banner
  • NEXUS6
    Ha már benéztem ide, had mondjam el én is a véleményemet.

Szal ennek van olyan vetülete is, hogy ha egy jobb játék min 40-50 óra játékidőt igér, akkor ugye kb 1 játékot tudsz egy hónapban végig nyomni! Persze lehet hobbizni, hogy kinek van több írott CD-je meg ilyenek. Én a magam részéről a játékot preferálom, és azért nem csak Motorstorm van, bár azt mindíg elő lehet venni, mert elég jó buli.

Persze nem akarok vizet prédikálni, nem mondom, hogy nem kell a warez. Kell! Mert a magyar politikusok évtizedes tevékenységének hála a magyar átlagfizu elég gyatra, így aztán nagyon kevesen vannak, akik azt az egy teljesárú játékot is igazából megengedhetik maguknak, úgy hogy ne valami mástól vegyék el rá a pénzt.
    Szal a warez sajnos a szegénységünk jele.

Amúgy akinek elszaródott már a flashelt gépe és nem tudta garinciálisan megcsináltatni az számoljon már utána, hogy mennyiért játszik 1 hónapban + plusz hűtésmod sem árt ugye + azért egy PC-t is fenn kell tartanod ahhoz hogy megírd amit leszedtél.

Szal persze olcsóbb a warez, 15 ezres helyett 4-5 ezerre jöhet ki saccra játékonként. Persze lenyomathatod az összes stuffot a nettről ezzel lecsökkentve a darabonkénti árat és gyűjtheted a polcodon, de akkor meg GOTO első bekezdés.