176898
banner
  • ThugEdge
    na jó de az általam látott videó alapján nem derül ki,hogy ez a matrix effekt mire lesz jó,szal bizodalommal várom,mondjuk egy ilyen fear-es dolog télleg nem illene ide az tény
  • deep
    Épp most olvastam, hogy ilyenkor nem a nagy meleg miatt mennek tönkre a gépek, hanem a légkondik beindulása okozta hirtelen nagy áramkörterhelések miatt:D Szal akinek van légkondija, nagyobb eséllyel számíthat rá:D
  • quack
    szarul, de te is ha nincs légkondid
  • TothLaci
    Hamarosan újra itt a nyár.
    Remélhetőleg hamarosan meg lesz a Xbox360.
    Szerintetek 25-32 °C-os hőmérsékletet hogy fogja bírni a gép?
  • TrIp
    "Van itt chello-s? Nem tudok felmenni xbox live ra! #382 #388 #389 #390 #392 Győzelem"

szerintem meg van benne...
  • Julezz
    Ott nem találtam erre vonatkozó leírást...
  • TrIp
    FAQ
  • Julezz
    Nem tudok live-ozni, az MTU-nál vérzik el a dolog. Chello-m van router nélkül. Help plíz!
  • priluki
    80-ért vettem a prémiumot flashelve 7 db játékkal..

de szoval aki tudja mondja már meg hogyan tudom a hütést felhuzni! pls
  • Gideon Wieth
    jah pes 6 :D
    így mondjátok :D azt nagyon szeretem
  • TrIp
    pro evolution soccer 6... focis játék :)
  • Gideon Wieth
    hát halljátok ezek nekem itt nagyon Kínai:D Proevo??
  • TrIp
    valaki aki flashelgette már a gépét otthon, attól kérdezném, h NFORCE-os alaplappal menni fog ez nekem?? flashelve van, csak az ápdét miatt akarom feltenni az 5.3-as extreme fw-t, enélkül nem szeretnék felmenni livera, és már elvonási tüneteim vannak proevo nélkül :D
  • Scotty99
    Hűtés nélkül :(
  • EasyLife
    és azért kaptál vmi plussz hűtést vagy csak a firmwaret upgradelték? :D
  • Scotty99
    Nekem 10 ezer volt (pipa is voltam), de ahogy Killer is mondta, attól függ hol.
  • EasyLife
    Hali!
    Holnap szeretném elvinni az xbox 360-omat ki flasheltetni csak ne mtom h hol csinálnák meg
    csepelen esetleg a közelében nem tudjátok h hol csinálják meg és h mennyiért?
  • KILLER2
    De ez attól függ, hogy hol.
  • KILLER2
    Inkább 3000.
  • Gideon Wieth
    10 ezer ft a flashelés ? most nézem? vagy mi az a K???:D
  • chris0000
    hy. Dashboard frissítés után a marketplace-nél azt irja, hogy "nem elérhető jelenleg, próbáljam később". Lehetséges hogy a frissités folyamán vmit elb@szott? Vagy firmware frissités kell?(nem is tudom milyen van most rajta.vhogy megtudom nézni?)
  • Gideon Wieth
    igen ezt majd én is kérdezni fogom ha nekem meg lesz:P
    Mennyiért vetted a premiumot ? és hol ?(használtan ?)
  • priluki
    oké értem,és hogy tudom nagyobb fordulatszámra növelni?
  • Scotty99
    Ha flashelt, akkor tenni kell a jobb hűtés érdekében, ha nem az, akkor MS garancia alatt kicseréli a gépet. De ha jól szellőző helyen van, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a leégés esélye.
  • Scotty99
    Hogy őszinte legyek, nem tudnék. Nekem szerencsére eddig nem volt ilyen jellegű problémám, ám abban megegyezhetünk azt hiszem, hogy az első szériás boxokra jellemzőbb volt a leégés. Ő kérdezte, hogy mire érdemes figyelni, én megpróbáltam segíteni. Ha már flashelt a gép, akkor szerintem megéri valamit tenni a jobb hűtés érdekében, mert akkor nem bízhatsz az MS szervízben. Jobb megelőzni a bajt, ha lehetségs.
  • Ewergo
    Tudnál mutatni képet a leégett prociról amit az X360 eredményezett??
