176898

-
nem fogok feltétlenül warezolni... Nincs is tervbe véve... mivel táncos vagyok egy hónap alatt keresek annyit, hogy 1-2 játékot megvehessek.. csak azért kérdeztem, hogy ezzel a live-al most mi van.. hogy ha simán premium packot veszek, akkor használhatom mindenféle kitiltás nélkül a live-t.../nem akarom flashelni.../
Ps3at meg nem szeretnék venni.. Egy mert 170 ezer és grafikailag és játékélményileg sztem nem Jobb az Xboxnál... Meg ugye a játék kínálat...
Szóval az biztos hogy Xbox 360at szeretnék, csak nem tudom hol és mennyiért vegyem meg :) Még egy kérdés :) Mennyire lesz időt álló ha most veszem ? 2-3 évig fejlesztenek még rá ugye? -
Szerintem a jelen helyzetben nincs olyan ember aki okos tud lenni.
A PS3 ellen most egyetlen dolog szól: hogy nincs rá warez. Ami szerintem alapvetően a BD írók kevésbé elterjedt volta miatt van. Nem vesznek az emberek PS-t, mert nincs rá warez, de mert nem elterjedt a gép, a warez szakemberek nem vesznek BD írót (pedig már 100K alatt meg lehet szerezni, szal üzletet is lehetne csinálni, kb 5-6K-ért lehetne adni a "biztonsági másolatokat").
A lebannolt Livehoz képest, amire még oridzsi 360-al is esélyed van, a PSN azért elég jó szolgáltatást nyújt. És a tapasztalatok szerint sima Visa kártyával is tudsz rajta vásárolni!
Ha a megbízhatóságot, extra szolgáltatásokat, egyéb járulékos költségeket nézzük, akkor a PS megvétele egyszerre ugyan több pénzt jelent, de hosszabtávon jobban megéri, ha ki is használja az ember a WiFit a BD-lejátszót, a SD/CF/MS kártya támogatást esetleg a Linuxot.
Játék ellátottságban a 360 jobb, de ki akar 1-2 éves játékokkal játszani? Szal ha így nézzük a boxhoz elérhető gámák egy része kiesik. A PS-re is kiadják a multiplatformosokat, és azért szépen csordogálnak az elég húzós exluzívak is.
Szal GoW HALO3 PGR Forza vs. Resistance Drake's GT Motorstorm.
Szerintem kb ott vagyunk, hogy nem a gép dönt, a HW ára, hanem hogy mi áll közelebb az ember szívéhez az exluzívak közül. -
Patrik888 #17605 Eladó 20 GB HDD X360-ból.Nagyot szívtam mivel megvettem a Premium Packot és 2 napja rá bannoltak.Nem birok mit kezdeni vele.Szóval teljesen új.
IÁ:20000
Érd.:privát,vagy e-mail:[email protected] -
Egyértelműen jobban jár a X360-nal szerintem is...
PS3 egy hatalmas bukta, és egyszerűen valami iszonyat drága [~167k]...
Mondjuk nem tudom, hogy sikerült-e már törni a PS3-at, de még ha sikerült is, akkor is EGY játék 10-20 GB között mozog, ergo még leszedni sem kis teher...Blu-ray, hurrá..kiírni sem tudod, hacsak nem rendelkezel egy olyan 1000$ feletti Blu-ray íróval...ráadásul még egy üres BD lemezt is 5-6 ezer forintért kapsz.. tehát ha PS3-ad van, akkor ott tényleg eredeti játékokat kell venned még egy jó ideig, nincs mese =/
Egyébként lenne egy kérdésem, ha már itt vagyok...lehet elég idióta kérdés lesz, de az itthon vásárolt Xbox 360-ak mind PAL-osak?
És azt hallottam, hogy a PAL-os gépek egy NTSC-s játékot sem visznek. Ez fordítva is így van? -
jol tetted!
live is megy rendesen? -
Nyilas #17602 Helló lene egy kérdésem van egy usb pendrive ha veszek hozzá egy SATA 2 USB átalakítót akkor lehetesz menteni rá.
-
Nem hinném, hogy neki a PS3 a megoldás. Már most a warezon gondolkozik, arra pedig jobb az X360. Origi géppel eredeti játékkal, csak azért mert Magyarországról játszik, tudtommal senkit nem lőttek még le a live-ról. Az, hogy mi alapján bannoltak, még senki sem tudja, csak találgatások mennek. A mai napig jónéhány ember a friends listámról a másolt játékkal és a flashelt géppel van jelen. Mondjuk nem egy életbiztosítás. A PS3 network meg valóban ingyenes, de fényévnyire van az xbox live-tól. Játékkínálatról meg ne is beszéljünk! A box ebben is sokkal jobb, mint a pS3. -
A gép Live nélkül még tökéletesen müködőképes . Mivel nem vagyunk benne a hivatalos Live támogatotságu országok között , ezért alapbol kitiltásban részesülünk (logikus nem? :) M$ ) . Irott dvd-vel meg csak akkor játszhatsz eleve ha flashelt meghajtód van , amivel ha livera mész, alapbol kitiltásban részesülsz. De már erre is van valamiféle megoldás, lényege hogy flashnél állandó tápellátása legyen a meghajtónak , ugyanis ezt logolja a gép és ez alapján szorják a banokat, nem pedig aszerint hogy látja az isten M$ rendszergizda hogy xy-nak bizony nem a hivatalos algoritmusu meghajtója van .
X360-hoz NEM lehet Blueray-t társitani , már azért sem mert ezidáig HD-DVD-ben biznak a mélyen tisztelt pénzéhes fejlesztők . Nem ám alapbol beépített HD meghajtó van ám a gépben, külön tartozékként kell megvenni!
