176898
banner
  • MoLc
    Köszi !
  • TrIp
    bmeg nyissak egy tv topikot?!?!? nemtom hanyadszor téma itt már a milyen tévét hol mikor mennyiért... nézd meg a képet fölül! látsz ott tévét? mert én csak egy kurvanagy XBOX 360 feliratot!
  • Ioles
    Aha értem, ezeket találtam használtan:

Samsung
    SONY
    Samsung, de ez már drágább
    THOMSON
    LG
    SONY

Sajna egyik sem HD, csak asszem a 125E FT-s. 25E FT +-t megér a HD?
  • CSOCSO
    |Game : Forza Motorsport 2 |
    |Date : 24/05/2007 |
    |Platform : Xbox360 |
    |Video : PAL |
    |Image : ISO |
    | Source : DVD9 |
    | Genre : Racing |
    |Filenames : gst-fm2.part**.rar |
    |Files : 71 x 100mb |
    |Ripped by : gst |
    |Rip notes : full stealth, pre-patched |
    |Languages : chs, cht, cz, de, en, es, fr, HU,| <-----------
    | it, jp, ko, pl|
    | |

• CSOCSO
    en is smswarezoltam anno egy par gamez/film miatt.. ha jol emlexem egyszer sem volt problemam
  • CSOCSO
    csaladunkban ket projektoros tv is van.. az egyik jo filmezesre, de jatekra mar nemigazan a masik tokeletes HD filmekre es HD jatekokra.. ez egy sony 51 inches.. fontos hogy be lehessen allitani a szin elesseget centirol centire manualisan ( a nagyobbikon magatol csinalja) [pirosat es a keket kell allitani, huzogatni hogy tokeletesen fedjek egymast a feher keresztekkel]

az uzemoraktol nem kell felni.. mindket tv tobb eves.. semmi problema veluk. fontos hogy olyan projektorost szerezz be ami HD-t is tud. ha eleg fejlett a cucc akkor olyan kepet kapsz mint plazman csak faszabb sotet szinekkel
  • szabzol
    Hát a Forza 2 nagyon nagy. Rengeteg részletre odafigyeltek, pl.: a kereskedők "hozzáállására" (engedményt kapsz ha nyersz), a beállítási lehetőségekre, kényelmes menüre, pontos irányításra, értelmes és érthető magyar szövegekre.

Külön kiemelném, hogy a megszerzett "pénzt" nem CR-rel jelzi (credit) hanem ZS-vel:) Na kinek mennyi zséje van?
  • chris0000
    hy. Xbox 360 Wireless Steering Wheel kormányhoz keresek tesztet.(már használtam a googlet és minden egyéb ilyen tipusu oldalon kerestem de semmi, jah és az a poén hogy régen láttam a tesztjét de nem tom hol:S) Aki tudja plíz help
  • amdrula
    Szerintem simán igazi, végülis a jövő héten jelenik meg :D
  • amdrula
    Én is ezt akartam írni, csak elfeledtem, mire ide felértem :D
    Amúgy a Most már a Most Wanted is 3k a Kameo mellett, persze.
  • Adi
    PGR3 újonnan 3 ezer és nem használtan!!
  • Gyúrógép
    Ez igaz?:
    Shadowrun_PAL_MULTI4_XBOX360-MINCHOU
  • arty
    tél... ha sikerül kisebb csikszélességgel gyártani és a komponenseket és kevésbé fog izzani a cucc

ez persze csak elmélet :(
  • KILLER2
    Nem.
  • Blekk Síp
    Nagyon köszi a választ, így már világos! =)

Még 1 kérdés:
    Várható (illetve ha igen, kb. mikorra) olyan xbox360 széria amiben már nem lesz ilyen hűtés probléma, és megbízhatóbb?
  • arty
    a jelenlegi egyetlen, PAL rilizben ott a magyar felirat
  • arty
    flash: a dvd olvasó firmwarejét (belső szoftver) modositja, ez kell ahoz, h a jol kiirt játékokat megegye a box

a boxot bizonyos játékok mindenképpen frissitik, de általában csak az xbox360 operácios rendszerét, a dashboardot

az eredeti játékok ujonnan itthon valoban drágák, de használtan vagy külföldről felébe, ötödébe kerülhetnek. pl egy pgr3 használtan 3 ezer ft ...

ez azért fontos, mert relative nagy a meghibásodási ráta és a flashelt xboxra garancia nincs, a javitás pedig - ha egyáltalán lehetésges - drága.
  • MoLc
    a magyar forza rilízt honnan lehet húzni vagy egyáltalán mi a relase name?
  • Blekk Síp
    Hali!
    Elolvastam a faq-ot, és összegezve akkor ha veszek egy xbox360-at, akkor az égvilágon semmit sem kell tennem, hogy menjenek a másolt gamek, csak megfelelően kiír, azt go?
    Más:
    Szükséges-e firmware-ekkel frissíteni a boxot (játékok miatt fontos?), illetve számomra az sem derült ki, hogy mi az a flashelés.

