176898
banner
  • Tiger1111
    Még egy kérdés bár nem biztos hogy itt kéne felteni.Meg akkarom veni a Shivering Islest felhívtam már az 576-ot és a cdgalaxist de nem is hallotak még rólla pedig az ign már vagy 3 hete értékelte HELLP.
  • YMan
    nem vagyok benne biztos hogy kell az a bill-egér átalakító, ugyanis usb-s billentyűzetet felismeri a gép és a szöveges részeknél én tudok vele írkálni, gondolom az egeret is, csak nem volt ami használja... :) ilyen beállításokat nem láttam egy programban sem ami átváltott volna bill+egérre. érdekelne engem is van-e valakinek bármi ilyen tapasztalata
  • syscoHUN
    Izlesek es masok.Nalam ittfigyel a PS2 meg a Box+PC-s Logi Rumblepad(ami 1-1-ben a PS2 koppintas)es nekem egy ido utan sokkal jobbnak tunik a Box kontroller kialakitasa.A "szarvak" is jobbak mind anyagilag 8) mind kialakitasilag,jo hogy van benne egy kis godor.
  • Marcell
    Huu koszi! Egy ilyet ki kellene probalnom. Vastagabbnak es masszivabbnak tunik.
  • musha
    ez kicsi? fogtál már ps vagy ps2 kontrollert? én ahhoz voltam szokva, ahhoz képest ez elég nagy ^^
  • quack
  • Marcell
    Nem puhany, egyszeruen kicsi ez a szar :) De nem is a gombok, triggerek kialakitasaval van bajom, hanem a két "szarvval", ami a tenyeremben van.
  • Zsoltika 007
    Puhány a kezed. :)
    Szerintem a konzolok között közel a legjobb a fogása.
  • Marcell
    Csak en utalom az X360 controlleret? Nekem rohadt kicsi, 20 perc jatek utan mar nem tudom hogy fogni, hogy ne fajjon a kezem. Rovid az a ket kis "szarv" amit fogok.

Visszasirom a regi jo oreg NAGY xbox kontrollert (amit meg a kezdetekben adtak). De jo lenne, ha ehhez is lenen tobbfajta iranyito.
  • turho
    C&C remekül játszható x360 joy-jal, hozzigazították kezelést, látványban tartalomban mint egy jobb pc-n, azt hozza. Nekem favorit. Bár a LOTR se volt rossz...
  • Zsoltika 007
    C&C jó lett. Egyedül a védelmi épületeket nehezebb elérni elsőre de 2-3 alkalom után már menni fog lazán. Nagyon jól irányítható sztem.
    A gyűrűk ura nagyon tré volt irányítás szempontjából. Igaz meg lehetett (volna) szokni.
  • [HUN]PAStheLoD
    Hello szia mindenkinek,

van egy ps2-nk, egy GameCube-ünk meg egy wii-nk (Zelda, meg wiiSports van hozzá), szeretnénk egy kis időre kölcsönkérni egy Xbox 360-at, mert a vivaPinata eléggé vonzó dolog, és sajna csak X-re van.

PS2-höz meg a GC-hez van egy csomó játékunk...

ha érdekel valakit, vagy esetleg ha van oly' rendes valaki, aki olvassa, és tud olyan illetőt akit érdekel, az dobjon egy mailt: [email protected]

