176898
banner
  • Zsoltika 007
    Usb-s billel megy.
  • koviprog
    Üdv minden 360 usernek! Kicsit óckodom én is az update-től, de tényleg anno sem történt semmi, mindenki boldogan nyomja a 40.-ik másolt lemezét;-). Most csak egy kérdés merűl még fel az emberben, hogy ugye van egy módosított meghajtó, amiben mondjuk eredeti játékot is játszik az ember, akkor ha észreveszik a módisított fw-t és benne az eredeti játékot, akkor kb. 3000 km.-ről odébb fogják és Pogány József bp-i lakos accountját törlik. Számomra ez elég futurisztikusnak és egyenlőre elképzelhetetlennek tűnik, legalábbis amíg lepusztúlt kishazánkban végre nem lesz normális LIVE! szerver. Kizártnak találom azt hogy a 10-20 MB-is DASHBOARD-on azért görcsöltek volna annyit hogy kiszűrjék a sok illegális játékot, egy az hogy sztem képtelenség másrészt ügyfeleik 60% mehet a kukába saját maguknak REDMOND-ban nem nem főznek szarlevest. Ha pedig mégis megcsinálják akkor meg mi van fogja az ember jön újjab FW jön hackelt DASHBOARD, jön minden szóval most meddig fogunk ezen évődni. Úgyhogy csak annyit szeretnék hogy aki csak tudja írja ki ide a tapasztalatait és azt hogy valakinek van-e magyar nyelv!

Good Game, Good Year

GAMERTAG: KoviProg
  • Arnoux
    Lehet PC-s billentyűzetet csatlakoztatni az xboxhoz? Azon azért baráti az msnezés :D
  • sztomy69
    Feltettem én is az új Dashboardot. Hát elég kellemes, sok az újítás, csak kár, h még mostsem játszik DivX filmeket, és nincs webböngésző B((
  • turho
    Igen, ezt én sem írhattam volna le máshogy. C4eva wadarrnak meg nekem személyesen is ezt mondta 2 napja, mailban. Egyébként mindenki azt csinál amit akar :) Gondolom az xtreme 5.3 az 1-2 új opcióval is faszság. :)
  • Olcsi2
    Billnek lassan annyi koze lesz csak az MS-hez, hogy reggelente megnezi a reszvenyarfolyamot.
  • Ewergo
    Aha. és Bill kezében tart egy távkapcsot idözitve a flash bombát. Ha elengedi a nyomogombot, DURRRR!!!
  • tsabigo
    Konzol stúdióban már úgy tudom nem vállalnak ilyesmiket.Régebben csináltak, de jobb is hogy abbahagyták, mert nagy rakás sz@r volt a munkájuk.Valószínűleg ezért is nem vállalnak már be ilyeneket.
  • Olcsi2
    Acsi... az, hogy egyelore minden ugyanugy muxik, mint eddig, semmit (!) sem jelent. Anno az XBOX-nal sem egybol leptek ervenybe a ban-ek es hasonlok. Honnan tudod, hogy az uj update-el a geped nem kuldi el a szervernek mindazt az infot, amirol korabban irkalgattak es amitol a tobbseg itt be volt szarva (nana, hogy elkuldi)? Hulyek lennenek a szerver oldali kodot (amivel esetleg szurhetnek a juzereket) egyidoben aktivalni az update letoltesekkel. A kerdes inkabb az, hogy mikor dontenek ugy, hogy lepnek es felhasznaljak az adatokat.

Ha a live valakinek fontos, akkor flasselt geppel nagy marhasag volt egyelore update-lni. Az okosabbja meghallgatta a tanacsokat es egyelore kivar par napot, egy hetet is akar. Ugy, ahogy ezt pl Commodore4eva is tanacsolta. Persze a nagytobbseg mikor elolvasta az elso hozzaszolast, hogy minden ugy megy, mint korabban, egybol nekiugrott, az ember mar csak ilyen.
  • arty
    menj át egy forgalmas uton becsukott szemmel, ha pedig esetleg átértél, kiabálj vissza, h "na barmok, mit kellett parázni, nem lett semmi bajom"

