176898

-
3 óra? Mi minden 7végén 8órát nyomjuk egyhuzamban egyszerre négyen. Igaz van benne wisper de valaki itt azt mondta hogy az ugyanolyan mint a gyári. Ugy hogy még tuning sem kell hozzá.
Ja és a 26 progi közzül 1 eredeti. Ne mondja senki hogy nem adtam be semmit az ms amugyis szegényes kasszájába. :) -
hm....
en ugy gondolom, hogy ha meg nem bannoltak akkor azt jelenti, hogy nem vagyok a listan.. talan ha felmennek most akkor most kerdeznek le a driveom firmwarejet es akkor most tiltananak le... hm.. kitudja... -
engem annyira nem erdekel a live igazsag szerint... tobbet jatszok offline mint liveon... -
Az enyém is csak langyos levegőt tolt ki, mégis 3 ledes lett. Persze remélem, a tieddel nem lesz gond, de legyél rá felkészülve lélekben, akkor nem fog olyan rosszul esni. Öröm az ürömben, hogy 10 nap alatt megjavították úgy, hogy futár vitte és hozta, csak egy telefonomba került. -
Ennyi hely van mögötte, mellette és elötte plusz még az aljára tettem 2 hosszab fadarabot, amik 3 cm-re megemelik, szoval lehet ez tetszik neki :)
Egyébként 2 és fél ora GOW , utána fél ora FEAR , utána meg Just Cause :) De télleg folyamatosan néztem a gépet, és semmi nem volt. (kopp kopp kopp) Szoval eddig jo :) -
Az szép. Mit toltatok? Vagy hol tároltátok? Bepakoltátok egy szélcsatornába vagy mi? -
jaja nuku hűtésmod :) -
Hűtésmod semmi? -
nah gyerekek, haverral kirpbáltuk mit is tud igazán a box, most csak 3 (három) és fél orán át nyomtuk, de a box még csak meg se rezzent, ugyanolyan langyoskás levegöt nyomott ki magábol, a tetején is csak a közepe volt langyos... Szoval meg vagyok vele elégedve:) Viszont régi firmware van rajta, és nem viszi a tört xbox játékokat :'( -
Na mindegy.. akkor egyenlőre nem megyek fel.. csak lesz vmi okoság erre.. hisz az x-box 1 nél is megoldották ezt! -
Benne van a pakliban. -
És most ha én fölmentem a héten akkor engem már a rendszer mentett és bannolva vagyok? vagy mi?
De játszani nem játszottam live-om csak töltöttem le a forza 2 demot offline játék közbe?! -
És ha játszol másolt gamel akkor, vagy már a flash-t is érzékelik? -
Olvastam Major Nelson hivatalos odlalát, kicsit moderálva voltak a hszek.
Moderálni moderál, válaszolni ill. reagálni a kommentekre az már bezzeg nem megy.
-
Szeszmester #16793 Olvastam Major Nelson hivatalos odlalát, kicsit moderálva voltak a hszek. Vicces, mindenki hódol az MS nagyszerűsége előtt.
Egyébként nem tartom fair dolognak ezt a bannolást, megvettem a gépüket minden szar kellékkel, amit horribilis áron sóztak a nyakamba. Fizettem a havidíjat a Live rendszerért, ahol szintén költöttem (MS pontok. Amint regeltem a bankkártyám, csak úgy levontak 320 Ft-ot, azt azóta sem értem.) Leginkább másolt játékokkal tolom, de van több eredeti is, de csak a legjobbak.
Meg tudnám fizetni, h mindegyik game originál legyen, de nincs értelme. Lutri az egész, egy demóból pedig nem tudod eldönteni, h jó-e a játék.
Másrészt az informatika fantasztikus, otthoni térhódításához hozzájárult, hogy a szoftvereket lehet másolni. Szerintem egy kicsit másképp kell tekinteni a warezra, mint ahogy azt a multik próbálják belénk verni. Nevetséges árakon adják a termékeiket, amit e miatt nem vásárolnék meg, szerintem ha lemásolom, nem számít lopásnak a dolog, mert egyébként nem kapnának tőlem pénzt. Boltból semmit nem vinnék ki fizetés nélkül, de mondjuk a Crackdownért nem adnék pénzt, amiben x játékóra után nincs semmi újdonság és nem köt le. -
Figyi kistatyó! Én csak azt mondtam, hogy a warezosok is előfizettek a goldra, vásároltak ezt-azt a marketplace-ről. És ezt tapasztalatból mondom, mert én JÁTSZOM is a live-on nem csak hülye teoriákat gyártok. A 12 éves fiam értelmesebb, mint te. -
No comment. -
"Várjál már! Most akkor te elvárod a cégtől hogy legyen etikus veled miközben lopod a játékjait?"
