176898
banner
  • Szeszmester
    Megvenni lemezen? Erről írnál egy kicsit bővebben?
    Régebben kiadtak vmi gyűjteményt, de csak 4 v 5 játék volt rajta, nem emlékszem, abból is csak 1-2 volt használható.
  • Zsoltika 007
    Álmodj királylány!
  • EasyLife
    sztetek nem lehetne olyan okosságot csinálni hogy számítógépről lanon keresztűl LIVE ot emulálni és azon keresztül okoskodni xboxal firmware frissítés dashboard update ilyesmik? :)
    az tök jó lenne sztem
    és végülis biztosan meg lehet valahogy oldani :)
  • Zsoltika 007
    Persze! Google bácsi segít. Beírod: "AVI To WMV "
  • MoLc
    AVI To WMV programot tudna valaki ajánlani?
  • Zsoltika 007
    Egyből játszható lesz ha már le van töltve a trial asszem.
    Tudsz játszani net nélkül is. Sőt meg is lehet venni az összes játékot lemezen is. (De ezen nincs rajta minden csak a megjelenéskor liveon levő arcade játékok).
    "Van esély arra, hogy a trialokat telejs verzióvá lehessen tenni, ms pontok fizetése nélkül? " Ha megveszed lemezen.
  • Szeszmester
    Kicsit más kérdés, mint az eddig megszokottak:

Arcade játékok a liveon.
    Ha letöltöttem egy játékot és kifizetek 800 pontot, h teljes verzió legyen, akkor mi történik? Letölt vmi új dolgot, vagy egyből játszható lesz?
    Tudok úgy játszani egy ilyen teljes (vagy trial) játékkal, h közben nem vagyok csatlakozva a netre?
    Van esély arra, hogy a trialokat telejs verzióvá lehessen tenni, ms pontok fizetése nélkül?
  • Jinx4169
    mer az pl csak 200ft per darab
  • Jinx4169
    vagy +RW??
  • Jinx4169
    kösz,nem ismertem ezt az oldalt! De játék függő ,hogy mien kell neki nem?Szóval gondolom a nagyobb gammákhoz,pl rainbow six vegas gondolom ahhoz DLes kell ,de a "kissebbekhez" nem elég a sima R+?
  • Kandurex
    Egy szóval nem mondtam, hogy nem jött még ki :)
  • Ewergo
    A Ghost Recon Advanced Warfighter 2 már megjelent!
    Én most toltam végig. Királyság!!!
  • quack
    vagy a Fight Night 3

nyár végén jön a Mass Effect is :)
  • turho
    Kérdés hogy flashelt-e. Valószínű NTSC de ez is futtat regionfree cuccost. A meghajtója egy fejcsere+alapos tisztítás-újrakenés kombóval javítható sztem. HDD-ről nem lehet futtatni semmit, csak ami a live-ről letölthető. Csak flash drivemod étezik még.
  • quack
    ja de az core...azt is mekkapod annyi körül szerintem
    egyébként ahhoz csak kompozit kábel van ha jól tudom, ami egy hegy fos, a komponens hd/av egy tizes, meg egy 10esért a 64megás memoriakartya a minimum és azzal liveot elég neccesen tudo csak használni gondolom...de te tudod
    egyébként szerintem nem fognak belerakni egy másolt lemezt hogy megnézzék flashelve van e....
  • Lizardman
    köszi szépen :)
  • Kandurex
    Pár hét és itt van még a Call Of Juarez, aztán mondjuk még a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 ami jó lehet ;)

aztán meg beindul augusztustól a X360 és jönnek a mennyi finomságok,: GTA IV., Assassin Creed, BioShock,...szal
  • TrIp
    test drive
  • evid
    biztos?
  • Lizardman
    Srácok tudnátok nekem ajánlani egy 6. játékot ezek mellé? Call of duty 3.
    Dead Rising ; gears of war ; Lost Planet ; Rainbow Six Vegas ? Az oblivion-t ha lehet hanyagoljuk, az nem tetszik :)

