176898
banner
  • Patrik888
    És hol lehet kapni ilyen jack átalakítót?
  • BillW79
    Gondolom RCA-n rá egy Hi-Fi-re vagy egy erősítőre/házimozira. De mondom ezt úgy,hogy nincs XBOX360-m csak logikázom...:)
  • TothLaci
    Venned kell hozzá hangszórókat. Olyan is jó, amit a PC-hez lehet kapni, csak kell még egy jack átalakító.
  • Patrik888
    Télleg amit elöttem is kérdeztek.Ha monitorhoz kötöm VGA kábellel akkor hang az hogy lesz?
  • BillW79
    HD-s DivX-re gondolok, szerintem jó a kérdés!:) Nem hiszem, hogy még nem találkoztatok ilyennel... Avi vagy WMV kiterjesztés (De főképp Avi), és a felbontása vagy 1280x720, vagy 1920 x 1080, előnyei, hogy egy 720-as felbontásban elfér egy 4,7-es DVD-n, sztereó hanggal, meg borotvaéles képpel... Ez a HD DivX, vagy a HD WMV
  • BillW79
    Hi!

Nos nem DivX lenne a fő profil, hanem a HD-s (azaz nagy felbontású DivX) és sajnos azt nem játsza le egyetlen asztali lejátszó sem (próbáltam MM kaliberű műszaki áruházban dolgozom:).
  • Ewergo
    HD filmet gondolom a Box-hoz valo lejátszo játsza le
  • Lizardman
    szerintem ö másra gondol. Bár igazábol ha már itt tartunk, akkor szerintem a kérdés sem jo, mert egy HD film az nem AVi, hanem MKV kiterjsztésű. Amit mellesleg most egy asztali DVD lejátszo sem játszik még le, akármennyibe kerüljön...
  • Adi
    DIVX-et nem tud a box. Amúgy most láttam a MM-be asztali dvd lejátszot 10 ezer forintért és tud divx-et... Szerintem jobb azt használni addig se használodik a box!:D
  • Adi
    Na de vab még pár kérdésem:
    Ha veszek TFT-t moncsit akkor jó a box-hoz a 4:3-mas?
    Vagy ha tehetem inkább vegyek széles képernyőset(16:9)?
    Másik: Nézztem kábelt a boxhoz VGA-at de amit nem vágok, h tudom a hangot kivezetni a két kis hangfalamhoz ami a moncsim mellett van?? Láttam a kábelon két RCA-t, de nem tudom, abból hogy fogok én hangot csinálni.
  • BillW79
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem!

Lehet volt már, de nagyon kiváncsi lennék.

Az XBOX360 lejátsza a HD-s DivX-et? Mert azt olvastam, hogy kezeli az Avi-t, de hogy a HD-s avi-t is arrúl nem találtam semmi infót!

Előre is köszönöm a válaszokat!

Ciao!
  • testerlnx
    Ha ezt Yorg "hallaná" :D Írd be a leáldozottba is biztos örülni fog...
  • Ewergo
    Ja! Osztott képernyön.
  • Ewergo
    Igen igen.! A mostani szintet ahogy mondod, csak a Wii2 fogja hozni...amikor már a harmadik generácios konzolok lesznek. Ezért fog leszakadni mindig egy szinttel. De amig lesznek játékos kisgyerekek, akiknek a nagy szines figurák tetszenek, addig fog élni a nintendo.
  • Gideon Wieth
    gears of warnal láttam hogy lehet többen jáccani... utána meg azt hogy liven 1--8 játékos.. akkor az első az hogy játszhatok haverral coop modban? Elképzelhető ilyen?
  • Ewergo
    Akkor az apróhirdetések felét törölni lehetne. :)
  • testerlnx
    >"takarón átvisz"
    Át, nekem néha a gyermekeim elől kell egy párna vagy takaró mögül játszanom :)
    Neked miért érdekes?
  • arty
    az anyagi haszonszerzés sulyosbito körülmény és az h sittre vágnak e vagy felfüggöt kapsz brutál pénzbirsággal, az csak a sok hozzánemértő biron/ügyészen és az ügyvédeden mulik ... csunyán ki lehet ám fogni :)

