176898

-
Még azt meglehet proszálni hogy abbol a mappábol ahol van az 5 fájl egyet kiveszel hogy a daemon ne lássa és ugy is megnyitod. Ha ugyan ugy ott vannak a mappák, akkor még egy fájlt kiveszel és ugyan ugy... Igy kizárod ami felesleges. Gondolom én! -
dbb #15604 Megnéztem 2mappa van audio és video de az viszont zavar hogy 5fájl van ha kicsomagolom.ha kiírom backup creatorral menni fog?amugy hogyan kell használni creator progit?előre is kösz -
fozelek #15603 ja, én is megnéztem, benne is volt az audio és video_ts, de nem sikerült kiírni. lehet megpróbálom mégegyszer... :S
-
Figyu megnézed virtuálisan a lendö dvd-t. : Daemon tools-al megnyitod a fájlt mintha sima pc-s gama lenne. Ha a meghajtoját megnyitod és ha ott van a 2 dvd mappa (egyik valami hang ami üres a másik meg pár össze-vissza fájlok) akkor kiirhatod mert müxeni fog. De nem demonnal irod ki hanem ahogy a többit.
Én igy néztem meg és irtam ki kb. 12 gémet.
Bár ezt a rart még én sem pipáltam. -
dbb #15601 És azzal a progival pontosan hogyan kell? -
dbb #15600 Hát 1rongy volt Verbatim+-os.Mindegy megpróbálom bár ha ugyanugy írtad ahogy én szoktam...estig várok hátha:) -
én ezel irtam ki és megy rendesen. Xbox Backup Creator. itt megtalálod http://bt.xbox-sky.com/index.php?sort=Xbox360 -
fozelek #15598 ha olcsó dvd-d van, akkor próbáld meg simán kiírni, egy próbát megér, nekem lehet hogy az író baszta el (bár eddig még nem baszta el egyszer sem...) -
dbb #15597 Akkor nem tudom, most én is itt ülök és várom hátha kapok valami okos választ. -
fozelek #15596 mindig clonecd-vel írok, eddig minden működött, ezt is clonecd-vel írtam, ez nem működik (berakom, gondolkodik, aztán kiírja hogy open tray, mintha nem lenne benne dvd) -
attól még hogy lcd, nem biztos hogy 720p-t tud, mondom nekem ijen kis fos 4:3-as, select-et el tudtam olvasni de a back a betűje má necces :) -
dbb #15594 Hát én amit eddig kiírtam az mondjuk müködött de Clone cd-vel írom ki lehet nálad az a baj hogy mással írod.MOndjuk ilyennel még nem talákoztam hogy egy rar is van benne. -
fozelek #15593 a pre-patched azt jelenti, hogy előre patch-elt. tehát elvileg nem kell vele csinálni semmit. de mondom én kiírtam, és nem működik. szedd le a cunts verziót. vagy lehet hogy én vagyok hülye. -
dbb #15592 Most akkor mit csináljak??Valahogy meg kell gondolom patchelni ha ott van hogy pre-patched nem??valaki help pls.előre is kösz -
Nem romlik :), csak sokkal csúnyábbak SDTV-n mint LCD-n (720p), de attól még lehet játszani velük (már ha el tudod olvasni a szövegeket, mert van amelyiknél nem lehet). -
20 colos lg lcdtv-n elég korrekt, mondjuk ilyen gears of warokat még nem probaltam, azt csak HD-n majd :) -
fozelek #15589 nem, hdtv nélkül a grafika stagnáló tendenciát mutat... ;)
amúgy a kérdésedre válaszolva, valóban szebb sokkal hdtv-n, tft 16:9-es monitoron is kurva jól néz ki, sdtv-n is gyönyörű (csökkenő sorrendben). Én eddig ezeket próbáltam. -
stream man #15588 azt kérdezném hogy az xbox360-nak sokat romlik a grafikai minosége ha nincs HDTV-m? -
miért is?
-
Olcsi2 #15586 eves vagy harom honapos kell? -
Hááát őő izé. Én nem vennék ott semmit :) -
BP Kisfaludy utca
-
Hali! Vásárolt vki 360at a Ricgames nevű boltban? Érdekelnének az észrevételek priviben. -
fozelek #15582 én kiírtam simán, de nem megy. most inkább szedem a cunts verziót. -
ST220 #15581 Hali!
Tudna valaki adni egy címet, vagy telefonszámot, ahol vehetek feltötltőkártyát az X360 Gold szolgáltatáshoz!
Köszi! -
KADARKA #15580 Igen már elérhető. -
kisaba #15579 Nem tudjátok, a CnC 3 demója leszedhető már silvereseknek? Csak mert nem akarom addig átcipelni a nethez a gépet... -
Jak16 #15578 Simán ki kell irni mint a többit nem kell foglakozni velük. -
dbb #15577 Szevasztok,A Spider -man 3 OWL pre pacthed verzióval mit kell csinálni miután kicsomagoltam?
3db fájl van egy image,egy 6gb rar,DMI bin fájl ilyennel még nem találkoztam.Valaki tudja a megoldást?előre is kösz -
amdrula #15576 Egy töltőkábel, ami az USB 5V-járól tölt, miért is tudna kommunikálni a cuccal?
->2. lehetőség az egyetlen...
-
EasyLife #15575 http://www.xboxlivediamond.com
valaki jutott ezzel vmire?
elvileg ingyen ad goldot vagy valami ilyesmi enm vágom -
Köszi.
Kb meilyk mennyi?
-
EasyLife #15573 -veszel egy töltőt a controllerhez. Ennek usbs vége van, ezt be tudod dugni a PCbe.
nekem van hozzá töltőm de ne mnagyon ismeri fel ha rádugom gépre -
Van ott ingyenes is! Ne engem csesszél már le ha béna vagy! -
Szeszmester #15571 2 lehetőséged van:
-veszel egy töltőt a controllerhez. Ennek usbs vége van, ezt be tudod dugni a PCbe.
-veszel egy adóvevőt, ennek usbs vége van és ezt dugod a PCbe, így a kontrollert wireless tudod használni. -
A vezetékest ha jól tudom viszi (a vista biztosan). A vezeték nélkülihez van egy adóvevő amit usb csatlakozóba kell dugni és megy (nem tudom lehet-e kapni Mo-on én is a live-os hírlevélben olvastam róla). A games for windows logóval ellátott játékok teljeskörűen támogatják a boxos kontrollert. -
Dejó ! Én azt kértem ,hogy ajánljatok találni találtam csak most nincs felesleges 30$-om. -
Dejó ! Én azt kértem ,hogy ajánljatok találni találtam csak most nincs felesleges 30$-om. -
Nem találom de tuti láttam már magyar konzol üzlet honlapján. -
Hi all!
Amúgy azt meg lehet oldani hogy a box Wireless kontrollerjét pc-hez lehessen használni?
Vagy csak az USB-st lehet?