176898
banner
  • SzlobiG
    Aki egy fillérrel is olcsóbban adja ezért az megérdemli!
  • Olcsi2
    2. Itt egy link: http://www.xbox.com/de-DE/live/marketplace/gamecontent.htm

Ezen az osszes kontent rajta van, ami elerheto. Ha a de-DE reszt en-EN re csereled, akkor asszem az angol marketplace tartalmat kapod meg.

3. pont az kell hozza, amit irtsz... :)

4. A wadarr fele vizhutes nem rossz megoldas, de nem is 100%-os. Ha nem flesselsz, nincs jobb megoldas a gep beken hagyasanal. A gep konstrukcioja szar, de az MS support kivalo.
  • Ewergo
    Tényleg! Ez nagyon jó és okos dolog. Ezt az "érvágást" letudod alkudni az árából...! :) Bölcs!
  • LordAndrew
    Sziasztok,

Családi okokból Xbox vásárlásában gondolkodom, éppem most értem a 17000 hozzászólás végére, de maradt egy pár kérdés, amiben bizonytalan vagyok. A segítségeteket szeretném kérni ezek megválaszolásában:

1. Megértésem szerint, ha "okosíttatom" a gépet, akkor nem tudok felmenni Live-ra, multit játszani és demókat töltögetni, tudok viszont egyedül, single-playerben nyomulni. A későbbi játékoknál nem lesz-e gond, hogy nem mentem fel firmware-t (vagy oprendszert) frissíteni a netre? Nem lesznek-e olyan játékok, melyek az x.y verziójú firmware-t (vagy oprendszert) igénylik és régebbivel (nem frissítettel) nem indulnak el? Hogyan lehet "okosított" gépen firmware-t (oprendszert, dashboardot, nem tudom, hogy szakszeruen hogyan kell nevezni egy konzol alaprendszerét) frissíteni? (Olvastam olyasmit is, hogy a játék DVD-je tartalmazza a frissítéseket. Ez már most is így van, vagy csak tervezet?)

2. Mennyire jó a Live demó ellátottsága? Az újonnan megjeleno játékok hány százaléka kerül fel játszható demó formájában? (Ha esetleg nem "okosíttatnék" gépet, akkor a demó opciók érdekelnének a Live-ról)

3. A playasia-ról hogyan vásároltok? Nem vagyok nagy spíler a dombornyomott, vagy elekrtonikus (neten használható) kártyák világában. Ti mit használtok? (Szintén arra az esetre, ha esetleg mégsem "okosíttatnék")

4. A Wadarr féle vízhutés mennyire eliminálja a túlmelegedés miatti 3 LED esélyét?

5. A sima prémium csomagos gépnek alapból nincs HDMI kimenete, ha jól tudom (csak a fekete verzió kiváltsága ez). Hogyan lehet HDMI kimenetet kapni a prémiumon? Van valami átalakító hozzá? (Év végén lehet, hogy beruházunk egy LCD-be... bár igaz, ami igaz, a mostani tizen x éves 72-es LG-vel sincs semmi különösebb bajom)

