176898

-
Ordel #16607 Ez így van. Másolt játékokkal továbbra is fogsz tudni játszani. "Csak" a Live-ra hatásos a bannolás. -
Attila 007 #16606 akkor jó:)köszi ezt nemtudtam, és tényleg nem okoskodni akartam csak leirtam a véleményemet, de ez jó hír akkor:) -
koviprog #16605 DASHBOARD-ot tudsz lemezről is frissíteni, nekem meg is megvannak a PC-n visszamenőleg a frissítések most jön majd a Május-i is ugyanis ezt kötelesek így kiadni, mivel akinek nincs internete annak is kell valahogy játsznia a gépén -
Attila 007 #16604 miért classicon milyen megoldást ismersz? És ps2 őn? Szerintem finitto -
Attila 007 #16603 minnél gazdagabb valaki annál jobban fukarabb is, akinek viszont ez hobbi az követni fogja az instrukciókat is, gondoljatok bele, én kb másfél éve vok xbox360 tulaj,én azért flasheltettem ki a gépemet mert a tököm televolt azzal, hogy itthon sokkal később jelentek meg a játékok, mint külföldön és irritáltt hogy csomo x es haver már rég játszott azokkal a játékokkal, amikre Én még 2-3 hetet vártam, egyszóval ha beinvesztálsz egy játékba utánna 2-3-4 ezer forintért cserélgetheted őket, szerintem akinek telik 360 ra az ennyi megengedhet magának havonta.... -
Warez volt és lesz is vagy igy vagy ugy csak idő kérdése....live is megoldodik majd .... -
Ha komolyan azt hiszed, hogy csak azok warezolnak, akiknek nincs pénze játékra, nagyon-nagyon naiv vagy... -
Úgy látszik egyesek nem fogják fel, hogy attól hogy az X-esek beszopnak, még a PS-eseknek nem lesz jobb;(
Őszinte részvétem minden x-box tulajnak!
Sajna a fenti mondat lényege úgy tűnik, hogy az M$-re is igaz. Most jól kitoltak azokkal, akik eddig se engedhették meg maguknak az eredeti játékokat, de ettől még nem fog látványosan emelkedni a játékeladások száma, merthogy ezután se lesz rá pénzük. Szal úgy szereztek maguknak egy csomó csalódott vevőt, hogy abból nekik anyagi hasznuk nem lesz. -
Attila 007 #16599 szerintem félév és vége lesz minden mostani flashelt gépnek ugyanis a dashboardot nemfogod tudni frisiteni ezáltal majd az azután kiadott gammákkal nemfogsz tudni játszani.... -
Sund #16598 Bár én a másik táborhoz tartozom, de együttérzek veletek. Elvárják tőled, hogy eredeti gépen, eredeti játékkal LIVE-ozz. Persze ez így korrekt, feltéve ha biztosítani tudják a problémamentes működést. Közben a gépek túlmelegednek, az eredeti lemezt megkarcolják stb. stb.... Szal te tedd csak bele a pénzed, cserébe imádkozhatsz, hogy nem fog elromlani. Menjenek a 'csába. -
még nem egyértelmű, el kell teljen jó pár óra (nap), mire rájönnek a turpisságokra :) reméljük... ha vissza lehet flashelni, attól még a LIVE szerveren a profil tuti, hogy őrzi az információkat... pl a megjelenés előtti másolt játékkal nyomulást... -
Jissi #16596 Érdekes kihatásai lesznek a letiltásoknak...
1.) Core gépek forgalam valószínűleg meg fog ugrani, főleg most a Halo3 megjelenéseko
2.) Akik eddig offline játszottak főleg és csak néha mentek fel a Live-ra, a maradék ösztönzést is elvesztették bármilyen original játék megvételére, esélye sincs hogy rákapjanak az online játék ízére. Ha meg tudták volna oldani, hogy csak másolt lemezzel ne engedjen fel, akkor még lenne rá esély, de így semmi.
3.) Be fog zuhanni a használt gépek ára, gondolom sokan eladják olcsóbban, csak hogy megvehesse az újat
4.) Jó kérdés, hogy vajon eltárolja-e a letiltott gépek azonosítóit a MS valahol. Ha igen, akkor nem nagyon lesz fix a problémára a közeljövőben...
