176898
banner
  • Ewergo
    XBOX360 Dashboard
    :)
  • Adi
    Figy ott van fönt a FAQ. Annál többet mise tudunk neked mondani.
    Talán még annyit, h most még érdemesebb boxot venni mint ps3-mat mivel ps3-ra kevés a jó game.
  • tejföl
    Ha írott játékokkal akarsz játszani, akkor a live-ot felejtsd el! A gamer 365-ön hirdetnek olyan prémium gépet amit bannoltak, hűtésmodosítással flashelve kifogástalan állapotban 60000 Ft-ért.
  • danybuilding
    Sziasztok! Legyen szíves valaki segítsen, mert szeretnék venni egy x-box 360-at de sajna elég nagy a kavarodás bennem, s az az igazság, hogy nem is tudom milyent érdemes venni! Szóval tök hülye vagyok az egészhez s ha valaki tudja honnan és milyent az segítsen. De írott játékokkal szeretnék játszani, mert nem vagyok kőgazdag! :)

Varga Dániel
  • stoffert1966
    Sziasztok! xbox 360-om van és elakadtam a Splinter Call:Double Agentben.Ha tudnátok pályaugrás kódot légyszi segitsetek.Előre is köszi.Sziasztok.
  • Zsoltika 007
    Forza 2 zene lista
  • Szeszmester
    Forza 2-nek elég jó zenéi vannak.
    De verseny közben csak a motorok bőgnek, ami engem például idegesít egy idő után.
    Meg menüben hogy lehet ugrani a számok között? Vhogy le lehet menteni a konzolra a játék zenéit? A soundtracket le lehet tölteni vhonnan? Mit tegyek?!?!?
  • syscoHUN
    Ahogy nezem kijott az uj firmware.
    Viszont "csak" stealt-os cumokat olvas
  • Ewergo
    Otthon nyomjuk!
  • Adi
    Nem tudnátok ajánlani egy helyet ahol olcsón és jó minőségbe tudok borított nyomtatni?
    Vagy ti mind otthon nyomatjátok?
  • arty
    na, szedheted a forzát az ami dobozodra :)
  • Rena11
    köszönöm
  • kisaba
    xboxlive.uw.hu

Itt minden segítséget megtalálsz
  • Rena11
    sziasztok
    ez most tökre láma kérés de valaki vegyen fel messengeren és magyarázza el nekem hogyan kell a live-ot aktiválnom mert sehogy sem akar sikerülni
    pls valaki segitsen
    [email protected]
  • Ewergo
    Köszi!
    Csak nehogy igy akarjanak visszavágni az Xbox sikeréért.
  • Unreal1942
    Türelem :P
  • kisaba
    Itt kinek hogy működött a ban? Csak mert én ma gondoltam egy merészet és updateltem a dashboardot, gondoltam ha úgyis ban lesz akkor nem tudom elkerülni. Csak azért kérdezem, mert még mindig nem bannoltak és azóta szedem a demókat... (egyedül a blacksite-ét nem engedi, merthogy nem lehet ez én regionomből szedni) Most akkor lehet, hogy mázlim van, vagy csak percek kérdése, hogy megkapjam a bant?
    Egyébként mióta flesselve van a gépem nem volt Goldom és csak egyszer kétszer voltam live-on demót szedni...
  • testerlnx
    Vampire Rain, már megnéztem múltkor a trailer-ét, szerintem nem nagy durranás, itt egy IGN link.
  • testerlnx
    Ugyan azt csinálják mint a Blue Dragon-nal, hogy fulladjanak meg, mi meg csak nézhetjük nyálcsorgatva, hogy mikor jön már ki vmi emberi nyelven is az EU régióban (/me füstölög egy sort) :(
    Remélem a Lost Odyssey-el is eljátszák ezt, csodásak ezek a régiók, bár állítólag a japókat meg a Gears of War, Crackdown, GRAW-al szívatják, mármint ott meg azok jönnek később.
    Mert, hogy Ők majd eldöntik, hogy Te mit akarsz venni.
    Ehhhh....

