176898

-
na jó de az általam látott videó alapján nem derül ki,hogy ez a matrix effekt mire lesz jó,szal bizodalommal várom,mondjuk egy ilyen fear-es dolog télleg nem illene ide az tény -
Épp most olvastam, hogy ilyenkor nem a nagy meleg miatt mennek tönkre a gépek, hanem a légkondik beindulása okozta hirtelen nagy áramkörterhelések miatt:D Szal akinek van légkondija, nagyobb eséllyel számíthat rá:D -
szarul, de te is ha nincs légkondid -
Hamarosan újra itt a nyár.
Remélhetőleg hamarosan meg lesz a Xbox360.
Szerintetek 25-32 °C-os hőmérsékletet hogy fogja bírni a gép? -
"Van itt chello-s? Nem tudok felmenni xbox live ra! #382 #388 #389 #390 #392 Győzelem"
szerintem meg van benne... -
Julezz #16360 Ott nem találtam erre vonatkozó leírást... -
FAQ
-
Julezz #16358 Nem tudok live-ozni, az MTU-nál vérzik el a dolog. Chello-m van router nélkül. Help plíz! -
priluki #16357 80-ért vettem a prémiumot flashelve 7 db játékkal..
de szoval aki tudja mondja már meg hogyan tudom a hütést felhuzni! pls -
jah pes 6 :D
így mondjátok :D azt nagyon szeretem -
pro evolution soccer 6... focis játék :) -
hát halljátok ezek nekem itt nagyon Kínai:D Proevo?? -
valaki aki flashelgette már a gépét otthon, attól kérdezném, h NFORCE-os alaplappal menni fog ez nekem?? flashelve van, csak az ápdét miatt akarom feltenni az 5.3-as extreme fw-t, enélkül nem szeretnék felmenni livera, és már elvonási tüneteim vannak proevo nélkül :D -
Hűtés nélkül :( -
EasyLife #16351 és azért kaptál vmi plussz hűtést vagy csak a firmwaret upgradelték? :D -
Nekem 10 ezer volt (pipa is voltam), de ahogy Killer is mondta, attól függ hol. -
EasyLife #16349 Hali!
Holnap szeretném elvinni az xbox 360-omat ki flasheltetni csak ne mtom h hol csinálnák meg
csepelen esetleg a közelében nem tudjátok h hol csinálják meg és h mennyiért? -
De ez attól függ, hogy hol. -
Inkább 3000. -
10 ezer ft a flashelés ? most nézem? vagy mi az a K???:D 

-
chris0000 #16345 hy. Dashboard frissítés után a marketplace-nél azt irja, hogy "nem elérhető jelenleg, próbáljam később". Lehetséges hogy a frissités folyamán vmit elb@szott? Vagy firmware frissités kell?(nem is tudom milyen van most rajta.vhogy megtudom nézni?)
-
igen ezt majd én is kérdezni fogom ha nekem meg lesz:P
Mennyiért vetted a premiumot ? és hol ?(használtan ?) -
priluki #16343 oké értem,és hogy tudom nagyobb fordulatszámra növelni? -
Ha flashelt, akkor tenni kell a jobb hűtés érdekében, ha nem az, akkor MS garancia alatt kicseréli a gépet. De ha jól szellőző helyen van, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a leégés esélye. -
Hogy őszinte legyek, nem tudnék. Nekem szerencsére eddig nem volt ilyen jellegű problémám, ám abban megegyezhetünk azt hiszem, hogy az első szériás boxokra jellemzőbb volt a leégés. Ő kérdezte, hogy mire érdemes figyelni, én megpróbáltam segíteni. Ha már flashelt a gép, akkor szerintem megéri valamit tenni a jobb hűtés érdekében, mert akkor nem bízhatsz az MS szervízben. Jobb megelőzni a bajt, ha lehetségs. -
Tudnál mutatni képet a leégett prociról amit az X360 eredményezett??
Szeretettel várjuk!
Köszi!