Egyébként abszolut jogos a live ban, olyan mintha valaki ellopja a kocsidat, és utána elvárja a benzinpénzt is...:)
3.) -
Attila 007 #16595 Lőnek ki mindenkit? Én még rajta vagyok a live on, de sztem nemsokáig, csak pár gondolatot megeresztenék. 1. ha valaki nemérti miért csinálták ime az én véleményem:ugye a gépet tudod használni majd még egy darabig, mert ugye a dashboard frissitésnél legközelebb illetve majd az azutáni megjelent játékokkal nmemnagyon fogunk tudni játszani, tehát félévig még jólesz az xbox360 utánna már nem, ezen majd elkéne gondolkodni sajnos....2.Okosan csinálták, mert statisztikailag szerintem megnézték mikor fizettek elő legtöbben a live ra, kijött hogy az első 5 hónapban, igy sztem ezért kerülhetett rá most sor, nembeszélve arról hogy jön a Halo3, meg Forza Motorsport2 stbstb, utoljára mégvalami, hagytak egy kiutat, hogy megőrizhetjük a LIVE tagságunkat, és használhatjuk is amennyiben eredeti gémekkel fogunk játszani, és rendes géppel. Egy kérdésem is lenne: Ha visszaflashelem a gépemet akkor még megmenekülhetek a gépbantól? Lehet nemjól látom az egészet, de azért leirtam, ne kövezzetek meg érte. -
Az ilyeneknek csuklóból ban! Nem számít mit rinyálnak. -
dobd csak ki, én nem foglak elítélni, akinek "erre" van reggel ideje, az "pihenje ki magát" -
Esküszöm, hogy bizonyos életkor alatt nem engedném gép és internet közelbe az ijfúságot! Ha meg kidobom, lásd. , akkor meg én vagyok a kretén, meg a vadparaszt, meg az én anyámat :( -
Ezúton grat mindenkinek, aki megjelenések előtt tolta a játékokat...HÍR -
Warez szempontjából mi a különbség a Core és a Premium között? Szabad Core-t venni? -
Nem akarok kö**ög lenni de mi megmondtuk. -
Zuperman #16586 A Halo2- t és a Half Life 2- t próbáltam megnézni, de kiírja, hogy régi Xbox játék (mindkettő 360-as verzió elvileg), tegyem be Xboxba! Régebben volt rá valami hivatalos progi is :( -
Microcosmos #16585 Jó nagy marhák -
Hajajj, az érintetlen gépek is mennek a levesben...tele velük minden külföldi fórum. :)
Ja és módosított konzollal továbbra is lehet tolni offline (vagy online XBC - KAI -on). Akkor ennek mi értelme volt?
Pont a fizetős ügyfelektől szabadulnak meg akik legalább a LIVE-ért fizettek vagy a mozifilmekért! Ekkora balf@sz lépést, Kutaragi most biztos koccint erre -
Gabe18 #16583 Kiváncsi vagyok hány nem flashelt gépet sikerül ujfent kinyirni a MS-nak... -
for what? szar gamez... -
tegnap nekem is akadozott lefagyott :(((((
-
kicsiii #16580 Akkor most le is teszek a lIVE rol:) marad a single player:) és nyomom tovább a battlefield 2 pc ha multizni akarok... mégegyszer köszönöm a segítséget mindenkinek... sziasztok....