azt nem értem, hogy lehet ennyire egyszerűen gondolkozni ? ok, mák h megy minden jol, de simán megtörténhetett volna az ellenkezője is ... (még meg is történhet, ha mondjuk kis ráhagyással csinálta az MS és csak 2 hét mulva repülnek az ACC-ok, mire elterjed h no para)
  • aricsi
    Na egy jó kis kérdést intézek én is:) Szal,konzol stúdióban flashelnek és hűtésmoddolnak xbox360-at amit ott veszünk?(és jól csinálják e) Tudom,nem publikus dolog szal sry ezért privibe is jöhet válasz,aki tudja. Azért érdekel mer ott lement az ára a premium pack-nak 82990 Ft-ra.Előre is kösz.
  • Olcsi2
    vedd be a nyugtatodat haver es az anyazasd meg felejtsd el azonnal!
  • syscoHUN
    kerdes:muszaj ezt az update-et megcsinalni ra,vagy amugy is megcsinalja maganak sunyi modon csak "elfelejt" szolni hogy update van es a kov. restartnal veszed majd eszre hogy megjott az update?
  • ThugEdge
    amúgy ha vmi gáz lenne/lesz ne adja isten, úgyis jönnek új firmök azt ennyi,max pár napig/hétig nem menne a backup,ha már vmit egyszer kifingattak,akkor már onnantól csak versenyfutás van,ennyi

én még nem updateltem:)
  • amdrula
    Én is updateltem, flashelt hitachi, műxik.
  • Smuge
    Persze hogy tudja.. De ez mindennel igy van.
  • Ewergo
    Szerintem az ms is tudja hogy kis mértékben a warez is hozzá járult a sikeréhez. Hüle lesz teljesen megszüntetni... :)
  • Szeszmester
    Feltettem én is, samsung 4.2 asszem. Működik.

Turho:
    Se E66, se piros led. Se nem bannolták a marketplace taretalmakról Magyarországot. Valahogy hasonló dolgokat jósoltam én is, nem? Ezért kértem, h ne keltsd a parát, felesleges volt egymásnak esni. De gondolom, most te vagy a legboldogabb ;)
  • Jinx4169
    okay,te ki a fa**om vagy,és ki kérdezett? Gondoltam,mivel saját konzolboltja van,és még barátom is ennyi pénzért egy próbát megér,amúgy meg azért is vettem meg ,nmert le van töltve a gépre a sok játék de még nem jöttek meg a DVDéim amire ki tudnám írni őket. Lehet ,hogy nem szándékosan rossz a lemez,csak nem próbálta ki. szóval...eszemben van mle is töltöttem. Ja és anyád a marha...
  • vkrisz
    Szoftvert letölteni illegális. Filmet, zenét elvileg lehet.
  • NEXUS6
    Letölteni sem legális!
  • Olcsi2
    gondolom, orult, hogy talalt egy marhat, akire rasozhatja az elbaltazott lemezeit, mert annyi esze sincs, hogy leszedje maganak a netrol a cuccot. Ne csodalkozz... Viszont akar fel is jelentheted, mert mig letolteni tok legalis, addig masolt cuccal kereskedni kokemenyen buntetheto, hehe.
  • Jinx4169
    1. ismerős konzolboltjában 500ft os kedvezményes áron:D
    2. átbaszott...
  • Zsoltika 007
    1. Minek veszed?
    2. A lemez a hibás
  • Jinx4169
    hali! megvettem másoltban a geras of wart. Elindul tök korrekten látszólag semmi baja,de egy idő után kijön oldalt egy ablak,hogy disc is unreadable. Mindig ugynannyi idő után pedig szerintem jó a lemez.
    ??
  • Zsoltika 007
    Nuku
  • Ewergo
    Ja! Én is megvárom a lappangási idöt!
    Valaki lefordul a székröl, jelezze!
  • Kaplan
    Én még várok vele egy kicsit. Lehet, hogy egy időben csapják le az összeset. Meglátjuk.
  • KADARKA
    Magyar nyelv nuku?
  • tomeck01
    és akinek megy samsungal annak mien flash van a gépén?
  • Dosia
    igen :D
  • Adi
    Flashelt ügye?:D
  • Dosia
    Hibátlan nekem is müxik samsung meghajtos
  • Jissi
    Klassz, köszi szépen a jó híreket.
  • Attila 007
    De az enyém igen és kipróbáltam
  • Adi
    Mint hős lovag ezt büszkén tanusíthatom... :D
  • Jissi
    Azt olvasom, hogy működik Hitachival is.

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=601983&st=90
  • Adi
    NO PARA.. megy a backup.. idáig semmi gond az ég adta egy földön..
  • Adi
    Most UPDATELEMA HITACHI BOXOMAT. Mindjárt írom mivan...
  • Zsoltika 007
    Muahahahha
    Hol a magyar nyelv? :D