Remélem nem húzok fel senkit sem a tudatlanságom miatt, életemben nem volt 1 konzolom sem, de most hajok az xbox360 felé. Csak hát nem mindegy, hogy csak a 17ezres játékokkal, vagy a másoltakkal is tudok-e játszani.
  • Szeszmester
    Én is csináltam pár éve, de a probléma nem az smswarezzal volt szerintem, hanem egy-egy adott odlallal. Én a WCO-ról töltöttem és szinte sosem volt vele gond.

Most áttértem az FTPre, kényelmes és gyors, akár a torrent :)
  • arty
    mondom, forumozok egy ideje ... az smswarez pár éve volt nagy divat, akkor minden topik azzal volt tele h itt hibás ott hiányos a cucc ... :) és lám, ebben a topikban is volt ilyen bejegyzés a forzával kapcs. - nyilván nem mind ilyen, de miért fizetnél olyanért, amiért
    - az sem fizett, akitől Te viszont pénzért kapod
    - ingyen is megszerezheted

Te nem mész máshova, de sokan ismernek egy adott oldalt és odajárnak, hiszen "nem sok az a párszáz ft egy tizenezres játékért" ... ;)
  • Szeszmester
    Ne haragudj már, de ha soha életedben nem töltöttél fizetős odlalról, honnan tudhatnád, hogy egy kalap szar?
    Láttam én is oylan oldalt, ahol átvernek, de van olyan is, ahonnan minden működött és ha vmit rosszul töltöttek fel, másnapra javítva volt.

Másrészt ha valahol átvágnak, oda többet nem megyek, mindennel így vagyok. Ha nyilvánvaló, h lehúz egy oldal, többet nem regelek oda.
  • Ioles
    Értem! Köszi az infot!
    Én úgy gondolom, hogy amilyen projektoros tv-t kapsz használtan 100e körül az még a régi 640*480-es felbontású, tehát a képed nem lessz szebb mint a régi tv-n csak nagyobb.
    Amúgy a projektoros tv-kben két-három lámpa van a kivetítéshez, amik, ha kiégnek (1-2ezer üzemóra) akkor új kell, 30ezer ft/db-tól kezdődnek. Ezért használtan nem biztos, hogy jó vétel.
    Házimozizásra nagyon jók de nem a box-hoz, szerintem.
  • Attila8805
    HI all!
    Valaki leírná rászletesen hogy mit kell leszednem meg beálíítanom hogy a boxhoz adott káűbelen keresztül megtudjak osztani mp3 akat vagy filme a pcről?
  • Attila8805
    Ez attól függ milyen messze vagy a Dslam-től mert pl elvileg nekem is 4Mbites és csak 2,5Mbit.
  • Ioles
    Sziasztok!

Nem igazán ideillő téma, de egy kis köze van hozzá :)

TV-t szeretnék majd venni, és mostanában szemezgetek a projektoros TV-kkel. Használtan vannak olyan 100E körül 105cm-esek. Mennyire megbízhatóak ezek? Élettartam, felbontás, kontraszt, fényerő? Ja és a box képe milyen lenne rajta? Kösz!
  • amdrula
    A 3600 az kiloBIT/sec, a 412 az kiloBYTE/sec, ennyi...
  • arty
    412k perfekt, nekem az elvi 8mbittel jön 730k-val max ...

torrentel kapcs. igazad van, de ami uj, az jön rendesen, még mininovárol is :) blackcatsre is ugy jutottam be, h nem volt meghivom, probálgatni kell ...