De legalább rá vagyok kényszerítve, hogy minden játékomat rendesen megnézzem :)
  • Gideon Wieth
    és még egy kérdés /van pcm és szeretem is...csak az Assassin Creed és a gears of war meg a tbbi jó game miatt kell Xbox..Meg unom a kicsi monitort :D Itt egy kurva nagy Tv..azon akarok jáccani..szaggatás mentesen :D
  • lui24
    Köszi szépen. Tehát akkor telefonon kell aktiváltatni a 2 évet:)
  • Olcsi2
    Azert elotte nezzed meg, hogy a routered fent van-e a Live kompatibilis routerek listajaban (www.xbox.com-on van fent az info)

Silver-t alapbol kapsz es eleg sokminden letoltheto vele. A jatekdemok peldaul mindegyik (elofordul, hogy par hettel a gold-osok utan, de mindenkeppen letolthetok silverrel is) Rogton indulnak a game-k, ez nem PC.. ;)
  • kisaba
    Persze, hát ugye "véletlen" egybeesések mindig is voltak. Nem semmi a dolog...
  • tejföl
    Alapból jár csak regisztrálnod kell a konzolt gyári száma alapjn a MS supportnál. Nekem a nagyon kedves hölgy (Helgának hívják) azt mondta, hogy kell a számla, mert azzal igazolom, hogy mikor vettem a gépet. Onnan pörög a két év.
  • Mr Vader
    http://videa.hu/play.php?v=6nKfiqFDDhRVxsSK
    mindenki szavazzon az osztalytarsaim!!!!!!!THX
  • ThugEdge
    persze a saját netedre-illetve teheted a szomszédéra is,de akkor kell egy jó hosszú kánel,hogy ne kelljen hozzá átmenni
    demot nem kell telepíteni,letőtöd azt launch
    előfizetni pedig csak goldra lehet,aki nem fizet az silver,bár most én 2 új demot szedtem le és mind2 free volt,szal lehet,hogy már beszünt a goldok előbb dolog ebben a tekintetben
  • Gideon Wieth
    sziaszztok ... egyre közelebb érzem magam az első (PS1 óta) konzolomhoz az XBOX 360hoz:)
    Most a silver előfizetésről kérdeznék :)
    Arra lennék kiváncsi, hogy azt a saját netemre kell-e rákötnöm ??(routerem van)
    és hogy ezzel a fajta előfizuval lehet -e demokat letölteni az Xboxra..
    a második..hogy ezeket a demokat ha letöltöm a vinyóra, akkor telepíteni kell-e vagy rögtön game :)
  • lui24
    Én több helyen hallottam már, hogy 2 év gari van a boxra.Ez alapból jár, mert olvastam olyat is hogy az ügyfélszolgálaton keresztül hosszabították meg. Tudtok erröl valamit?
  • Olcsi2
    > Semmi single nincs benne, ez mondjuk szerintem nagy hiba