Köszönöm, akkor asszem pc-hez veszek egy vezetékes kontrollert :) (nem akarja vki eladni? :P)

deep :) ahogy gondolod, Te életed ... sztem oriási felelőtlenség ilyet nyilt forumon hirdetni, csak "tanács volt h nemkéne". De ha neked és az sg.hu nak belefér, akkor tőlem mehet :D
  • mucsácsó
    Őhh egyébként a wireless controller hatótávja mekkora, és mennyire erős? Tehát teszemazt...például egy takarón átvisz? :D
  • testerlnx
    Az írtam, hogy a "következő Wii", vagyis a Wii2, ha lesz, akkor remélem minimum olyan erejű hw-lesz mint a másik két mostani versenyző.
    Amúgy szerintem a PS3 valójában egy konzol masina, aminek az elterjedése szerintem legnagyobb részt a rá kiadott játékoktól függ majd, a BR-t én pl pont leszartam, mikor megvettem, és most sem érdekel egy csöppet sem, viszont a Ratchet-Lair-GT5-Uncharted-FFXIII-... már érdekelni fog majd, havégre megjelennek.
    BR filmet meg majd akkor veszek, ha 1-3k között lesz az áruk mint a mostani DVD-knek, nekem a DVD film is tökéletes a 26"-os lcdtv-men.
  • deep
    Lolmá, maraggymá:)
    Különben se anyagi haszonszerzés, mert többért vettem őket, mint amennyiért eladom, szóval még bukok is rajta:D
  • Szeszmester
    Te miről beszélsz? Szerintem a börtönökben nem ül túl sok szofverkalóz, de akik bent is vannak, nem 20 lemez miatt kerültek oda. Ne legyél már nevetséges.

Belemegy.
  • arty
    csak szolok, hogy ez büncselekmény ... de hajrá, hirdesd magadról hogy anyagi haszonszerzés céljábol vannak másolataid, igy nem felfüggesztettet kapsz, hanem 5 évet és a végén jol seggbek*rnak ... bakker, ilyen emberek ...

