176898

-
Én majd akarok vízhűtést a 360omba, de akkor majd már alaplapcsere, mert ez most másodszorra 3 ledes és 3adszorra is az lesz, szóval megvárom, míg vége a nagy melegnek és majd ősszel jöhet az új alaplap meg a vízhűtés. Nem merem megkockáztatni, hogy nyáron szétsüljön vízhűtéssel a 35 fokban főleg, hogy az alaplapcsere 40e Ft, a vízhűtéls meg 35e Ft. -
amdrula #17206 Amúgy most rohadt meleg van a szobámban, eldöntöttem nem használom a boxot, ameddig jövőhéten végre össze nem rakjuk bele a vízhűtést, végre találtam pumpát, meg megvettem a hiányzó cuccokat, már csak össze kéne építne, meg kicsit szétvágdosni a gépet :D
Legalább így tudok tanulni vizsgákra, bár xbox helytt most Tomb Raiderezek PC-n szal lehet azzal is le kéne állni, ha nem akarok iv-zgetni ;) -
amdrula #17205 Te sem vagy hülye... :D -
-
holnap megfogom, de gondoltam ittis megkérdem, hátha nem csak ilyen csökkentet képességüek vannak itt(mint te)... -
Talán kérdezd meg tőle 
-
Szewasztok!
Még egy kérdésem lenne a 12V-os ventitungal kapcs.-ban:), hogy ha elviszem egy műszaki cikkekkel foglalkozó ismerőshöz (mindenféle müszaki cikk) , akkor ö meg tudja csinálni nem? szoval neki ez piti munka nem?:D
-
szabzol #17200 Köszi! megvan -
System ott a legfelső és ott shut vagy shotdown és ott a kettő közül valameilyk.
Bocs de nincs előttem. -
szabzol #17198 Hogyan lehet azt beállítani, hogy ha letöltötte a gép a demo-t, akkor automatikusan kikapcsoljon? Sehol sem találom. -
Az a legjobb. Ha nincs pénz vízhűtésre (márpedig nincs), akkor a legjobb a felhúzott gyári. Kell neki felhúzva egy jól szellőző hely és teljesen rendben van. -
nanotech #17196 F*szán beleégett nem mondom, "made in csájna" feliratot nem hagyták le róla?:) Amíg nem lesz komolyabb hűtés, addid marad sztem a felpörgetett gyári megoldás, jobbat nem tudok...
-
Azaz negyedik :) -
Bocs, alulról a harmadik. -
Itt alulról a második cikk. Az az intercooler. -
A vízhtés 35.000 Ft. -
nanotech #17191 Műanyag volt, vagy fém? Mert ha műanyag akkor nem csodálom, hogy ráolvadt... Habár ennél is fennállhat, de ha fém nem biztos, de elöbb szerzek inf-et mibő is tákolhatták össze azt a König-et...
Amúgy köszi az infót, még alaposan átgondolom, habár valamelyik studiónál 30 fölött már behajitanak neked 1 vízhűtést, lehet az lesz, kitudja
-
Nem ajánlom.
Ezek a külső hűtők szarok. Zárlatos lehet, ráéghet a gép hátuljára és beleolvadhat a tápcsatlakozóba, amitől javíthatatlan lesz. Mondjuk ezt konkrétan az intercoolerrről olvastam, (nem kamu, wadarr írta, még képeket is rakott róla) nem tudom, hogy ezek is hajlamosak-e rá, de szeritnem igen. -
Eléggé le van terhelve. 
-
A legjobb hűtés a vízhűtés, de az tényleg drága (bár én most így a második 3 led után asszem rakatok bele). Legjobb a gyári ventillátorokat felhúzni. -
nanotech #17187 Honda! Köszönöm, hogy betetted a képet, szerintem ilyen kütyüt fogok venni, mert legalább van rajta VGA output, ami jó moncsihoz
!
