176898

-
Szeszmester #15565 Megvenni lemezen? Erről írnál egy kicsit bővebben?
Régebben kiadtak vmi gyűjteményt, de csak 4 v 5 játék volt rajta, nem emlékszem, abból is csak 1-2 volt használható. -
Álmodj királylány!
-
EasyLife #15563 sztetek nem lehetne olyan okosságot csinálni hogy számítógépről lanon keresztűl LIVE ot emulálni és azon keresztül okoskodni xboxal firmware frissítés dashboard update ilyesmik? :)
az tök jó lenne sztem
és végülis biztosan meg lehet valahogy oldani :)
-
Persze! Google bácsi segít. Beírod: "AVI To WMV " -
AVI To WMV programot tudna valaki ajánlani? -
Egyből játszható lesz ha már le van töltve a trial asszem.
Tudsz játszani net nélkül is. Sőt meg is lehet venni az összes játékot lemezen is. (De ezen nincs rajta minden csak a megjelenéskor liveon levő arcade játékok).
"Van esély arra, hogy a trialokat telejs verzióvá lehessen tenni, ms pontok fizetése nélkül? " Ha megveszed lemezen. -
Szeszmester #15559 Kicsit más kérdés, mint az eddig megszokottak:
Arcade játékok a liveon.
Ha letöltöttem egy játékot és kifizetek 800 pontot, h teljes verzió legyen, akkor mi történik? Letölt vmi új dolgot, vagy egyből játszható lesz?
Tudok úgy játszani egy ilyen teljes (vagy trial) játékkal, h közben nem vagyok csatlakozva a netre?
Van esély arra, hogy a trialokat telejs verzióvá lehessen tenni, ms pontok fizetése nélkül? -
Jinx4169 #15558 mer az pl csak 200ft per darab -
Jinx4169 #15557 vagy +RW?? -
Jinx4169 #15556 kösz,nem ismertem ezt az oldalt! De játék függő ,hogy mien kell neki nem?Szóval gondolom a nagyobb gammákhoz,pl rainbow six vegas gondolom ahhoz DLes kell ,de a "kissebbekhez" nem elég a sima R+? -
Egy szóval nem mondtam, hogy nem jött még ki :) -
A Ghost Recon Advanced Warfighter 2 már megjelent!
Én most toltam végig. Királyság!!!
-
vagy a Fight Night 3
nyár végén jön a Mass Effect is :) -
turho #15552 Kérdés hogy flashelt-e. Valószínű NTSC de ez is futtat regionfree cuccost. A meghajtója egy fejcsere+alapos tisztítás-újrakenés kombóval javítható sztem. HDD-ről nem lehet futtatni semmit, csak ami a live-ről letölthető. Csak flash drivemod étezik még. -
ja de az core...azt is mekkapod annyi körül szerintem
egyébként ahhoz csak kompozit kábel van ha jól tudom, ami egy hegy fos, a komponens hd/av egy tizes, meg egy 10esért a 64megás memoriakartya a minimum és azzal liveot elég neccesen tudo csak használni gondolom...de te tudod
egyébként szerintem nem fognak belerakni egy másolt lemezt hogy megnézzék flashelve van e.... -
köszi szépen :) -
Pár hét és itt van még a Call Of Juarez, aztán mondjuk még a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 ami jó lehet ;)
aztán meg beindul augusztustól a X360 és jönnek a mennyi finomságok,: GTA IV., Assassin Creed, BioShock,...szal -
test drive -
biztos? -
Srácok tudnátok nekem ajánlani egy 6. játékot ezek mellé? Call of duty 3.
Dead Rising ; gears of war ; Lost Planet ; Rainbow Six Vegas ? Az oblivion-t ha lehet hanyagoljuk, az nem tetszik :)
Jinx4169 => nemtom te hol nézted, de én ITT néztem, és valahogy nem tünik drágábbnak mint a verbatim ... -
maka2 #15545 nem mert most néztem 576-ban 69-ért adnak egyet és még minusz a 20k, szóval azért így máris 49k csak, de nem tudja senkisem hogy beveszik úgy is?? -
igazábol az ijen boltokban 100k a box, szoval 80ra jössz ki, máshol mekkapod 80ért amúgy is szoval felesleges... -
Jinx4169 #15543 ez még drágább... -
Ricoh +DL. -
Jinx4169 #15541 Íráshoz nem tudok valami olcsóbb féle lemezt amivel működik,mert a Verbatimes DVD+R DL lemez darabonkénti 750ftos ára nem tetszik...vagy nincs is ennél olcsóbb?:S -
maka2 #15540 Helo!
Most láttam egy honlapon hogy van ez a "válts új konzolra és a régit 20.000 ért beszámítjuk" című akció egyes boltokban. Ha az xboxom flashelt akkor azt is képesek bevenni? Ha nem akkor vhogy vissza lehet csinálni hogy ne legyen az? -
sorrow #15539 Üdv.
Nagybátyám most hozott egy premium 360-ast irakból, az ott állomásozó amerikai katonák selejtezték ki. Táp kábele nincs és a dvd meghajtója ment tönkre (gondolom tele ment porral).
Életet kellene bele lehelni de, hogy megérie azt nem tudom (lehet hogy NTSC-s és alig tudnék bele játékot szerezni?)
Még 1 kérdésem lenne: A flashelt 360-as tudja a winchesterről is futtatni a "biztonsági másolatokat".? -
Sziasztok, nyílt egy új Chat szoba, ahol mindenféle konzolról, lehet bármit társalogni! Ha értesz hozzá:
Szerver: irc.bodrog.net (/server irc.bodrog.net) a port az alapértelmezett 6667
Szoba: #konzol (/join #konzol)
Ha nem, itt a segítség: http://www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html
Ha még nincs IRC kliensed, szedd le EZT -
de hogy jelentkezik?
mert nálam nincsenek se csíkok,se nem látom torznak,azé azt má csak észrevenném
télleg nemtom,nem tudzs lőni róla egy képet? -
Az biztos. De nem csak az elite. -
Átgondolom, tényleg igazad van. Fáeadt vótam...Na mindegy. De akkor is átrendezhették volna és kaphatott volna normális hűtést az elite. -
csakmert olyan qva nehéz használni a google-t 
Xbox 360 games list -
www.xbox.com -
babac #15532 Hi all!
Nem tudtok valami oldalt ahol x360 játélistát lehet találni?
-
amdrula #15531 Nekem is ez van és van baj a képaránnyal, igaz nem zavar. -
Most találtam ezt az oldalt, biztos sokan láttátok már, de hátha valaki még nem, és sok hazsnálhato tutorial találhato meg itt (video is)...
'Njoy http://www.360mods.net/News/catid=1.html :) -
na mind1 nem tudom
nekem ez van és télleg semmi bajom a képaránnyal, aki tft-n szeretné nyomni, bátran ajánlom ezt a tipust, persze lehet újjabb is -
erre gondoltam én is :) -
meg egy j feltuningolt kép se ártana, plusz ezt is ki kéne tenni szép nagy betükkel : http://s0und.uw.hu/Xbox360forumFAQ.htm -
egy kérdés.. a topik moderátorával mivan? benéz még ide néha? mert a bannerbe lenne pár ötletem h mit lehetne írni :D