banner
  • LordAndrew
    Sziasztok,

Családi okokból Xbox vásárlásában gondolkodom, éppem most értem a 17000 hozzászólás végére, de maradt egy pár kérdés, amiben bizonytalan vagyok. A segítségeteket szeretném kérni ezek megválaszolásában:

1. Megértésem szerint, ha "okosíttatom" a gépet, akkor nem tudok felmenni Live-ra, multit játszani és demókat töltögetni, tudok viszont egyedül, single-playerben nyomulni. A későbbi játékoknál nem lesz-e gond, hogy nem mentem fel firmware-t (vagy oprendszert) frissíteni a netre? Nem lesznek-e olyan játékok, melyek az x.y verziójú firmware-t (vagy oprendszert) igénylik és régebbivel (nem frissítettel) nem indulnak el? Hogyan lehet "okosított" gépen firmware-t (oprendszert, dashboardot, nem tudom, hogy szakszeruen hogyan kell nevezni egy konzol alaprendszerét) frissíteni? (Olvastam olyasmit is, hogy a játék DVD-je tartalmazza a frissítéseket. Ez már most is így van, vagy csak tervezet?)

2. Mennyire jó a Live demó ellátottsága? Az újonnan megjeleno játékok hány százaléka kerül fel játszható demó formájában? (Ha esetleg nem "okosíttatnék" gépet, akkor a demó opciók érdekelnének a Live-ról)

3. A playasia-ról hogyan vásároltok? Nem vagyok nagy spíler a dombornyomott, vagy elekrtonikus (neten használható) kártyák világában. Ti mit használtok? (Szintén arra az esetre, ha esetleg mégsem "okosíttatnék")

4. A Wadarr féle vízhutés mennyire eliminálja a túlmelegedés miatti 3 LED esélyét?

5. A sima prémium csomagos gépnek alapból nincs HDMI kimenete, ha jól tudom (csak a fekete verzió kiváltsága ez). Hogyan lehet HDMI kimenetet kapni a prémiumon? Van valami átalakító hozzá? (Év végén lehet, hogy beruházunk egy LCD-be... bár igaz, ami igaz, a mostani tizen x éves 72-es LG-vel sincs semmi különösebb bajom)

Üdv és köszönöm elore is a válaszokat:
    Andrew