Meg én a Boxomat nem szoktam izzasztani ált. (nem 8-10 órákat fut, így nem jön elő a led hiba...) mindig kicsit pihentetem, és semmi problem eddig legalábbis! Mert van ilyen Nyko meg Dragon hűtés, de azokon látni, hogy nem a legjobb, de ez a König megtetszett, és árban sem kegyetlen:)
-
nanotech #17186 http://www.llamma.com/xbox360/mods/360-12V-fan-Mod.htm
Üdv, itt van a 12V-os hűtőfordulatszám növelés (képekkel illusztrálva)!
De amúgy 1 modder eltudja neked mondani, hogy hogyan kell megcsiálni, de ha ügyesebb meg is csinálja neked.
Én sem értek hozzá nehogy azt hidd, csak adom az oldalt.
Amúgy aki kicsit ottvan a témában elárúlhatná, hogy milyen hűtést is érdemes neki összedobni (vízhűtést lőjük ki, ahhoz nincs pénzem, talán majd késöbb
...).
-
eléggé?nekem egy óráig 43%-on állt,azt meg is szakadt,sztem vmi gubanc van a liveal megint -
Azért mert sokan szedik esetleg? 
-
szabzol #17183 Hi!
Kint van a DIRT a live-on, csak valamiért eléggé le van lassulva. -
Még nem tudom, hogy a Meghajtó Szerencse száma 25 vagy 28. Az én szerencse számom 25. Bár szerintem 28-assal rendelkezek, amit én nem tudok megcsinálni úgy, mint annak a legendás gépet kedvelő gyereknek van. Esetleg van köztetek olyan, aki Pest megyei, és tudna megoldást találni? VCC trükk túl veszélyesnek tűnik. -
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem: Valaki nem tudná elmagyarázni nekem MAGYARUL (mivel angolul sok helyen láttam, de ott se volt annyira érthetö), hogy pontosan hogy is van a 12V-s venti fordulatszám növelés? (Lehetöleg képekkel illusztrálva) plusz hogy milyen "eszközök" kellenek hozzá? Nagyon szépen megköszönném. -
Unreal1942 #17180
-
Szeretném megnézni, hogy mi van benne :D -
Hát temeg unatkozol vagy átépited?
-
Szerintetek regisztráljak a Live!-n? Különben itt állok a majdnem szét szerelt dobozzal, közben rájöttem, hogy nincs olyan méretű hatszögletű csavarhúzóm. -
Na DIRT: Colin McRae Off-Road PC demo már töltöm gépre, Liveon még nincs fent? Ha igen inkáb 360 on próbálom ki félek gépen akadni fog-.-! -
Jah ez fura. Eddig ps3 only volt. gamekapocs.hu-n meg már pc és xbox360 is van.
-
Most nézem hogy a HAZE lesz Xboxra is!!
-
Egyépként akartam kérdezni hogy ki hallot arrol hogy van már REVIZIO 2-es gép is amiben állitólag javitva lettek a problémák!!
Vagy ez kamu?? -
Elég sok konzol üzletben kapni. Amire érdemes figyelni hogy amilyen accountot regisztráltál csak az oda való pontkártyát vedd meg!
Ha angol címet adtál meg akkor angol pontkártyát ha usa akkor stb. -
Guri #17171 Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok konzol témában így segítséget kérek. Hol tudok MS pontokat venni, hogy tudjak a Marketplacen vásárolni? (Gépem nem flashelt.) -
Flashelt? -
Az a 720i. Én a 720p-ről beszélek ami bizony 1280x720. (De az én hibám hogy nem írtam ki a végére hogy i vagy p. Így félre érthető voltam.) Mivel az Xbox 360 is azt használja. (720i-t nem támogatja csak ezeket:480p, 720p, 1080p, 1080i) -
Kenyér001 #17168 Hello!
Eladnám Xbox360-omat cuccokkal. Akit érdekell írjon privit! iá:72000