176842

-
Edigital? :D -
Hát én egy elírásból fakadóan nemrég vettem 4db 1.8K-s eneloopot töltővel kétezerért. Szerintem avval elleszek
-
Mivel nálam is folyamatosan kábelen van...A karácsonyra kapott kontrollerben még a hozzá kapott 2 db aa elem van benne.Ha valami miatt le kell húznom a kábelről,mert elmegyek a pchez és partyba vagyok akkor a kijelzőn teljes töltöttséget mutat az elem...
De szerintem ebayen lehet kapni töltésre alkalmas aksi tokot is,ha annyira zavar valakit a kábel... -
De. -
DonPedro22 #160956 ha lejár a GOLD előfizetésem akkor nem is lehet elindítani az ingyenes játékokat?
-
Pontosan ahogy Moby irja. Playncharge kit kell ahhoz, hogy usb kabelen keresztul toltsd. -
És a kontroller honnan a pékből fogja tudni, hogy nem sima alkáli elem van benne? :)
/működni biztosan működik töltőről, de hogy az akksit nem fogja tölteni, az tutter. A régihez is a playandchrage-nak külön kontaktpontjai voltak pont ezért.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.04. 19:25:20 -
PC-n nem volt ilyen sose, hogy egész játéknyit leszedett. A módszer lehet hasonló, de a mérték nem. -
Az a baj, hogy Windows phone-on is ilyen. Hiába van annyi hely amennyi az app, leszedi még egyszer, tehát kell neki mégegyszer annyi hely, és még utána a módosításhoz is kell plusz hely. Vicc. -
Igen, PCn ez megszokott peccselési módszer volt mindig is. Nem vagyok programozó, de tömörítetlenül kihányni ergó lecserélni egyszerűbb mint tömöríteni és célirányosan meghatározott mennyiségen belül megtenni ( ami volt 360on ). -
na de most, konkrétan lecserélték a játékot!!!!
Mert a mérete nem változott maradt 9,8 gb a 7.9 giga után.... és az ori is szintén zenész... -
Jaja emlékszem mutattad a kábelt! És mondtad, hogy elműködik róla a kisventillátor és a dildó is 
Na akkor hazamegyek megint megnézem nehogymáá' ne működjön -
Előző genben az MS ezeket megfogta, kitalált egy rendszert, amit betartatott minden fejlesztővel. Működött is, és sírás is volt miatt. Mivel a kedvükben kellett járni, most már semmi nem szabályozza, annyit, akkorát és akkor adnak ki amikor akarnak. Élvezzük tehát a fejlesztői szabadságot! -
nextgen patching system -
5v táp 2.5 méter micro usb és soha nincs lemerülés!!!És nem tekereg a kábel a boxig!!!szépen esztétikusan kijön az ülőgarnitúra alól... -
Jah így használom...
MÁSSSS!!!!
!MIIII a jÓÓÓÓ kurva annnyyyyukat csinálnak ezek????????????????????????????
PAY day!!! A teljes játék mérete 9.8 gb most szedet le 7.9 gb updatet... 7.9 MIT minek????
Reggel ORI 2.3!!!!!!!! Nincs akkora a játék!!!!!!!!!
Mi a faszom van???? -
Én hagynám a mostanit, amin rajta van az Xbox logó, Phil, és ugyan azok a képek mint alant. -
Simán!
noob kérdés: bármilyen USB < > micro USB kábellel fogom és összekábelezem a ONE wireless kontrollert és a boxot (bármelyik USB porton?) és akkor az tőőtti'? Mennie kell, nem? Sőt el kell működjön egy szabványos 5V / 1A hálózati töltőről is, pl. iPhone töltője, stb. Harlekin te is így használod, ugye? Ja persze rechargeable AA akksikról beszélünk, nem sima elemekkel! ...
Na csak azért kérdem, mert a minap pont lemerült a kontroller és persze ilyenkor pont nincs töltve tartalék, mert trehány az ember és halogatja mindig berakni, gondoltam feldugom mer' miért ne, haver PS3 kontrollerhez kapott kábelét lenyúltam, bedugtam és semmi. Nem kapcsolt be, nem csinált semmit. Próbáltam az oldalsó portba, a hátsó portba, próbáltam az iPhone töltőről is és nem működött. Pedig ha menne, akkor most már érik, hogy beszereznék egy két méteres kábelt erre a célra. :) -
Mehetne bannerba. -
-
Cosplay + photoshop. De elég jó.
