176898

-
a sok simlis
-
Ha valaki már felment és történt esetleg valami negatív változás update után szóljon! -
turho #15883 Warning: akinek flash van a gépén, illetve játékai biztonsági másolatát használja, ma estétől lehetőleg a hálózatról is válassza le az x360-át. Akár 1-2 napra is, kibírható, amíg okosabbak leszünk. Jelenleg amit tudunk: Samsung meghajtók ismét E66 veszélyben, de most NEM javítható állapot is bekövetkezhet. A Marketplace, mint olyan, Magyar IP-tartományokra megszűnhet, vagy erősen korlátozott lehet holnaptól. Az új kernel tudja majd detektálni valószínűleg a másolt lemezeket, illetve néhány flasht magát is. C4EVA-tól közvetve vannak infók, irc-n, ő a flashok "atyja". Új samsung flash kijött, DE NEM véd meg mindentől, sőt.... Ne írjatok PÜ-t, ennyit tudok, majd írok még ha "okosabb" leszek. Szóljatok ismerősökek is. Egyébként már eleve magában szomorú hogy Magyarország néhány óra múlva valószínűleg "ki lesz pattintva" a Marketplace-ről. -
valos 5.1: 6 db diszkrét csatorna, az optikai/koax DIGITÁLIS kimenetet feldolgozza egy erősitő és kiteszi 6 hangfalra
kamu 5.1(linkelt kép a kis dobozról): a sztereo jelből kikever neked 6 csatornát ... valamilyen szinten lehet térérzet, de én ebben nem hiszek :)
Benq driverol azt olvastam nagyon halk, igaz ez? Ennyivel hangosabb a samu és a hitachi? A hekkelt firmwaretől eltekintve, jobb a hitachi, mint a samu ? -
turho #15881 DL érzékenyebb. Traxnál 3 nap és 4 hónap közti korú lemezek elég furcsán viselkednek (DL-ről beszélek csak) és az eddig nálam járt 360-ak több mint fele alapban nem ette meg vagy csak nyögvenyelősen :( -
turho #15880 Hidd, el jók. Jó fejjel szerelt Hitában és Samsungban rmekül megy. Jobb, mint a Maxxell, Fuji, Philips, és főleg Trax. De nem erőszak csak "utat mutattam :)". -
ez tényleg jól jönne a fakkba, ebben kicsit több a hasznos infó... -
erdei1989 #15878 köszönöm a segítségedet -
A csatit csak az összekötés miatt ajánlottam mert hogy azt kérdezte....
Hát én nem tom mi alapján különböztetjük meg a valós 5.1-et meg a nem igazit, de én kiprobáltam.: Mikor a progiban beszélnek hozzám, az emberkéhez viszonyitva fordultam és mindig abbol a hangfalbol hallottam a hangot, ahonnan valósan is jönnie kell. Tehát jobbra foldulva; bal elsö, bal hátso, jobb hátso, jobb elsö. Természetesen ha szembe fordulok vele, akkor szol mindegyik elsö. Ha ez nem 5.1-es hangelosztás, akkor nem baj. Nekem ez tökéletesen megfelel. :) -
Xtreme Firmware v5.3 for Samsung -
Végül is teljesen mindegy ,müködjön. Hütésmod ajánlott . Flashelés átlag 10e Ft , ami garanciavesztéssel jár ( már akkor , ha megbontják a gépet ) -
erdei1989 #15874 Sziasztok!
Azt szeretnem kérdezni hogy újonnan vagy használtan(flashelve,hűtés moddal) érdemesi-e venni egy xbox 360-at?
Mennyibe kerül a flashelés,hol csinálják és utána van-e garancia?
Előre is köszi az infot. -
Úgy tudom, csak angol, sajna. -
YMan #15872 1tek? wazze milyen áron vannak már azok.. :) és most hallom először ezt a márkát. Lehet hogy jó, de az én fülemben nem cseng jobban ez a név mint ha "Tesco SuperDisc" vagy valami hasonló márkáju lenne -
YMan #15871 mennyi idő után találkoztál a felejtéssel?
