176900

-
Ha EU-s accountod van, akkor még talán van remény. USA accounttal szinte biztosan szívás lesz. -
Hát az kurva jó lesz! Most frissítettem évesre. -
Gabe18 #15725 Hát ha igy lesz...akkor inkább nem fejtem ki a véleményemet erről a MS intézkedésről... -
Nagyon úgy néz ki... :( -
Gabe18 #15723 Tehát akkor bekövetkezik amiről régebben szó volt hogy a novemberben vett 1 éves gold előfizetés május 7-től megy a levesbe,mert USA cimen vagyok regisztrálva? -
jaaa az új frissítés,gondolom,meg gondolom be is kaphatják -
Az usa accodat a május 7.-i frissítés után tuti nem fogod tudni használni. Amúgy az lenne az értelme, hogy valós adatok alapján érvényes szerződést köthess az MS-el a szolgáltatásra, mert akkor biztosítaniuk kell a supportot, és nem szüntethetik meg a az accountodat ha úgy tartja kedvük. -
aszem lemaradtam vmiről,fejtsd ki lécci -
De amúgy mi értelme lesz ha magyar gamertagom van? Engem nem zavar ha usa az accom. Játékoknál ugyanúgy bejönnek az eu szerverek is. -
Akkor meg azéret hogy legyen minnél hamarabb. -
Azzal csak a Gamertagodat változtathatod meg, a profil adatait nem. -
Nem biztos hogy olyan jó hír főleg hogy most veszik el az egyetlen lehetőséget a letöltéshez:D -
Valami olyasmiről írtak itt régen hogy 800 ms pontért lehet változtatni a gamer profilon. Erre nem terjed ki? -
Jinx4169 #15714 tudom ,hogy idegesítő vagyok a felsőbbrendűek számára ,deh ennyi pénzért megvettem és nem tudok rajta játszani kicsit idegs vagyok...szóval valaki adjon egy korrekt minden lépést tartalmazó leírást,hogy hogy az istenbe írjam ki! Nem értem,hogy lehet az ,hogy a 7gigás iso fájlt ha bemountolom akkor a DVDhez azt írja ki,hogy a kapacitása 6mega és nincs is rajta annál több...segítsetek!!!!! -
ja amúgy meg:
gudnyúz -
Jinx4169 #15712 Amúgy nem értem,hogy lehet az ,hogyha át állítok valamit akkor megváltozik az iso tartalma vagy mi? -
nah hi
gondolom nyomatja vki a spidert ugye?
mit kő annál a résznél,mikor a fake spidert kell 3x lefotózni,utána lezuhan a heliről?utána ugrom de nyomom a B-t és semmi
vagy nem is azt kell?help -
Lesz magyar live, talán 2008-ra van ütemezve. A gond ott van, hogy jelen állás szerint a mostani accountokat bukjuk majd, mivel nincs lehetőség a cím megváltoztatására. -
Írjunk petíciót hogy legyen magyar live!
én csinálnék olyan online petíciót csak nem tom hogy kell meg nem tok angolul se.
-
Emulátor ha létezne is akkor se mennél vele sokra. Kell jó pár év mire a pc eljut oda hogy Power pc procit emulálva kellő teljesítményt tudjon adni. -
Jinx4169 #15707 kösz,de miaz a bitsettings,mire állítsam,és legfőképpen hol,mert a clone cdben nem találtam ilyen opciót??? -
nah fasza... -
KADARKA #15705 Az X360 élete a jövő héten esedékes tavaszi dashboard frissítéssel kissé megváltozik - a Marketplace a szerzői jogok védelmének zászlajával teljes régiókorlátozással számolhat. Magyarán szólva: akik eddig amerikai, japán vagy más nemzetiségű hamis felhasználói nevekkel próbálták kicselezni a rendszert, búcsút kell, hogy intsenek a praktikának. A korlátozás az amerikai Video Marketplace bevezetésével már hónapok óta életben van, de most úgy tűnik, hogy minden letölthető tartalomra kiterjed. A kérdés csupán az, hogy ha a régiót az IP cím alapján ellenőrzi a rendszer, akkor mi lesz azokkal az országokkal, ahol hivatalosan nincs Live elérés, gondolva itt elsősorban hazánkra?
A cikk forrása: www.576.hu
-
nincs emu -
Verbatim, Ricoh, Traxdata -
valamint a harmadik -
Sziasztok,ugye ezek a legjobb lemezek az írott gamekhez:Traxdata,Verbatim,Ricoh.Az lenne a kérdésem h milyen minőségi sorrendben jönnek.Melyik a legjobb és második legjobb.
