banner
  • testerlnx
    Semmilyen hw probléma nem oldódott meg, eszméletlenül rossz konstrukció a 360, szar tervezés, szar összeszerelés, és szar alkatrészek :( De, jelen pillanatban erre van a legtöbb játék, és ha nem warez-olsz akkor ennek van a legjobb online támagatása, pont. Cserébe hangos, nagy a meghibásodási ráta, és ha eredeti game-kat veszel akkor bosszantó lehet, ha használhatatlanra karcolja a megvett lemezedet! Te döntöd el, hogybevállalod-e a rizikót a játékokért, én bevállaltam, 2006.04-ben vettem a gépet, és hangos a DVDROM és néhány eredeti(!) lemezemen csinált már enyhe karcokat, úgy kb 4-5 szór volt olvasási probléma, és max 10szer fagyott le, más baja eddig nem volt (KOPP-KOPP). Elég sok jógamát nyomtam végig rajta :), de para azért van vele :(. Van PS3-am is meg Wii-m, ezeknélfel sem merült minőségi probléma, se nem hangosak, se nem bántják a lemezeket, ráadásul ezek még csak nem is tálcás BD/DVD-ROM-okkal vannak, egyszóval minőségi darabok, a 360-as meg a kopogós zajos, mégis az megy a legtöbbet nálam...