Üdv és köszönöm elore is a válaszokat:
    Andrew
  • grayfox
    Live-ról kitiltott x360-at valaki árul?
  • peter31
    Annyira kis piac ez az MS-nek, hogy abszolut leszarja a magyar usereket. Csak azért indította be a hivatalos értékesítést, mert jött a PS3. Ha nem jött volna még mindig lehetne rohangálni ilyen olyan kis konzolboltokba.
  • Olcsi2
    Azert nincs, mert a helyzet az, amit ez a topik is tukroz. Warezbela orszag vagyunk, a legrosszabbak kozul. Rengetegen vannak ellotunk (Braziliatol Gorogorszagig)
  • Zsoltika 007
    Szerintem most elég sok embert lekaszáltak bannal és felszabadult a live. Akkor leszünk elővéve ha megint leterhelődik de mindeki eredetivel lesz fent.
  • testerlnx
    Asszem a Floridai reptér :) Amúgy nem lehet, hogy a magyar m$-nak kéne a tökére lépni, hogy csináljanak már vmit? Nem miattuk nincs még magyar Live véletlenül? Ez azért már tényleg gáz...
  • Zsoltika 007
    Nyugi nem leszünk.
  • testerlnx
    Ha ezért bannolnak akkor viszont viszem flash-eltetni a gépet, eladom az összes játékom azt átmegyek warezba én is...
  • Zsoltika 007
    Nekem egy autómosó :D
  • peter31
    Nekem is így van.
  • testerlnx
    Nekem egy amcsi reptér van a regemben, de amúgy pl a Crackdown magyarul beszél úgy hogy gondolom vmi azért magyarra van állítva. Jól értem akkor, hogy minden magyart evvel az erővel bannolhatnak?
  • SzlobiG
    Nekem szintén, lehet, hogy ezért is leszünk bannolva.
  • Zsoltika 007
    Mivel hogy nem ajánlja fel a magyart így nem hiszem. De nekem Hungary van megadva locationnak. (Amcsi címen reggeltem.)
  • Smuge
    Igy tovább M$ !PS3 rising!
  • testerlnx
    Van olyan ember akinek az Account-ja magyarnak van regisztrálva?
  • SzlobiG
    Ez tényleg egy baromság, akkor minek lehet hivatalosan nálunk kapni?? A live egy szolgáltatás amit adnak a boxhoz és lebannolják mikor hivatalosan forgalomba van? vicc.
  • peter31
    Na ez már genyóság viszont. Akkor ne lehessen hivatalosan kapni ilyen platformot. Szerintem egy próbapert ez megérne ha valakinek ezért bannolják a gépét és egyébként nincs megbabrálva.
  • tejföl
    Nos én nem voltam ott csak lájvtársam. De kötve hiszem, hogy valótlanságot állítana.
  • Szeszmester
    Ciki :(
    A gép ki se volt nyitva?
  • tejföl
    Sajnos a sztori igaz. Épp tegnap este játék közben beszéltünk erről SAW HUN-nal.
  • Szeszmester
    Mármint a bannt igen.
  • Szeszmester
    Thx!
  • Szeszmester
    Én nem hiszem el a sztorit.
  • tejföl
    Amiért egyszer fizettél az adott profiloddal az a tiéd. Letöltheted akár 20x is újra. Ingyenesen.
  • SzlobiG
    Az szép lesz ha nekiállnak bannolgatni a jogtiszta gépeket, de szerintem azért nem fogják az összeset mert abból balhé lenne, senki nem venne boxot azt az ms is tudja.:D
  • Szeszmester
    A következő lenne a kérdésem:
    Ha megveszek egy arcade játékot Liveon és bannolják a konzolom, akkor mi van? Arról a gépről csak offline tudom majd játszani az adott játékot, eddig tiszta. De ha tegyük fel, veszek egy másik gépet, amit saját profillal használok (ami alatt ugye kifizettem az előbb említett játékot), akkor azt le tudom tölteni a "tiszta" gépre és azon keresztül liveozni vele?
  • CSOCSO
    regi xboxban volt chip... ebben meg a dvd drivenak a szoftvere van frissitve... tehat mivel nincs chip.. es a dvd nek csak egy "bank"-ja van a firmwaret tarolni ezert nem lehet ratolteni az eredetit es a hackeltet egyszerre.. ergo csak a hackelt van akkor csak a hackelt van..

magyarul hiaba cisnaltad nem er semmit
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egy érdekes komment a http://gearsofwar.blog.hu/ -ról.

SAW HUN 2007.05.21. 15:18:22
    Egy érdekesség az MS akciójához!