Persze.
Elvégre nem árt vigyáznia az imidzsére egy cégnek, bár ez sajna az M$-re nem annyira jellemző.
Az ilyen "határozott" eljárás óhatatlanul azzal jár, hogy "ártatlanok" is belesodródnak, ezt pedig 10X olyan súlyosnak érzik az emberek. -
SzlobiG #16789 Az biztos, hogy ebbe a hónapba nem lesz akkora bevételük MS-éknek xbox téren.:D Akik vették a pontokat azoknak most mind elúszik.
Valaki ment már ma fel Livera? (flash géppel) -
Ez a live ban nem igazán jogos. Addik okés, hogy a warezosokat letiltják, mert abban igazuk van hogy aki nem vesz játékokat, ne is élvezze, de ha megnézzüka gépet is, akkor már problémásabb. Egy jó gépről van szó nagy teljesítménnyel jó controllerrel és szép designnel, amit nem leeht módosítani, mert akkor már kitiltanak. Ez rednben van, de a gép az új 15000 Ftos játékokat karcolja, a hűtése gyenge és rossz minőségű a felhasznált anyagok és alkatrészek fele és a tönkrement játlkokért a MS semmi féle felelősséget nem vállal. A gép ha megsül ott van a garancia, ami egy év, de ha letelt, akkor mi van? Megsül és? Akkor mit kezdesz? Teljesen jogtisztán minden féle flash és mod nélkül használtad, most tönkrement nem a te hibádból, hanem a MSéból adódóan és akkor ki fog kárpótolni? Szóval jól írta NEXUS, ha nem voltak képesek egy normális gépet kiadni, akkor lehetnének sokkal elnézőbbek. -
teljesen = backup játékra kiirná: h dirty disc, nem csak lájvrol lőné ki a gépet -
Nincs benne önkioldós bomba,...vagyis olyan rész ami kifejezetten működésképetelenné tenné a gépet. Egyébként a névleges szerződésben az van, hogy nem módosíthatod a géped semmilyen szinten, ha még is, az MS nyugodtan tilthatja-banolhatja..lsd. mellékelt ábra.
-
turho #16785 Azt hiszem pl. a hatályos amerikai törvények nem teszik lehetővé hogy működésképtelenné tegyék ha kifizetted. -
Nem fogok gyerekes vitaba belemenni, a forumra kiirtam a teóriámat, tudod, szemelyes gondolatomat, hogy szerintem ez és ez, ezért tortent. Nem kell vele egyerteni, es nyugodtan gondolhatod, hogy hulyeseg, nem zavar.
arty: hogy erted, hogy teljesen? -
Nem kell hülyeséget beszélni, okoskodni, ennyi. -
ez logkius eszemfuttatás, én csak arra vagyok kiváncsi, miért nem nyirták ki TELJESEN a warezt? hiszen ezexerint tudják h flessel nyomod ... -
"Csak nem etikus."
Várjál már! Most akkor te elvárod a cégtől hogy legyen etikus veled miközben lopod a játékjait?
A hűtésmod-ért szerintem nem bannoltak senkit. Ott csak a ventik fordulatszámát nyomták fel. Azt meg nem láthatják (csak ha beviszik a gépet garis szervízbe) Nem? -
Ha nem tetszik, ne olvasd! -
turho #16779 Ez így van, és a legtöbben vették a MS pontokat is, van aki többet is. -
lui24 #16778 Én a multkor azt olvastam hogy meghosszabbították a boxok gariát 2 évre erröl mit tudtok? -
turho #16777 Kinél hogy jelentkezet ha bannolták? Azonnal, percek múlva, stb... Simán felengedett a live-ra, folytatja a forza2 demo letöltést a gépem. Pedig, őszintén megmondva, az összes eddig megjelent backup járt benne. -
Hát baromira tévedsz! A legtöbb warezos rendes gold előfizetéssel nyomul. Ha valamit nem tudsz ne okoskodj, inkább maradj csendben. -
Hát ez jó kérdés, hogy ügyes húzás volt-e.
