176898
banner
  • arty
    sosem tanultok ... fizetős warez site = átverés
  • koTOM
    leszedtem de akkor is hibás volt:(
  • Attila8805
    Szedd le mégegyszer lehet segít.
  • Attila8805
    HI all!
    Valaki leírná rászletesen hogy mit kell leszednem meg beálíítanom hogy a boxhoz adott káűbelen keresztül megtudjak osztani mp3 akat vagy filme a pcről?
  • koTOM
    Nem tuom nektek mi lesz ezen az oldalon de nekem a part 17 hibásan jött le a rohadt életben!!Akinek esetleng megvan hibátlanul az elküldhetné email ben a [email protected] email címre!!!!
  • koTOM
    A warez centeren melyik part hibás??
  • Zsoltika 007
    Sajna ez még eléggé fejlesztés alatt áll. De a tekerés és néha a beugráson kívü csinál olyat hogy némelyik filmet nem visz végig hanem pl az elejénél kiírja hogy end.
    Én csak kisebb méretű és kisfelbontású filmeket nézek vele. Azzal megbírkózik szépen. (pedig a gép bírná a hd-t is)
    Meg kell várni mert tuti hogy előbb utóbb megcsinálják rendesen.
  • koTOM
    Kösz amdrula!!
    Szóval semmire se jók...
  • koTOM
    Ha majd leszedtetek vmit innen akkor please irjatok már meg mire kell az a .sfv és a .nfo fájl!
  • amdrula
    .nfo-ban le leírva, pár infó a cuccról...
    .sfv-val pedig ellenőrizheted, hogy hibásak-e a fileok (ált., ha ki tudod őket tömöríteni, akkor nem azok :D)
  • koTOM
    Na végre lejött a forza2!(csak nem tom mit kezdjek azzal a két előbb említett fájllal)
    Itt a felhasználónevem és a kódom(play.netipar.hu):ea6e(név),22877218(kód)
    ftp szerver:play.sms.netipar.hu
    port:21
    név és jelszó ua.
    Használjátok egézséggel holnap du.5 óráig!!!!/nekem már nem nagyon kell/
  • jin
    A Warez Centeren hibás a Forza 2.
  • koTOM
    Mit kell majd csinalnom az .sfv és .nfo fájl-al??
    Mert azt tudom hogy a rarokat kibontom majd irom de ez a kettő foggalmam nincs mi!!
  • koTOM
    Mi is pontosan ez az usenet??
  • koTOM
    Melyik oldalon hibás??
  • CSOCSO
    mondom en mindig.. usenet rulez!!!!! azert fizetni kell.. de megeri.. mar masodik eve hasznalom... elsirnam magam ha megszunne a szolgaltatas...
  • jin
    Van vkinek jó linkje a Forza 2-höz? Az egyik oldalon hibás az egyik fájl.
  • sztomy69
    Akkor most mit hova? :D Le tudnád rajzolni?
  • Lizardman
    innen vicces lenne, igyanis ez csak egy információs oldal...
  • koTOM
    Innen hogy lehet leszedni gamet?
    Tud nekem valaki segíteni?/http://www.abgx.net/filename/?ch=6/
  • rambuu
    Na szóval végre meglett a NETEM!!! JUPI
    Na de a lényeg az, hogy akkor nem érdemes felmenni a netre vele (tudjátok milyen géppel)?
  • koTOM
    Kár..de azért köszi a segitséget
  • Gabe18
    Mivel nem te csináltad igy gyakorlatilag bármi baja lehet,a rossz megirástól a nem is az van rajta mint kéne esetig bezárólag minden...
  • koTOM
    Hi!
    Vettem egy másolt játékot 360ra,de beteszem, elkezdi olvasni ,majd elkezd kerregni és kidobja h nem tudja olvasni!!
    Ez miért lehet??/1400 ért vettem, lost planet, rendes borítóval, dvdcoverrel/
    Ja és a több i játék simán megy!!!(eddig csak kb. két hónappal ezelőtt fagyott be a fifa07(eredeti)de akkor csak ujra kellett inditanom)
  • TothLaci
    De miért akarod USB-re kötni? Különben megoldható, USB-nél asszem piros az +5V és fekete a föld. Bár tiednél nem tudom melyik, narancssárga lehet a +5V, és fehér a föld, vagy zöld a +5V, és a fehér föld, de nem biztos!
