176898

-
Olcsi2 #17527 Az enyemet 17ert vihetned... ;) -
Olcsi2 #17526 Hat, ha valaki azt "leszedi", akkor sok orome nem lesz benne a training palyakon kivul. A jatek full - es kizarolag - online. -
shadowrunt vki probalta mar? vagy meg senki nem szedte le? -
kiirt jatekokat is le lehet ellenorizni hogy SS patcheltek-e???
ha igen pls vki irja le hogy mivel es hogyan
btw ha vkinek kene az iXtreme 1.0 Samsung es nem tudod honnan letolteni, akkor szolj mert felrakom netre... -
vinyót mi pénzért lehet kapni boxhoz? (használtat... (ha, eggyáltalán vki eladja) -
:D -
100-120 centis képátlonál az 1920x1080 is iszonyat szép ;) (és még azt sem érdems megfizetni, hacsak nem vagy TÉNYLEG kőgazdag)
következő xboxtol gondolom alapelvárás lesz, h 1920x1080ban menjenek a játékok :( kiváncsi leszek arra a hardverre, ami a grafikai fejlődés mellett a nagyobb felbontással is képes megbirkozni ugy, h mindezt egy ekkora dobozban le lehet hűteni, mint a 360 .. izé, ekkorában a mostanit sem sikerül, namind1 :D -
amdrula #17520 Én egy 3840×2160-as kijelzőt láttam tavaly a Cebiten. Nem volt rossz cucc 4 HD kép kifért, és iszonyat szép volt közelről (főleg a teljes nagyságú képek). -
A HDTV miatt 
!
Attila8805:
-
Szeszmester #17518 Ezt miért kellett ide bemásolni? -
Jön a HDTV utódja
Egri Imre, 2007. május 29. - Multimédia | Digitális kamera | Technológia
Japán kutatók már HDTV-hez képest 16-szor részletesebb Super Hi-Visiont fejlesztik.
Ugyan még a nagy felbontású televízió is távol van attól, hogy azt mondhassuk, elterjedt, de ez nem állítja meg a szorgalmas japán mérnököket. Az NHK (Nippon Hoso Kyokai) Tudományos és Technikai Kutató Laboratórium munkatársai múlt héten bemutattak egy új technológiát, mely a HDTV örökébe léphet - majd.
A Super Hi-Vision (SHV) képe 7680×4320 képpontból áll, mely így mindkét irányban négyszerese a HDTV képpontszámának, illetve - ha így érzékletesebb - 16 HDTV adás képe helyezhető el rajta.
A technológiát már egy éve bemutatták, de azóta az intézet kifejlesztett egy teljes felbontású CCD érzékelőt is tévékamerák számára, mely képes levenni egyben a teljes SHV képet. Eddig ugyanis a prototípus kamerák csak az SHV rendszer felbontásának felével bírtak. Így a három alapszínhez külön érzékelőket használtak, plusz egy extra, zöld komponensre hangolt érzékelővel hatékonyan megduplázták a részletességet, hogy a kép megfeleljen az SHV dimenzióinak.
A pénteki bemutatón már az új érzékelővel dolgoztak, mely egymagában képes a teljes kép digitalizálására teljes SHV felbontásban. A kamera új prototípusát három méterre állították fel a díszlet kompozícióól, mely egy újságot is magában foglalt. A képet megjelenítő monitoron gond nélkül el lehetett olvasni a címlapsztorit - ez azért a mai HD és HDV kamerákkal így nem lenne lehetséges.
Az új kísérleti szenzor egyelőre monokróm, a végleges rendszerekben valószínűleg három érzékelő lesz majd, minden színkomponensnek egy-egy. Természetesen a nagy felbontású kép elkészítése csak az egyik probléma, mellyel az új tévérendszer tervezésekor számolni kel. A tömörítetlen SHV jel 24 gigabit sávszélességet igényel, ami menedzselhetetlen, tömörítésre van szükség. Ugyanakkor az ilyen masszív video jelfolyam tömörítése sem jelent éppen apró kihívást... Az NHK és a Fujitsu együtt dolgoznak a megoldáson, egy részmegoldásra már eljutottak. 16 kódoló egység munkájának összekapcsolásával sikerült az SHV képet 1/200-ad arányban tömöríteni, a mai HD kamerák újabbjaiban alkalmazott MPEG-4 AVC/H.264 tömörítéssel. Az eredmény - 128 mbps video sávszélesség igény - még mindig hatszorosa az eddigi HDTV-nek, ám már talán belefér Japán jövőbeni technikai lehetőségeibe.
Mellesleg a kísérleti tömörítőrendszer ember magasságú és a fogadó oldalon is egy hasonló méretű szerkentyűt kíván. Ennek lapkányira zsugorított változatát kell elkészíteni, hogy a televíziós készülékek megépíthetők legyenek.
Nem tudni, mikorra készülnek el a fejlesztésekkel, de az NHK már eddig is gyorsnak bizonyult ezen a téren. A kilencvenes évek közepén indult HDTV kifejlesztését ugyanebben a laboratóriumban kezdték meg. Az NHK dicsekedhet az első űrbe küldött HDTV kamerával (Space Shuttle 1998) és az első Antarktiszról sugárzott élő, nagy felbontású adással. -
kisaba #17516 Köszi sikerült!
Nagyon durva a játék :D -
Local setting-ben kell beállítani magyarországot -
hi engem nem tudnál beszervezni oda?
Én se flasheltettem gari miatt a gépet de gémre nincs pé:D -
DE akkor is, minek elite? -
syscoHUN #17512 Szerintem siman tedd ra a kormanyt,es keteselyes lesz a dolog. -
Jól látod nem fogom flasheltetni. 