Micsoda veletlen, mi ;)? Eloszor Halo 3 Beta, aztan a csalok kiszorasa a Live-rol, most meg Forza 2 meg egy csak online jatszhato shooter nemileg olcsobb aron, mint a tobbi uj game... Mintha ez az egesz a tiszta online jatek "nepszerusitese" volna.
  • Adi
    Én leszedtem.
    Olyan mint az unreal tournament. Csak itt különbőzö fajok vannak és azoknak különböző tulajdonságaik vannak: pl.: Elf gyógyítja saját magát. Akkor a nagy troll állat meg szívosabb.
    Van benne mágia. Például az elég nagy flash, h már szanaszéjel löttek erre fogod magad felteleportálsz az emeletre mondjuk vagy csak a szomszédos szobába oda dobsz egy élet fát és beállsz alá és meggyógyulsz ezek után megnézzed hol van az ellenség a falon át és vissza teleportálsz és megölöd.
    De tudsz olyat, is hogy ilyen tüskés kristályos vmivel eltudod torlaszolni az ellent. Én például azzal szivattam őket, h fogtam és a zászlot amit elakartak vinni tüskés vmit nyomatam rá és úgy szedtem szét őket.
    De tudsz még ilyen szörnyeteget is ráküldeni az emberre. Szóval nagyon sok lehetőség van.(láthatatlanság, super gyorsaság stb.stb..) Tényleg hatalmas lehet ez multiplayerbe.
    OFFLINE: szerintem ellehet vele szórakozni. Én rookie-n nyomtam tegnap de így is megszopatott a gép párszor!És még van 4 nehezségi fokozat.
    Szerintem probáld ki, ha vágysz egy kis offline party game-re!
  • Olcsi2
    Megjelenik itt is a Trusty Bell. Sot, ha csinalsz japan accountot, a japan marketplace-n mar van ingyenesen letoltheto jatszhato demo is a game-hez (angolul raadasul! allatjo) Az persze nem biztos, hogy itt is csinalnak majd ilyen masina bundle-t hozza. A japanoknal ez azert fontos, mert ott egy-egy ilyen jatek miatt megveszik a gepet siman. (Igaz, vegigjatszas utan hugyer-szarer szabadulnanak meg tole... :)
  • LordAndrew
    Köszönöm szépen a gyors válaszokat
  • danybuilding
    Sziasztok! Legyen szíves valaki segítsen, mert szeretnék venni egy x-box 360-at de sajna elég nagy a kavarodás bennem, s az az igazság, hogy nem is tudom milyent érdemes venni! Szóval tök hülye vagyok az egészhez s ha valaki tudja honnan és milyent az segítsen. De írott játékokkal szeretnék játszani, mert nem vagyok kőgazdag! :)

Varga Dániel
  • arty
    a PIO-rol azért terjedt el h jo 360-hoz, mert a gyári FW is dvdromnak irja meg a dvd+dl lemezt ... kb minden normálisabb iron allithato a booktype és ha jol irja a két favorit mediat (verba/ricoh) akkor ugyan olyan jo MIND
  • tejföl
    Nekem a 110-es legutolsó fw-rel csak 2.4x-sen ír. A 111 már vígan pörköl 8x-an. Igaz hangja is van rendesen.
  • Ewergo
    Lehet hogy a Pájok nagyon jok, de Xbox progi iráshoz "tökmindegy" milyen. Irja a dupla réteget...! Én LG-vel irtam vagy 8-at.

A jobboldali utolso gamát ismeri valaki?
  • LordAndrew
    Sziasztok,

már volt szó a fórumon róla, hogy a Pioneer írók a legjobbak Xbox 360 game írására. Jelenleg kétféle írót lehet általánosan kapni a boltokban: 110D és 112D. A kérdésem: melyik a jobb? (Kizárólag game írás szempontjából vizsgálva)

Előre is köszönöm a segítséget,
    Andrew
  • Ewergo
    Valaki ismeri a Trusty Bellt? Vagy csak Japanban adják a core pakhoz?!
  • kisaba
    Én próbáltam tegnap szedtem le este!
    Nekem így elsőre bejött kicsit olyan mint a CS kis mágiával megspékelve :D
    De ha nem nyomod lájvon akkor ne is szedd le, mert ha a traininget végignyomtad azután semmi nincs, max botok ellen játszhatsz, ami nem nagy szám...
    Semmi single nincs benne, ez mondjuk szerintem nagy hiba. Legalább gey olyasmit belerakhattak volna, mint anno a Quake 3-ba, hogy egymás után következő pályákat kell végignyomni, aztán egyre nehezedve elérsz a főellenhez.
    Aki nem liveozik annak felesleges pénzkiadás
  • Guer
    ok lehet hogy igényt tartanék rá pár napon belül kiderül...