176898
banner
  • guardian hero
    Grat! Használd egészséggel!
  • viliszakacs
    360 tulaj lettem
  • Kraptor
    Szerintem IP cím szűrést fognak csinálni és azt azért megtudja kerülni az ember ha akarja, csak egy jobb router kell hozzá meg persze US proxy server.:)) VAlahol máshol ovastam valami EUs MSes fejessel volt egy inetjú ebbne atémában és ő olyan példát hozott, hogy pl Amiban élsz de elmész EUba nyaralni magaddal viszed a konzolt, akkor nem tudsz majd a Licensed contenthez hozzáférni Euból.
  • erdei1989
    Köszi.
  • Zsoltika 007
    http://x-media.xel.hu
  • erdei1989
    Ki az a Wadarr?
  • Kaplan
    Wadarr koma által.
  • erdei1989
    Ha veszek egy X360 Premiumot,hogy tudok legegyszerűbben jobb hűtést csinálni rá?
  • erdei1989
    Köszi
  • erdei1989
  • Zsoltika 007
    Nagyobb vinyó, hdmi csatlakozó, új dvd olvasó, fekete szín. Ennyiben más.
  • deep
    Semmivel nem jobb mint a premiumok, a nagyobb vinyo és a HDMI kimenet miatt drágább, de semmi máson nem változtattak. Egyáltalán nem éri meg, majd később lesz a 65nano-s csíkszélességű verzió, ami kisebb hőt ad le és ezáltal megbízhatóbb lesz. Elite nem éri meg SZVSZ!
  • erdei1989
    Halottam hírét a nemsokálra megj. X360 Elite-nek!
    Szerintetek mivel jobb mint egy premium ,állítólag a hűtéén is javítottak.Várjam meg vagy most vegyek egy premiumot?
    Infot pls:):)
  • deep
    Igen, ezt próbáltam, de azt írta, hogy válasszak más metódust:D Azonnal, ahogy rányomtam, hogy kérek 1000 pontot, vagy akármennyit.
  • Ewergo
    Jajj de rooossz! A csoro surmo fitymarengetök, csak core boxra futotta a pénzükböl...!!
    Azem a ps3-at mikor megvették, kivitték az üzletböl, egyböl összetörték...Abox-ot meg még be is inditották, hátha piros ledes lessz. De szerencsétlenségükre nem az vóót. :)) Söt még belerugás után is szépen muzsikált.
    No meg a ps-el szemben (ami ripityára tört), a xbox burkolatát csaknem tudták teljesen összetörni. (vagy nem lehetett)!
    Ez a Microsoft átka a vandálkodókra.
  • Szeszmester
    Először MS pontokat kell venned.
    Bemész a live menübe és a kék gomb, add ms points vagy mi.
    Utána a vásárolt pontokat tudod elkölteni.
  • Zsoltika 007
    "megkapjuk, ami nekünk jár :)"
    Ettől félek én is.
  • Szeszmester
    Azon stresszel mindenki, h nincs magyar.
    De ez nem hinném, h baj, úgyis IP cím alapján dönti el a dolgot, megkapjuk, ami nekünk jár :)
  • Zsoltika 007
    És a live megmaradt?
  • Gabe18
    576.hu fórumáról:

""HERE IS AN IMPORTANT CLARIFICATION, particularly if you live in a non-Xbox Live country like Greece and have an Xbox Live account in another country:

The new Xbox Live border controls only apply to LICENSED CONTENT. That kind of content mostly exists on the US Video Marketplace. I cannot get 100% clarification on this since today is bank holiday in the UK, but it looks like all other Marketplace content will be pretty much unaffected. That means you SHOULD still be able to access and download Marketplace content from another country - so long as it is not licensed ONLY for that country."

Magyarán - Video Marketplace totálisan lekorlátozva, minden marad a helyén. Nem 100%, mielőtt pezsgőbontástól durrogna az éter."
  • deep
    Nem tudja valaki, hogy az miért lehet, hogy nemrég vettem a hitelkártyámmal 1 év goldot, minden gond nélkül, most meg vásároltam volna XBLA címeket (többet is próbáltam) és azt meg valamiért nem engedi. Más is tapasztalt hasonlót?
  • erdei1989
    Halottam hírét a nemsokálra megj. X360 Elite-nek!
    Szerintetek mivel jobb mint egy premium ,állítólag a hűtéén is javítottak.Várjam meg vagy most vegyek egy premiumot?
  • Szeszmester
    15930 szerint is.

Más fórumokról indult ez a magyar idő szerinti tíz órás dolog, na nem mintha bármit is számítana.
  • greco
    Az account management-ben meg lehet változtatni a címet,nem?
    Nekem Miami cím volt beírva és most megváltoztattam egy angol címre.
    Vagy ez nem segít?
  • Zsoltika 007
    Dehogynem! De csak 2008 végén :P
  • Gabe18
    Amiket mi már ugyse látunk meg...
  • cenobite
    Gyakorlatilag szinte mindent szétzúztak már amit lehetett. :DDD
  • Zsoltika 007
    Törtek már pc-t és ps3-at is.
  • Zsoltika 007
    A héten valamikor.(#15967 alapján) De páran úgy gondolják ma lesz.
  • Brolly28
    ezek hülyék
  • Kaplan
    Most akkor mikorra ígérik végül a frissítést?!
  • Zsoltika 007
    Azért lesz pár kellemes újítás.
  • Gabe18
    Hát "menyország" nem lesz,mert jobb nem lesz szerintem mint most van jelenleg.
    Az a kérdés mennyit vesztünk...
  • Zsoltika 007
    Micsoda ereje van a Msoftnak. Hogy összekovácsolja az embereket! Minden tulaj fogcsikorgatva várja a premiert. Menyország vagy pokol? Update után minden kiderül!
  • Kaplan
    Na srácok, megjelent már az update egyáltalán? :)
    Ha jól veszem ki a dolgokat, akkor nem. Nagyon örülök, hogy mostmár parában kell élnem, mi lesz a gépemmel...
  • sidocious
    naná, kell a manid
  • Attila 007
    gyíkom kivan ezzel a büdös várakozással, mékell itt az MS nek okoskodnia, ha eddig jó volt minden, minek szenvedtetnek, természetesen ma járt le az egyéves goldom, az 50 dodót le is kapták a számlámról:)
  • sidocious
    Javaslom keresd meg TURHO-t, mert olvasófej gondod lehet...
  • sidocious
    még nem, továbbá, ha a nejelentést elolvassuk, félreérthető a dolog:
    ugyanis:
    "WRT to the Dash update...we don't have final date this week, but I am hoping to get more solid information tomorrow." - Major Nelson.

És a webszájt azt mondja: "week of May 7th", nem pedig "on May 7th"...

Aztán, hogy ebből megint mi az igaz... volt már ahol írták, hogy leszedték, de persze, hogy hol, arra nem volt link :D
    Mások meg azt mondják, áll a gépük a LIVE-on, de nem moccan semmi
  • Jak16
    nem flashelve van azért, eddig olvasott, de mostmár nem igazán akar. az új játékokat, amiket frissen írok, azokat olvassa, de amin már van egy kis hiba, karc at már nagyon nehezen. volt már update?