banner
  • turho
    Nah, hát mai friss újabb adalék a gyárilag gyenge minőségű fejeket alátámasztandó :(
    Jászberényi barátom és LIVE-társam elhozta a boxát, mert már 1 hónapja abszolút nem tud vele játszani (a srác ököllel ütötte a tetejét, még akkor el-elkapta a cod3 gyári lemezt, utána semmi...) hogy nézzem meg, cseréljünk fejet, vagy akármi, mert csak audio cd-t visz. Kibontottam, megnéztem, meglepődtem. Samsung ms25 mghajtó (melyek az egyik legjobban olvasó képességű meghajtók gyárilag), benne a gyárilag beletett fejen a laser-áram beállítás szemre gázul nézett ki. Mondom, ilyet még én sem láttam. Rámértem, és gyakorlatilag 2.7 kiloohmon állt a dvd-laser, 3 kiloohm alatt gyakorlatilag kockáztatjuk a laserdióda túlmelegedését vagy hirtelen halálát. Erről ennyit. Kuka. Most 320 ft-os 1TEK lemez pörög benne :) és megbeszéltük, ököllel csak akkor üsse ha hamarosan 3 ledet szeretne látni, láthat anélkül is ha az MS úgy akarja. A gép vadonatúj korában sem vitte a Maxell DL lemezen lévő rokon-lakodalmi családi videot....no comment :(