-
koviprog #16579 akkor pedig biztosan van/lesz megoldás, hogy a gépet kimossuk az az újra eredetivé tegyük esetleg újjonan vásároltá az az mintha az lenne. Végül is kap a gép egy azonosítót gondolom ami alapján azonosítja az MS, és amit eltárol, hogy én bizony hackel-t gép vagyok, csak ezt kéne kiiktatni valahogy. -
amdrula #16578 Elég valószínűtlen feltevés. -
koviprog #16577 Tényleg, olcsóbb megoldásnak, a Drive csere is szóba jöhet esetleg holnap fel is hívom a szakimat 10.000-ért cseréli azt hiszem esetleg egy nem flashelt drive-ot kéne belerakni és életre kelne. Remélem valami szaki megoldja a problémánkat :-( -
koviprog #16576 Sokáig nem fogsz LIVE-on lógni csak pár sorral olvass vissza! Hackel-t gépeket elkezdte letiltani LIVE-ról a MICROSUCK. Sok szerencsét azért neked és jó játékot! JA ÉS GYORSAN SZEDD LE A HALO.3 BETA-t :-)))
-
Olcsi2 #16575 Megoldas, ha a Live-ot fontosnak erzed, add el a flesselt dobozod valakinek, akinek ez abszolut nem szamit, vegyel helyette egy tisztat es tedd at bele a vinyodat, ugy nem veszik el semmi, se a letolteseid, se a jatekmenteseid. -
és ilyenkor mi van? offline megy a móka? vagy totál behal a gép? -
Olcsi2 #16573 Ugy tunik, az accountokat nem ban-elik, ami meglehetosen fair dolog... Magyarul az elofizetesed hasznalhato marad, csak az ilegalis hardverrel nem maszhatsz fel a Live-ra. -
kicsiii #16572 Akkor valami más okból lehet, hogy mindig megszakad a kapcsolat?
És ahogy olvasom vigyázni is kell valamire!?Ne haragudjatok, ha sok hülyeséget kérdezek, de inkább próbálok odafigyelni, hogy ne rontsam el a 360 at. Szóval ha olyan 360 al játszom ami már meg van buherálva, hogy fussanak rajta a másolt játékok azzal a konzollal veszélyes live ozni? mert akkor elromolhat? tényleg bocs a sok kérdésért, de sajnos eddig nem tudtam erről semmit! előre is köszi bye -
koviprog #16571 még annyit, azért hogy ugye megveszi az ember a genya prepaid kártyát 12 hónap 16000, aztán megveszi a konzolt 90000 + minden genya kiegészítőt nem lopottan boltban, aztán vesz még genya pontkártyát 6000 FT, mindezt úgy, hogy ezen mocskos parasztfolton a térképen (Magyarország) semmilyen támogatást és segítséget nem biztosítanak a LIVE tagok részére egyenlőre. Azért ebben adjatok igazat köszönöm és természetesen idegesít a banned miért ne lennék ideges, nem csalódott vagyok, hanem kúr** ideges!!!!! ennyi és várom bajtársaim ötleteit esetleges megoldásokra -
koviprog #16570 Eszemnél maradok köszönöm hogy rámszóltál és mostantól teljes mértékben tisztelni fogom az anyacéget, végül is csak én vagyok itt jogsértő és csak magamat hibáztathatom. -
Szar ügy ez a Live bann, de igazuk van. Mi warezolunk, ők bannolnak. Valamit valamiért. Csak én azt mondom, hogy akkor csinálják ezt, ha képesek lettek volna egy normális konzolt összedobni. 360 Elite 3 led elleni védelme is röhelyes. Odaragasztották a GPUt. Nagyszerű. Nem hogy inkább normálisan forrasztanak, meg normális ventillátorok és hűtőbordák. Így ha 3 ledes elsz, elgalább már javítani sem lehet. -
koviprog #16568 [IMG] [/IMG]
aki ezt látja BANNED! -
Olcsi2 #16567 > TXH. és MICROSOFT SU** MY DI**
Ezt te sem gondolod okmolyan ugye? Csalodott lehetsz, de azert probalj eszednel maradni... A jogsertes te csinalod, nem az MS, nekik kellene meg jol fol is pofozni teged. Agyam eldobom, komolyan. -
Tökéletesen lehet játszani másolt játékokkal is. Bár ez mostmár kétséges. MS nem hülyes. Csak inkább a 360 tervezéseor figyelt volna ennyire oda, mint most, a bannoláskor.
Komolyan gondolkozok rajta, hogy az életbe többet nem nyúlok 360hoz, hganem veszek egy PS3at. csak az a baj, hogy rengeteg jó játék jön 360ra, miken szívesen játszanék. Na mindegy, egyszer csak megoldódik ez a bann dolog, meg talán a 3 led is.
[/IMG]