176898
banner
  • amdrula
    Elméletileg a Boxon már nyernek eladáskor.
  • grayfox
    a microsoft a legtöbb pénzt az eredeti játékok eladása után kapja. (osztalékot). A konzol gyártása veszteséges, konzolonként 50-100dollárt buknak eladáskor. Uh. senki se mondja azt, hogy hülyék lennének megszüntetni a warezolást, mert magukkal basznak ki. Tévedés. ;) Az már megint más tészta, hogy az én boxom is moddolva lesz, én sem tudom a hazai játékárakat megfizetni... De sokan mások külföldön megtudják..
  • SzlobiG
    Én méd mindég nem rakom fel az updatet hiába a forza 2 úgy is Silverem van.:D
  • rorr
    Miből gondolod?
  • deep
    Én ebben nem hiszek. Amig az ember költi a pénzét addig azt nem szokás kirúgni.
  • Kaplan
    Amíg javítható addig oké, de a Live ban már nem annyira :S:D
  • deep
    Pont leszarom, javítható:)
  • Kaplan
    Nem akarok vészmadárkodni, de jól megfogjuk szopni ezzel az updateval, úgyhogy én amint lehet firmware-t váltok.
  • deep
    Én 2006. júliusában vettem használtan, előtte februárban vásárolt gép volt. Soha semmi baja nem volt. Mondjuk fordulatszám emelést csináltattam:)
  • Zsoltika 007
    A Shadowrun gold fázisban
  • Zsoltika 007
    Nincs magyar nyelv.
    Chat and Im-nél van a második fülön a messenger.
  • Gabe18
    Mennyi az a régebbi?
    Nekem szeptember ota van egy Premium gépem,és nem volt gond vele.Egy ismerősömnek CORE gépe van múlt nyár közepe óta,az is megy.Egy másik ismerősöm,szintén CORE gép,asszem múlt év február-március körül vette,azóta eladta,és vette gy Premiumot,de épp a minap jött szóba hogy a "régi gépe" azóta is üzemel az új tulajnál.
  • Attila8805
    Hi all hol találom az Msn-t?
    Azt olvastam hogy lesz magyar felirat csak én nem találtam vagy nincs?
    Frissítve van a dashboard.
  • amdrula
    Nincs igazad...
    Annyi a különbség, hogy az LCD TV-knél és a monitoroknál más a fekete értéke, és mostmár normálisan be lehet ezt állítani ezt monitorokhoz.
  • Ioles
    Sziasztok!
    Elgondolkodtam megint hogy veszek egy 360-at ha összegyűlik a pénzem csak egy dolog nem tetszik, a sorozatos meghibásodások. Közületek van olyan akinek régebbi gépe van és nem volt még vele baj?
  • Kaplan
    Na jó, felrakom, meglátjuk. Ha elcseszi a flash akkor is az még javítható tudomásom szerint.
  • kisaba
    Mondjuk abban nem hiszek, hogy 3 Led-et okozna a cucc.. :D
    De nekem bőven elég ha mondjuk a flasht elcseszi, mivel nincs rá kapacitásom, hogy újraflasheljem, megcsináltatni meg nem sok "kedvem" van...
    Ja meg ugye a Live ban sem utolsó, bár a goldom lejárt, szóval ezzel a gamerscore-on kivül nem vesztenék túl sokat.
  • Kaplan
    :D Akkor nézzük mi lehet a legrosszabb ami történik a géppel ha gond van?
    Live ban, és 3 ledes hiba? Finom. :D
  • deep
    Kimondta hogy nekem van?:D
  • Kaplan
    Na jó de itt tudod van egy kis bökkenő... :) Még nincs pénzem eredetire, ugyanis még mindig tartozok apámnak.. xD

• kisaba
    Nekem is ez a problémám...
    Csak attól félek, most még minden jó, aztán egyik napról a másikra hirtelen megszivom.
    De kéne az a Forza
  • deep
    Én már ápdételtem. Merjed.
  • Kaplan
    Ejj srácok, nagyon kéne az a Forza 2 demó, de nem tudom le merjem-e szedni az update-t.. :S
  • TothLaci
    Kicsit hülye a megfogalmazása. Arról van szó, hogy a szabványos monitorokon normálisabb lesz a kép, nem lesz az a fekete csík. Bár az egy másik kérdés, hogy oldják meg ezt a problémát, lehet, hogy lesz olyan beállítás, ami levágja a kép két szélét, vagy egyszerűen 4:3-as üzemmódra erőlteti a játékot.
  • arty
    ELVILEG jobb képre ad lehetőséget... azon persze, hogy az MS ezt is elb@ssza, lehet még csodálkozni ??? :)
  • Zsoltika 007
    Na most akkor hogy is van az hogy a vga kábel jobb képet ad mint a komponens? Csak mert itt többen esküdöztek rá.
  • TothLaci
    Szebb képet ígér az Xbox 360 nyári update

