176898

-
YMan #16927 csak egyes telefontípusok szoftverével tudják megcsinálni... -
szabzol #16926 Mert a régi xbox-nál így lehetett kikapcsolni a chip-et. Gondoltam hátha ér valamit. Lehet hogy csak véletlen, és holnap megyek a levesbe
-
ez tényleg így van hidd el neki nem kamu... ha kiveszed az akksit akkor viszont tényleg nem hallgatnak le.. -
minek kapcsoltad be ugy?? -
"kikapcsolt!! mobil telefonon keresztül is már akár letudják hallgatni a körülötte lévö beszélgetést )"
mivan?? ezt melyik fantorpikus filmben lattad? -
szabzol #16922 Hi!
Tettem egy próbát: gép kikapcsolva, frissítés óta (asszem kedd) nem voltam live-on, eject gombot 4-5 másodpercig nyomva tartottam (így kapcsoltam be). Kiválasztottam egy régi profilomat, ami aktiv live-on, és műkidni látszik a dolog. Remélem nem csak 1-2 napig. Backup lemezt nem teszek bele ha live-ra megyek, de legalább tudok demo-t tölteni, meg eredeti játékkal nyomulni. Remélem nem lőnek le:) -
Jó döntés volt!
De ha lájvozni akarsz akkor szerintem ne flesseltesd.
-
SzlobiG #16920 Csak akkor látják ha csatlakozva vagy livera ha bevan dugva a kábel a gépbe attól még azok nem látnak semmit akkor se ha megy. -
Rosszul irtam na , ugy értem ha nem vagy bejelentkezve livera , de netre már connectolt router pl. -
amdrula #16918 Ja valszeg látják kikapcsolt álapotban, ha a kábel be van dugva xD...
Kár hogy akkor még a switchem sem látja a gépet, de persze az MS a netről belenéz... -
Tuti nem a másolt játékrol tudják az senkit nem érdekel , az már valaminek a következménye , itt a modositott fw-jé, és itt azt nézik. Modolt fw-je nem viccböl van valakinek. Szerintem már ha önmagában kikapcsolt állapotban is ha rá van dugva ethernet , ugy is látják hogy mi van a gépben. (másik példa: kikapcsolt!! mobil telefonon keresztül is már akár letudják hallgatni a körülötte lévö beszélgetést ) Nyugodtan bekapcsolhatod ,mert már sajnos eldölt a sorsa.. -
most akkor mar tudjak vagy nem???mert az elejen azt irod mar ugyis tudjak.. a vegen meg: de ha nem!...
en meg mindig nem merem bekapcsolni..felek hogy nem a masolt jatekrol tudjak mega dolgokat hanem a dvd firmwarejerol...
mit is irok.. bekapcsolni? marmint a netre dugni a boxot...
-
miért csak akkor vágnak ki,ha backup-os lemez is bent van?
csak mert eddig ezt nem tudtam
-
turho #16914 Sajna az eredmény már vár, nyugodtan kapcsold be. Ha nem bextak ki, ne tegyél bele backupot ha benne van a drót... -
úgylátszik h ez ilyen bannolós hét.. kivágtak két torrentről is csalás miatt xD mondjuk a tixtoxot még mindig nem nyomtam lájvra, várok valami megváltó firmware-ra, hátha nem basztak még ki engem:D -
Flasheltetni is fogod? :P -
Hogy lehet ilyet tenni?! Szégyeld maged!!! ;) -
Sok gondolkozás után végül megrendeltem az Xbox360-at.
Szerintetek mennyire volt jó húzás? :) -
Leírás. -
baxxter8 #16908 Tudom senkit nem érdekel, de nekem 15+postaköltségbe volt. Mindenhol ennyi az ára. Persze nálunk magyarországon. -
baxxter8 #16907 hát mindenképpen olcsóbban mint a konzolos boltokban. Mondjuk 12+postaköltség. -
Szeszmester #16906 A következő lenne a kérdésem:
Ha megveszek egy arcade játékot Liveon és bannolják a konzolom, akkor mi van? Arról a gépről csak offline tudom majd játszani az adott játékot, eddig tiszta. De ha tegyük fel, veszek egy másik gépet, amit saját profillal használok (ami alatt ugye kifizettem az előbb említett játékot), akkor azt le tudom tölteni a "tiszta" gépre és azon keresztül liveozni vele? -
Egy irányárat mondanál azért? -
Szeszmester #16904 Meg hajókra, tudom, megértem az angolt. De ez esetben tényleg nőnemű. -
szerintem a potenciális livekártyavásárlókat elveszítetted az utóbbi napokban :) -
baxxter8 #16902 Akiket esetleg nem érint ez a banolás hullám, azoknak eladó egy 1 éves live feltöltőkártya. Ha valakit érdekel (van ilyen?:)) az írjon az árat megbeszéljük. Goodbye xbox live! -
jah mert a she-t használják... az nem jelent semmit, autókra is azt mondják sokszor. -
Szeszmester #16900 Tényleg nőnemű, a párbeszédekből. -
na ezt miből szűrted le? xD -
megvan a probléma, nyílt égbolt :) ezt nem vettem figyelembe, köszz a segítséget gyerekek :) -
Látom Lizardman a Gears of War-ban a Berserkernél tart. De szép is volt.....
Amúgy ha valakit érdekel, a Berserker lány. -
Szeszmester #16896 ;)
Még nem bannoltak, hehe, élvezem az utolsó pillanatokat :)
A pánikkeltés meg talán tényleg felesleges volt, az utóbbi 1-2 hétben már nem volt mit tenni, de ezt a témát zárjuk le. -
Gabe18 #16895 Abba nem kell töltény.Az gyakorlatilag csak egy célmeghatározó a lövedék majd "az égből" jön.Vidd ki nyilt terepre a Berserkert,aztán célozd meg vele.De nem csak egy kattintás,folymatossan rajta kell tartani a célon a szerkezetett pár másodpercig. -
Nem kell semmi töltény , csak nyilt égbolt alatt kell lenni hozzá , célpontra ráirányitod és FOLYAMATOSAN nyomod tüzelő gombot , az becélozza és jön az égi áldás :) -
na ez eddig rendben is van, de nincs töltény a hammer of down-ban, mert azt irta, hogyan kell kinyirni, meg minden, nem nincs töltény... már ha az kell bele. (és persze az egyik szobában volt valami löszer azt felvettem, de azután se volt jo...) -
amdrula #16892 Ki kell menni nyílt terepre és Hammer of Down-nal lehet kinyírni...
A visszaszámlálás a műhold fedettséget mutatja, de ezt el is mondja a csaj neked. -
inkább a kérdésemre válaszolnál :D -
Én már csak olyan vizuális típus vagyok, de hiretelen nehezen tudtam elképzelni, ahogy esztelenül fut utánnad a szegedi gyors
-
Zozo76 #16889 Es a geped flash-elt? -
hali all.
Gears of War kérdés
pls áruljátok el, hogy a francba kell kinyirni bersenket :D. Az a nagy debella állat, amelyik esztelenül feléd fut, mint a szegedi gyors :). Igazábol mindent probáltam, söt többször is volt olyan, hogy átjutottam egy másik szobába, ahonna elkezdödött egy visszaszámlálás, de igazábol sose tudtam megvárni a végét (már ha az a lényeg), mert mindig jött a bersenke, és elütött :(