  • sztomy69
    Peace!
    Van egy USB kábelem, aminek levágtam a végét, van benne egy zöld, egy fehér, egy kék, és egy narancssárga kábel, na most ezek közül melliket kell mellikhez forrasztani a xbox gyári hűtőjéhez, hogy működjön USB-ról? (A gyári hűtőn fekete, zöld, piros és kék kábel van.)

Volt itt régen vki aki megtudta csinálni, please segítsetek.
  • satya26
    Pihentettem és most már müködik. Ez a nagy meleg tényleg nem tesz jot a gépeknek.
  • satya26
    ok. köszi, megprobálom. Máshol is azt mondták hogy pihentessem.
  • Bendy
    A helyedben kicsit hagynám hűlni a gépet...mondjuk 1 órát. Lehet annyira felmelegedett a GPU, hogy a dvdolvasódat is kajakra felfűtötte és forró a drive belül.
    Ezért is jó, ha van ventimódosítás a gépekben.
  • satya26
    Normálisan bekapcsol csak a játékokat nem olvassa be.
  • satya26
    Nincsen piros led
  • Kaplan
    Villog három kis piros led a gépeden mikor be van kapcsolva?
  • satya26
    Hy. Játszottam az egyik játékkal és lefagyott. Na innentöl semilyen játékkal nem indul el a gépem. Ilyenkor mi lehet a baja? Volt már másnak is ilyen problémaja?
  • Ewergo
    OK! Ettöl függetlenül : "msconfig - automatikus inditás" itt kilehet venni a pipát hogy mik neinduljanak a win-nel.
  • Attila8805
    HI all!
    Valaki leírná rászletesen hogy mit kell leszednem meg beálíítanom hogy a boxhoz adott káűbelen keresztül megtudjak osztani mp3 akat a pcről?
  • CSOCSO
    megprobaltam azt is hogy ujrainditas.. de hiaba mert a progi alapbol indul.. mindegy.. azota megoldodott az egesz.. amugy a transcode 360 progirol van szo.. masoknak is baja van vele.. valaki arra eskuszik hogy net framework 1.1 es net framewrok sp1 et fel kell tenni.. nekem nem segitett.. viszont mas irta hogy jobb klikk az exe re es futtatas adminisztratorkent.. nah igy sikerult is.. megy tokeletesen.. eddig nem talaltam olyan filet amit ne jatszott volna le igy az xbox.. ha jol lattam akkor magyar feliratokat is tokeletesen viszi... de amugy animek (mkv) is tokeletesen mennek!!!! ket bajom van: neha neha elore ugrik egyet a film.. a masik hogy nem vagom hogy lehet tekerni... a ket triggerrel lehet tekerni ide oda 2 percet.. dehat azzal mit csinaljak? kenjem a hajamra?
  • Ewergo
    Én csak annyit tok hogy program még futhat a háttérbe anélkül hogy azt te látnád. Kapcsold ki teljesen a pc-t. Ugy tényleg leáll minden prog. aztán inditás...
  • CSOCSO
    faszom ebbe a transcodeba.... valaki segitsen mar.... vista van a gepen.. osszehangoltam a boxxal.. feltettem a transcoded... elinditas nelkul probaltam ki pedig szolt hogy inditsam.. baj nem lehet.. probalkoztam ujrainditas nelkul.. a media center behalt ahogy arra nyomtam hogy transcode.. ujrainditottam.. most meg hibat ir ki a progi (I/O hibat).... uninstalalni nemtudom mert azt irja a winfos hogy lepjek ki.. holott a progi nem fut!!!! ujratenni nem tudom mert uninstalalast ker elotte!! LOL!! eljen a winfos!!!!

valaki leirna hogyan es mivel kell divx et nezni sikeresen az xboxon? THX
  • Ewergo
    Persze! De muszáj volt ugyanott néznem ahol a kollega...hátha szemetszur neki a különbség. :)
  • Kandurex
    Ez mondjuk elég drága, én átlagosan 80-90 körül láttam.