176898
banner
  • Adi
    De a TV: 16:9 a monitor meg 16:10 tehát nem stimmel a szabvány?!
    Ez nem számít? Tehát a szélesvásznú moncsinál teljes képernyős lesz?:D
    Tuti?
  • Zsoltika 007
    "szóval akkor a bannból már nem lehet gépet visszahozni?"
    Nem

"ez elég szemét húzás.."
    Mégis mit vártál?!
  • kisaba
    szóval akkor a bannból már nem lehet gépet visszahozni?
    ez elég szemét húzás.., de hogy csinálják, mármint mit tiltanak le, hogy az egész gép ugrik a LIVE-ról?

Szóval tök mindegy, hogy wide monitort, vagy kockát veszek, mindenképpen lesz csík? Valaki nem tudna egy képet belinkelni, hogy milyen monitoron a cucc?
  • mbz
    Illetve ha a monitort csatlakoztatunk a géphez. :D
  • mbz
    Ha rá van kötve monitorra (mivel nekem is van kábelem), akkor be lehet ugyanúgy állítani mint a tv-nél hogy széles vagy nem és ha széles akkor nincs csík. Mivel széles monitorra vagy tv re köti rá az ember, ilyenkor nem látszanak a torzulások. Sajna az én monitorom 4:3as így van csík de beállítottam szélesre hogy ne legyen de akkor mindenki 4 m magas meg csúcsfej mindenki.
  • Adi
    De ha monitornál szélesvásznut veszek akkor annál lesz fekete csík vagy nem?:O
    Mert a 4:3nál lesz most hallotam egy olyat és a szélesvásznunál nem?!
  • Zsoltika 007
    Monitornál 16:10 tv-nél 16:9 ez a szabvány. Úgyhogy szvsz nincs.
  • Adi
    Én úgy tudom, h nincs!
    Ez a poén az egészbe.
  • rambuu
    De akkor egyáltalán van 16:9-es Monitor??
  • Adi
    De a hangszoromnak van egy speaker dugolja. De az kimenet nem, oda fejhallgatott szoktak dugni nem?? Ha oda bedugom a hangot(RCA stereo jack-re átalakítva) akkor az mér szólalna meg? Az kimenet nem bemenet. Vagy rosszul tudom?
    Másik: Mér szélesvásznut vennél inkább?
  • mbz
    iXtreme firmware 1.0 a TS-H943
    (v1.0) Megakadályozza (védekezik Eye-wink ) az Xbox Live-os matatások ellen
    (v1.0) CSAK a Stealth Xtreme Xbox 360 backupokat játsza le!
    (v1.0) CSAK a Stealth Xtreme Xbox Classic backupokat játsza le!
    (v1.0) Minden Xbox 360 eredetit lejátszik
    (v1.0) Minden Xbox Classic eredetit lejátszik

ezzel a firmware -rel kapcsolatban bárkinek bármilyen tapasztalata van?
  • Zsoltika 007
    Nem bannolják. Csak a flashelt gépek kerülnek kitiltásra.
  • s73
    Nem, sokan így mentek vissza a live-ra, eddig senkinél nem volt gond.
    Persze, mindig előbukkan valaki, aki azt mondja, hogy őt így bannolták, de nekem több ismerősöm is így játszik jelenleg.
  • testerlnx
    Alapból 3 hónap gold-ot kapsz, ha beállítasz egy új account-ot, én eljátszottam 3szor is, és 3 hónap után leszel Silver. Csak gold-al tudsz online multit játszani, és van egy két tartalom amit így elöbb tölthetsz.

Ha nem érdekel a live, és nincsenek morális problémáid a warezhuszárkodással, és a garanciát sem félted (mert ha nem játszol sok játékkal, lehet, hogy árban rosszabúl jössz ki :)) akkor flesheld, különben meg ne...
  • testerlnx
    Van vmi supersize pack amiben 2db van.
  • Gideon Wieth
    ez hülye kérdés volt most néztem meg :P
    Ami kicsit értelmesebb... Ha szeretnék Silver Live-n lenni, 1 oda könnyű regisztrálni,??
    2, akkor ugye nem kéne flashelni a gépet :) Cserébe viszont csak eredeti gamekkel játszahtok...Jól mondom ? :)
  • Gideon Wieth
    áh már nagyon várom hogy meglegyen az Xbox, és a kezembe foghassam... alapból csak egy Joy jár, mégegyet kell vennem ? :)
  • Guer
    jolvan elég lessz a reklámból

amúgy ezeket a cuccokat most mindenhol ennyiért kapni....
  • Attila8805
    Játékonként kb 10 perc.
  • teddymac
    Hali. Lehet, hogy volt már ez a kérdés,de :)
    Ha a winchestert átrakom egy nem fhleselt gépre akkor is banolják a gépet ?
    Úgy gondoltam veszek egy sima core gépet a LIVE.-hoz. Hülyeség?
  • amdrula
    1. WS LCD-k 16:10-esek, kicsit széthúzza a képet, de megszokható.
    2. Ban végleges.
  • KILLER2
    Szeritem 3-4 nap és menni fog az. Én is PCs voltam, meg volt egy PSem. Azon mindig a nyilakkal játszottam, analogot utáltam. Aztán vettem egy GCt, annál kénytelen voltam rászokni az analog karokra. Néhány nap alatt teljesen emgszoktam és nagyon meg is tetszett. Utána jött az XBOX a kényelmesebb irányítóval, smi meg aztán végképp bejött. Most itt a 360 szreitnem az eddig kitalált legobb joyal, aztán fasza minden. Egyszer kell megszokni az analogot, utána menni fog.
  • shogun6
    Hi

