176898
banner
  • Zsoltika 007
    Transcode 360 is megy ugyanúgy :D
    Összességében elég kellemes updatet kaptunk :)
    FIGYELEM: Az én gépem nincs flashelve. Akinek meg van buherálva az még szerintem várja meg a fejleményeket!
  • Jissi
    Ne örülj, az ő gépe nem flashelt!
  • Attila 007
    danke, jaja megy minden úgy ahogy régen, játékok meg minden, kiralysag:)
  • Zsoltika 007
    Éreztem hogy nem oldják meg hogy egyszerre legyek bejelentkezve a pc-n és a boxon... Ezt leszámítva nem is vettem észre más negatívumot. (A gépem nem flashelt!)
    Most már kiírja a drive-ban lévő játék nevét és ha lemész oda akkor megjelenik az eddig elért pont a maximálisból és a legutóbb elért 4 achievement képe.
    A gép is fürgébben jelentkezett be. Igaz tovább is volt az xbox 360 logo a képen.
    Most per pill ennyit vettem észre.
    Media center nem indul valószínű újra össze kell párosítani leírom mi a helyzet ha megvagyok. Főleg az izgat hogy fut-e még továbbra is a transcode 360.
  • Zsoltika 007
    Ja megvan! Csak el kellett indítani egy játékot.
    Majd leírom mi lett.
    Kész! :)
    Magyar nyelv nincs!
    Külön fület kapott a marketplace!
    Demókat enged leszedni.
    Játék trailereket is.
    Film trailereket is.
    Úgy néz ki csak filmet nem lehet megvenni és letölteni. (engem nem érdekel)
    Msn is megy :)
    Viszont a gépemről meg ledobott :( 1 rossz pont! (ezt nem is fogom használni)
  • Attila 007
    erő legyen veled:)
  • Zsoltika 007
    Felraknám de nekem nem ajánlotta fel.
  • Attila 007
    basszameg megkérdezte a gép hogy updatelem e tehát ELÉRHETŐ az update! KINEMPRÓBÁLOM
  • Zozo76
    Dirr lesz meg durr! :)))
  • Kandurex
    jah, megint kivágnak pár ezer nem flashelt gépet
  • Zsoltika 007
    Nem fake. Legutóbb is volt benne szűrés. Az hogy nem működött rendesen már más tészta. De az tuti hogy még 1x nem követik el ugyanezt a hibát és most már menni fog.
  • syscoHUN
    "- Újfajta módszerral detektálják a backup lemezeket ami feltételezések szerint BAN-t vonhat maga után"
    Erre kivancsi leszek,azert remelem ez csak fake.

• Olcsi2
    mielott bekapatnad veluk, megallhatnal gondolkozni, vajon miert is van ez igy... Talan csak nem szeretnenek valamit viszontlatni a fejlesztes koltsegeibol es kivedeni a warezjanikat meg a kolcsonzoket? Biztos lehetsz benne, hogy fel ev mulva meg fog jelenni egy Oblivion kiadas Shivering Isles-al.
  • rorr
    Ma reggel 11-kor start a többi amit leírtál még nem biztos kivéve h264 lejátszás, MSN....
  • Jinx4169
    kedd 08 május 2007
    Dashboard update
    Ami biztos:

- 48 órán belül érkezik
    - lesz magyar nyelv
    - lesz h264 lejátszás, MSN és egyéb nyalánkságok
    - Újfajta módszerral detektálják a backup lemezeket ami feltételezések szerint BAN-t vonhat maga után
    - Samsung meghajtóhoz már van 5.3 FW ami kikerüli a fent említett módszert, Hitachihoz viszont még semmi. Tehát ha valaki úgy dönt, hogy régi FW-es Samsungal vagy Hitachival csatlakozik fel és backuppal játsszik, az rosszul járhat.
  • syscoHUN
    Izzitjuk az RPG-et
  • Zsoltika 007
    Nah várjuk szeretettel!
  • rhazid
    nekem ilyen Madcatz-es kontrollerem volt sima xboxra és sajna nem tartott túl sokáig szóval vigyázzatok vele persze nem biztos h ez is ilyen de hát ki tudja
  • cenobite
    Állítólag ma 11-kor lesz update. (forrás: 576 fórum)
    Let's get ready to rumbleeeeeeeeeeeeeeeee! :)
  • KILLER2
    Tudom. Azzal használom, ha filet nézek rajta, de ez nem szokásom, eddig mindössze 2x esett meg.
  • Zozo76
    Tenyleg, es most mar azt sem lehet felhozni ellene hogy a vezetek miatt kenyelmetlen lenne (mint a regi XBOX kontrollerenel). Persze ha CORE system van akkor... :)
  • Ewergo
    A kontroller majdnem ugyan azokat tudja...
  • KILLER2
    Nem, de akkor is. Ha ott van a dobozon, legyen is benne. Na mindegy, úgyse használnám, szóval felesleges. De nem is mondtam, hogy kell, csak hogy kerestem benne, amikor megvettem.
  • deep
    Na mert olyan rengeteg DVD-t nézel rajta?:D
  • YMan
    a fenébe :(
  • amdrula
    Mivel csak a megjelenés után egy darabig járt hozzá (akkor is külön matricázva volt, hogy most jól fogsz járni mert van benne távirányító ajándékba).
  • KILLER2
    Nekem se. Meg szeritnem másnak se. Pedig én is vártam volna.
  • Ewergo
    Mert elvitte a kiscica! :)
  • YMan
    http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2610

nekem mintha nem lett volna távirányító a csomagban...
  • Marcell
    LOL! Hat az lenne a lenyeg.. :)
  • KILLER2
    Persze, hogy van, bár azt nem tudom, hogy így kezeli a 360.
  • Marcell
    Olyat lehet??? :D EZ KOMOLY? Meg lennek mentve! Hol lehet ilyen atalakitot venni?
  • arty
    vagy kb 300 forintért átalakito nélkül, kis forrasztással is megoldhato ... ;)
  • Tiger1111
    Köszi a segítséget holnap nyitásra a Media Markt előtt fogok állni.A Bethesda meg bekap..tya ha nem képes kiadni dvd-én .
  • guardian hero
    Kapható a kormány, media marktban is, és kisebb konzolboltokban is (utóbbiakban olcsóbb).

Shivering Isles-t a Live-ról tudod letölteni pénzért vásárolható MS pontokért cserébe, de erre talán már csak ma van utoljára lehetőséged. A dashboard update után nem biztos, hogy lesz rá mód itthonról.
  • sztomy69
    Akko vegyél egy ollan madzagot, ami átalakítja a régi NAGY kontrollert USB-sre, és nyomd úgy....
  • CSOCSO
    mer ogre vagy!!!! nekem semmi bajom a kontrollerrel.
    pedig nem vagyok kicsi
  • Tiger1111
    Majd el felejtetem az xbox.com on 150 dolcsiért van meghirdetve kormány de ithon ez sem kapható pedig mingyárt itt a forza2 és a collin dyrt talán próbáljam meg kintről megrendelni csak úgy lehet hogy sokal drágább nemtom.
  • Attila8805
    Test drive 2 Jövőre?
  • YMan
    nekem is van rublepad és tényleg a legjobb irányító eddig az x-box360é volt amit fogtam. az új ps3-asé elég tré