, de amikor beteszem, nem indul el az update...mixed media disc-ként ismeri fel, és ha rányomok egy A-t, akkor sem történik semmi...valamit rosszul csinálhattam? Másnak is volt ilyen jellegű problémája?
  • Ewergo
    Hupsz! Télleg.
    Akkor : http://www.adslteszt.t-com.hu/teszt.html
  • testerlnx
    Ez egy lokális hálózati cím (mind 192.168.x.x az), gondolom a saját router-ed címe, ez másnak nem elérhető.
  • testerlnx
    Erre szokta mindenki a gamefaqs.com -ot ajánlani, bár kell hozzá tudni egy kicsit angolul. Milyen a game?
  • teddymac
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.blackcats-games.net
  • Örm
    Hello!
    Játszott itt valaki a King Kong című játékkal? Azután amikor előszőr találkozok dinokkal és likvidálom őket mit kell csinálni? Mert van egy lezárt kapu és nem tudom kinyítni sehogy sem. Kösz a segítséget, bár tudom, hogy nem ez a megfelelő topik erre a kérdésre.
  • Ewergo
    http://192.168.9.1/
    ADSL sebi teszt.
    Ajánlatos az 1024 kbyte méretet kijelölni.
    A kábele meg ugy müxik min egy normál csak rondább. :)
  • turho
    Egyik oldalát ugye nagyobb terhelés éri, annyi. Az ékszíjra több feladat hárul, hamarabb kinyúlik, és csinálhat olyat hogy nem nyílik ki egyből. Samsungokra jellemzőbb, a tálcanyitó mechanizmusuk keményeb..
  • SlickAdam
    Nem hiszem hogy gyorsabb lenne a neted, mint amekkora átvitelre képes az a kábel...:D
  • turho
    Van a firmware-ökben javítés a médiaazonosításra, ha az sem oldja meg az már érdekesebb.
  • Attila8805
    HI kicsit off.
    Az lenne a kérdésem hogy most köttetük be az adsl-t de bizonyos okok miatt nem a gyári hanem az xbox ethernet kábelével tudtam összekötni a gépet meg a modemet az lenne a kérdésem hogy ettől lehet-e lassabb az adatforgalom?
  • Ewergo
    http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm

2007 aprilisi update kb. 11 megás cucc. Cd-re kiirás... és máris okosabb.
  • Adi
    Hitachi és kb.. 2-3 hónapja vettem.
  • Ewergo
    A "lemez nem olvashato"-ra legfrisebb updatet kell lépni...huszár f4-re és üti a bástyát...mármint ha irott a lemez.
  • Adi
    Ésnéha még kiír vmi unaplayable üzenetett.. Ez szokott nekem lenni.. De csak ennél az egy lemeznél.. Meg egyszer kifagyott a Vegas.. :O
    Ez esetleg vmi hiba vagy ne is foglalkozzak vele?!
  • Adi
    + kikopik a dvd tálcádnak vmilye.. :O pontosan nem tudom, de tudom, h nem jó!
  • arty
    egyszerű a válasz: jobban néz ki állitva a képeken - tod, marketing :(