-
A gyári ventillátorokat érdemes magasabb fordulatszámra növelni. Ugyanis egy 12 voltos venti van a gépben de csak 3-4 üzemin forog. Alapvetően nem jelzi ki sehogy, egyszer kétszer megfagy, aztán egyre többször és végül jön a halála a 3 piros led. Persze ez is javítható, Wadarr, és turho ezekkel foglalkoznak, bátran ajánlom őket, a fordulatszám növeléshez is, ugyanis azzal lényegesen csökken a kockázati tényező. -
A giccseseket én is de az értelmetleneket már nem igazán :) -
priluki #16337 Hi,lenne nekem is kérdésem,én konkrétan tegnap vettem egy fél éves x360 premiumot flashelve.Az lenne a kérdésem ,hogy láttam itt az imént a hütésröl volt szo. kijelzi valahol a gép ha tulmelegszik vagy hogy van ez? Meg hogyan tudnám a hütést javitani ha van rá esetleg szügség.. Tegnap ment folyamatosan 8-10 orát,nem tapaszutaltam semmi különöset hogy baj lenne ,de nem szeretném ha lenne valami gáz! elöre is köszönöm a válaszotokat -
Fletcher77 #16336 Scotty99: Ez a leégés ennyire jellemző a 360-ra? Nem valami bíztató. Egy szobaventi a gépre irányítva nem segít a problémán? -
igen ezért kérdeztem :) -
1,5m tán. Amugy ajánlott jol szellőző hely neki -
köszönöm :) remélem nyáron már megtudom venni :)
még egy kérdésem lenne.. Hogy milyen hosszú, és milyen kábel vezet a Tvbe ? nmekem elég magasan van ugy kb 2 m magasa a tv. és nincs körülötte hely :S -
1. Igen mennek, flashelésnek hívják, és néhány konzolboltban meg is csinálják, 10k körül szokott lenni az ára.
2.ImgBurn nevezetű progival a legjobb írni szerintem, ott majd be kell állítani egy bizonyos értéket. Majd ha meglesz, azzal már akkor foglalkozzunk :)
3. Egyértelműen a Premium Packot érdemes venni. Talán a kisebb konzolboltokban érdemes venni, ott általában olcsóbbak.
4. Ha flashelteted, akkor legjobb, ha a ventrik fordulatszámát is felhúzatod, kisebb a leégés esélye. Sajnos a régi gébeknél nagyon jellemző volt a leégés, az újabbaknál már kevésbé. Jó darabot kell kifogni, de ha lehetőség van rá, akkor szerintem próbáld is ki.
5. Szívesen :) -
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni...Jóöreg Pc-s veterán vagyok,de már jó ideje gondolkodok egy xbox 360 beszerzésén :)Most kipróbáltam végre, és rájöttem, nekem ilyen kell :)
És lenne néhány kérdésem:)
1,mivel nem vagyok miliomos, a "biztonsági másolatos" dvd-k hogy mennek rajta?(hallottam valami féle chippelésről vagy mi!)
2,A dvd-írás a gépről ki, arról hol tudok bővebb infot találni ?
3,LEGFONTOSABB... Melyik packot és hol érdemes megvenni? és hol tudom olcsón, kb milyen árban ?
4, mire kell odafigyelni ?
5 Bocs a hülye kérdésekért, de eddig első és uccsó konzolom a PS1 volt azóta csak hírek alapján voltam kapcsolatba velük :)
Köszi annak aki rámszán 3 percet :) -
én csípem az ilyen "giccses" dolgokat végül ez csak egy játék,részemről jöhet -
tsabigo #16329 Akkor már nem annyira aktuális, de azért kösz. :) -
amdrula #16328 Ha az elején lévőről beszélsz és azt nem érted, akkor nem az a szánalom...
A többi, amikor lassan lövöldöznek, az meg csak jól néz ki. -
Még mindig nem értem miért kellett ezt a lelassítós mátrix effektet belerakni... szánalom. -
airborne