köszönet.
  • Tiger1111
    Bevallom hogy a C&C-t még nem próbáltam de a Gyűrűk uráról készítet rts-t igen és már ott is lassan tudtam kiadni a parancsokat pedig a játék is elég lassú volt.Viszont pc-én játszok a C&C-el és ez a gamma jóval gyorsabb reagálási időt kíván (Mikor 4 külömböző helyről támagyák a bázist és ez melett még fejleszél is és figyellj oda az egység utánpótlásra stb stb stb)Bár hozáteszem még csak 1 éve játszok boxon még egérel 20 éve úgy hogy lehet csak megszokás kérdése de kétlem.Egyépként meg köszönöm a válaszokat ,és ezen felül elismerem hogy a box élvezhetőbb ezértis tértem rá enyi év után.
  • Ewergo
    Na eljutottunk ide is...má ingyen osztogatják a Ps3-at csak fogyjon.
    Én gondoltam erre hogy valami hasonló majdnem ingyenes dolog lesz. De hogy valóban ennyire rosszul állnának a ps eladások?!
    Nem semmi!
  • SzlobiG
    Ja kb erre volt jó az egész.:D
  • amdrula
    Felejtős.
    Amúgy próbáltad a C&C-t gamepaddal?
  • Zsoltika 007
    Nem hallottam még pozitív visszajelzést róla. Negatívat már annál inkább.
  • Tiger1111
    Hello mindenkinek olyan kérdésem lenne hogy láttam egy átalakítót amivel egeret és bilentyűzetet lehet kötni a boxra valaki ki tudta már próbálni és ha igen mi a véleménye érdemes akár külföldről is beszereznem vagy nem hozta a hozzá fűzöt reményeket és felejtős a dollog .Ha valaki tudna segiteni fontos lenne ugyanis fps-en nőtem fell és az ilyen játékokat gamepadon játszani nem az igazi (a Command and Conquer-ől már nem is beszélek)előre is köszönöm.
  • KILLER2
    Az más. Mondjuk jó dolog az a PS3. Egyszer majd veszek, de a 360 akkor is örök darab. Joy sokkal jobb.
  • Gabe18
    Ócsón adtam volna a Ps3-at hogy biztos elvigye valaki...
  • KILLER2
    Csak azt nem értem, hogy ha PS fanok, akkor mi a fasznak vettek 360at.
  • KILLER2
    Nemm rossz ötlet. Az enyém már úgy is volt 3 ledes, most kb a felét éri, mint egy új, összetöröm és nem is 30e Ftot nyerek, hanem mivel a 360 most már inkább 80e, a PS3 meg 40, ezért kb 60 a haszon. Megéri.
  • Gabe18
    Ez nagyon jo lehetett.
    Elvittem volna a 360-at,összetöröm nekik,kapok egy Ps3-at,azt eladom,veszek egy 360-at,és van plussz kb 20-30 ezer tiszta hasznom...
  • KILLER2
    Balfaszok.
  • SzlobiG
    Ingyen PS3 Boxért.:D
  • SzlobiG
    Akkor még nem volt semmiféle frissítés fellehet menni livera okosított géppel?:)
  • quack
    vegyél egy fülest aztán játszál úgy...nekem pc alaplapomnál a nb hűtőnek traktorhangja van, és kicserélni sem lehet az egyébként 600 forintos venti nélküli hűtőre, mert a vga hűtője miatt nem fér oda
    semmit nem fogsz hallani a box-ból jáccás közben
  • Jinx4169
    én azért kértem ,hogy tegyenek bele ,mert itt a fórumon ,minndenki mondta,hogy kell...
  • Ewergo
    Szerintem ezért is van igy felfujva ez az egész, mert már elöre fosnak az emberek...
    Bocs nem rossz értelemben. De amig flottul megy a gép, addig nem kell bántani. Csak megfelelö környezet kell neki.
    "Ami müködik, azt ne javitsd meg!" Örök szabály.
  • Jinx4169
    okay,köszi!
  • Unreal1942
    Előtte olvasd ezt el. Wadarr
    Kérdezd meg a cikk íróját és utána dönts belátásod szerint.
  • Jinx4169
    azok is megvannak valahogy akiknek nincs modolva szóval asszem visszaviszem. Most is ott ülnék ,de nincs kedvem mert nem birom elviselni a zaját...
  • Ewergo
    A hátso Intercooler féle?! Azt hallottam hogy az enegit veszi el a géptöl. Merthogy elösször abba megy bele a hálozati.
    De különben a nagyobb zaj a fém rács és a burkolati rács miatt van. Két rácson keresztül kell fujnia.
    Másik meg, egy lakoszobában mindig hangosabb a gép mint egy nagyobb (szerviz) helységben. gy hogy lehet hogy ott nem érzékelik hogy hangosabb lenne...
  • Unreal1942
    Az én véleményem az, hogy ezt a szükségess rosszat el kell viselned sajnos. :(
  • Jinx4169
    azt tudom,hogy amikor megvettem és még érintetlen volt akkor nem zavart a hangja,aztán elvittem flasheltetni meg modolni és utána...hát katasztrófa a hngja ,nagyon idegesítő...
  • Jinx4169
    örülök,hogy elindítottam egy új témát ,de akkor valaki segítene ,hogy mit csináljak?
  • deep
    Na a rászerelhető szarok a hozzáértők egybehangzó véleménye szerint pont semmit nem érnek. Olyan ember mondta ezt, aki sokkal többet kereshetne a rászerelhetővel, de inkább fillérekért a fordulatszám emelést csinálja mindenkinek, mert azt nem hozzák vissza porráégve:D
  • Unreal1942
    rászerelhető*
  • Unreal1942
    Annyiar okosabb, hogy 1-2 hónappal ez előtt volt itt róla szó mennyire szarok azok a részerelhető ventik.
  • Unreal1942
    Erről megoszlanak a vélemények. Szerintem akik ezzel foglalkoznak és kicsit jobban benne vannak a témába azok mindenképp javasolják a fordulatszám emelését a ventiknek.
    Nem vagy egyedül vele, hogy zavar a hangja...a sok egyéb mellett ez is bosszantó a 360 ba.