176898

-
lui24 #16727 Nekem még nincs gépem de szeretnék. Tényleg ennyire gáz a hűtés? Nemhiszem el, hogy nem fejlesztik a hardwert csak a softwert. -
FoToS #16726 Ja,de innentől ki vezs meg olyan játékot ami LIve van kihegyezvbe,ha fel se tudsz menni rá!? -
Meg kell húzni a nőt, akarom mondani a kart!,) -
greco #16724 meg kell nyomni a gombot..:) -
spiderman 3.-ban mit a francot kell csinálni a molonál? -
köszi, ezek közül egy sincs meg, szoval ideje lesz elkezdeni tölteni:) -
akkor a javaslatom:
ghost recon aw-1,2
rainbow six vegas
spider-man 3
kameo
cod 3
crackdown
ezekben nem lehet csalódni
amúgy meg ezt a linket ajánlom neked böngészés gyanánt:
bökés a bal gombbal -
Ezt senki nem tudja, még a flash-elt gépek szűrésének időtartama is csak találgatás... -
hát nemtom. a francnak van kedve megkockáztatni azt, hogy leégjen itt nekem. Egyébként meg éreztem, hogy fél ora után már elég meleg volt (mondjuk nem annyira, de meleg volt... , nemtom ez emnnyire nromális...) -
Ja nálam is és nincs hűtésmoddom. -
orankenti szunet?? en meg sose jatszottam ugy..... legalabb 2-3 orakat csapattam mikor nekiultem es ez felkuszott 4-5-6 orakra.. non stop play -
Olcsi2 #16716 Lost Planet... :) -
Live!ot nem érdemes kipróbálni, ha flashelt. Ajánlatom: Gears of War (hát ez már akkor megvolt), Lost Planet, Ranbox Six Vegas, Crackdown, Dead Rising, esetleg Saint's Row. Nekem ezeke a kedvenceim. -
Sziasztok!
Ma jött meg a box (premium) , és szo ami szo, nagyon de nagyon szép képe van! :) (106 cm-es LG plazma televizio HD-s) , rögtön a gears of war-t probáltam ki, eszméletlenül szép rajta :) Majd még a hütésmodot megcsináltatom rajta, addig is megprobálom betartani a háromnyged/1 oránkénti szünetet :)
Jah és mellesleg várom a játékjavaslatokat, miket érdemes, és miket nem érdemes kiprobálni:) (beleértve az ujakra is) -
kisaba #16713 Csak azért kérdeztem lentebb, hogy lehet-e "visszaflesselni" a boxot, mert LIVE-on kb. több mint egy hónapja játszottam (és akkor még nem volt flash), egy írott játékomat sem updateltem, nem is volt a gépben írott játék amikor neten voltam, csak annyira voltam fenn mióta megvan a flash, hogy egy-két demót leszedjek... Most akkor az a kérdés, hogy ha vissza tudom valahogy csinálni, akkor bannolva leszek-e utána vagy nem? -
60-ért bannolatlan gépet kapsz! -
Nem a live a fő bevétel hanem a játékok! Fogjátok már fel! Egy live előfizu smafu a játékok(mindegyik!) után neki járó licensz díjhoz képest. És ha nincs játék akkor azon a gépen bukta van mert kb
5-8 év alatt hozná be liveon az árát (csak a hw árát amit az előállításon bukott) ami nagyon nem jó és akkor még nem is szóltunk a profitról.
Ha ezt nem érted meg akkor buta vagy. -
én azokat nem értem, akik azt mondják, hogy warezoltak és most majd vesznek egy core-t... hát a core-t sem ingyen adják!
amúgy május 31.ig él a cseréld a régi konzolod egy újra 20 rugóért akció, akit érdekel :P -
1. modchipet ki lehetett kapcsolni és mehettél az eredetiddel lájvra
2. akkor még nem volt ekkora elvárás a netes játék
-
Előbb-utóbb úgy is megoldják. Meg aztán jön majd szeritenm valami evox szerűség is vagy az XBC 360 kompatibilis változata. -
Szeszmester #16707 A remény hal meg utoljára, de azért majd ne lepődj meg... -
Szerintem van olyan drive es firmware kombinacio, ami kimaradt a tiltasbol... -
Eddig még nem volt frissítva, szóval szerntme nem tudnak semmit. Meg most 3 ledes. -
Olcsi2 #16704 a kerulsz es akkor szavakat meg kell cserelni a hozzaszolasomban, sry -
Olcsi2 #16703 Ha belepsz, mar mindent tudnak. Sot, tokmindegy, hogy belepsz-e, mert valoszinu mar honapok ota tudjak, hogy flesses vagy vagy nem. Szal, amikor sorra, akkor kerulsz az adatbazisukban csak atallitanak egy flag-et es onnantol nincs hozzaferes. Ha meg nem banneltek, sztem meg gyorsan massz fel es Halo-zz amig tudsz. -
Attila 007 #16702 60 akat ér simán a gép, a sima classic is tartotta az árát függetlenül attól hogy nemlehetett vele liveozni! -
Nekem bár nincs Xboxom, de tuti elég csak abba a pillanatban csatlakozni, és tilt is. -
Amúgy ez a Live! cucc hogy van? Csak akkor derül ki, hogy flashelt a gép, ha játszok is vele neten vagy elég csak egyszerűen felcsatlakozni vagy a marketplace-re menni? -
Lehet, de akkor sem járja, hogy ennyire értékét vessze emiatt a konzol.
Zsoltika : Te meg minimum tisztelettel, nem egy hülye tizenkétéves csipszar vagyok.. Úgy érzem én is megadtam a kellő tiszteletet. -
Tudta mit vállal a flasheléssel. Innentől kezdve az ő problémája. -
Olcsi2 #16697 Ott a pont. A harvertervezo reszleguk lenne ennyire alapos es kovetkezetes!
Elobb-utobb mindent feltornek, csak innentol az MS hivatalosan is hadat uzent a hacknek es biztos lehetsz benne, hogy az uj feltorest par honapon belul detektaljak majd es jon az uj Live ban. Innentol fogva egyszeruen nem erdemes a mod es a Live szot egy mondatban hasznalni. -
Mindenki sorra kerül firmware-től meghajtótól függetlenül. Van akinek megy még. -
Buta vagy -
Ez a banolósdi most minden flashelt gépet érint? Egy őőő ismerősöm
flashelt xbox-ára letöltötte az update-et, és tegnap este is vígan LIVE-ozott még. Azóta őőő nem beszéltem vele, de szerintem megy még.
-
Előbb-utóbb ezt is feltörik, mint mindent (majdnem mindent). De most MS tényleg megszivatta magát, mert Live!-n most sokat fog bukni. De igazuk volt. Csak mint írtam, inkább a gép tervezésére szenteltek volna ennyi figyelmet, mint a bannolásra. -
Olcsi2 #16692 Nem, nem, a rongalast nem ok vittek veghez. Ne keverjed a szezont a fazonnal... :) -
én is még gép vásárlás előtt állok 

szal hajrá, akit még nem bannoltak, menjen pls a Karib Tenger Kalozaival lájvra, de izibe' :D -
Szerintem is még 40 ér is kapsz.
-
Egy gép amit tegnap még 75-ért eladtál volna, mostmár 15-t sem ér. Ez abszurd. -
Ezt mondom, a MS most gyakorlatilag egy érték rongálás vitt véghez..