nekem is lenne egy kérdésem, egy kicsit talán költői, de ha van tipp/trükk/5let/segítség/okosság... jöhet!: vettem egy ládát(plazma/lcd is lesz nemsoká, 90%) és 2 programot hozzá(fifa07, gears of war) 10 évig játszottam pcvel és most elég nehéz rászokni a joypadra.(tudom, hogy személy/emberfüggő) de mégis kb mennyi idő "áttérni" erre az irányításra(a bill+egér kombóról).
    fociban 10ból egyszer találom el a kaput, gowban meg mindent lövök csak nem az ellenfelet(nagyon szokatlan elsőre a -> bal minijoy irány, jobb minijoy fel-le koncepció :)
  • kisaba
    sziasztok

két kérdésem lenne a jelen levőkhöz:
    1. Monitort tervezek venni a boxomhoz. Mire kell figyelni? Pl. mondjuk wide-ot érdemes, az 16:9-es képarányú nem? Csak mert azt hallottam a kocka monitorok összenyomják a képet, ezen a wide segít nem?
    Felbontás, egyebek?
    2. Ha valakit bannolnak a LIVE-ról azt mi alapján teszik? Mármint akkor a firmware-t bannolja, vagy mit? Például egy bannolt gépre az új firmware-t felrakva megoldható a probléma, vagy egy bannolt gép már elfelejtheti a LIVE-ot?
  • NEXUS6
    Persze ezt mondom én is, de gondolom ezért van Boxod!;)))

Az exkluzívok mindegyik konzolnak más karaktert adnak. A PS-en azért eléggé dominálnak a japános beütésű cuccosok, van akinek ez egyáltalán nem jön be.
    Az ultramangás anyagok monnyuk nekem sem igazán kedvenceim, de azért azt el kell ismerni, hogy a japó játékoknak elég jó története szokott lenni. Szal miután megszokta a letaglózó látványt az ember (ha van ilyen) akkor is érdemes végigvinni a progit.
  • BillW79
    Értem!

Köszönöm a válaszod! Sokat segítettél!
  • BillW79
    Sztem inkább 16:9-est, és ha van rá keret 19-20"-osat. De nálunk(EP) most vannak elég jó Samsung LCD TV-k akcióban (LE 27S71:109,999.- LE32R71W: 139,999.-) ezek sztem most nagyon jó vételnek számítanak, mert komoly technika és min 40-80e HUF-al a tudásuk alatt adjuk őket.Érdemes megnézni, meg meggondolni!
  • Attila8805
    Ezzel az erővel az MGS4-ről áradozik "odaát" mindenki én be se tenném a konzolomba én nekem egyik se tetszett azok közül amit láttam.
  • deep
    Avit nem egyelőre. Majd he lesz hozzá mediacenter, mint a régi boxhoz:)
  • BillW79
    Nagyszerű!:)

És ha már így benne vagy, akkor azt nemtod, hogy az AVI-t is viszi? MErt főképp ilyen formátumok lennének a forrásaimban... Átkonvertálni meg nincs 2 hetem...:-)
  • NEXUS6
    Monnyuk szerintem a monitorok hangszórói ritka xarok szoktak lenni, annál még a pár ezer forintos 2 csatornás kis Hama szörnyűségek is jobbak. 10 ezer forintért meg már olyan fülest lehet venni, ami sok 10 ezer forintos hifi cuccossal ér fel.
  • koTOM
    Ez igaz hogy csomo dldvd roncsolja"" a fejet??
    (és hogy a verbatim meg nem?)
    Mert nem szeretnék fejcseret egy ideig még a gépemben
  • Joe004
    Nálunk van a közelben hangtechnikás bolt (DJ bolt), én is ott vettem az RCA hosszabítót és átalakítót!

Monitornak én is Wideot ajánlok, nekem 20" Samsungom van (205bw) van rajta
    sima vga és dvi bemenet is dvi-ra gépet kötöttem vga-ra boxot ha megy mind a kettő 1 gombnyomással tudok váltani köztük! De láttam már olyan moncsit amin van RCA bemenet is szóval még +vga kábel se kell ...
  • NEXUS6
    Kis szerencsével Saturn/Mediamarkt hifi bótok. Szerencse nélkül neten kell rendelni.
  • Patrik888
    és ilyet hol lehet szerezni?
  • NEXUS6
    Tudja a kockát, meg a szélesvásznút is, én szélesvásznút vennék. De a max felbontás 1280X1024(kocka), illetve 1360X768(wide) lehet! Ezek általában a 17" 19"-os monitorok szoktak lenni. Az áruk manapság elég baráti.

A kis méretű hangfalad valszeg un. jack dugós bemenetű. Kell szerezni egy olyan adaptert amibe az RCA-t dugod be és azt alakítja át sztereo jack kimenetre.
  • deep
    Lejátsza a HD WMV-t simán. 1280x720-as film, dvd-ről röhögve megy.
  • Adi
    Hangszorom az van. Ügye itt figyel kettő a monitor mellett. De amit nem tudok, h veszekilyen jack át alakított(van ennek vmi pontos neve?) és azt hova dugom vagy ez most pontosan hogy lesz?:D:D
    -Másik milyen moncsit jó venni a boxhoz 4:3 v. 16:9?
  • Patrik888
    Na akkor holnap irány az Elektropont.Mi ennek a kábel vagy átalakitónak a pontos neve?
  • BillW79
    ElektoPont, MM, Tesco, nagyobb üzletekben... Hama gyárt ilyet, nálunk 399HUF (EP)