    Szeretettel várjuk!
    Köszi!
  • Kaplan
    A gyári ventillátorokat érdemes magasabb fordulatszámra növelni. Ugyanis egy 12 voltos venti van a gépben de csak 3-4 üzemin forog. Alapvetően nem jelzi ki sehogy, egyszer kétszer megfagy, aztán egyre többször és végül jön a halála a 3 piros led. Persze ez is javítható, Wadarr, és turho ezekkel foglalkoznak, bátran ajánlom őket, a fordulatszám növeléshez is, ugyanis azzal lényegesen csökken a kockázati tényező.
  • Kaplan
    A giccseseket én is de az értelmetleneket már nem igazán :)
  • priluki
    Hi,lenne nekem is kérdésem,én konkrétan tegnap vettem egy fél éves x360 premiumot flashelve.Az lenne a kérdésem ,hogy láttam itt az imént a hütésröl volt szo. kijelzi valahol a gép ha tulmelegszik vagy hogy van ez? Meg hogyan tudnám a hütést javitani ha van rá esetleg szügség.. Tegnap ment folyamatosan 8-10 orát,nem tapaszutaltam semmi különöset hogy baj lenne ,de nem szeretném ha lenne valami gáz! elöre is köszönöm a válaszotokat
  • Fletcher77
    Scotty99: Ez a leégés ennyire jellemző a 360-ra? Nem valami bíztató. Egy szobaventi a gépre irányítva nem segít a problémán?
  • Gideon Wieth
    igen ezért kérdeztem :)
  • Smuge
    1,5m tán. Amugy ajánlott jol szellőző hely neki
  • Gideon Wieth
    köszönöm :) remélem nyáron már megtudom venni :)
    még egy kérdésem lenne.. Hogy milyen hosszú, és milyen kábel vezet a Tvbe ? nmekem elég magasan van ugy kb 2 m magasa a tv. és nincs körülötte hely :S
  • Scotty99
    1. Igen mennek, flashelésnek hívják, és néhány konzolboltban meg is csinálják, 10k körül szokott lenni az ára.
    2.ImgBurn nevezetű progival a legjobb írni szerintem, ott majd be kell állítani egy bizonyos értéket. Majd ha meglesz, azzal már akkor foglalkozzunk :)
    3. Egyértelműen a Premium Packot érdemes venni. Talán a kisebb konzolboltokban érdemes venni, ott általában olcsóbbak.
    4. Ha flashelteted, akkor legjobb, ha a ventrik fordulatszámát is felhúzatod, kisebb a leégés esélye. Sajnos a régi gébeknél nagyon jellemző volt a leégés, az újabbaknál már kevésbé. Jó darabot kell kifogni, de ha lehetőség van rá, akkor szerintem próbáld is ki.
    5. Szívesen :)
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni...Jóöreg Pc-s veterán vagyok,de már jó ideje gondolkodok egy xbox 360 beszerzésén :)Most kipróbáltam végre, és rájöttem, nekem ilyen kell :)
    És lenne néhány kérdésem:)
    1,mivel nem vagyok miliomos, a "biztonsági másolatos" dvd-k hogy mennek rajta?(hallottam valami féle chippelésről vagy mi!)
    2,A dvd-írás a gépről ki, arról hol tudok bővebb infot találni ?
    3,LEGFONTOSABB... Melyik packot és hol érdemes megvenni? és hol tudom olcsón, kb milyen árban ?
    4, mire kell odafigyelni ?
    5 Bocs a hülye kérdésekért, de eddig első és uccsó konzolom a PS1 volt azóta csak hírek alapján voltam kapcsolatba velük :)
    Köszi annak aki rámszán 3 percet :)
  • ThugEdge
    én csípem az ilyen "giccses" dolgokat végül ez csak egy játék,részemről jöhet
  • tsabigo
    Akkor már nem annyira aktuális, de azért kösz. :)
  • amdrula
    Ha az elején lévőről beszélsz és azt nem érted, akkor nem az a szánalom...
    A többi, amikor lassan lövöldöznek, az meg csak jól néz ki.
  • Kaplan
    Még mindig nem értem miért kellett ezt a lelassítós mátrix effektet belerakni... szánalom.
  • ThugEdge
    airborne