-
Sziasztok!
Kezdő vagyok ehhez úgyhogy lehet, hogy hülyeséget kérdezek.
Azt szeretném megkérdeni, hogy XBOX 360 emulátor van?És honnan lehetne beszerezni?
Illetve van az NHL 2k7 nevű játék és hogy melyik lenne működőképes verzió?
PAL XBOX360 SPARE?
XBOX ProjectX?
XBOX360 NiG?
-
Akko 1szerübb ha alszol kb. 4-5-öt és netröl frissitesz... -
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni hogy ezt a System Updatet hogy kell ki írni, hogy be is olvassa a BOX mivel ki írom ugy ahogy írja az xbox.com-on de nem akarja azt írja ki, hogy Media Disc.
Azért kell hogy igy megoldjam mert WIFIm van és azzal szarakodás a nethez kapcsolni a boxot, de szerencsémre jövő héten ha minden igaz kötik be a kábel netet és akkor már ugy fogom frissiteni, csak most még muszály igy CDről.
Előre is THX! -
Szerintem is alapkövetelmény kellene hogy legyen de sajnos ebből a szempontból még Románia is megelőz minket :( Honlapokat csinálok, tudnék mesélni milyen sötét np is a magyar :D -
Szerintem már alap "követelmény" egy valamilyen pc egy háztartásban. Ha a tolokocsiba kényszerülö szerencsétlen, munkanélküli tisztességes pógár megtudja venni, (mert mást ugysem tud csinálni), akkor minden akármilyen dógozó is!
A pc nem luxus cikk ellentétben a játék konzolokkal.
Ezért nem helytálló a kérdés : "Xbox-ot vegyek vagy pc-t?" -
ez nem akaras kerdese te is tudhatnad.. vagy te is ugy vettel gepet hogy na.. te majd fotosoppolni akarsz????az ember megvesz egy gepet.. vannak emberek akik nem tudjak masra hasznalni a gepet mint az email meg tv2.hu es meg egy spyware irtashoz is felhivnak mindenkit, hogy vki jojjon at hozza es cisnalja meg a gepet.. a tobbiek meg megveszik a kis gepuket es 1-2 ev alatt odaig jutnak, hogy jee van ilyen progi is.. dejo azt is lehet vele csinalni... hogy miert nem vettem jobb gepet?... azon meg futna is ez a sok jo progi. -
YMan #15694 Honda: az x-box menüjében állítani kell, és nekem a komponens kábelen is van egy átkapcsoló amit kapcsolni kellett -
YMan #15693 nekem Samsung 82centis lcd tv-m van és szerintem elég szépek a játékok. Játszottam előtte LCD monitoron is (17" Samsung) az is jó volt, de 16:9-ben meg nagyobb méretben azért élvezhetőbb jóval ... :) Végülis jó lehet az a 22"-os moncsi ha nincs 170e pénzed az lcd tv-re, csak ne nézd messziről. -
Ismétlem önmagam sorry. "A gép automatikusan állitja be a felbontást?? Vagy nekem kell???".
Bocsi. -
És mik a tapasztalatok a 720p-vel kapcsolatban? Szépek a játékok? Mert ugye hogy 1080i-ben nyomhassam ahhoz 200000+ ft-os tv kell :(. -
Gabe18 #15690 Szerintem ha nem HD tv-d van,akkor mindenképp jobb választás a monitor.Igaz kisebb a kép (legalábbis gondolom),de nagyságrendekkel szebb,élesebb. -
greco #15689 Ha Miskolc vagy Debrecen környékén ismertek valakit aki flasheléssel foglalkozik,akkor írjátok már meg nekem priviben.Köszi. -
Ez nehéz kérdés. De ha a tévéd SDTV (vagyis hagyományos képcsöves), és a monitorod tudja legalább 1280x1024-et, akkor a felbontásban a monitor lesz a jobb (vagyis 720p-ben élvezheted a játékokat), viszont azt mondják a VGA kábellel fakóbbak a színek, és persze lesz fekete csík alul is meg felül is... De hogy érdemes-e azt neked kell eldöntened! Egyik sem az igazi, de ha a monitor kiviszi a 720p-t akkor legalább azon el tudod olvasni pl a Dead Rising feliratait, mert nem mindegyik játéknál figyeltek oda, hogy 720p alatt is olvashatóak legyenek a feliratok. Még régen volt, hogy az 576 azért pontozott le egy játékot mert SDTV-n nem voltak olvashatóak a feliratai...