176900
banner
  • Smuge
    Egyre több van már ,de mondok valamit : vársz még fél évet , méglejjebb megy ára meg lesz hozzá választék is!
  • syscoHUN
    Ismet egy X akta nyilik meg.
    Megkene nezni a lemez tipusat+ azt hogy a msik gep milyen drive-al uzemel.
  • arty
    Próba alatt az új katonai harci öltözet - SG CIKK - KATT !

• teddymac
    Miert van az,hogy a forza2 alatt 5-10 perc játék után kifagy a gép ?
    Probáltuk másik gépen a lemezt ott nem volt ilyen probléma..
    az av(audio-video) kábellel tudod az xbox-ot rákötni a tv-dre. normál, nem hd felbontású képet ad.
    a premiumhoz olyan kábelt adnak amivel normál és hd tv-re is rá lehet kötni...
  • Patrik888
    Magyar leírást nem tudnátok adni hozzá?:D
  • amdrula
    http://www.circuitcity.com/IMAGE/product/detail/ms/EC.MS.882224037297.JPG

http://en.wikipedia.org/wiki/Composite_video
    http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video
  • Patrik888
    Mondjátok már meg hogy mi az az AV kábel?Amit a Core Packhoz adnak.
  • Attila8805
    Hi all ahoz hogy gép garnciáját fel tudam használni(de sz*arul fogalmaztam:D)ahoz a blokkon kívül kell vmi?
  • chris0000
    Sztem akkor érné meg ha adnának hozzá HD DVD meghajtót. De szép is lenne... amugy télleg nem sok értelme(még a gyártástechnológia is ugyanaz :S, hűtés...stb)
  • Ewergo
    Nem akarsz te tul sokat...? :)
    ja biztos jó is, meg szép is a ps3, csak játék nincs hozzá, amivel játsz...
  • Zsoltika 007
    Mert az ronda, mert az nem olyan modern, meg a többi hülyeség amit olvasott innen onnan. Én akkor is azt mondom 1080p alatt nem látszódik sok különbség ami indokolná azt a többletet amennyit kérnek a "fekete csodáért".
    amerikában már kiadták az eit nevű változatot azon van hdmi csatlakozás.
    amúgy a magas felbontáshoz 720p nincs feltétlenül szükség a hdmi-re, elég a prémiumhoz adott gyári kábel... persze nyílván szebb lesz hdmi-vel...
  • guardian hero
    Komponenssel miért nem jó?
  • Smuge
    PS3 !!
  • Since
    Hmmm pedig elvilegben az xbox360 next - gen konzol ha jóltudom és nincsne alapból benne hdmi csatlakozás? Nemrég vetteme gy hdtvt és jó lett volna egy ilyen gépecske hdmivel na mindegy :(
  • rambuu
    Valaki plz tud nekem szerezni xbox-sky-ra meghivot??
  • amdrula
    Nincs, lehet majd lesz de egy jó darabig biztos nem.
  • Smuge
    egy darab se
  • Since
    A prémiumban nincsen HDMI csatlakozás?
  • amdrula
    Játék függő, hogy használja-e a wincsit, de semmiképpen sem kötelező, hogy legyen a gépben. Neked ebbe beleszólásod nincs, install nincs.
    THP8 pl. intró alatt tesz cuccot a wincsire, ami ott marad, addig míg 3 különböző játékkal nem játszol utána. Mintha az oblivion is használná, de azt nem tudom.

Since: Eliteben 120 GB-s wincsi van (lényegében felesleges), van rajta HDMI csati és fekete...
  • Since
    Mi a különbség a Premium illetve az Elite csomag között?
  • LordAndrew
    Sziasztok,

a merevlemezzel kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés. Azt tudom, hogy lehet rá menteni játékállásokat, demókat a live-ról, de azt nem tudom, hogy "installálni" lehet-e rá. Azaz vannak-e olyan játékok, amelyeknek bizonyos részeit a gyorsabb betöltés érdekében merevlemezre lehet telepíteni. van olyan game, ami ezt támogatja? (Vagy mindegyik kötelezően minent a DVD-ről tölt?)

Előre is köszi a válaszokat:
    Andrew
  • lui24
    Akkor még kivárok 1kicsit. Bár elég nehéz lesz a gépen már csak döcögnek a játékok:(
  • Ewergo
    Ha igy kell összekaparnod a fájlokat, egyszerübb ha készen veszed meg. Max egy ezressel többet adsz ki érte.
  • Ewergo
    Ha a Premium 60 ezer lesz, nem hiszem hogy az elite megéri a plusz 60 ezret.
    De mindenki maga dönt és borit.
  • amdrula
    Ne legyél már szerencsétlen, 1 filet bármelyik publikus torrent oldalról le lehet szedni hozzá...
  • Shadowkiller
    Xbox360 ára ténylegesen folyamatosan csökken és nem fog felmenni mert azt egyik bolt sem engedheti meg magának hiszen akkor az ember elmegy egy másik boltba és ott veszi meg a gépet illetve a gammákat is. Egy kis infó: Core csomag el fog tünni a piacról mert nem éri meg a Microsoftnak sem. Premium és Elite csomag lesz Elite kb 120000ft lesz Premiumról nem nyilatkozom mert azt vagy leviszik core helyére vagy marad ilyen árkategóriában. A gyártók és a boltok soha az életben nem a gépeken kerestek egyébként, mindíg is a játékok hozták a nyereséget. Ráadásul ebben az árban az X360 nak nincs konkurenciája.

lui24: Szerintem várd meg az Elite csomagot mert akkor lehet hogy kicsit olcsóbb lesz a Premium (illetve ha van hdtv-d akkor az Elite jobb vétel lenne neked.). Nyár vége felé jön.
  • Ewergo
    Az X360 ára folyamatosan csökken. Ugrás szerü, hirtelen több ezres csökkenést ne várj.
    Lehet lesznek olyan furkó üzletek ahol a gém dömping miatt feljebb viszik a gép árát vagy egyáltalán nem csökkentik...gondolják ugyis megveszik a jo gamák miatt.
    Ugyhogy Hajrá!! :)
  • lui24
    Sziasztok!

Szerintetek várható, hogy nyár folyamán csökken a 360 ára a boltokban, mert a nyára tervezem a vásárlást.
  • Adi
    Forza_Motorsport_2_PAL_XBOX360-GST
    17. rar file
  • peter31
    3. pálya orgonás feladatnál.
  • CSOCSO
    melyik releasehoz??? inkeld be az egyik file nevet
  • Adi
    Vkinek nincs esetleg jó 17.rar fileja?(forza 2)
  • Zsoltika 007
    Lesz vmi verseny amcsiknál ha jól emlékszem arra időzítik a megjelenést.
  • msittes
    Sziasztok!A http://msittes.wrz.hu oldalon légyszi írjátok meg ki milyen nevet javasol a leendő torrent oldalnak.Amint megvan a név beregisztráljuk a domaint és indulhat a móka.Az oldalra ne töltsetek fel semmit,mert csak toborzás folyik egyenlőre.köszi
  • CSOCSO
    nagyon gut.. japanul is fentvan mar a forza2.. csak az amcsi ntsc re nincs
  • ThugEdge
    hol akadtál el?
  • peter31
    Elakadtam a 3. pályán ezért kérdeztem. Nekem tetszik egyébként.