176898

-
Eleve minden segítség nélkül játszom... Úgy könnyű. -
Kapcsold ki a segítségeket! Majd meglátod milyen könnyű lett!
-
Nekem a hang beállítás volt furcsa. Minden más jobban hangzik mint a saját kocsidmotorjának hangja... Úgy,hogyszinte mindent harmadára kellett vennem, hogy halljam a saját kocsimat.
Amúgy szerint jó a game, csak egy kicsit könnyűnek tűnik, remélem ez easy fokozat volt. -
Kijött az okosság Hitachira is, de érdemes megvárni a következőt. A tutorial azt írja, hogy csak az eredeti firmware-el tud csak dolgozni (aki elmentette az orig.bin-t az jól járt!), de dolgoznak a következő verzión ami a módosított gépeket is "tovább okosítja".
GaryOpa véleménye szerint majd lesz 1 szerverfrissítés -több órás LIVE leállással a Microsoftnál- ami után már gyűjtik az adatokat a másolt lemezekről....Halo3beta időpontjára jósolja a másolt Crackdownok miatt(tegnap írta xbox-scene-en). -
Olcsi2 #16241 azert harom-negy ev csak van meg benne.... heh. -
Őszíntén szólva a kocsik kidolgozása príma, a táj nekem megfelel nem igazán azt figyelem menet közben, a kavics hangja és állaga teljesen jó és érezhető, hogy LÉTEZIK. A visszajátszás mesteri, a hangok profik, a 'törés' épp elég. GT HD meg azokkal a hegyekkel operál, mert tartalmasabb a táj, nem biztos, hogy szebb, csak tartalmasabb. -
Kiprobaltam en is... nagyon jo lesz szerintem a fizika tenyleg kiraly.. jo nezni a visszajatszast mikozben a kerekek pattognak a rugok dolgoznak es izzik a fektarcsa.. alladek....
grafikailag tenyleg nem lett valami hubazz.. szvsz pg3 szintu.. nem szebb annal... gt4hd talan meg szebb is..
mindenesetre a PGR jobban tetszik a palyak miatt...
az viszont tetszik hogy ha full feket huzol azonnal megall a kerek es mesz egyenesen hiaba tekered a kormanyt.. hat igen..fizikara jobb mint a pg3.. de hogy elmenyben is jobb lesz-e/./ nemtom -
igen erre gondoltam... felig ingame... ennel recesebb lesz es nem fog ennyire tukrozodni plusz sotetebb lesz az xbox360 at ismerve.. -
SzlobiG #16237 Hát nekem nem jön be.:( PGR jobban tetszik.:) -
Uram atyám, akárki akármit mond, ez a Forza 2 nem lett gyenge. Hihetetlen jó fizika, relatív szép grafika, stabil framrate, egyszóval! Tetszik! -
ha erre gondolsz, ez simán ingame szerintem... -
amdrula #16234 Ja, PC-n xD
Boxon nem. -
pgr4 bol kijott egy video... persze nem ingame.. ahhoz tul szep.. de nagyon varom mar... forzat csak a scion tc es a suprak miatt varom.. amugy inkabb pgr3.. grafikat levonva jobban bejott a pgr3 mint a forza1 jobb palyak meg fizika es elmeny -
sarabi #16232 Sziasztok!
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitők hihetetlen árakon.
-
Forza Motorsports 2 demo now available for free on XBLM\\
VAAAAAAAAAAAAAAAA -
Thx.
És lehet a mikrofonnal is beszélni messengeren keresztül? -
Sziasztok,tegnap beregisztráltam a Live-ra,sikerült is csatlakoznom,játék,demok nézegetése,stb. korrekten ment.De!Ma viszont nem engedett fellépni,az account updatelését kínálta fel.Volt netán a nap folyamán valami frissités,ti tudtok róla? -
Mateus007 #16228 csá. Nem tud valaki Nyiregyházán konzol boltot? vagy valami helyet ahol lehet flashelt xbox 360at venni? -
Még nem hallani ujabb generácios xbox-rol!