-
Írd be google, képek => nagy méret... csemege! -
TomStorm #160938 Azonnal csekkolom:P -
Bal alsó sarok. Amúgy fészbuk : Eve Beauregard csekit, lájkit.
-
TomStorm #160936 Ez Cosplay Totti?Nekem illusztrált képnek tünik -
Cosplay.
-
Nekem a Sunset és az FC4 van a listámon. De csak akkor ha 8 alatt lesz valamelyik ;) -
Kíváncsi leszek hogy ezek az animációk milyen mennyiségben lesznek benne. A népnek ez kellett, lesz pezsgő, lesz grid csaj, lesz minden. 22 pilóta élethűen lemodellezve, arca, mozgása, csak azért hogy verseny elején, végén legyen egy perces anim, amit 3szor megnéz mindenki, majd rutinszerűen elnyomja. Én nem tudom ennek mi értelme van, egy rakat meló pluszba aminek igazából nem sok köze van a gameplayhoz. Nade ez kellett, hát remélem most venni fogja a sok fanyalgó, ha már ennyi melót tett bele a Codie.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.03. 19:14:58 -
Ki ne hagyd! Fantasztikusan jó játék! Imádom! -
Nemá... nem akarok venni semmit, de ha lesz FC4 jóáron akkor azt fogom, de minek?!!!! kicsit érdekel, mert gyönyörű és mert igényesen optimákolt. Az ilyet támogatni kell. A 3 kimaradt. -
Hát jah,de olyan nagyon azért x1 en nem kell kétségbe esni,mert totál mind 1,hogy hol veszed.
Jelenleg pár indie game hiányzik a magyarról és ez is csak azért szar,mert ott olcsóbbak.Mint ahogy nagy játék 99% ban olcsóbb az usa storeon!!!És addig amedig ez a tendencia van nincs nagy gond...
Más!
HA valaki szeretne agyvérzést és függőséget egyben az azonnal vegye meg a Q gamet! MERT EZ A JÁTÉK FRENETIKUS!!!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na most kapcsoltam gépet, szedi is a 10162-őt ;)
-
Teljesen hülyén viselkedik a store. 360on levették a bioshock2t, pont most akartam lenyomni a trilógiát, hogy ingyenes volt az infinity, de nincs második rész. Sebaj, jött pc-n a steam summer sale, gyorsan behúztam ott a trilógiát egyben, akkor nekiülök ott. Erre mit látok ma? Visszarakták 360 magyar storeba a kettőt. Megint. Mert már vagy 2x levették korábban is. Logikátlan az egész.
De az már most felháborít, hogy miután bejelentették, hogy x1en ezentúl mindig minden lesz digitálisan, ezután képesek bármit is leszedni a magyar storeról... :( -
7-13ig látom lesz ultimate sale. FC4et lehet beszerzem az kimaradt a sok másik játék mellett. Meglátom mennyibe kerül majd -
Köszi megnézem ;) Amúgy én is fastringbe vagyok... -
Amerikain vettem -
nem nagyon ha usa storeba vetted...Ha magyar v. eu storeba vetted és a boxod lockja van csak usan akkor viszont a magyar idő szerint fog indulni,mert nem a box lock számít hanem,hogy melyik storeba vetted... -
Az F1 2015 előrendelve,de a boxom lokációja US ugye, az a gáz hogy amerikában 15 nappal később jelenik meg a játék. Van rá lehetőség hogy játszhassak vele az EU-s release date napján? -
Fast ringeseknek töltődnek csak az újabb buildek, de én is ruszki twitterről szedem a mega Linkeket :D
Azóta má mégújabb van fent nekem is winből:159-es. Ebben már benne van az offisül win10 háttér. Mostmá' (nem ennek okán) hamarosan az RTM jön.
/az app verzója már nem változik, a sztór már a végleges szvsz: 6.6.27004
//Linkek. A fastringet be lehet hergelni registrybe, de nekem pl. a 158-ra úgy sem akarta feldobni a 159-et, meg ez a mega gyorsabb is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.01. 21:14:43 -
Nekem nem jelez semmit :( Mi a win10 build number és az xbox app verziója?