Az Xbox 360 konzol a HD képes LCD illetve Plazma televíziók támogatása mellett az olcsóbb monitorok támogatását is megkapta, így egy VGA kábellel monitoron is lehet élvezni a konzol nyújtotta látványvilágot.

Sajnos ez a vizualitás azonban elmarad attól, amit egy szélesvásznú, HD képes LCD televíziónál láthat az ember, mivel a VGA kábelen keresztül kiküldött kép nem olyan szép. Ezen változtat majd a nyárra tervezett frissítés, aminek a fő feladata ezen hiba kijavítása lesz, így egy LCD monitoron is ugyanolyan szép képet kaphatunk, mint egy televízión. A megoldás a videó beállítás változtathatóságában lesz, így a felhasználó választhatja ki, hogy milyen képet szeretne kiküldeni a megjelenítőre.

Forrás: GameStar.hu
  • testerlnx
    Dugd be mind az öt vezetéket (komponens kábelek, nézd meg a manuálba mit hova kell dugni). Bocs ha nem ez a probléma! :) Amúgy ha így se megy akkor simán szar a cucc (kábel vagy a gép vagy a tv), vagy csak vmin állítanod kéne :)
  • arty
    szeszmester: persze, h tuloztam ... de lássuk be, senki nem tud semmit biztosra, igy én inkább a biztos irányban mozognék. abból baj nem lehet, max nem lájvozok 1 honapig ;) ettől még lehet h nem lesz baja annak sem, aki lájvozik ezen honap alatt ... (persze, mind1, hiszen nincs 360am, és vszeg már csak az őszi frissités után lesz max. :) )

crow: milyen kábelt használsz? komponens (kék-zöld-piros csatlakozo) ?

van dvd lejátszod, amin van ilyen, azt ki tudod probálni h megy e a tv komponens bemenetén ?
  • crow
    Sorry, szóval ilyen TV-t vettem:

http://www.sharp.hu/index.php?id=73&L=12&tx_ttnews[tt_news]=719&tx_ttnews[backPid]=27&cHash=876120ff76
  • crow
    Sziasztok!

Tegnap vettem egy ilyen
    TV-t, ami ugyebár HD Ready.
    Nos, amikor átkapcsolom az XBOX video-kimeneténél a kapcsolót HDTV-re, akkor nem jön be a kép, csak a nagy sötétség. (a rendszer indulását hallani lehet)
    Mi lehet a baj?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Ewergo
    Viszont egy mezei 3gp-s telón vigan fut. :)
  • Zozo76
    Az egy olyan video formatum amit azert talaltak ki, hogy az olyan filmeket Zozo76 ne birja lejatszani az egyepkent atomeromunek szamito 1Ghz-es alomgepen akadasmentesen...
  • amdrula
    H.264
    Iszonyat nehéz volt megtalálni... Nem csoda, hogy neked nem ment...
  • EasyLife
    sziasztok!
    mi az a H.264 video? :)
    azon kivűl h videó és h olyasmi mint a wmv vagy az avi?
    mitől jobb?
  • Szeszmester
    Rendben, mindekettőnket csak az idő tud igazolni, egyelőre függesszük fel.

De írtál vmi olyasmit is, h letiltanak minket liveon. Egy oldalon egy Ghz nevű arc fennen hangoztatta, h akinek van MS pontja, az verje el gyorsan.

Arty, az a kocsis-sztrádás hasonlat enyhe barokkos túlzás volt, nem? ;)
  • TrIp
    Jinx te kretén vegyél vissza az arcból...
  • sztomy69
    Neki mondtam, nem nektek....
  • Zsoltika 007
    Ezt már régóta tudjuk.
  • sztomy69
    Lehet, egyébként, Gamer365-ön volt egy hír, h lehet majd egy mini billentyűzetet csatlakoztatni a géphez.