Az hogy hány embert kvázi átvágott, meg beetetett és ilyen húzásra nem otthagyják az egész céget, hanem rohannak egy másik Boxot venni az valóban ügyes.
Csak nem etikus.
Felmerült a kérdés, hogy vajon a szar hardverért esetleg jár-e egyfajta elnézőbb viselkedés a warezzel szemben.
Szerintem minden képpen, hiszen a modolás jó része soxor a hw megbízhatatlanságán hívatott javítani (hűtésmod), a szar hw pedig egyértelműen a gyártó felelőssége. De akár a flashelés is indokolható ezzel, hiszen a drájv a M$-által is elismerten karcolja a lemezeket, vagy is jobban jár az ember ha biztonsági másolatokat használ.
Jó tudom nem ezek a fő indokok. De itt is volt olyan aki kapásból modolta a gépet pedig alapvetően csak eredeti játékot használ.
Ez az egész eljárás eléggé közelíti a vásárlók megtévesztésének, a tisztességtelen üzleti gyakorlatnak a tilalmát. -
De SZERINTEM a legtobb warezos, havonta regisztralt egy accountot maganak, nem volt elofizeto... Meg hosszutavon biztos, hogy ez volt a jo(bb) megoldas nekik. -
Ezt tényleg ügyesen csinálta. Kérdés, hogy bejön-e, mert ha az Xesekenk nem olyan fontos a live, akkor meg lehet, hogy sokat buknak a liveon. Bár ennek elég kevés az esélye. -
Ja es megol a kivancsisag, hogy az ossszes LIVE elofizeto kozul hany gepre kerult most ban. Ezt MS-nel biztosan tudjak, de nem hiszem, hogy valaha is elaruljak.. :( -
A MS amugy azert csinalta zsenialisan az egesz projektet, mert:
1. kivart egy evet, ezaltal mindenki, aki felt ugyan a flasheles negativ kovetkezmenyeitol, meggyozodott arrol, hogy sokan mar fel eve vagy egy eve jatszanak minden problema nelkul, akkor egyesekben felmerult az otlet, 'akkor en minek fizessek 18 ezreket egy-egy jatekert'?
2. egy darabig hagyta, hogy a warezosok is hasznaljak a LIVE-ot, ezert tobben ismeretek meg a MS multiplayer szolgaltatasat, mint ezelott valaha. Es bizony raeszmeltek arra, hogy a LIVE nagyon jol meg van csinalva, szinvonalas (es sokkal jobb, mint a regi XBC).
XBOX1-nel kb. 15-20 magyar LIVE elofizeto volt (eleg jol ismertuk egymast, osszejartunk, forumoztunk, csaladias kozosseg volt). Most meg tobb szaz, de lehet hogy ezer.
3. nagyon sokan, akiknek tetszett a LIVE, most rohannak a boltba venni egy uj konzolt es ahhoz, majd vesznek par eredeti jatekot. Ez szep summat jelent a MS-nak. (Hozzateszem lehet még -kizarolag anyagilag- így is jobban megeri 2 konzolt tartani, hiszen a live-os konzol megvasarlasa kb. 3db eredeti jatek araval egyenlo.)
Szoval osszessegeben ugy gondolom, hogy nagyon okosan kitalalta ezt a MS. Elore eltervezett projekt volt ez nekik, hiszen ha mar az elejen igy fellepnek a warez ellen, akkor fele ennyi ember vette volna meg a hardvert, (ezaltal lehet, hogy nehany eredeti jatek eladasa is csokkent volna, hiszen par warezos vett azert eredeti jatekot is). Es nem kattantak volna ra az emberek a LIVE-ra, amire most a beetetés utan igen, így vesznek uj masinat meg uj, eredeti jatekokat mostantol.
Es en nem akarom egyik oldalt se vedeni (warez, eredeti), ez mindenkinek a sajat dontese, lelkiismeretere van bizva. Egy biztos, a MS ezt jol kifundalta! -
Semmi nem megy, már a marketplace-ig sem jutsz be. -
nah gyerekek kirpobáltam a dead rising-et, just cause-t meg persze a gow-ot.
Dead rising: igazábol még nem nagyon látom értelmét a játéknak, meg unom, hogy még mindig csak fényképező van a kezemben :D
Just Cause: Iszonyat mennyire tetszik! hihetetlen :) szerintem nagyon eltalálták :)
Gow: tökély:) -
Ahogy láttam a képeket fel sem enged.