176898

-
Jinx4169 #15685 köszi!
amikor betszem a gépbe a dvdt azt írja ki h put this disc into an Xbox360 to play it...vagy vmi ilyesmi,media pléayerben meg valami jordanes videót ír,na mindegy akkor gondolom kamu:Skösz még1x -
1. gőzöm sincs, de ez inkább egy film DVD-nek tűnik, nem egy xxx filmet szedtél le FAKE névvel?
2. be dughatod nyugodtan
3. Nem lehet, csak a Live-ról tölthetsz le demo-kat, vagy pontokért vehetsz Arcade game-eket, amik szintén azon lesznek.
4. Mondjuk D-SUB -al , ha veszel egy VGA kábelt a 360-hoz, ha jól tudom 10e körül van. -
Nem futna teljes képernyön kb 6-7%-nyi fekete csík lenne, ami alul és felül jelenne meg (3-3.5%). Amúgy én is inkább egy 100-130-es LCDTV-t javasolnék neked! Nekem pl az LG nagyon bejött, és az LG27LC2R-est most akciósan 99e ért megkapod az MM-ben, és az mégis csak 68cm, meg 16:9-es és így nincs fekete csík...
Persze ha elsősorban PC-hez kell monitor akkor nem szóltam, de ha a 360 a fő szempont akkor Ő legjobban egy komponens kábeles 720p-s LCDTV-n érzi jól magát, és nem egy 16:10-es D-SUB -os monitoron... -
Jinx4169 #15682 nah,megvettem énis...lenne pár kérdésem:1. A játék DVDjén minek kéne lennie mert amit letöltöttem CoD3 annak Vide_ts meg Audio_ts mappája van és az Xbox360 is a videó lejátszóban indítja el ,ami szerintem nem jó...2: az ethernet kábelt routerbe is dughatom?3:Merevlemezre lehet játékokat tenni?Hogyan?4:TFT monitorhoz hogyan lehet csatlakoztatni?
ez minden:D kösz -
De teljes képernyön futna??? Mien felbontásban??? -
Spórolj pár hónapot és vegyél inkább egy 82cm LCD TV -t,..én asszondom, egyébként biztos szép ezen a monitoron is :/ -
Utolsó hülye kérdésem. Ha veszek tft ezt akkor teljes képernyöben futnak majd a játékok, videok egyebek??
A gép automatikusan állitja be a felbontást?? Vagy nekem kell???
-
amdrula #15678 +2" szerintem sokat jelent.
+1 ms meg semmit, a 940BW-m előtt 940N-em volt, ami 8ms és 5:4.
-
Ez talán még jobb
Inkább erre fáj a fogyam bár a +2" meg az 1ms nem is tom mennyit ér. -
fozelek #15676 ez a monitor elég faszának tűnik, olcsó, nagy a felbontása, és nagy. ha lett volna ilyen mikor én veszek monitort, akkor ilyet vettem volna. -
A wide screen elméletileg mind a 16:9-re mind a 16:10-re ráillik a köznyelvben (magyarul széles vásznú ugye). -
Ja és még 1 kérdés elég láma lessz.
A 16:9 és a Wide screen között mi a külömbség? -
Erröl mi a véleményetek jó lenne az x360-hoz??Samsung TFT -
Hi all akinek Eredeti microsoftos Vga madzagja van és felesleges számára a hozzá adott átalakító az pls jelezze privátban árban megeggyezünk
-
Akkor ne csodálkozz. Gyári egy rakás szar. Flashelt? Mert ha igen, szeritnem gyorsan tegél bele hűtésmodot, nehogy baja legyen, ha meg nem, akkor nyugodtan várd meg, míg 3 ledes lesz, azt dugd az orruk alá, hogy cseréljék ki. -
ja, egyelőre...tudtam hogy meleg, csakhát azér mégis :\
nem a kifújt levegőről beszélek, hanem a gép aljáról, ha megfogom, iszonyat forró -
Ez nem motiválja őket. Inkább úgy lenne korrekt ha így fogalmaznánk: szándékosan olcsó fejet raknak bele. -
sztem a double agent pc-s átirata után nincs akinek hiányozna egy hasonlo köv. rész portja ;) ubi=konzol+alibi_pc -
turho #15667 Az előző 5 elfogyott, holnap vagy szombaton érkezik 10 db olvasófejem x360-ba. Aki érintett vagy már érdeklődött, keressen már meg priviben. -
Én úgy hallottam, hogy kb fél év alatt megadja magát a meghajtó, de csak örülök, ha nem. Meg azt is, hogy szándékosan szar fejet raknak bele. -
Elég könnyen eltávolítható, de ha mégsem, akkor egy kis lakkbenzinnel, vagy higítóval átitatott (azért ne legyen lucskos!