amugy továbbra is szeretnék választ kapni arra, h a vezetékes x360 kontroller átalakito nélkül belemegy-e a szabvány pc-usb aljzatba ? :)
  • mucsácsó
    Atari a gamma kiadója, mit is vár tőle az ember....
    én azért mégis azt hittem, hogy X360-on jobb a TDU (mármint hogy nem szaggat, és teljesen folyamatos, mert PC-n és PS2-n egyaránt elviselhetetlen szinte)..de Atari, pfffff...szánalom egy kiadó, iszonyat sürgeti a fejlesztőket, szóval nem is kell ezen csodálkozni sajna :(
  • Ewergo
    A Wii sajna nem fogja teljesitményben felvenni a versenyt, mert nem arra törexenek a készitök. Ez a hardver megmarad a fiatalabb "userek" számára, viszont játékosabb a többinél. A Ps3 jövöje meg a BR lemez elterjedésétöl függ...Blu-ray asztali lejátszo, iró. Ami megint csak távlati idö. No meg az ára. Ha majd lemegy 100 ezer alá.
  • testerlnx
    A TDU ilyen sajnos, egyáltalán nem folyamatos a game, amúgy szeretem, de nagyon messze áll egy átlagos konzol játék folyamatosságától :( A leg kellemetlenebb a városban mikor egy A osztályú géppel döngetsz, és a házakat alig bírja kipakolni... De azért az elöbb is toltam vele egy órát :)
  • TothLaci
    Nos a Test Drive: Unlimited Xbox 360-as változatában kellemesen csalódtam, bár a játék indításnál van egy érdekes emlékem a PC-s változatból, de itt teljesen jó, egyetlen próblémám, hogy néhol egy pillanatra beszaggatt. A Forza2-nél sípol a DVD drive, nem tudom, hogy ez normális így. Live-re nem mentem fel, mivel nincs hivatalos magyar supportja.
  • testerlnx
    Milliomos én sem vagyok, csupán ez a hobby-m, és már több mint egy évtizede vagyok dolgozó ember :) Jelen pillanatban a 360 a legésszerübb beruházás a szar HW ellenére (ha tetszenek a játékok rajta), de ez akár egy fél éven belül ismegfodulhat, én azért szukolok a sanyinak rendesen, nem szeretnék egyszereplős piacot, mert akkor aztán lesz sirás... Legyen kiegyensúlyozott versen, és a következő Wii már teljesítményben is vegye fel a versenyt, én ezt szeretném, na meg sok sok AAA-s exclusive gamát mind1-ik gépre, hogy csak évek alatt tudjam megvenni :)
  • testerlnx
    >"A lemez karcolás elég ritka jelenség"
    Ebben turho szerintem az illetékes, spec az enyémet néha karcolja!
  • Gideon Wieth
    hallod miliomos nem vagyok a Wii meg nem nagyon izgat :) Az xboxot meg kb 2x annyian dicsérik mint ahányan nem :P de ttőled is az jött le, hogy ezzel a legjobb játszani..
  • testerlnx
    Semmilyen hw probléma nem oldódott meg, eszméletlenül rossz konstrukció a 360, szar tervezés, szar összeszerelés, és szar alkatrészek :( De, jelen pillanatban erre van a legtöbb játék, és ha nem warez-olsz akkor ennek van a legjobb online támagatása, pont. Cserébe hangos, nagy a meghibásodási ráta, és ha eredeti game-kat veszel akkor bosszantó lehet, ha használhatatlanra karcolja a megvett lemezedet! Te döntöd el, hogybevállalod-e a rizikót a játékokért, én bevállaltam, 2006.04-ben vettem a gépet, és hangos a DVDROM és néhány eredeti(!) lemezemen csinált már enyhe karcokat, úgy kb 4-5 szór volt olvasási probléma, és max 10szer fagyott le, más baja eddig nem volt (KOPP-KOPP). Elég sok jógamát nyomtam végig rajta :), de para azért van vele :(. Van PS3-am is meg Wii-m, ezeknélfel sem merült minőségi probléma, se nem hangosak, se nem bántják a lemezeket, ráadásul ezek még csak nem is tálcás BD/DVD-ROM-okkal vannak, egyszóval minőségi darabok, a 360-as meg a kopogós zajos, mégis az megy a legtöbbet nálam...
  • evid
    szvsz merül az elem.
  • Joe004
    Sziasztok! Tegnapóta a joyon bizonyos időközönként elkezdenek villogni a ledek mint amikor elösszőr beüzemeltem! Néztem a kézikönyvet azt írta akkor csinál ilyet ha nincs csatizva vagy nincs több slot, 1 joyom van és működik amikor villog akkor is! Gondoltam az elemre de van még benne 2 töltés csík! Nem tudja valaki mitől lehet?

Jah és más téma de Esztergom környékén még mindíg keresek olyat aki samsung ms28 at tud flashelni!
  • Gideon Wieth
    magyar oldal is jöhet.
  • Patrik888
    deep,öreg haver!:Dha az x360 nem is de játékok még érdekelnek.

kellene:Saints Row
    PGR3
    COD3

• Gideon Wieth
    nem tudtok valmi jó konzolos ujságot, ami Xbox360 gamekkel foglalkozik ? :)
  • deep
    Eladó 20 db másolt x360 játék warezhuszárkodással való felhagyás miatt:D Mind DVD tokban, nyomtatott borítóval és a lemez maga is nyomtatott, tehát olyanok mint az eredeti.

Gears of War
    NBA Street Homecourt
    Burnout Revenge
    Rainbow Six VEGAS
    Call of Duty 3
    Lost Planet
    Spiderman 3
    Saints Row
    Def Jam Icon
    Oblivion
    Kameo
    Dead Rising
    Enchanted Arms
    PGR3
    Dead or Alive 4
    Fight Night 3
    Test Drive Unlimited
    NBA 2K7
    Ridge Racer 6
    Forza Motorsport 2(ez az egy sima cd tokban)

Összesen 18000 Ft, vagy 1200/db (jobban örülnék, ha elvinné valaki egyben:D)
  • Ewergo
    Itt vannak a gémek!
  • arty
    www.teamxbox.com
  • Gideon Wieth
    Mass effekt az a lövöldözős akció rpg ami készül ? vagy már kész van?