A mai nap folyamán HUN WANNA JOE felvette a kapcsolatot az MS ügyfélszolgálatával.Hogy megkérdezze miért lett letiltva fia gépe amit 2 héttel ezelött kapott vadónatujan vissza Prágából.
    A válaszuk az volt,mert jogosulatlanul használta a live szolgáltatást,mivel nincs is nálunk még kiépitve.
    És kérdezte,hogy mit lehet ilyenkor tenni?Azt ajánlották ,hogy olvasgassa a netet és informálodjon mikor lesz nálunk is legálisan kiépitve a live szolgáltatás.Ékes példa erre,hogy zsir új gépet is kilőttek.Amúgy Londoni cimre volt regelve a gamertag.Ki-ki döntse el maga mennyire hiszi el az MS válaszát.A lényeg a gép ki van bannolva!

Na ehhez mit szóltok? Ezek szerint kis hazánkban azok sem érezhetik magukat teljes biztonságban akiknek módosítatlan jogtiszta gépük van. Kész röhej.

Egyébként nálunk mikortól lesz elérhető a Live-szolgáltatás?
  • SzlobiG
    Mert már nem szűrnek, vagy mi? Aki nem volt fenn a szűrés ideje alatt azt bannolhatták?
  • peter31
    Így van aki nem tud meglenni live nélkül szerintem ne rinyáljon vegyen egy core-t controllerje már van, ha nagyon live-ozni akar akkor tud. Sőt még lanozni is. :)
  • Olcsi2
    Sztem jo ideig nem fog meg kiderulni, mi alapjan szurtek, de engem is nagyon erdekelne... Bar eleg sok talalgatas van mar.
  • Olcsi2
    Mar most latok olyan magyar tag-et, aki ujra fent van... :) vett egy szuz gepet es egy Crackdown-t (hmm, csoda, hirtelen megis lett loveja :) es megjelentek nala az offline - datum nelkuli - kilockolt acsivmentek (warez.. :) a regi gepevel.
  • peter31
    Valakinek elég valakinek nem, valaki megveszi az eredetit van aki nem valaki elfogadja, hogy kibaszták a live-ról és sokkal többen nem. Nekem még megy de lesz@rom, ha nem fog, úgy is csak pókereztem rajta. Bár az érdekelne, hogy mi alapján dobták ki az embereket, már elolvastam egy rakat hozzászólást de ezt nem sikerült kiszűrni. Az tuti hogy az update előtt vagy másfél hónappal nem használtam a gépet.
  • guardian hero
    Nem, mert vennie kell egy szűz Core-t, ami mondjuk elpasszolva a fölös kontrollert még mindig fele- harmada- negyedeannyiba kerül, mint amennyiben a Verbatimos játékai kerültek volna a boltban.

Persze ha neadjisten a flashelt gépét is eladja alkatrésznek vagy valami no-Live warezpistinek, még nullszaldósra is kijöhet... De meglepődnék, ha erre a többség rá lenne szorulva.
  • Olcsi2
    Ja, ez egyebkent igy van... Ez a lepes haduzenet, lehet, hogy lesz ujabb hack, de az MS sem fog aludni es mar masnap torni fogjak a fejuket az uj detektalasi modszeren. Es nekik egyszerubb dolguk van, mert a legtobb hack publikus, mig a hackernek ra kell eloszor jonnie, hogyan detektalnak.
  • Zsoltika 007
    "Igen szimpib lett volna az a megoldás, hogy bizonyos játékokból, ha multizni akarsz vedd meg az eredetit vagy csak speckó kulcs-al tudj belépni a szerverekre."
    Miért? Most nem ez lett a végeredmény??
  • guardian hero
    "Sokan csak letöltik kipróbálják és utána nem is használják a játékok zömét"

Mire is emlékeztet ez engem, várjunk csak.... áááá megvan, úgy hívják demó! Ingyenes, legális, még Gold előfizu sem kell hozzá! És gyorsabban lejön, mint a warez imidzs. Miért kéne emiatt flesselni a gépet?