176897

-
Te figyelj már, érted amti leírtam? Netes ellenőrzés, nem egyszeri alkalommal! Serialt nem törsz fel, kb. ez olyan, mintha a Valve Steam rendszerét törnéd fel. Nem lehet egyelőre, ha nincs kulcsod hozzá, nincs játék, ilyen egyszerű a történet. -
Gabe18 #15483 Ha beleteszik a BR meghajtót,akkor egyből bukják azt a nem kis előnyt amit a 360 olcsósága jelent a PS3-hoz képest.
Ennél akkor már ésszerübb lépés külön kiadni,akinek kell megveszi hozzá,akinek nem,nem. -
Azaz kb ott lennénk, mint PCn a serial kódokkal. Hidd el, az sem tartana sokáig. Ez az egész védelem dolog már ott megbukott, hogy itt a Földön nem minden ember hülye és csak néhány kimagaslóan okos, hanem sok hacker talán még jobban vágja a témát, mint az, aki tervezte a védelmet, így aztán ami tudással megalkották a védelmet, ugyanazzal a tudással ki is leeht iktatni azt. Ha más nem mint ahogy már mondtam a gép memóriáját kihasználva írnak neki egy programot, ami elhiteti vele, hogy jó az a kód, miközben meg sem nézte a neten. Bonyolult dolgok ám ezek. Remélem egyik fejlesztő sem olvassa ezt a topicot, mert a végén még ötletet kapna az új konzolok védelméhez :D -
CSak a barmok nem tették bele azt a BR meghajtót az új gépbe. Nem értem, hogy hogy lehetnek ekkora seggfejek azok a nagyon profi tervezők. Mondjuk biztos sok marketing van az egész 360 cucc mögött, de akkor is röhelyes, hogy kiadnak egy 90e-s gép mellég egy ugyanolyat 120ért, ami fekete és több egy HDMI kimenettel, meg egy lecsni ragasztóval. Nagyszer ötlet ez a hűtés. Legalább tennének bele alapból valami erősebb ventillátort. Arról már nem is beszélek, hogy picit átrendezik a gép belsejét, hogy esetleg még szellőzni is tudjon vagy a végén még nagyobb hűtőbordákat tegyenek bele megfelelő anyagból. A HDDVD vagy BR meghajtóra meg már gondolni sem merek. Röhelyes ez a mikrofos. -
Aham, hát attól függ,..mondjuk egyedi hardware kulcsos játék, és csak úgy indul ha előtte leellenőrizte a NET -en, a hozzá kapott kódot. :)) Ez eléggé brutális lenne nem? :D -
Gabe18 #15479 Akkor legfeljebb 2,vagy több DVD-n lesz a játék.Bár itt a legtöbben egyből szívrohamot kapnak ha a lemezcsere lehetősége szóba kerül,gondolom mindenki el tudná végezni ezt a rettentően fárasztó műveletet ha ezen múlna.
Vagy legrosszabb esetben a MS is kidobna egy Blue ray meghajtót a géphez,mint asszem szó is volt róla már mint lehetőség. -
Ezt mondom (azaz gondolom) én is, csak nem írtam le :D -
De manapság sokkal feljettebbek a coccok. Amit mondtál, azt tökéletesen megcávolja a PSP. Mert annak aztán tényleg beszerezhetetlen az az UMD vagy mi a fene nevű lemeze, mégis simán fetörték a memkártya miatt. Szóval a teljes másolásvédelem talán lehetetlen. Mert ugye manapság milyen konzol az, aminek nincs valami memóriája a filmeknek vagy zenéknek, viszont amíg ez így van, addig hiába beszerezhetetlen a lemeze, ráraksz egy programot a memóriájára, meg a játékot azt mehet. Vagy valami olyan, mint a GBAnál meg a DSnél a flah kártya. Mondjuk valami kazettaizével működik a cucc. Mondjuk valami átalakított lemez, ami belemegy, hozzá van kötve egy vinyó, azt arról futnak a gémek (ez nem is rossz ötlet). Legfeljebb valami olyan ellenőrzés, mint a pénznél, hogy valami speckó jelet rátenni a lemezre, amit az olvasó felismer, de ezt is biztosan megoldanák.
SZóval szerintem kijelenthetjök, hogy a közeljövőben (és telán soha az életben) nem lesz feltörhetetlen konzol. -
jaj istenem, hát akkor 2 lezemes jtáékok lesznek...18 gigára már elég sok mindennek rá kell férnie! -
Gabe18 #15475 Szerintem amig olyan adathordozón van a játék maga,aminek az üres,és írható változatát akárki bárhol megveszi,addig ez a védelem egy halálra itélt dolog.Valami megoldás ezekre mindig lesz szerintem.
