banner
  • Szeszmester
    Olvastam Major Nelson hivatalos odlalát, kicsit moderálva voltak a hszek. Vicces, mindenki hódol az MS nagyszerűsége előtt.

Egyébként nem tartom fair dolognak ezt a bannolást, megvettem a gépüket minden szar kellékkel, amit horribilis áron sóztak a nyakamba. Fizettem a havidíjat a Live rendszerért, ahol szintén költöttem (MS pontok. Amint regeltem a bankkártyám, csak úgy levontak 320 Ft-ot, azt azóta sem értem.) Leginkább másolt játékokkal tolom, de van több eredeti is, de csak a legjobbak.
    Meg tudnám fizetni, h mindegyik game originál legyen, de nincs értelme. Lutri az egész, egy demóból pedig nem tudod eldönteni, h jó-e a játék.

Másrészt az informatika fantasztikus, otthoni térhódításához hozzájárult, hogy a szoftvereket lehet másolni. Szerintem egy kicsit másképp kell tekinteni a warezra, mint ahogy azt a multik próbálják belénk verni. Nevetséges árakon adják a termékeiket, amit e miatt nem vásárolnék meg, szerintem ha lemásolom, nem számít lopásnak a dolog, mert egyébként nem kapnának tőlem pénzt. Boltból semmit nem vinnék ki fizetés nélkül, de mondjuk a Crackdownért nem adnék pénzt, amiben x játékóra után nincs semmi újdonság és nem köt le.