Én sima cd-knél dvd-knél folyamatosan hallottam ezt a rémisztgetést, és írtam mindenféle hulladékra IS, és kevés problémám volt velük. -
turho #15870 Ellentétben, a www.shoxx.com címről rendelhető 1TEK lemezek szépen teljesítenek a legtöbb x360-ban, Hitachi meghajtók meg még kicsit jobban is komálják mint a Sammy. Minden fejcserés szervizelt 360-ban amit az elmúlt 3 hónapban csináltan, kifogástalanul szaladnak. PIO a recommended író itt is, és 2.4 sebesség. 50x inkább ez mint akármelyik Trax DL (Sajnos). -
turho #15869 Nem győzöm lebeszélni az embereket a Trax DL lemezekről. Sajna xarok. Ez van. Nem tartós, felejtgeti az adatot, az olvasófejet is megdolgoztatja. Nem olyan fényes termék, mint a singe layer Traxdata cuccok...Tisztelet a kivételnek :) -
YMan #15868 Nos ahogy az ITMedia árakat néztem ott 450 körül van a Traxdata DL nem csodálom hogy 590 ért is megérte adni a gyereknek, gondolom a beszerzési ár lehet úgy 300 forintnyi -
Command and Conquer 3 Tiberium Wars magyar felirattal jelenik meg xbox360.-ra ? -
Szerintem az 5.1 átalakitó nem csinál 5.1et,de úgy tudom erről már volt szó itt a fórumban.
-
Szeszmester #15865 Gondoltam megosztom veletek, vásároltam 1000 MS pontot.
Amikor megadtam a kártyám adatait, az MS (gondolom, biztos, ami biztos alapon) egyből leemelt 360 forintot a kártyámról. A jó édes anyjukat!
A Castlevania játékot néztem ki magamnak, szerintem elég fasza. Igazából olyan, mint a demó, a teljesben nincsenek nagy újdonságok, csak folytatni lehet a játékot. Szóval a demo alapján könnyen el lehet dönteni, ha az tetszik, 2400 Ft-ot megér a teljes. -
VGA kábel
5.1-es kábel átalakitó
-
meg vagyunk mi áldva veled... ha ekkora műszaki zseni vagy, akkor mértnem kérsz meg vmi ismerőst h segitsen?? -
erdei1989 #15862 Sziasztok!
Azt szeretnem kérdezni hogy újonnan vagy használtan(flashelve,hűtés moddal) érdemesi-e venni egy xbox 360-at?
Mennyibe kerül a flashelés,hol csinálják és utána van-e garancia?
Előre is köszi az infot. -
Jinx4169 #15861 na ezt most nem nagyon értettem... -
A monitoros kábelen TVs kimenet van, azaz egy piros és egy fehér kábel. Kell egy átalakító, aminek a másik végébe a PCs hangszóró 3 kábele megy. -
Jinx4169 #15859 és,hogy kell megcsinálni,hogy hang is legyen? van egy 5.1esem a PChez azzal gondolom ok. kell valami kábel ahhoz is? -
Jinx4169 #15858 milyen féle VGA kábel kell,hogy a boxot rákössem a monitorra? -
peter31 #15857 konkrétan mi a gond? látnokok nem vagyunk... -
tsabigo #15856 Igen.Azt gondoltam hogy előbb-utóbb lesz. -
jol tudod, nincs még ujrairhato kétrétegű - de lesz -
pirosBoci #15854 bocs ha vótmá -
tsabigo #15853 Lizardman,hol láttál DoubleLayer DVD-RW-t?Én nem láttam még sehol.Vennék én is.Bár én úgy tudom hogy dl lemezben még nincs újraírható. -
FAQ
Ezt az oldalt szúrjuk már be a FAQ alá vmi nével.. technikai segítség vagy vmi néven! -
amdrula #15851 Semmi olyat nem írtál, amiből következtetni lehetne bármi konkrét problémára, szal nem tudom hogyan várod el, hogy ennél többet segítsen bárki is...
Kb olyan, hogy "Nem megy a kocsim, tegnap ment, mi a baja???" -
ha torrent oldalrol szedtedle, akkor kell lennie NFO fájlnak, azt olvasd el, vagy ha zárt torrent oldalrol, akkor olvasd el a kommenteket, biztos másnak is volt problémája akkor, és segithettek neki... -
kösz. Baromi nagy segítség. -
amdrula #15848 Ha eddig mindig ki tudtad írni, akkor vegyél elő egy régebbi példányt belőle és játsz azzal xD -
Srácok lenne egy problémám. Letöltöttem a Virtua Tennis 3-at de nem tudom iírni. A cloneCd nem írja ki. Mi lehet a probléma. Eddig mindig ki tudtam írni most meg nem. -
köszönöm