Az utolsó "warezolhatatlan" konzol nem a semmiért volt a N64,meg a Gamecube sokáig húzta a mini DVD-vel,mert tudtommal az se egy elterjedt formátum.
Bár SNES-re állitólag voltak ilyen warez piaci kazetták,de igen gyengén működtek. -
Úgy látszik te nagyon félreértettél. Leht, hogy én fogalmaztam szerul. Én azt mondom, hogy leeht, hogy a DL lemezek miatt rövidek a játékok. Bár még nincs játék tudtommal, ami nem férne rá egy DL lemezre vagy akár csak betelítené. De ha majd teljesen kihasználják a 360at, akkor megeshet, hogy problámás lesz, hogy a modellek, textúrák és pályák mérete a játékidőből von majd el, mert nem fér rá a lemezre.
SZóval erre gondoltam. De ez egyenlőre nem fenyeget minket. -
-
PS3al nekem egyrészt a warez a bajom, mert rohadt drága a gép is, a játékok is, meg a warez is az lesz rá, de egyenlőre még fel sincs törve. Másrészt meg nem tartom túl kényelmesnek a joyát. Szeritnem eddig a 360nál találták el leginkább a joy-t. Annak a legkényelmesebb. Utána meg a natúr XBOXé. -
Gabe18 #15471 DL DVD-nek nem sok köze van ahhoz hogy te mennyit játszol azzal a játékal.Floppy lemezre is csináltak annó olyat amivel hónapokig játszottak akkoriban. -
Hát..nagy faxmákja van a warez huszároknak, hogy van egy nextgen konzol amin, viszonylag, egyszerű futtatni a másolt játékot.
Kíváncsi leszek mi lesz a következő generációnál, lehet, hogy pár számmal brutálisabb védelemre lehet számolni..no meg a kék lemez lesz az alap az is biztos :p -
Gabe18 #15469 Ja,leég.Ha hűtöd akkor kevésbé.És ha a haverboltban csináltatod a flash-t,akkor még tovább is megy lehet.Csak azt nem tudom mért?
Meg a meghajtó flash-nek mi köze a processzorhoz?Bár nem vagyok egy technikai zseni,de ezt igy nem értem.
Azért ki van ez találva.Beflasheli,többet nem látja az embert a bolt valószinű.
Viszont ha elijeszti tőle,akkor kapásból a vásárlásnál rá lehet sózni valami eredetit.Ráadásul aki ezt beveszi,arra akár a 360 legelső játékát is 18.000-ért.Aztán jöjjön vissza cserélni,vagy akár másikért.
PS3 biztos jó lesz ha arra is beindulnak a játékok.Meg lesz az is oldva biztos vagyok benne.De ott egy ideig a Blue Ray lemezek+irók magas ára a warezt is drágán fogja tartani,gondolom. -
Nem azért, de a magyar XBOX oldalon miért van a GTA 4 feliratt a Guitar Hero 2 leírása? -
Számomra évente van olyan játék, amivel érdemes 50 órát eltölteni egész évben :D Bár eddig szreintem egy játékkal sem játszottam ennyit. Talán a Jedi Academy, az örök kedvenc. Meg majd az Animal Croaaing WW. 360on nem is biztos, hogy lesz ilyen. Arra elég rövid játékok vannak., legalábbis nekem úgy tűnt. Bár lehet, ez a DL DVD miatt van. Na mindegy. Csak jöjjön már rá valami jó kis gém (akarom mondani jó és hosszú gém). -
Évente ha van egy olyan játék amivel érdemes 50+ órát eltölteni :/ -
sajnálom,de nincs igazad
sorolj fel az utóbbi 1 évben 12db 40-50 óra játékidőt prezentáló címet, jó ha 5-öt tudsz mondani sztem
nekem beszart már az okosított gépem, és valóban nem is vittem el a mikrófoshoz, pedig még garis lenne, viszont megcsinálta a mester (itt sokan tudják kiről van szó) és most rendben van (kop-kop-kop) és mindez 9 pénzért-vagy ha jobban tetszik egy fél motorstormért-cca:)
szal csak cserélgessétek addig is a motorstormot a resistance-el és aztán vissza:)
-
Aki flasheli a gépet, az garit is vállal rá...jobb helyen. Mert hát ugye szétkapja a gépet és a hivatalos gari ugrott.
A pc fentartását nem értem. Ez nem egy autó hogy tele van kötelezökkel ha mész vele ha nem...!
Warez cd-k ára 2500 peták.