nah, elég az OFF-bol :) jolenne ha levinnék a box árát kicsit és a használt piac befulladna a sok letiltott doboztol :D annyira nincs kedvem 80at kiadni egy kétes hardverért ... ráadásul ugylátom a hsz-ekből, a meleg mégjobban betesz neki, s a szobában itt gyakran 25-30fok van :(
  • Sipito
    Jah amúgy ez most nem ide kapcsolódik, de sztek egy 4 mbit-es adsl kapcsolatnál mennyinek kellene lennie az átlagos letöltésnek, ha az nincs semmilyen módon korlátozva? Pl most egy smswarez oldalról tölötk, sehol sincs írva, h korlátoznák a kapcsolatot, FTP-n keresztül megy, de az átlagletöltés 412kb/s körül mozog csak. Azért mondom, h "csak" mert lemértem a kapcsolat sebességét Speedtest.net -tel és ott 3600kb/s körül határozta meg a maximális letöltési sebességet...
  • Sipito
    Azért a p2p rendszereket sem isteníteném, mert azok is csak akkor jók, ha privát oldalakról tudsz letölteni torrenteket, azokhoz meg meghívót kell beszerezni és azokat sem osztogatják ezerrel... publikus torrent oldalakról meg sok esetben csak a legújjabb cuccokat tudod leszedni és azokra is rámegy a fél életed mire lejönnek.
  • arty
    1.) soha életemben nem töltöttem fizetős oldalrol és nem is fogok
    2.) azért jo, ha hibásan van fent, mert lejár a usered, mire esetleg kijavitják: ujra kell regelned
    3.) nem ritka eset, miota itt forumozok csomoszor látom, hányan becumizzák ujra és ujra ugyan azt ... (fizetőswarez -> hibás fájlok itt/ott)

csocso: FTP esetén azért vannak ált. rarolva a rilizek, h ha véletlen hibásan jönne le, akkor ujra leszedhesd egy kis darabkáját - torrenten pedig nem jön le hibásan, mert minden darabot ellenőriz, ha lejött és ha nem jo, szedi ujra, mástol. minden értelmesbbb p2p rendszerben van hash check, igy ott is kikerülthető a hiba. a PAR fájlokkal rengeteg redundáns adatot is leszedsz, sztem felesleges useneten kivül a használatuk.
  • CSOCSO
    ha a demo magyarul ment nalad es a gamez nem az gebancos.. a gameznak is mennie kene magyarul.. btw nem a jatekban kell allitani hanem attol fugg hogy az xboxod hova van allitva
  • CSOCSO
    nem vagyok szaki de szvsz a hibas PAR fileok is ernek valamit...
    pl ha van egy 700 megas film.. az mondjuk 10 ezer block... plusz van hozza egy 70 meganyi par file a negyven darab rar filehoz.. akkor ott lehet vagy 2 ezer hibas block. megis ki tudja javitani... ha vmelyik par hibas kisse. egy egy megaval kissebb.. akkor legyen 1800 blocknyi... btw nekem nem egyszer volt hogy az 50 filebol 10 volt hibas... kijavitotta.. tokmindegy melyik file hibas az 50 bol.. amig a megadott block szamon belul van a hiba addig javitani tudja... volt hogy hianyzott 3 file teljesen.. vagy negy.. es kijavitja.. akarmelyik 3 file hianyzik a 700 volt. a 70 kijavitja.. beszarok.. eletemben nem hallottam ilyenrol elotte.. es mai napig nem ertem hogy mukodhet.. PAR filek kiralysagosak.. ra kene szoknia minden warez oldalnak..
  • chris0000
    Hy. Forza 2-t letöltöttem, kiirtam, ku*va jó. Az nfo fájlban azt olvastam, hogy magyar nyelv is van benne, de nem találtam beállítási lehetőséget rá. A demo magyar volt nem? Aki tudja plíz answer thx.
  • Szeszmester
    Nem értem az összeesküvés-elméleted. Nincs benne sok rűció, miért jó az nekik, ha szart töltenek fel?

Másrészt tapasztalatból tudom megcáfolni, ha terrákat nem is, de pár száz gigát töltöttem smswarezről is (már privát FTP), sosem volt ilyen baj. Nem lehet, hogy a hiba a te készülékedben van?
  • arty
    alapvetően nem ezzel van a gond ... terrákat lehet FTP-vel leszedni hiba nélkül, kivéve az "smswarez" oldalakrol :) szted nem furcsa ez? :)

ezeken a helyeken nem véletlenül rossz 1-1 fájl :) és ezen a par fájl sem segitene, mert max az is "rossz" lenne véletlen
  • CSOCSO
    warez centeres emberkeknek meg kene mondani hogy PAR fileokkal kene feltolteni a cuccokat.. es talan nem lenne ilyen hiba... SOHA...
  • CSOCSO
    nem!! usenet!
  • Ewergo
    Nem usenext?