! Nekem az nem éri meg! Főleg hogy jó helyen dolgozom....
-
Ja, asszem ilyesmi. -
Local vagy valami ilyesmit kell keresni. -
Attól, hogy a boxon mi van beállítva talán lakhelynekv agy ilyesmi. Beállításoknál megtalálod. -
kisaba #17507 Sziasztok!
A forza2-ben be kell állítani valamit, hogy magyar nyelvű legyen, vagy majd ha beteszem a játékot alapból magyar lesz?
Mitől függ milyen nyelvű lesz a játék? -
köszi, aszittük csak a kontorlleren van gomb, a konzolt nem is néztük :) -
BillW79 #17505 Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, mert már volt róla mondjuk szó, de arra lennék kíváncsi, hogy Logitech G-25-öst tudok csatlakoztatni XBOX360-hoz? Mert azt tudom, hogy a PS2-vel kompatibilis, de azt még a Logitech honlapján sem írják, hogy mizujs az XBOX360-al.
Légyszi válaszoljatok, mert ha működik a dolog akkor beruháznék egy konzolra...
Köszi!
B -
Unreal1942 #17504 Vicc, de ezt nekem is a kézikönyvbe kellett megnéznem :) -
Adi: "torrentezzen a faszom" - LOL, akkor szenvedj csak (bár csocso amilyen rendes felpakolta neked ...)
LOL a Csocso a haverom. Kutya kötelesége felpakolni!

-
A live-ra miért nem tudok bejelentkezni sem?Valamit átaludtam volna:)No mindegy ugy is csak a demokat néztem meg ezentúl videókból kell megállapitanom érdemes e megvenni a games-t!CSákó! -
Hát...akko majd egy rekamié rugót ráteszel, aztán ugy fedbekkel hogy lepkeháloval kergetheted. :) -
Karcos sajna.
De már így vettem(Jó állapot mi pffff)
Többet se veszek látatlanul használt gamét. -
remek mod! kár, h azzal a ventilátorral elbarmolta ... :( miért nam használt valami értelmes processzort, ami nem kazán, mint a p4 ??? :(
EWERGO: tudtommal az a logi kormány csak rezeg, nem rendes FFB-s :( -
chris0000 #17498 Ha eredetid van akkor érdekes. Én kiirtam a Fifát(verba lemezre) és az első indításnál kiirta az unreadable discet(egy kis karc sem volt rajta). Gondoltam azért mert írott, warez.... De neked eredetivel ezt csinálja aakor nem tom mi lehet. -
stealth: lopakodo, méginkább eredetinek tudja láttatni magát megfelelő firmware (flash) verzio esetén
Egy image-t leelenőrizni az xbox backup creator 2.5 vagy ujabbal lehet, h rendesen lopakodo-e. Ha nem az, akkor lehet pecselgetni.(video particiot, dmi-t, pfi-t, SS-t).
Az uj, live átverő filrmware megjelent, iXtreme1.0 a neve és csak tökéletes lopakodásra/rejtőzködésre képes imidzseket eszik meg, igy ELVILEG (egy ideig biztosan :D ) nem buksz meg a live-n.
Adi: "torrentezzen a faszom" - LOL, akkor szenvedj csak (bár csocso amilyen rendes felpakolta neked ...) -
ŐŐ assziszem azt nem veszik észre hogy tört de nem vok benne bizti. -
A kontroller elején is van egy ki gomb a Microsoft felírat mellett. Azt is meg kell nyomni, meg a gépen lévő memory unit melletti gombot egyszerre. -
szasztok!
gyors help kell! Hogyan lehet egy másik konttrollert csatlakoztatni a box-hoz? Wirelles! Sehogyse akarja felismerni a box a másikat, ujrareseteültök a másik wirellest, de csak forog körbe, utána meg egy idö után beáll a 4 zöld kör, és villog... Valamit a settings-be kell? PLS HELP! :( -

...flash nem? -
Az mit jelent, hogy egy játék stealth-verziós? -
Lényeg hogy az eredeti X360, flashelve legyen...! :)
-
Ha egy játékdemót kiírok DVD-re, menni fog "eredeti" Xbox360-on? -
ez mire jo ? Ami bent van a releasba az nem jo ? -
Van balami abban, amit mondasz, de nem tudok teljesen egyetérteni. Nyílván ha csak online játék lenne és mind ilyen letöltős, akkor feltörnék. Ha 360ra is csak ezek az arcade játékok lennének, biztosan feltörnék valahogy. Mondjuk az meg a mésik, hogy ezeknek az áruk sem nagy (nem tudom az árakat, de biztosan nem több egyik se 3000 Ftnál átszámolva). Ha a PS4 ilyen letöltős lenne, akkor biztosan feltörnék, vagy az lenne a történelem első olyan nem kazettás konzolja, amin nem vol warez. De itt zárjuk is le ezt a témát, nem látom sok értelmét ezen vitázni. Meglátjuk mit hoz a jövő....