176898

-
turho #15845 Szélsőséges esetben elfogadja szerintem a Wadarr postán is, viszont így meg ha meg tudod beszélni, megvárós a javítás. -
na bum, Pest 1,5 óra vonattal :/ -
azért köszönöm a segítséget. -
Jó csak az a probléma h miskolci vok:( -
turho #15841 Ha garis, ez már szervizprobléma, gpu halál közeleg (felválás). Ha nem garis, akkor Wadarr barátom az esélyed.... -
Elb*szniért elnézést -
Hát igen 20 perc játék és ugyanez.Csak K*rva idegesítő ennyi pénzt elbaszni és még nem is jó.Szerinted a szervíz megfogja jól csinálni? -
Bekapcsolni bekapcsolhatod a boxot! Csak live -ra nem szabad felmenni... -
Sztem túlmelegedett. Várj 15-20 percet és utánna próbáld meg újra! De egyébként ez nem igazán normális jelenség. -
Nekem meg megint jelentkezett 15 perc játék után az a probléma h sipol vagy pittyeg kettőt és lefagy és pixelcsíkok jelennek meg a képernyőn, és ha bekapcsolom akkor újra. -
thx -
amdrula #15834 Split screen -
az osztott képernyős multit hogy nevezek angolul? szoval amelyik nem a live, hanem haverral mész együtt... stb... -
senki sem tudja szerkeszteni, csak a VIP és annál feljebb lévő tagok, asszem... -
Mér nem lehet szerkeszteni?
Szóval 7.-én lesz Dashboard frissítés. -
=.-én lesz frissítés. -
Zozo76 #15829 Látom pihentek egyet mielott megkapjatok a varva vart frissitest... 

-
Zozo76 #15828 Álmodik a nyomor! 

-
GameSpy: Gamespy's Top 25 Video Cinematic Movie
-
Remélem. -
Gabe18 #15825 Hátha most is elrontják,és a Live profilok kinyirása helyett mindenki 5 éves Gold előfizetésre áll át... -
Elvileg a frissítés szétcseszi a flashelt gépeket, de fordítva sült el és inkább a "szűz" gépeket kúrta el, mint a módoítottakat. -
>"MS megint egy nagy húzásra készül, mint múltkor."
Milyen húzása volt múltkor? -
Akkor asszem holnap nem kapcsolom be a boxot. Majd várom a tapasztalatokat, hgyo tönkrementek-e az érintetlen gépek vagy a falsheltek. Félek, hogy az MS megint egy nagy húzásra készül, mint múltkor. -
Holnap, jön a nagy frissités ügye?
Május 5.-re igértek vmit nem? -
syscoHUN #15820 Na ugylatom semmi fontosrol nemmaradtam le.
-
Gabe18 #15819 Ez arra igaz amit irsz,aki letölt minden marhaságot,csak hogy legyen,mert szinte ingyen van,aztán egyszer berakja,de már közbe veszi is elő a következőt.
Én speciel le is csak azt töltöm ami érdekel,és valószinű végig is játszom.
Nem látom értelmét felhalmozni 80-100 lemezt,amiből jo ha 15-20 éri meg nekem hogy játszak vele. -
Azért elszámolhattál volna 10ig. Szegény elég hülye, de azért nem kell rögtön letámadni. Én sem mondom, hogy megártott volna neki, ha utánanéz kicsit a témának vagy némi kis logika segítségével rájön, hogy valamit csak kell vele csinálni, mert nincs a világon konzol, amin ne kellett volna valamit csinálni, hogy fussanak a másolt játékok.
Ezt picit eltúloztad. No de mindegy, most már felvilágosítottuk. -
Nem szarra gondoltam, mert nekem eredeti a Saint's Rowom, ami nem rossz játék, de mégsem játszottam rajta sokat, a Gears of Warom, a Dead Risingem, a Crackdownom és még sorolhatnám, de ezen a 3 játékon szétgémeltem az agyam (egy hétig minden szabadidőmet a Crackdownal töltöttem, a hét végére végig is toltam), de ha eredeti a játék, akkor az ember talán kitartóbban játszik vele és nincs olyan baja, hogy ott a sok játék és nem tud mivel játszani. Na de mindegy, nem kell megint 2 oldal OFF (bár úgy érzem mi nem vesznénk össze ilyesmin). -
Az ilyenek mi a f@sznak vesznek konzolt, ha azt sem tudja mit vett meg semmit mást sem. És még tele is szemeteli a fórumot. Admin helyébe már rég bannoltam volna. Szégyen -
Gabe18 #15815 Ezzel mondjuk vitatkoznék...
Ha egy játék jó,akkor az lehet a legszutykabb Princo lemezen is,papirtokban,akkor is sokat játszik vele az ember.
Ha meg xar,akkor lehet ahhoz szivárványszinű diszdoboz,meg 5 extra dvd,meg anyám kínja,akkor is csak egyszer lesz a gépben amig megállapitod mekkora egy hulladék.
Az egy más kérdés,hogy maga a birtoklása más.Hogy ki lehet rakni a polcra,és ott jól mutat a doboz meg ilyenek.De a játszott időt marhára nem befolyásolja szerintem hogy eredeti vagy sem. -
Nos igen, ez meg a másik megoldás. Eredetivel jobb érzés játszani, nem is beszélve arról, hogy többet játszol vele, mert jobban megbecsülöd. -
Gabe18 #15813 Hát ha nincs flashelve a gép,akkor te pakolhatod bele zsákszám a lemezeket,azok nem fognak csinálni semmit.
Nézz valami konzolboltot ahol megcsinálják aztán ott érdeklődj. -
Olcsi2 #15812 eredetire mar gondoltal? Vagy az bun? hehe -
Hála az égnek!
-
Flasheld? :D Hol lax? -
Jinx4169 #15809 esküszöm ha 1 játék is elindul soha többet nem írok ebbe a topicba!!! -
Ezt hol a f***omban olvastad? Elég nagy baromség. 360ra is van chip, de szar. A flash jobb. A DVD olvasó fwjét lecserélik egy átírtra. Szét kell hozzá szedni a géped, kivenni a meghajtót, rákötni egy PCre, arról bootolni vagy ilyesmi és pl Total Commanderrel rámásolni a feltört fájlokat. Tuti megoldás. Nem kell semmit forrasztgatni. Ja és akkor már ha van 360od, akkor olvasgass itt a hűtésmodról, mert én feltétlen ajánlom, emrt a gyári szar és elég sok esély van rá, hogy tönkremegy a gép, szóval érdemes felhúzni a gyári ventik fordualtszámát (azaz 3 helyett 9 V-t rákötni). Intercoolerrel és egyéb külső htőkkel ne is próbálkozz, mert vagy szart se ér vagy hazavágja a gépet, esetleg mindkettő. -
Jinx4169 #15807 mit tegyek? -
Jinx4169 #15806 volt,csak ott még chipelésnek hívták.amúgy ezen a faq geciségen azt írták,idézem:Kell valamit forrasztani Boxon, hogy az írt lemezek is mennyenek ? Alapvetően nem, minden DVD-rom firmware-je már fel van törve.