) puha ronggyal, vattával ledörzsölöd az ottmaradt részeket.
-
Hú ezért mit kapunk a pc-s vérpistikéktől :D Köcsög konzolosok ellopták tőlünk a drágaszágot :DD -
Ez mekkora királyság. Csak azután az öntapadós papírt hogyan tudom levenni? Gondolom elég erősen ráragad... -
Ez az kira szopik a PC remélem majd át álnak :D
http://www.gamekapocs.hu/hir/7173/Infomorzsak+a+Splinter+Cell+otodik+reszerol
Na ja nem roszbol mondom, csak állati hogy még ha minden igaz iden jön az uj Splinter Cell
-
Gabe18 #15661 " Mert elvileg fél évente szétcsesződik"
Ez már megint milyen rémhír terjesztés? -
Xbox 360 elölap szerkesztö. Márcsak öntapadós nyomtató papir kell hozzá vagy folia. Amit pl. Saturnban lehet kapni.
Lényeg hogy a nyomtato telibe tudja nyomtatni a pont A4-es lapot. Mert hogy pont akkora az elölap hossza.
Nyko GameFaceX360
-
Nálam sosem volt gond a melegedéssel, több óra után is csak langyos levegőt fújt, mégis piros ledes lett 4 hónap után. Csak eredeti játékkal, persze, és 2006 nyarán gyártott, tehát nem első szériás darab.
Én azt mondom, nyúzni kell, ha be akar szarni, szarjon be minél előbb, amíg még garis. -
Whisper tudtomal szart se ér. A felhúzás vagy a vízhűtés a jó. -
Hát fosás közben télleg szar jáccani. Elöbb menj wc-re!
Nyugi bekapcs után közvetlenül már rögtön meleget fuj. De ez ne zavarjon. Ha van jo szellözése...!
Saját megnyugtatásodra kicserélheted a ventiket wishperre. -
Gyári a hűtés? -
egyébként nektek is KURVAMELEG a gép alul már fél óra játék után? a "lábait" ráraktam könyvekre szóval szellőzik alul is, mégis nagyon meleg
eléggé fosok igy jatszani :) -
xfecx #15654 a netet azt nem :(
és még sok mást
de ez az, h ha a tv árát is beleszámolom az már igen,
1 jobb pc ára!
Még úgy is alszok rá 1 párat
Majd lesz vhogy
köx a válaszokat
léptem -
De azért sok siekr hozzá. Remélem nem fogsz csalódni benne. -
Hááát. Azért én legalább egy gyenge PCt mindig megtartanéka konzol mellé. PErsze ha csak játszol, akkor oké, de a netet akkor sem tudja pótolni. -
Mert tudtommal nincs. Madj néhány év múlva. Szerintem amíg ez a dashboard marad Xre és nem csinálnak valami evoX-hoz hasonlót, addig programokra nem lehet számítani. De felőlem nyugodtan használd ki. Viszont ha átgondolod, hogy TV is kell, akkor az már 200 körül van, abból pedig már elég korrekt PCt tudsz venni. De a monitor is elég jó a 360hoz.
Kérdésem: A 360 meghajtójának mik a pontos jelei? Mert múltkor haverral Gears of Warozta és szaggatott mint az állat, aztán meg kidobott, hogy nem tudja olvasni a lemezt, most meg Dead Risingnél 5 perc után szintén koszos lemezzel kidobott. DVD miatt nem lehet, mert Verbatimon van majdnem minden játékom (köztük ez a 2 is) és eddig még soha sem volt velük baja. Szóval szerintetek mi a baja? Meghajtó haldoklana? Mert elvileg fél évente szétcsesződik, az enyémet meg tavaj októberben vettem. -
xfecx #15650 jump in :) -
xfecx #15649 X X X X X X -
xfecx #15648 jó, mind1
de vmit vmiért
feladom a pc-t 12 év után 1 x ért amiről semmit nem tok, csak annyit h kibebaszott szép grafikája van a játéknak
most vagy játszok, vagy . .. . -
Akkor viszont tényleg nem kérdés, hogy PC vagy 360. ha csak az egyikre van pénze, akkor a 360al jobban jár. Persze ez az igényeitől függ. -
ne legyél internetparaszt, ha egy kérdőjelet teszel akkor is megértjük
használd ki.