Csak azért irtam, hogy hiába a sok negativ hiresztelés, azé csak fogy a gép szépen. -
Ha már benéztem ide, had mondjam el én is a véleményemet.
Szal ennek van olyan vetülete is, hogy ha egy jobb játék min 40-50 óra játékidőt igér, akkor ugye kb 1 játékot tudsz egy hónapban végig nyomni! Persze lehet hobbizni, hogy kinek van több írott CD-je meg ilyenek. Én a magam részéről a játékot preferálom, és azért nem csak Motorstorm van, bár azt mindíg elő lehet venni, mert elég jó buli.
Persze nem akarok vizet prédikálni, nem mondom, hogy nem kell a warez. Kell! Mert a magyar politikusok évtizedes tevékenységének hála a magyar átlagfizu elég gyatra, így aztán nagyon kevesen vannak, akik azt az egy teljesárú játékot is igazából megengedhetik maguknak, úgy hogy ne valami mástól vegyék el rá a pénzt.
Szal a warez sajnos a szegénységünk jele.
Amúgy akinek elszaródott már a flashelt gépe és nem tudta garinciálisan megcsináltatni az számoljon már utána, hogy mennyiért játszik 1 hónapban + plusz hűtésmod sem árt ugye + azért egy PC-t is fenn kell tartanod ahhoz hogy megírd amit leszedtél.
Szal persze olcsóbb a warez, 15 ezres helyett 4-5 ezerre jöhet ki saccra játékonként. Persze lenyomathatod az összes stuffot a nettről ezzel lecsökkentve a darabonkénti árat és gyűjtheted a polcodon, de akkor meg GOTO első bekezdés. -
06/12/25kei gépem van ugyhogy biztos van 07es is itthon
egyebkent nemhiszem hogy nagy kulonbseg van, talan a 05/06 eleji gépek gazosabbak kicsit -
aligha, inkább csak a jatekkonzol.hu "üzleti húzása" -
Ezek és a hirek nem a ...szomszédbol jönnek? Kicsit bevannak rágva hogy náluk még nincs warez. És 15-17 ezerért vesznek egy gémet.
Na de innen nyugtatom meg öket, hogy 2-3 év mulva náluk is lesz. Addig meg motorstorm mikulásig. -
bár elvétve biztos vannak újabb példányok, mindenesetre én még nem láttam 2007 -es X360 -ot -
Téged ez annyira nem értint Mo.-n 2006 -os gépeket lehet kapni,...egyébként nem, bár stabilabbak. -
az igaz, h a 2007es gépekben már alapból jobb hűtő van? -
5. honapja megy flashelt gepem hutesmod nelkul... -
Ha ez így lenne, akkor vagy kegyetlen nagy kereslet lenne a 360ra (mert ugye kb 200000 ember venne 2-3 havonta újat) vagy senki sem venné. -
hát igen érdekesen gondolkodik a csavo -
Miért nem írsz vissza, hogy leég a ház is? :DD
Hagyjad már! Nehogy eszedbe jusson onnan vásárolni! -
No comment. Értelmes népek vannak arra is akkor :D
Amúgy meg nem kell mindent elhinni amit az interneten látsz! Ezért van többek között agyad hogy használd és ne mások irányítsanak. -
:DDD
-
"Szia!
Flash-eléssel nem foglalkozunk, ugyanis 2 hónapon belül leég a gép
(pontosabban a processzor), ha hűtésmódosítást alkalmazol, akkor
nyersz vele plusz 1 hónapot, de akkor is le fog égni, ráadásul a
garanciát azonnal elveszíted, amint hozzányúlsz a géphez!!!
De ha nagyon akarod, a vásárlásnál tudok ajánlani olyan helyet, ahol
foglalkoznak flash-eléssel, tőlünk 5-10 percre van és kb. 20 perc alatt
készen is van, ráadásul ők a legolcsóbbak és legjobbak, náluk lehet,
hogy picivel többet is kibír majd a gép!!!
Üdvözlettel:
a Joeystation csapat"
jatekkonzol.hu-ról írta a csavo nekem
-
-
csak akkor ég le, ha vezetékes kontrollered van, és izzad nagyon a kezed. mert az izzadság belefolyik, és elkezd belül szikrázni, aztán végig a zsinór egy szempillantás alatt és bumm... vigyázni kell vele, nekem szerencsére vezetéknélküli van -
Persze! És leég vele a házatok is! -
Ordel #15446 Ezúton is gratulálok annak a bizonyos valakinek, ritkán hallani ekkora ökörséget. -
igaz az, h flashelés után 3 hónappal leég az xbox360 procija? vlktől ezt hallottam...