banner
  • NEXUS6
    Szerintem a jelen helyzetben nincs olyan ember aki okos tud lenni.

A PS3 ellen most egyetlen dolog szól: hogy nincs rá warez. Ami szerintem alapvetően a BD írók kevésbé elterjedt volta miatt van. Nem vesznek az emberek PS-t, mert nincs rá warez, de mert nem elterjedt a gép, a warez szakemberek nem vesznek BD írót (pedig már 100K alatt meg lehet szerezni, szal üzletet is lehetne csinálni, kb 5-6K-ért lehetne adni a "biztonsági másolatokat").

A lebannolt Livehoz képest, amire még oridzsi 360-al is esélyed van, a PSN azért elég jó szolgáltatást nyújt. És a tapasztalatok szerint sima Visa kártyával is tudsz rajta vásárolni!

Ha a megbízhatóságot, extra szolgáltatásokat, egyéb járulékos költségeket nézzük, akkor a PS megvétele egyszerre ugyan több pénzt jelent, de hosszabtávon jobban megéri, ha ki is használja az ember a WiFit a BD-lejátszót, a SD/CF/MS kártya támogatást esetleg a Linuxot.

Játék ellátottságban a 360 jobb, de ki akar 1-2 éves játékokkal játszani? Szal ha így nézzük a boxhoz elérhető gámák egy része kiesik. A PS-re is kiadják a multiplatformosokat, és azért szépen csordogálnak az elég húzós exluzívak is.
    Szal GoW HALO3 PGR Forza vs. Resistance Drake's GT Motorstorm.

Szerintem kb ott vagyunk, hogy nem a gép dönt, a HW ára, hanem hogy mi áll közelebb az ember szívéhez az exluzívak közül.