Jinx4169 => nemtom te hol nézted, de én ITT néztem, és valahogy nem tünik drágábbnak mint a verbatim ...
  • maka2
    nem mert most néztem 576-ban 69-ért adnak egyet és még minusz a 20k, szóval azért így máris 49k csak, de nem tudja senkisem hogy beveszik úgy is??
  • quack
    igazábol az ijen boltokban 100k a box, szoval 80ra jössz ki, máshol mekkapod 80ért amúgy is szoval felesleges...
  • Jinx4169
    ez még drágább...
  • evid
    Ricoh +DL.
  • Jinx4169
    Íráshoz nem tudok valami olcsóbb féle lemezt amivel működik,mert a Verbatimes DVD+R DL lemez darabonkénti 750ftos ára nem tetszik...vagy nincs is ennél olcsóbb?:S
  • maka2
    Helo!

Most láttam egy honlapon hogy van ez a "válts új konzolra és a régit 20.000 ért beszámítjuk" című akció egyes boltokban. Ha az xboxom flashelt akkor azt is képesek bevenni? Ha nem akkor vhogy vissza lehet csinálni hogy ne legyen az?
  • sorrow
    Üdv.
    Nagybátyám most hozott egy premium 360-ast irakból, az ott állomásozó amerikai katonák selejtezték ki. Táp kábele nincs és a dvd meghajtója ment tönkre (gondolom tele ment porral).
    Életet kellene bele lehelni de, hogy megérie azt nem tudom (lehet hogy NTSC-s és alig tudnék bele játékot szerezni?)
    Még 1 kérdésem lenne: A flashelt 360-as tudja a winchesterről is futtatni a "biztonsági másolatokat".?
  • sztomy69
    Sziasztok, nyílt egy új Chat szoba, ahol mindenféle konzolról, lehet bármit társalogni! Ha értesz hozzá:

Szerver: irc.bodrog.net (/server irc.bodrog.net) a port az alapértelmezett 6667
    Szoba: #konzol (/join #konzol)

Ha nem, itt a segítség: http://www.mirc.co.uk/translations/hungarian.html

Ha még nincs IRC kliensed, szedd le EZT
  • ThugEdge
    de hogy jelentkezik?
    mert nálam nincsenek se csíkok,se nem látom torznak,azé azt má csak észrevenném
    télleg nemtom,nem tudzs lőni róla egy képet?
  • Zsoltika 007
    Az biztos. De nem csak az elite.
  • KILLER2
    Átgondolom, tényleg igazad van. Fáeadt vótam...Na mindegy. De akkor is átrendezhették volna és kaphatott volna normális hűtést az elite.
  • Lizardman
    csakmert olyan qva nehéz használni a google-t

Xbox 360 games list
  • Arnoux
    www.xbox.com
  • babac
    Hi all!
    Nem tudtok valami oldalt ahol x360 játélistát lehet találni?
  • amdrula
    Nekem is ez van és van baj a képaránnyal, igaz nem zavar.
  • Lizardman
    Most találtam ezt az oldalt, biztos sokan láttátok már, de hátha valaki még nem, és sok hazsnálhato tutorial találhato meg itt (video is)...
    'Njoy http://www.360mods.net/News/catid=1.html :)
  • ThugEdge
    na mind1 nem tudom
    nekem ez van és télleg semmi bajom a képaránnyal, aki tft-n szeretné nyomni, bátran ajánlom ezt a tipust, persze lehet újjabb is
  • TrIp
    erre gondoltam én is :)
  • Lizardman
    meg egy j feltuningolt kép se ártana, plusz ezt is ki kéne tenni szép nagy betükkel : http://s0und.uw.hu/Xbox360forumFAQ.htm
  • TrIp
    egy kérdés.. a topik moderátorával mivan? benéz még ide néha? mert a bannerbe lenne pár ötletem h mit lehetne írni :D