Viszont a Sony-nál, ahol küszködnek a ps3 üzlettel, már szarnák ki a ps4-et. Vagy 5-öt? Vagy 6-ot? :)
Eszméletlen az optimizmusuk! Vagy csak a szigetükig látnak?! -
EasyLife #16226 Nem tom miről beszéltek az xbox360 már tavaly óta nyereséges egy boxon 30 dollárt nyernek asszem -
Gabe18 és Deep köszi a válaszokat! Igazából nincs is mitől félnem mert már eladtak a gépből több mint 10 millió db-t, szal ha mindegyik szar lenne akkor az MS egy kicsit szarban lenne, de ha neadjisten felmondaná a szolgálatot akkor meg ott van Waddar vagy turho :). Ki kell fogni egy jó példányt és semmi gáz nem lesz, legalábbis remélem, de még úgysem most veszem, mert pénz nélkül nem igazán megy... -
Amibe már normális hűtés van és kellőképpen strapabíró. -
aztán mire igazán elkezdene termelni a box, jön a köv. generácio ... -
Nekem is megvolt update :) eddig megy , forza is lent van :) -
SzlobiG #16221 Megvolt az update nekem is megy simán... tetszenek az újítások.:) -
Azért erre nem számítottam. Azt gondoltam, hogy a 60 frémért cserébe majd beáldoznak egy s mást, de hogy a Fora 2 úgy nézzen ki, mint egy ocsmány hányástócsa, azért az sok. Teljesen OK lenne, ha lenne rajta antialiasing, de így...nehéz lesz rávennem magam, hogy játszak vele...Úgy vártam kb, mint a messiást, az előző részébe beleraktam vagy 100 órát, de ez... -
Nálunk pl. ahol nem mindenki tudja megvenni az üzleti gémet, az azért (Is) vesz inkább Xboxot, mert olcson jut a progikhoz. Igy jobban fogy a konzol. Kint, ahol meg megtudják venni hozzá a játékot, ott meg a lemezek fogynak jobban. Ugyhogy mindenhogy nyerö az xbox üzlet akár honnan nézzük. -
Attila 007 #16218 nagyon jó a Forza 2 DEMO főleg hogy magyar, nekem tetszik, SIEG -
jah, közben olvastam azt is :) azért számold hozzá azt is, h ezek "hasracsapott" anyagárak voltak, 10 millio feletti eladás után szted mennyibe fáj 1 x360 ms-nek? sztem simán 300 alatt lehetnek ... vszeg a reklám viszont tényleg elvisz mindent mamég :)
ennyire hamar sztem még nem lett konzol nyereségesen gyártva, MS sztem kaszálni fog vele, összességében jol csinálták (ha mondjuk részvényes lennék igy gondolnám :D felhasználóként minimum árnyaltabb a kép :) ) -
Olcsi2 #16216 Nem irom le meg egyszer a 16212-t... Hogy valami veszteseges-e vagy nem, azt nem csak az anyagkoltseg donti el. Az idei evben a konzol uzletaga az MSnek meg mindig oriasi veszteseget termelt, jovore tervezik, hogy atfordulnak pluszba es mar minimalis nyereseg is lesz rajta, aztan johet a kovetkezo par ev, amin ki kell termelni az igazi nyereseget -
dehogy veszteséges a 360! olvastam egy összehasonlito cikket ps3 árával, ami masszivan veszteséges... ott írták, h xbox360 beker ára 330$ és veszed 400$-ért (itthon picit több - mindez a premium) -
SzlobiG #16214 Na az tökéletes, akkor már megy is a az updatet.:D -
szabolcs17 #16213 Helló! Most kaptam meg Xbox360-.ra az Uefa CL 06-07-et. De nem tudok cselezni, hogy kell? -
Olcsi2 #16212 Nem, helyesen ugy szol, hogy a box-ban hasznalt komponensek (vinyo, proci, etc..) osszesitett ara mar a box eladasi ara alatt van. Ez meg tavolrol sem jelenti azt, hogy nyernek rajta, ugyanis az, hogy ott van az asztalodon a gep ezen felul marketing, kutatas/fejlesztes/egyeb beruhazasok (pl. osszeszerelouzem) stb.. koltsegeket is jelent. Ettol ez persze jo dolog (tekintve, hogy a PS3 hasonlo statisztikaja minusz 200 dolcsi asszem), de onmagaban nem tezsi nyeresegesse a boxot. -
azér az lol, hogy még te vagy felháborodva :) -
Ha minden jól megy, akkor jövőre már nyereséges lesz az Xbox360, és lehet, hogy utánna ingyenessé teszik a Gold Live-t. De ha fellépnek a módosított xbox tulajok ellen, akkor köszönöm, nem veszek Xboxot, még akkor sem, ha a GTA IV (amit legjobban várok), csak Xbox360-ra jelenik meg. -
Olcsi2 #16209 Nem rosszindulatbol, de bazira benne van ez is a Live uzletszabalyzataban, erdekes olvasmany:
http://www.xbox.com/en-GB/live/legal/xboxComTOU.htm#2005
3-as es 10es section.
A Live elofizu lovedat pro-rata pl csak akkor kapod vissza, ha indok nelkul szuntetik meg a hozzaferesed (merthogy meg azt is megtehetik, heh)
Persze az hogy benne van a szabalyzatban, meg nem jelenti azt, hogy lepnek is, de iszonyat naiv (finoman fogalmazva) az, ha valaki azt hiszi, hogy egy MS uzleti szabalyzata nem ter ki messzemenokig mindenfele szamukra erdekes reszletre. Nehogy mar azt hidd, hogy csupa amator dolgozik Redmondban. -
valószínüleg az előállítási költség nem csökken gyorsabban, mint az eladási ár, ebből következőleg valszinuleg még mindig bukják a 100 dollárt boxonként. Az viszont igaz, hogy globálisan nézve a project nem olyan veszteséges mint induláskor, hiszen live-ból, és egy két játék eladásából már javult a mérleg. De a boxon magán kb ugyanannyit buknak még mindig mint eladáskor. -
partizan182 #16207 Tessék beszúrni egy részletet a Live üzletszabályzatából, amelyben szerepel hogy ha szoftvermódosítást végzel a konzolodon az előre kifizetett Gold elérésedet pénzvisszatérítés nélkül törlik.
Amíg ilyet nem tud nekem valaki prezentálni addig csak riogatás.
Ha meg a flashelt gépeket kivágják, akkor veszel a core-t, rá azt a 2-3 játékot amit online tolsz és csókolom. -
amdrula #16206 Silverrel is le lehet szedni, legalábbis nekem sikerült :D
Lehet ez a búcsúajándék ban előtt ;)