Ha jót akarsz , várj még nextgen konzol vétellel , és PS3-at vegyél majd ha konszolidálódik a helyzet , hosszabbtávon sokkal de sokkal megéri! -
sziasztok... Csak akkor ne vegyek Live-ot ha írott cd-vel akarok jácani? Azért mert a Live nem fogmenni, vagy maga az egész gép sem..Ezt most így nem értem:)
Még egy kérdés, az Xbox 360hoz lehet Bluray lejátszót társítani ? Lehetne-e ?Elméleti Síkon :) -
lui24 #17598 Csak én vagyok ekkora vaksi hogy seholsem találok Test Drive Unlimited-t az interneten.(galaxisnet,576) sehol sincs
Attila: köszi a választ:) -
Azza lehet vmit kezdeni hogy ha egy xbox-os game csak 4:3-ban jelenít meg a 360-as (pl.: Fable, Shenmue 2)? -
ITT! -
lui24 #17595 Végre beszereztem a gépet:) Ha tudtok olyan helyeket ahol használt eredeti játékokat tudok venni azt szivesen fogadom. Elöre is köszi. -
Aha, nagy nehezen sikerült, az iXtreme-t töltöttem bele, amit eddig kipróbáltam, az a Test Drive: Unlimited, és Gears of War. :) -
és? sikerült a flash? iXtreme vagy 5.3 került bele? :) mennek a backupok? -
msittes #17592 Ha Internet Explorer-t használsz jobban járj,ha ezell a linkkel próbálkozol: http://xbox-paradise.try.hu -
msittes #17591 Sziasztok!Átköltöztettem a torrent trackert.Amíg nincs tárhely addig átraktam oda trackert ahol működik is.Pár dologgal feltuningoltam az oldalt.Amint kész lesz a tárhely,költözünk és kilépünk a külföldi porondra is :D A nyelveken most dolgozok.Addigis gyertek és hívjatok még ismerősöket. http://xbox-paradise.tx.hu -
Van benne valami. Nem akartam túl alpárira, de akkor modnhatjzuk máshogy is ha akarod, de mivel harmadszorra írta be, ezért gondoltam, hogy nem írok neki szépirodalmi regényt. Core-t meg tényleg eleth 60 körül, használtan olcsóbban is, de nem hinném, hogy azt akart veni, mert akkor még 20e a HDD vagy egy 10e-s memkártya. -
FoToS #17589 Nekem a bannolt samsung drive gépre mondott a gyerek 50.000 mosolyogtam is egyet :) -
Csak már 3-madjára. -
Core packot lehet venni hatvan körül. Másrészt ez az "ecsém" megszólítás eléggé alpári. Beírta ide, hogy mit szeretne kapni érte. Nem hiszem, hogy ilyen önjelölt moderátori hozzászólásokra várt volna. Amúgy további szép napot! -
Ecsém! 55e-ért hol kapsz te 360at? Meg azért ha belegondolsz a PSP és a 361 közti különbségbe (méret, tudás, teljestmény), akkor elég érdekesen hangzik, hogy PSP csere 360ra. Meg aztán ahogy Ewergo is mondta, ezt az apróban kéne. -
mtkflashnek két fájlja van. Nekem meg csak először a program volt meg :) -
Guri #17584 Tudom, hogy nem teljesen idevág, de MS és ha ez működni fog így, akkor nem semmi lesz: Real digital world -
tapasztalatoknak jobban örülnénk sztem, mint h magadban elbeszélgetsz ;) ha rájöttél vmire, miért nem osztod meg? :) -
Oks, nem szóltam :) -
Most már eljutottam oda, hogy nem csinál semmit... -
Figyu "Apro" hirdetésben több sikerrel jársz!

-
Patrik888 #17579 -PSP(ledowngradelve,3.10 OE...) mondjuk 45 de lehetne több így hogy levan downezve de legyen 45 ezer ft
-2GB-s eredeti SOny memória kártya: legyen 6 ezer ft(modnjuk 19000-ért vettem,de legyen 6000)
-Tartozékok:
-töltő
-akksi
-demo lemez(handfájlok,játékbemutató k,zenék,videók vannak rajta)
-PSP fekete vászontok
-fülhallgató(fehér,nagyon jól néz ki,Sony,psp-hez adták)
-törlőkendő(juhbőrből)
-csuklópánt
-dobozában használati utasítással(igaz nincs magyar de vagy 5 másik nyelv van: ))
-3 játék!
És az a nagyon sok tartozék minimum(!) ér 5-6 ezer forintot
Mondjuk hogy akkor lefelé kerekítve 55 ezer forint
Nagyon olcsó!
Vagy csere X360-ra! -
S.O.S! Szereztem egy VIA-s bővítőkártyát, próbálnám alkalmazni a 10 másodpercet, és abban a pillanatban, mikor be kapcsolom az Xbox360-at, ki írja, hogy error, vagy nem csinál semmit! -
egy nagy átbaszás, az... -
ez mi???? -
Ez se kutya:D -
Hihetetlen hogy fejlödik a világ!
-
Szerintem, nem :) -
nah és akkor Live-t mért nem érdemes venni másolt gamekhez ? Max nem haszálom a livet...A demót pcre is le lehet tölteni és Dvd-n berakni az Xboxba.. Vagy nem ? -
Ez a dashboard amit belinkeltél ez mi? -
Csak mert...! >:[
Dashboard -
és mi az a Dashboard ? :D Rég nem volt konzolom :) -
miért nem lehet a live-vel másolt gameket nyomni ?